СДВР: Абитуриенти, не правете така (видео)

СДВР припомни основните препоръки за предотвратяване на инциденти по време на абитуриентските балове.

Обратно в новината

Коментари - СДВР: Абитуриенти, не правете така (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на 25 май ще карам с белият ми лебед (s класа 2016) едно абитюрентче на хотела в правец... то е възпитано дете. баща му беше личен шофер на подполковник малчев. шефа на спортната рота. света е малък. след 20 години се оказа, че сме били заедно в казармата... детето му е много възпитано и никогиш нема да направи такъви щуроти... това дето е на видеото - само тъпаци го владеят. нема и да доживеят до 33. споко. че ги четем по хрониките на КАТ. скоро.

Един умен мой съученик през далечната '96 година беше казал, че не е важно с каква кола си на бала, а каква ще караш след това. Та и тези хубавци се правят на голямата работа с разни коли, но под наем, дето после родителите им ще изплащат наема с години след бала на отрочето. Прост и комплексиран народ със сбъркани ценности, това е.

Това в нормална държава няма да се случи. Пълна анархия настана, всеки грабнал телефона и чати или говори докато кара, даже някои и пушат докато говорят. Къде е пътна полиция, за какво са ги натцвъкали тия камери на всяко кръстовище, за украса ли?

На това племе идиотско-БОЙ, БОЙ и още БОЙ до тоталното му затриване!

Какви абитуриенти какви 5 ст.? Докато се разхождахме онзи ден с жената и детето се разминахме с кола от която стърчаха две 4 годишни деца! ДЕЦА!! За какво говорим изобщо...?!

Аз

Напротив, напротив... Като се има предвид интелектуалкното и културното ниво на аабитуриентите - правете квото щете, така ще останат по-малко от вас, което е добре за страната. Само, ако обичате, гледайте да не се осакатявате, а да се пребивате терминално, че да не ви плащаме ние за простотията.

оставете младите чалгарчета да се забавляват... кога друг път ще им падне така да се радват... половината след това ще продават дюнери другата половина ще пощтрака още малко в студентски град ама после пак дюнери....

loyola

някои от тези, които насърчават истерията с абитуриентските балове, може ли да ми посочи някоя европейска държава, където да има подобни прояви? Да не говорим изобщо за употреба на алкохол на публични места от малолетни!

Държавата да сложи зловещи снимки с ПТП на абитуриенти на входа на всяко училище!

Поредното недомислие от МОН! Абитуриентите да си носят памперси за зрелостните изпити заради недомислието на новия министър и вечната Кастрева. Нека тези двама да обяснят как няма да се пускат децата до приключването на първите два модула от по 60 мин и на третия от 90! А лекарите да обясняват как физиологически може да бъде издържано това! Горките учители-квестори и дежурни лекари от Пирогов!

Нека да вземе съответните мерки, защото негативите отново ще паднат върху него!

Това да не са ти 70 годишни старци с проблеми с простатата. Ако не пикаят 2 часа ще вземат да умрат

Онзи ден на редовен полет София-Лондон само около 10-15 души видях да ползват тоалетната. Общия брой на пътниците беше около 150, полетът беше с продължителност 3 часа и 15 минути. С повечето от тях се засякохме в тоалетната на летището, предвидливо свършихме физиологичните си нужди на по-удобно място, вместо в тясната кабинка на самолета. Значи АКО искаш нещо да стане е напълно възможно, останалото са притеснения на родителите дали децата ще влязат в унито ако не успеят да препишат.

Чалга и СЕЛЯНДУРИЗЪМ за всички

бала е важна дата в живота на идиота !

Що е младо, все е лудо. Не стои мирно и вижда чудо.

Стига с тези "препоРЪКИ" ... Нужни са -здрави РЪКИ... Спираш му колата ...книжката на трупчета за година ,номерата в КАТ ,колата също + по 1 000 кинта за всеки пътник в нарушение ... НАСРАХА СЕ ВЕЧЕ ... Сякаш ние не сме били абитуриенти преди 40+ години... Нямаше такива изгъзици бре !

Изтърваниятългарин, който не знае как да живее, не знае и как да празнува! В съседна Сърбия няма такова сватбарско изпращане (на майната си) на абитюренти. Хората там не се самозабравят. Не се държат като изтървани. А и няма причина, повярвайте. Та това е само едно тъпо средно образование, което за нищо не става!? И вие, драги родители -не си струва да изплащате 3-5 години заем заради една глупост и незряло желание за подражание на другите овце!

ЕДИН АМЕРИКАНСКИ ЖУРНАЛИСТ ПОПИТАЛ КУБИНСКИТЕ УЧЕНИЦИ, ЗАЩО ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ С УНИФОРМА. ТЕ ОТГОВОРИЛИ - ЗА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ЗАПОЧВАМЕ С ЕДНАКЪВ СТАРТ ЖИВОТА. ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА БЪДАТ С ТЕНИСКИ НА БАЛА, А ПАРИТЕ ДА ДАДАТ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ. НЕ БИВА ДА ЗАПОЧВАТ ЖИВОТА С ПАРАД НА СУЕТАТА.