Горанов запазва консерватизъм в бюджета

В новата 3-годишна бюджетна прогноза запазваме консервативна фискална политика като предпоставка за устойчиво развитие и икономически растеж.

Обратно в новината

Коментари - Горанов запазва консерватизъм в бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя финанси и бюджет не знае какво точно представляват вие пък сега и ''консерватизъмм' дето и това не разбира ''прилагал''... Човек на който депутатската заплата му беше малка да издържа семейството си за втори път е на министерски пост което логично води до заключението че лапането там задоволява нужните му финанси да отглежда семейството си и да заделя за черни дни

За това искам мажоритарни избори, да видя кой би гласувал за туй лайно недоносче

Него олигархията пак ще си го назначи. Само ти ли не си разбрал, че не е важно кой за кого е гласувал, важното е кой обработва бюлетините. Ако мислиш, че цар Тиква е спечелил изборите, значи си глупак.

За новоотпуснатите пенсии. Пенсионират те Декември 2018 г. таван. Януари 2019 г. без таван. Ама може и повече да си внасял в хазната. БГ справедливост. По Герберски. 1 год. трудов стаж 200 лв. пенсия. 39 год. стаж 2019 лв. пенсия ?????? То от комунизъмЪТ по зле.

комунизъм, щото никога не го е имало. Ама това днешното си е чист феодализъм. Нарежда новоизлюпеният феодал с дворец Владислав Горанов-Дянков кой ще живее, кой ще дискриминиран, репресиран, умъртвен и готово, банкянският цар Тиква подписва. Играят си на Господ ама ще опознаят Ада.

Очакванията са за "Чудо" или поне чудоподобно увеличение на доходите...