Пребиха финансист от Лондон в центъра на София

Чужденец е нападнат в центъра на София. Нигериецът е пребит посред бял ден край Руски паметник. Предполага се, че е атакуван само заради това, че е цветнокож.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха финансист от Лондон в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А БЕ ДИР, ВИЕ КАКВИ СИ ГИ ИЗМИСЛЯТЕ ДА ДРАЗНИТЕ ХОРАТА, КАКЪВ Е ТОЗИ ФИНАНСИСТ ОТ НИГЕРИЯ, В КОЯ ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА РАБОТИ, НЕ ЧЕ Е ЦИВИЛИЗОВАНО ДА СЕ НАПАДАТ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКА СОФИЯ !!!

Най-добре е нигерийските "финансисти" да стоят в Лагос, а не в Лондон или да бродят по софийските улици.

това остана от нашата държавица: простотия, невежество, злоба, некадърност и отвратителна човешка сган навсякъде по дърбавните инстанции и най-вече в "родната полиция", дето хал-хабер си нямат какво да правят-пушене и ръцете в джоба.

най краткия виц....смях в залата мили деца. Малко са го млатили тия шебек.

...ти и акъл!

Това е нашата действителност.Джунгла.Срам, срам, срам.

Още ли точите този "финансист", а колко старци и баби обират всеки ден, че и изнасилват и убиват по българските села- дребна работа,ежедневие. Този "банкер" в коя банка в Ситито е портиер или на гише.

Това е част от сценария : В Б-я има "фашисти". Как пък точно в удобният момент изниква "удавеното сирииче". На БСП мръсните игри нямат край!

записал задочно някакъв колеж, ама иначе 'лондонски финансист' ;)) Колкото и да го тупате и четкате, по-бял няма да стане...

племето балуба!Изплашил се е шофьорът на таксито,да не го захапе.

Хайде, стига сте спорили. Ясно е, че негърът е пребит от цигани, защото са се притеснили от такава силна конкуренция в района си. И да не забравяме все пак, че в БГ вече циганите и мелезите може би леко преобладдават. След побоя на Руски паментник са се прехвърлили в дира и ясно заявяват мотивите си. Ако финансистът се окаже мигрант - ще намалеят за тях социалните помощи!!!!!!!!!!!!!!

Велкоме ин БълХария

Излиза, че по-гаден образ от лондонски финансист няма! Който не ми вярва, да погледне пак снимката му!

кАКВО ЗНАЧИ" финансист? Вади пачки пари и ги раздава, т.е. "финансира храта? Как не съм знаела да отида на Руски паменик вчера? ФИНАНСИСТ!!!!

??? жена ли си? Много си арогантна. Представям си една суха пушачка с жълти зъби и загрубял от псуване глас.

Не ми философствай, а , ако знаеш ,кажи какво е финансист! Иначе само като ти лъхна след една цигара , ще те отвея като пиле червей. Или ще те схрускам с големите си жълти зъби. Нещастник! не разбираш ли от майтап, бе? как пък доказаха, че е финансист?

Черните са най-големите расисти.В Нигерия бял човек не може да се разхожда свободно,предвижва се само с кола.В Нигерия бял човек може да бъде отвлечен, убит,този "финансист"да каже защо е така? Да беше отишъл на екскурзия до черна държава.

Все пак добре че не са го обесли на някое дърво!

Българско полицай не знай английско То тъпо За преводач трябва

Нигерийците пък ако чуеш къв английски вадят...много трябва да слушаш да разбереш че е английски

Кичо

Малоумнико за официален разпит преводача трябва да е професионален такъв .

Ами да, за бой си е. Като мозъка на финансовата криза.

Когато бях в една държава в Африка, няма да я спомена, там финансистите, бизнесмените, хората въобще с бизнес бяха бели, което ми навява мисълта за обмяна на държавнически опит. Хора от Африка управляват финансите в Англия, а белите в Африка.

