Украинците - облекчени, че Кристиан не спечели

За 17-годишния Кристиан Костов – детето-чудо, което спечели второто място на финала на „Евровизия”, пишат редица немскоезични медии.

Обратно в новината

Коментари - Украинците - облекчени, че Кристиан не спечели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам каква е цялата тая гюрултия покрай Евровизия? Не виждам нищо гениално - съвсем обикновенни певци и певици, конкурс като конкурс! Само времето показва кое е ценно - надали някой помни победителите от предишните Евровизии? Къде са, как върви кариерата им, какво творят? Много шум за нищо - пускам Pink Floyd и Евровизийчето ми изглежда жалко, като Търлата, след която остават само купища боклуци!

Украинците са болни мозъци, особено националистите им. Другите тарикати в Европа - немците, цитират всякакви малоумия, за да плюнат против Русия. Ние, третите идиоти в случая, ги четем.

Навсякъде намесват политиката, аман от политици! А за гнездото на главата на Крис и белите ръкави - сякаш нарочно се опитаха да го загрозят................

Тия нагли фашаги откъде изпълзяха , че полазиха и ЕС без визи!Меркел , не ти ли стигат гафовете с емигрантите , че сега реабилитация на фашистите правиш?Дърта вещица ....изпари се!

в Евровизия. Другото е за жълтите вестници.

криси беше страхотен ! за първи път гледах с интерес този конкурс, а песента я слушам редовно откакто я чух март месец, между другото влезнох със скептичност в тубата да видя каква е тази песен с която ще се представяме на евровизия и останах много приятно изненадан.юрото нарочно изкара напред португалския рататуи, заради когото съм гоов да слушам фоъерверки по цял де, отколкото да изслушам наново заспалото му мяукане, да не казвам колко антипатичен ми се стори този дебил, да е жив и здрав, нека оздравее ако е болен, от сърце му го желая, но тази неговата повърня нито ме разстърси, нито разчуства, нито ще тръгна да му търся текста, нито ще я слушам, имаше много по-хубави песни, мисля че португалия беше нарочена за победител, заради новия шеф на оон, затова рататуи се появи с тениска сос рефюджис.

"От 0.1 btc до 4.845 btc за 21 дни" "От 300лв до 14500лв за 21 дни" "Как да печелим БитКоини безплатно"  Доказано работи За повече информация и доказателства: FB Howtomake Bitcoinfree  Линк за регистрация >>> link

това малко хибридче си изигра ролята и затова ще бъде възнаградено до смърт

"Укропите Хитлеристи Облекчени" така трябва да е заглавието. Християните Славяни биха се радвали на първото място, но и второто в Европа е пак Отлично представяне! Вижте кои са зад нас. Германия, Англия, Франция, Испания, Италия, Швеция и т.н.

значи не обичаш гейовете но обичаш малките руски педерасчета? какъв славянин е този палячо?

Гейче е и на майка ти сина. Щом можеш да ги разпознаваш................

И аз се облекчих след като обявиха резултата, много ми се беше събрало!

Много тъпо това племе украинското- нали уж изкуството е над политиката?А и Русия е много по велика страна с толкова гениални композитори, писатели, художници с каквито селскостопанска украйна не може да се похвали та притрябвала й е на Русия евровизията.

"А и Русия е много по велика страна с толкова гениални композитори, писатели, художници" Беше драги, Царска Русия и донякъде СССР с американска помощ! А ракетната промишленост и реактивната авиация се крепеше на украинските заводи Южмаш и СИЧ.моторс! Днешна Русия е под нивото на Зимбабве и Нигерия! Там има само "духовност", духат яката, резултат нулев!

Украинците са направо за психиатрията ...!

но иначе питам аз - бихте ли искали вашият син или внук така инфантилно да се държи! Днес го гледах по Нова заедно с Криско - стана ми неудобно.

Украинците "олабени" значи. Те са намерили на кого да се олабят - на нас, щото сме слугинаж и няма да потърсим обяснение за безсрамното им гласуване.

Троловете продължават да плюят, което не е учудващо за безродственизци като тях. Няма значение какво е момчето, важното е, че се яви е спечели за България. А злобата на немските вестници е разбираема - тяхната песен здраво остана за поредна година на опашката, а за облеклото на тяхната представителка няма коментар.

А реакцията на хохлите вероятно е израз на благодарност и отплата за това, че нашите безгръбначни управници ги подкрепиха за отмяна на визовия режим за тях в границите на евросъюза.

