Нападателят от спирката е настанен в психиатрия

26-годишният Живко Кючуков, който нападна и счупи таза на непозната възрастна жена в Бургас, е въведен за лечение в Центъра за психично здраве в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от спирката е настанен в психиатрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е въпрос на възпитание, вяра, ценности, състрадание, съчувствие, ... Когато ги няма тези неща. човекът става само биологична единица. Този е "кораво копеле", няма задръжки хладнокръвен като змия и способен на всичко.

ако бях психиатър щях да му предпиша всекидневно три пъти бой - преди и след ядене. Мисля го сериозно и тогава да видим дали няма да стане по нисък от тревата. Мисля го сериозно - изпитват разни лекарства, да импитат и това.

съм няколко години по-възрастна от потърпевшата и ако бях на нейно място досега да не съм жива. Моля обяснете ми - няма ли право на парично и то чувствително обезщетение, а болничното лекуване? Кой ще плаща - родителите , държавата, кой? Направиха ме комунистка, мечтая си за трудовите лагери на Тато, за орановите мини за такива изроди. Болен бил - камък да стисне - вода ще пусне, а и ще лежи в психоатрията или затвора, а най-вече ще се разхожда и търси други обекти.

Тъй като е уж невменяем е редно да му осигурят предимство в крематориума,от което да се възползва в следващите три дни.

има тънкости, но не мога да разбера - невменяем, а си намира пътя за в къщи, ритва възрастна жена. Що не ритне мен - 40 годишен едър мъж - ще го смажа. Мисля, че е бил и дрогиран. Само затвор - ще му дават редовно хапчета и ако го пуснат неуправен, тогава в психиатрията - завинаги.

Разбира се, че ще го изкарат луд, за да го измъкнат от съд. Сега ще бъде оправдан с измислена шизофрения и ще се разхожда свободно по улиците. Диагнозата му е боклук и нищо повече.

Убеден съм ,че младежа е психично болен. Питам се какво ще стане след като го изпишат. И само той ли е потенциално опасен и оставен на улицата ?Познавам родители които спят заключени защото имат психично увредени деца. В чудо са се видели хората. Помощ от никъде и може би единственното им спасение е да извършат престъпление ,че да ги приберат някъде .Потенциално луди са по улиците и после се чудим от къде ни е дошло. Ако не се гласува закон според който родители да получават право да искат освидетелстване и настаняване в лечебни заведения на увредените си деца ще виждаме подобни случаи. Големия въпрос е защо обществото търпи подобно безразличие. Трябва ли да видим убийство за да светне червена лампа нядъде?

вменяем си е и освен това в затвора ще могат да го лекуват по- добре. Не е да не разбира какво е направил

И съвсем скоро ще го пуснат, за да продължи да напада и други хора, но вече с оправдание...

Гледах записа и съм потресена.Този няма право да е между живите,този не подлежи на превъзпитание,това не е човек,това е урод.Не е болен ,а зле възпитан.

papion

Много удобно го изкарват луд. Като е луд какво прави на улицата? Ако беше убил дете пак ли щеше да му се размине? Обществото няма нужда от такива, не работи, не допринася с нищо, а единствено престъпления прави, изходът е един-летален.

Тоз престъпник още ли е на свобода под предлог че е шизо? Всъшност той най вероятно е наркоман и продавач на дрога, а това второто вече му гарантира някаква подкрепа във всички сфери на нашата дейстрителност,

Ама първо му счупете таз, пък после го изследвайте за вменяемост...

Тоя в друга държава вече щеше да в в панделата, ама у нас прокуратурата спи естествено

Видеото не е пълно, но се вижда, той като че ли става рязко от пейките с гръб към жената, заобикаля столчетата и тогава яростно я изритва, не пряко в гърба, а диагонално ляво и тя пада на дясната си страна, след което си тръгва в типаж Ааа, ще ти. Тук ми се и струва, че тя отвръща словесно и той се връща за да й отвърне защото го е направил и един вид Малко ли ти е, искаш ли още?, хората реагират и той си тръгва. Според мен, този случай си има предистория, най-вероятно думи които са си разменили на спирката, забележки, обиди, но каквото и да е станало помежду двамата, в никакъв случай не възприемам и одобрявам подобна агресия!

Ти май не си читател, ами направо Шерлок Холмс. И каква реплика ще оправдае побой над възрастна жена от младо говедо ? Случвало ми се е и на мене - възрастните хора често изперкват, обиждат доста злобно, без да мислят за последствията. Оставяш ги на мира - да ги пребиваш ли ? - нали са нечии майка или баща ?

Пък и убавец, бе. Как си е полегнал. Със сигурност чака мама да му плати сметките и да му сготви, в противен случай и бой ще яде.

Тъп олигофрен.

Дир, актуализирайте заглавието си - вече го пуснаха! Бабите и не само да се прибират по домовете си!