"Финансиста" Око от Нигерия. Голем бизнесмен. Занимава се с така наречените "нигерийски писма". Писма - е по-престижната версия на основната това с което се занимава великия финансист от Нигерия. А снимката е особено колоритна и говори за голямата душевност и културните особености на финансиста.

Сега всички спорещи, да си представят, че този е един дебеличък руски чичко, банкер. С костюм и маратонки, ако искате. :)) Все още ли ще говорите същото? :)))

Ти нещо не у ред с представите май? Работата е, че това същество на снимката прилича точно на наркодилър! Нищо общо няма с банкер! Освен това тъпаците са използвали нескопосано PaintBrush за да намажат снимката с червено! Всичко това си личи добре.

ПРИЛИЧА. Само прилича! Както дъщеря ти само прилича на проститутка, но не е. Или бъркам?

Заповядайте в бЪлгария ... ако искате да бъдете ограбени или пребити !

Ти не разбра ли, че това същество НЕ Е ТУРИСТ?!

Оф, това па говедо нещо разбрало, та ни и обяснява. Нещо помислило, самичко си го е разбрало и има усет, че е познало. Умирамммм :))))))))))))

и външност и облекло - отвсякъде лондонски финансист.

Ако това ни е патриотизма, да пи//я на този патриотизъм. Това е злоба на човекоподобни, която е просто за затвора!!!! Казах!

Мри бе. Казах.

хайде махнете я, тая "новина", че ми се повръща от толкоз "финансисти". То бива, бива, ама такова претопляне на манджата вече не бива. Ако искате новина, споделете най-после за оня в Ню Йорк, дето прегази хората, щото бил чул гласове, например! И питам, колко и кой ви плаща да ни заливате с помии като тая за "лондонския финансист"!

Че, кара ли те някой да ровичкаш в повръщаното си и да го ядеш повторно.

Ако го видя такъв както е на снимката и аз ще избягам и ще почна да се оглеждам. Дошъл сам на екскурзия - не трябва да се движи сам с такава физиономия - съжалявам, но е така. И защо да има специално отношение, аз лично съм чакал по три часа в полицейско управление за да съобщя за обир. Друго е, че полицаите трябва малко от малко да назнайват английски. Явно са били само стари пръчки. Младите учат в Симеоново английски.

Каква физиономия да има? Размазана от бой, стресирана и разкривена от ужас. Ти сериозно ли? Като пияницата, повърнал в автобуса върху някакъв и му казал - ти бееее, ВИЖ СЕ НА КАКВО ПРИЛИЧАШ.

Ти не виждаш ли, че снимката е намазана много нескопосано с червено, да имитира кръв? Даже не са използвали Фотошоп, ами сигурно са мазали с Пейнтбръш. Олигофренска история!

има вид на истински финансист

видеоконферентно даване на свидетелски показания има и в българското законодателство Български комисар в Европейския Съюз по цифровизацията

- Скандал в НС: Фашизъм и политически травестити - Скандал за сексуална експлоатация на бежанци тръгва в Гърция - Задържаният за двойното убийство в София - баща на 4 деца - Пенсионер се обеси на улица, жена скочи от МВР-болница - Шофьор преби жена след лека катастрофа - Убиецът на красивата Милена застава пред съда - Сидеров: Лъжа е, че Симеонов има нацистки наклонности - От ГЕРБ: Нинова отдавна трябваше да е на хладно и тъмно - ще има и още! ...

- Такева заплаши със стачка срещу децата с бръмбарчета - Чалга певец снима клип с ученички в столична гимназия

Излекува ми носталгията.

Къде е разликата м-ду финансист и участник в "нигерийска схема"! Дали не е идвал да "образова" родните ало измамници , че нещо Нигерия е дори по прочута от България по отношение на измамите!

"Виждах мъгливо....извади малък джобен нож. Опита се да го отвори...мдаммммммм

е "пълен" с расисти!? Например онзи, казал "Какъв си ти, какви 5 лева" и добавя откровено "Аз не разбирам..."!?!! Ами КАТО НЕ РАЗБИРАШ, ЗАЩО ПИШЕШ И ВЗИМАШ ОТНОШЕНИЕ?????