Уважаеми г-да журналисти. Нямате ли си друга работа ами подпомагате световните хейтъри и услужливо повтаряте как те плюват едно от много малкото ни български гордости в днешно време? Браво на вас! За пореден път съм очарована от нивото на журналистиката у нас. Надявам се писателят на тази статития да си изпие и изяде парите, които е получил за нея с кеф! точно от това има нужда народа в тия мрачни вримина - да плюваме сами и по малкото светлинка. За чужденците е ясно - то е естествена реакция да защитаваш своето и да плюваш по чуждото, но защо и ние им пригласяме (пък макар и само да го "отразим")

И го правят с кеф. Хайде, спечелиха по някой лев да имат да се напият довечера в чалготеката.

за представител на България?

Това педестично момченце първо говори с руски акцент, второ не крие възхищението си от Русия и пр. Живее и учи в Русия. Какъв българин, какви пет лева?

БРАТЧЕД Я СЕ ВЪРНИ ПРИ ОВЦЕТЕ ЧЕ СА ГЛАДНИ И ДА ГИ ИЗДОИШ .

Всички си пишат каквото им е изгодно политически и отговаря на "редакционната им политика", а истината е една и много проста: Песента е хубава, Крис има хубав, развит глас, владее музикалната техника, пее всеотдайно и искрено, и всичко това заедно се харесва на хората! И, по-широко погледнато - руската певческа и музикална школа наистина победи на този конкурс - и третите, групата от Молдова, също така са възпитаници на тази школа, така че стават двама от тримата победители на фестивала, при това първият си беше с тежкото заболяване, което беше умело използвано от пиарите му за добавяне на точки ("горкият човек, чака за ново сърце, да му доставим поне такава малка радост, която може и да е последна в младия му живот ..."), а нашето момче спечели с песента и таланта си! Няма какво да се кръстосват шпаги за това каква била майка му, къде точно живее в момента и прочие детайли - това не е решаващото в случая, всеки има някакви родители, смесените бракове не са никакво чудо в наши дни, а Крис говори отлично български, както и руски, и английски - още от дете, много време всяка година прекарва в България, счита я за своя родина, както и Москва (а не Казахстан, например, където едва ли е ходил изобщо) - така че - всичко е точно! Да е жив и здрав, да има късмет и много здраве, желая му успехи в бъдещата кариера също! Добре се представя на конкурсите от дете, има си цели в живота, много работи - всичко това ще донесе плодове!

истината е една пее като от хор бодра смяна, а по широко погледнато никой никога и никъде няма да си я пусне да я слуша, няма да стане хит, и никой няма да си я тананика докато си ходи по тротоара! от такова недоносче като конкурса на евровизия хитове не се раждат, няма и да се родят!

ммм, холандците казаха, че е пръв в зрителският им вот. Значи нещо ти куца в мисълта, че никой не би я слушал.

Аз

Истината е една - тоя е отвратително некадърно пдрстче, а Евровизия е конкурс именно за това - за отвратителна некадърна сган.

напротив, това е едно много талантливо момче, което накара доста българи да се гордеят. това, че е гей няма никакво значение според закона.

Има един факт и той е, че в две поредни години българските песни са НОМЕР ЕДНО! Всичко останало е политика и задкулисие!

Е тая държава, или по скоро покрайнина на Русия, - Украйна трябва да бъде съборена и абсорбирана....Няма нищо по лошо от извратен и неблагодарен украинец от тяхната хунта ! Не стига, че Руснаците им подаряваха и им даваха сумати години, ами сега и дори на Евровизия нашия Кристиян им е виновен....Украински ГЛУПАЦИ !

Е, колкото и да не ти харесва, руската кочина ще затъва все повече в собствените си лайна, защото от скотове и престъпници като руските свине друго не може да се получи.

Втора година ,заради тъпата Украйна ачик се политизира конкурса.Кристиян е българин,българско семе и фамилия,баща българин и майка казахстанка които са граждани на България и Русия.Кристиян не идвяа от Кремъл да представлява България, а е участник от Х фактор България. Какво говорим ?

Така са им нареди новите господари

Браво на Кристиан, официално представи България, а неофициално и Русия.

Честита победа на всички БЪЛГАРИ! Второто място е голям престиж. Хората се молят да влязат в топ 5...За тази песен и за България ще продължава да се говори още дълго. Държим своеобразен рекорд. От три класирания на финали и трите пъти сме в топ 5! Започна да се говори и, че сме една от силните нации на Евровизия, наред със шведите!