Живко Кючуков се намира в дома на майка си в бургаския ж.к. Изгрев"

А дано се намерят мъже в Бургас да му начупят кокалчетата на този юнак. Та друг път като вдигне крак срещу някоя жена, кракът му да стане на прах.

За подобна проява на "наш" циганин в германско метро, там го съдят за опит за убийство. То и в лудница може да прекара 10+ години, само че нашите едва ли са нормални.

А тука за дребно хулиганство.

Това видео, нещо не е "читаво"! Някои да обърне внимание на жената в дясно на кадъра и "кикбоксьора", когато се скрива от кадър! Жената е в движение, а боксьорчето се изпарява. Може и от "видеото" да е, ама надали!

преди това се показва един бадж изпод якето му

А, какъв е тоя "тупан" вляво дето е пред бабата, който въобще не реагира на "завръщането" на боксьорчето?! Или няма никакви инстикти да погледне, щото той може да е следващият потърпевш или е много страхлив или е част от случващото се.... или това видео е един горе-долу добре направен монтаж.

Не е монтаж. ТУПАН си е.

Пак го пуснахте да си ходи !? Луд а , ми що не се хвърли някъде от по високо--те тогава ще е луд.

На това нагло копеле да му чупят костите една по една ,а майка Даринка да гледа,за да види какъв изрод е възпитала

"Имаше един мъж на спирката, той също се качи в моя рейс и ми вика: Защо се качихте, госпожо, защо не се обадихте на 112?." Мръсен страхливец!

"26-годишният Живко Кючуков, който зверски изрита възрастна жена на спирка в Бургас, вече е на свобода. Това разкри пред БЛИЦ майка му Дарина." Не се хабете.

И, двамата са студенти(бабата, уж на 72 и "лудия"). Единият е студент в драматичен театър Адриана Будевска Бургас, а другият в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов".

Проверка на общественото мнение и нагласи

като ритна жената не беше невменяем-после стана такъв

Каква средна телесна повреда,бе малоумници?!За 72 годишна жена това е тежка телесна повреда,която много вероятно ще доведе до инвалидност и съкращаване на живота и.Като е криминално проявен,защо не са разбрали досега вменяем ли или не?На такива животни мястото е в пандиза!

Скоро коментирах пред един мой познат юрист по образование, че съм решила да си купя електрошок и да си го нося в дамската чанта. Че като чета и гледам какво се случва , направо лошо ми става. Та какво ме посъветва човека : да не си посмяла да използваш подобно нещо !!! Какъвто и да е инцидента , ти ще си потърпевшата, защо не си отвърнала на нападението с адекватна реакция. Т.е. ако ме нападне с нож , трябва да отвърна с нож ....... Излиза , че жертвите имат задължения , а нападателите права !?!?!

Не го слушай твоя "юрист". Вземи си електрошок (аз също се замислям за такава мярка), който може да ти спаси живота в подобни ситуации, на каквито ще ставаме все по-чести свидетели. А после, ако се стигне до съд ще имаш сто варианта да се отървеш от присъда. Поне ще си наказала един нещастник с малко ток белким му се стимулира някоя мозъчна клетка.

До сега луд престъпник да оди да копа не съм видял!!! Тежкият физически труд е фантастично- доказана терапия за лечение на такава изверги като този!!! Кой ще му плаща лечението, защото на бабата никой няма да й плати операцията, ако си няма близки.

Не е вменяем ли? Това добиче да го хванеш, та през десет сантиметра да му начупиш келявите крачета, та да видим как ще рита беззащитни възрастни жени...

Поведението на говедото не прилича нито на афект, нито на невменяемост. Съвсем разумно си се качи в атобуса, осъзнато се премести към средната врата, осъзнато слезе да подкани шофьора да тръгва, за да се измъкне от мястото на престъплението. Нагло, цинично, нечовешко поведение. За такова трябва да има само едно наказание э електрически стол на ниско напрежение. Да се попържи хубаво, преди да ни отърве от присъствието си.

тва бабе на 72 години го пишете ивалид до живот.... баси късмета булгаристански....

Понеже няма оправия с такива, трябва да им забранят да гласуват - т.е. да се поставят под запрещение. Ха да видим кой ще ги защитава после!

Ей богу, не съм интернет боец зад клавиатурата и не се правя на силен, но умирам от яд цяла сутрин и на тоя примат бих му счупил краката от бой, за да вики как е на горката баба. Ебати мъжа. Веднага скачам пък каквото ще да става, ако си замълча няма да мога да жиевя със себе си по-късно. Има го и момента, че съм два метра и 130 кила, като спортувам от време на време. Мижитурките, които са кандидат статуи и не направиха нищо, че даже се изнесоха скоропостижно в автобуса са завършени нещастници. Разбирам, че е по-голям от вас, но никой не иска да се биете с него, искаме да помогнете на жената... обадесете за помощ, подайте й ръка, вижте дали е наред, дайте й вода малко... деба и страхливите копеленца. По ме е яд на тях, че не помогнаха на жената отколкото на дебила, който я ритна.