Ако бяха просто раситсти - иди дойди. А те тотално извъртат и изопачават информацията по свой вкус. Наскоро бе открито, че увреждане на определена част от мозъка води до фанатични убеждения. Уврежданията в тази област на мозъка намаляват когнитивната гъвкавост - способността да се откажеш от своите вярвания, когато ти се представят доказателства. Изследванията показват, че доброто състояние на тази област от мозъка е от решаващо значение, помагайки ни да останем отворени за нови идеи, които могат да оспорят дълбоки предразсъдъци. Изследователите посочват, че уврежданията на тази специфична част от мозъка могат да направят по-трудно човек да преоценява собствените си дълбоко вкоренени вярвания,

Коя част на мозъка, Я кажи точно. Какво е това - наскоро бе установено, една част от мозъка и т.н. идиотизми

Така е скъпи Окон. Някога бяхме благоразположени към всички чужденци. Сега сме демократи и не сме толкова добрички.Някой те е помислил за терорист.

Чудя се кога ли е било това някога? Винаги сме били благоразположение към бели, богати чужденци. :)))

Откога нигерийските наркопласьори станаха "финансист от Лондон"? Кой изрод търси под вола теле, като се опитва да изкара уреждането на сметки между наркомафията, като расистки скандал? Впрочем много добре е, че се разшумя около този случай, та дано нашенското МВР се занимае със него и да поразрови по- дълбоко, например да види какво търси тук този "екскурзиант" дето разглеждал Руски паметник! Дано не се окаже, че този лондонски финансист е джихадист главорез "нелегален бежанец", защото хич не е изключено!

Ти от къде си така добре осведомен какъв е човекът ?

Личен усет.

Не е случайна мисълта - ако има нещо по-страшно от това да оправдаеш 100 виновни, то е да обвиниш 1 невинен. Ти знаеш ли, че за клевета се отива на съд? А може ли миниатюрния ти мозък да си представи, дали е възможно наркопласьор да припари в болницата, когато бъде ступан, хеле пък ходи да се оплаква в полицията, чакайки повече от час. Реално е потърсил съдействие и очевидно е нямал против да проверят обстойно реалния му статут и документите. Всички, които не улавят тези прозрачни детайли сте едновременно психически болни и по рождение глупави. Ако бяхте само луди, или само глупаци, пак щяхте да се досетите каква е истината.

Защо се правиш на морализатор бе ахмак? Хорара споделят впечатления и дебатират върху една новина, колкото и да е тъпа тя! Та кое е клеветата по- точно?? Това, че лицето е финансист от Лондон или това, че със същата вероятност може да е джихадист? Айде стига сте се правили на умници!!!

Добре какъв финансист е тоя бе. На мене ми прилича на муле... А на бас, че човек ако се поразрови точно това ще открие. И да не забравяме, че е гадно люспесто....

В нито една област или професия не се работи на принципа "А НА БАС!". Има си факти.

леле мале точно пък ти ли ще ми говориш за факти. Я малко по сериозно.

Европа. Е, явно София не е там. Но, нали от (Х)америка и Европа'та ни натресоха демокрацията си. И ни доведоха до бежанската криза . 'Що се чуди "чистият" англичанин ?:))

Допускам че, всичко написано тук е ...истина, за съжаление! Познавам си хорицата....въпросът е...защо подхождаме така...отговорът е...нивото ние такова...нисичко е...а защо не го повдигнем...ако тези наши съграждани отидат в неговата държава и им се случи същото, как ще се почувстват....ами ако тои е тук с цел инвестиция , откриване на нови работни места.....мисля че трябва да си повишим културата, да овладеем емоциите и бъдем по рационални, а ти какво мислиш..г-н таксиметров шофьор ..или там този , който се прави на Кубрат Пулев, и въобще мислиш ли че излагаш себе си , но и нацията и страната си!???

Толкова си наивен, та чак дрънкаш от тъпотия бе Тошо!!!