А, че станахме жертва на хибридната войска между Украйна и Русия е факт! Но, това не омаловажава успеха на България и Кристиан. Оказа се, че Кристиан печели второто място с много по-голям брой точки от украинката, спечелила миналата година и от поне 5 победителя от последните 10 години!

... , защото майката била казахка! Абе ей, аланкоолу, спомнете си българския лаф от старото време : Коча е важен, кочаааааа..........!

А защо евреите не мислят, че коча е важен, а? Една баба казваше: Признавам за наше детето на дъщерята, щото за това на сина не съм сигурна чие е!

Евреите са си евреи, и ние като тях си имаме собствен опит и право на собствено мнение. А щом въпросната баба, дето ми цитираш в стил ЕЖК, мисли така, то това ни говори достатъчно как си е възпитала дъщерята. Само че мнението на мършата не виждам защо трябва да определя поведението на цялото стадо. Има и много хора, дето не изтърват щерките си да се шиб*т като изоглавени с когото им падне. То и по официална стастистика при анкети в западна европа процента признали за изневяра е 45-50, а у нас - 15%, много по-ниско. Така че - евреите - не ги знам защо така са решили, но знам защо ние така сме решили и че при нас рода върви по мъжка линия. Плюс това хората в Казахстан пак са наша кръв. Както и черните българи, водели от Алан Мосха към мястото, дето днес наричат ... Москва.

Когато коча е от Ямбол. Малииии , какви харни добичета са там!

Нищо, че коча може да е съседския...

У-края на руската империя пак показаха своята комплексирана душица. Политическите амбиции на група откровени фашисти разбиха тази държава. А защо нашето момче да им е виновно?

дкми

Украинците ако знаете как се "палят" като им отговарям на коментарите в ютуб, че Крим е част от Русия :) Веднага намесиха Меркел, Обама и куп видни пииииидали. Иначе, очаквано ни дадоха 0 точки. Щях да се учудя, ако бяха дали и 1 дори.

Всички народи и националности са произлезли от маймуните,само македонците и украинците са от българите:))))

българите са произлезли от маймуни? Засрами се маймунке!

Така и не разбрахме , коя болна амбиция ползваше България , за да бута отрочето си. Това детенце го лансира някои от години у нас с много пари. Кой точно е бащата , с какво се занимава, защо се крие. В крайна сметка трябва да знаем, кой ползва цялата държавна машина и ни хвърля в разпри, за да си лансира сина и защо се крие , нищо не знаем за него и защо не се показва да застане зад него и защо всички се правят , че не съществува, какво срамно и компрометиращо има, че се активира познатото гробно мълчание.

От къде си? В Бг всеки е гледал Екс Фактор, Кристиян беше втори. Не забравяй, че говорим, за 17 г. младеж.

Кристиян се лансира още преди екс фактор с много контакти, представяния , натрапвания на звезди,, фактори и планирани съвместно участия и с много става това, освен това нали се сещаш , че дете , още повече живещо в чужбина няма как да се лансира само - бутат го родителите с много пари и маниакална активност.

ти сигурен ли си ,че нейма ти е написан правилно?Не е ли ПИГИ

Виждайки кой печели през последните години Евровизия,може да се съди за европейските ценности.Може да печелят травестити с бради,може и жена с пишка,може и такива з които казват ,че не им остава много,но инавалиди от които лъха жажда за живот и можещи да пеят нямат място в европейските ценности,сигурно зашото не са различни по сексуална ориентация.Жалка Европа

Ей,ай стига,веднъж имаше пишман мъж Кончита,не заради ценностите,а за собствена реклама възползвайки се от тези ценности за толерантност ,за да се получи по силен ефект!Но не беше въодушевена аудиторията,а и " самата" Кончита отново си е мъж ,защото според него ролята на Кончита се е изчерпала,или заблудените бяха изиграни в подходящ момент!

МММ, швейцарците ги е яд, че дори не се класираха на финала. Ама какви швейцарци? 2/3 от групата бяха от Румъния-певицата и единия пич. Значи може румънци за Швейцария, а българо-казахстанец за България?!

Петър Дънов казва с Русия да сме. Абсолютно нито веднъж Великия Учител не е сбъркал в съветите си. Ако не Го слушаме и сме против Русия, ще сърбаме горчива попара и то катастрофална. Учителя също ни приобщава към славянското семейство. Езика на който говорим е славянски. Третия завет- словото дадено от Учителя е записано на Български език! Чете беседите му за да научите нещо съществено.