нали пишат че е криминално проявеният Живко Кючуков -е ми като погледнете всички те са с фалшиви тапии за лудост за да бягат от правосъдието ако има такова

При първото гледане на видеото, видях само движещите се фигури. "Зеленчука", който гледа отстрани дори не го видях. Наистина е малодушно поведението му, още повече, че някак е видно, че трите-четири жени щяха и на него да помогнат, ако се беше намесил, както дадоха сигнали, че ще помогнат и на бутнатата жена. Най-смела се оказа, поне по видеото, другата излишна за обществото пенсионерка. Духовното ни убийство е почти приключило.

кви обиди съдържa коментара ми бе ???!! на тоя урод не обиди, ами въже около врата трябва!

Само сериозно "Лечение " организирано от близките на пострадалата , може да възпре следващи " шизофреници ! !

Тежко и горко сега на тази женица със счупения таз. И това ми било средно телесна травма. Нека сега му счупят неговия таз, за да разбере колко време ще бъде на легло обездвижен, а последиците от това са много страшни.

Има начин това момче да се излекува. С 9 милиметров куршум в главата. И в екарисажа.

Дайте го на мен момчето за няколко минути !!!!

А защо не е настанен в затвора веднага?Или му се полага малко да си полежи?

Брей, че ние се оказахме по-хуманни от немците! Те опандизиха онзи боклук веднага щом го пипнаха и може да му лепнат 10 години затвор, а ние такива помияри ги лекуваме и след няколко месеца ги пускаме пак на улицата да трепят пенсионерите, които отказваме да лекуваме...

Криминално проявен шизофреник. Значи за затвора са двама - съдията и психиатъра.

Има чудесно китайско лечение на това заболяване - китайското му име е "кур-шум", но имаме и български аналози, които също дават добри резултати. Хубавото на лечението е, че е с незабавно действие и дълготраен, направо вечен ефект. Допълнително лекува и всички форми на заболяванията "рецидивизъм", а дава и чудесен страничен ефект "възпитание". Реших да се шегувам, защото иначе ще ме изтрият. А следващия път, като видя във форума някой мъж да се пеняви какво щял да направи с емигрантите и т.н. ще го насоча да види пак видеото с реалното поведение на българските мъже.

Има и психиатрични лечения, след които човек вече не помни кой е и се държи като растение... подобно лечение може да помогне на този криминален индивид, а не само да се говори за правата на престъпниците и те да се настаняват в луксозни частни психиатрии тип хотел... Може да се приложи и към малолетните деца-престъпници, които убиват дори в училищата абсолютно безнаказано, защото законът не ги лови... Лечение тип "Тянънмън" е по-скоро полезно за останалия криминален контингент, но в България и ЕС не е позволено...

Направете известен нещастния страхливец на спирката, който гледа безучастно! Страхлив хомосексуалист!

Мда, интересно той какви показания е дал. Може би нещо от сорта на: Ами аз си седях и тази жена падна и аз точно да и подам ръка, те взеха че я вдигнаха!

Това е България Тука не е сигурно че и бабата ще отърве затвора за това че безпричинно е ударила с гърба си момчето по крака

Хората се възмущават в интернет, пък и не само, но в подобна реална ситуация 1 на 100 би се намесил решително... от страх и инстинкт за самосъхранение. Потърсете в съзнанието си подобни събития от миналото, които са се случили около вас и ще се сетите със срам, че въобще не сте реагирали, дори може би сте избягали от местопроизшествието... от страх и малодушие... Помислете и колко случаи знаете за пострадали хора, които са се опитали да помогнат... Да, те не са страхливи, не са малодушни, напротив, герои са, герои на обществото ни, но са пострадали - прободна рана, счупено ребро и забвение естествено, защото реално никой няма да го интересува какво е претърпял този човек, за да защити друг човек или по-точно ще го дадат точно 2 пъти по телевизията и ще го забравят. Е, според вас обществото ни как стимулира подобни благородни прояви на защита на по-слабите, като изключим безсмислената подкрепа и героичност в интернет?

Никой не иска от него да се бие, то си личи че е слаб, но поне ръка да беше подал. В паспорта му пише "мъж" все пак, елементарно е. Жените на спирката са по-смели от него, очеИЗвадно.

Героизъм, много високопарни слова. Щели да го забравят хората, нямало да го помнят, бля, бля.... Нещо са ти грешни понятията. Говорим, че един мъж на спирката си държеше мъдетата в джобовете и го беше страх да диша и бързо, бързо се качи в автобуса. "Браво" на майката, която го е възпитала.