Хайде да не си говорим на БЕ, г- н реалист, ако имаш нещо за казване...дерзай, т.е. ако знаеш нещо което аз не знам, а ако си просто неутрален какъвто предполагам си, гледай си работата, в пряк смисъл, само!!!

Трябваше добре да се поразровиш и да почетеш. Простаците сте нетолерантни. Познава се по нечленоразделната реч и повтаряне на 3 дежурни фрази. Не владеете богатството на мисълта, точно колкото не владеете речта.

Значи на черните вече не им викат афроамериканци, а финансисти.

Афро-британец...

Негроидите от 6 Училища в Балтимор нямат нито един отличник! "It's Absurd" - 6 Baltimore Schools Have Zero Students Proficient In State Math, English Tests Вървете на zerohedge . com И прочетете статията. Сега ще винят белите хора, че са съставил расистки тестове по математика, или че били бедни и т.н. Ако беднотията е причината, то ние не бихме били на сегашното ниво. Причината е в първобитните им мозъци.

Като освободиха робите, американците трябваше да ги върнат в Африка. Англичаните също. Беше им добре като им слугуваха и ползваха благата от колониите, сега и ние им теглим последствията.

Да бе, ще ги върнат и ще останат без работна ръка. Затова ли са се мъчили да ги ловят, та ще ги пуснат....

това е финансовият консултант на Борисов и ГЕРБ !!!

Тази измислен история с това, че негрото е бито е същита с бели конци! Този най вероятно е бил надрусан яко. Нигерийската мафия е плъзнала по целия свят, а основният им бизнес е търговията с наркотици. Като го гледам на снимката личи, че е типичен нарко дилър. Тоя може да е финансиста на наркомафията, което е доста по- вероятно от написаното в идиотското заглаивие! Това лице трябва незабавно да се разследва и да бъде експулсирано от България!

Това са и нашите ежедневни проблеми брато, нищо лично.

Да му обяснят на този, че сме безперспективна държава, пълна с полуидиоти, за да му стане ясно. Когато ми кажат, че в Нигерия може да ме нападне хипопотам, няма да се изненадам ако ми се случи. Тук просто е такава местната фауната.

Човекът от Нигерия отишъл в Лондон, приели са го и са го признали като професионалист, после идва да посети България и го пребиват без никой да вземе отношение по въпроса. А после защо никой не харесва българите и защо никъде не ни приемат с отворени обятия, включително и в Лондон, ами защото сме нередовни в главата, затова, затова и живеем толкова зле.

Ти дори си прочел биографията му, браво!

Чудя им се на тези хора, защо идват в България. На всеки българин, на когото му е останал грам разсъдък бяга оттук, а някои заблудени хора, дошли на екскурзия. Ама като виждаш кой е начело на държавата и как изглежда, с кой акъл си тръгнал да идваш.

кога Лондон стана град в Нигерия

От когато в Лондон гледат на българите като на зараза.

Просто удивително е как тъкмо тая измет, която ни урони авторитета пред света, има такова самодоволство и самочувствие.

Ами тук и българи пребиват други българи посред бял ден и отношението е същото. Тук е джунгла. Трябваше да се обясни на този човек, че така си живеем и това е положението тук. Това търпим всички. Нима миналата седмица не пребиха възрастен мъж в столичен хипермаркет пред очите на всички, нима всеки втори водач на автомобил не е бил заплашван или удрян от друг, нима не пребиха преди около година в Монтана едно момче, защото натиснало клаксон на двама бабаити, което после почина уж заради заболяване на сърцето. Правителството толерира тази агресия. Да внимават и тези от ЕС, дето ще идват в България, не са ги докопали, не са ги пребили.

Да не говорим, че и децата се убиват и пребиват помежду си и то в училищата!!!

Абе, тук и журналисти пребиват и всеки бие всеки наред. Всички сме откачили от мизерия и злоба. А полицията се занимава само с глупости и далавери, също като управляващите. Пълна анархия е.

потрошиха възрастна жена на автобусна спирка...