Това същото важи и за Русия, да се държи, за нас, защото ние сме Божият народ на земята. Много империи могъщи и жестоки сме надживели.

Чак божи народ да не сме,стига ни и това,че сме развили и дали писмеността и държавността на вси славянски народи.Заради това руснаците все още ни имат като братя,колкото и да не си го признават.

Ако това беше истина,нашият Костов нямаше да го има дори в 10-ката,така,че кремълските демагози и интриганти са мхого прозрачни, тъпи и некадърни!Не минават!В Костов няма нишо руско-това е бесът на московските интригати!

Какви са тези определения и гадости, които пишете за едно младо момче? Как може! Това е едно нормално момче (дете). Вие деца нямате ли?

В Крис няма нищо руско. Баща му е българин от Ямбол, майка му е от Казахстан-казахите са жълти и дръпнати, мнооого далеч от руснаците. Детето не прилича на педал, а на К-попър и сам си призна, че иска да се занимава с К-поп. Вижте няколко корейски бой-банди за сравнение-EXO, BIG BANG, VIXX, BTS, CNBlue-никой от тях не е гей.

Евровизия не е музикален конкурс, обединяващ Европа и народите ѝ чрез музика и изкуство. Музиката би трябвало да сваля границите между народите, като изкуство, запалващо душите на хората, дори без разбираеми думи. ВСЪЩНОСТ ЕВРОВИЗИЯ е един политически проект, разделящ народите, отразяващ господството на брюкселските политики, както и на геополитическите борби. Европа има нужда от гейове и размиване на половете, от работници за монополизма, от немислещи същества - КОНЧИТА ВУРСТ. Европа има нужда от натриване носа на Ррусия - наградата на украинската песен. Днес един слаботелесен некъпан с кукуриго като в деткщата градина мъж изпя ретро градска песен от 30-те и взе наградата, за да не я вземе българо-казахстанец, живеещ в Москва. Европа третира Кристиян ато руски възпитаник. А геополитиката ли??? Гръцкото жури е дало 0 точки за българския участник. Да продължавам ли????? Да не се получи продължение на картината от Междусъюзническата война ????

Сменяй дилъра !

кой дилър?

Евро визия не е това което беше и е била.Навремето като контар пункт на нея от соц лагера имаше Интервизия.Нямам спомен как беше в соц конкурса,не че не съм толкова стар,просто не го следях с такъв патос както сега,чакайки да видя,без да чуя даже и песента ,българчетата къде и на кое място ще се изкачат.Та с две думи Евровизията си сатана една пошла Итервизия

симо

Ако бе спечелил,Украйна щеше да откаже визите,да обяви война на Европа и да извика Нюланд да донесе още курабиики......Божеееее,от какъв ужас се отървахме......

ще си направя видео как го счупвам в москва. надявам се много хора да го гледат, казало преди финала мюсюлманчето! после рекло шегичка бе!

НЯКАКЪВ НЕМСКИ ВЕСТНИК,ЦИТИРА НЯКАКЪВ РУСНАК ОТ У КРАЯ И ТОВА Е НОВИНА???

симо

ЕВРОВИЗИЯ!!!!Каква Европа,каква Визия??????Това, което ни пробутват бъка от гейформат,подсилен тази година с отявлен фашистки уклон отпреди 30 години.....Какво да се прави,доказват за кой ли път , че не ни бръсната за слива,винаги натякват , че сме СЛАВЯНИ,ПРАВОСЛАВНИ И ВТОРО/ТРЕТО/КАЧЕСТВО БОКЛУЦИ......Дори и фобите и соросите колкото и да се натягат пак са СЛАВЯНИ/дори и с американски никове/ и един ден ще си избършат задника с тях..

защото българите НЕ СМЕ славяни? Навремето славяните са били роби на българите.

Потурнак, да не си македонски вайвода, бе?

симо

Казах ТЕ,ТЕ,ТЕ,ТЕ!!!!ТЕ бе,те....Не ние..Слава богу още /някои вече/ си помним историята.

Славяни сме, защото сме първите славещи Бог. Първите апостоли св. Андрей и Павел са имали мисии по нашите земи. Славянин не е етнос. Казва се Славно българска история или в по ново време Славяно българска азбука език народ. Ние българите (император Константин велики е българин от тракийски произход ) налагаме Християнството в Р.И.

тъ.пчо, ние, имам предвид българите, не сме славяни! то и вие русские не сте, но щом искаш брой се за славянин!

Правилно, чада мои! Опитвайте се да насаждате омраза у българите срещу украинците, това беше целта на активното мероприятия. Че няма да успеете е ясно, но за това ви плащаме.

Укрите са едно от най-тъпите племена на света !!

АЛО ,ТАВАРИШ ИЛИ НЕ ТОВАРИШ:)Каква омараза срещу украинците,след като от времето на Екатерина Велика по тези земи са заселени стотици хиляди българи за да пазят и обработват пустеещите земи.Ако е имало украинци по онова време защо са ги заселвали с българи?Не се напъвай да ми отговаряш

Целия свят се пръска от яд, че България и Русия имат дълбоки културни и духовни корени въпреки небезупречните политически отношения. Всички ни завиждат за това, защото никога немогат да имат тази близост с Русия.

Ти на колко ракии си?Никой не се интересува от това,не че нямаме обща религия,която сме разпространили в Русия плюс азбуката и църковно славянския възприет от нас,тива е нашия принос към Русия,но това в случая няма значение,откакто Русия влезе в Украйна,като талибан,нищо не е както преди!

само при червените бастуни, които обаче нямат връзка с главния мозък, доколкото им е останал такъв от марксизъм-ленинизъм-путинизъм и съветска пропаганда.

Трябва да почетеш по руски форуми какви са реакциите и коментарите като стане дума за българи и България - веднага следва реплика, че сме били противници през двете войни, а те ни освободили от турците. Явно смятат, че като са ни освободили трябва само да слушаме и изпълняваме нареждания от Москва. А сърбите видиш ли как им били големи приятели. Кой ли накара Сърбия да ни напада в гръб точно след Съединението?! И после същото през Балканската война. Накрая - ама що не бяха с нас през двете войни като сърбите... Що ли.

Това момченце, дето се има за Българин, що не вземе да изпее РУФИНКА БОЛНА ЛЕГНАЛА, че да го видим колко струва. Сигурен съм, че няма да може, защото за тази песен се иска душа и сърце на БЪЛГАРИН.

Ти украинец ли си че мразиш българина Кристиян ??????????????

Еврогейския съюз отново доказа че не ни зачитат за хора, отново доказаха че не таланта, а политиката е водещото в т.н. конкурс Евровизия! Просто, ако имаме и малко достойнство - трябва да се оттеглим от тези прокажени мероприятия! Долна и мръсна политика на долни и мръсни изроди!

Що не си събереш акъла за нещо смислено,вместо да падаш на нивото на руска хибридка! Предвид подмолната руска пропаганда която продължава да се движи е нормално да има съмнения от други държави!Тук вече е въпрос на дипломация как може да се излезе от положение!Но целия принос по участието на Кристиян си носи българския екип,както на БНТ,така и на Симфоник,няма нищо руско,освен че живее в Москва където са родителите му,а това е естествено за непълнолетен ученик!

Ако можеш - чети и мисли! Нищо не съм споменал за Русия, но ти си от паникьорите за които и за мръсния въздух в Гълъбово са виновни руснаците! А нашето момче се представи най-добре, въпреки че живее в Москва и въпреки политиканстващите и манипулиращи изроди в журито!

Саредеп кълам.

К`о рече?!

Не само немския Билд ам Зонтаг яде "шоколадови бонбони", ами и коментатора на ARD-първа национална телевизия на Германия, по която се излъчваше директно предаването не пропусна да ни го начука, като подчерта че нашето момче живеел и учил в Москва и освен това почти не можел да говори български!!! И това се казва с цел, за да се заблуди немския народ-сиреч, ако гласувате за това българче, което не е българче, а "руски изпълнител под българско прикритие"защото не може да говори на български...ха,ха,ха ...какъв Българин е тоя като не може да говори на български!?Ако гласувате за него, все едно че гласувате за Русия! Такова беше немското послание на водещия към немската аудитория! Е....разбирам ги защото тяхната участничка(на Германия) освен с почти двуметровата си фигура, то с нищо друго не можеше да се похвали! Един кон, който по-скоро цвилеше отколкото пееше! И затова Германия,заслужено получи само две точки и се класира на предпоследно предпоследно място!!! От къде на къде славянска държава ще печели Евровизия!? Този форум е за англосаксонците и те трабва винаги да го печелят! А ние балъците от източна европа можем само да им ядем боклуците и да им позволяваме да ни съсипват държавите!!!

ехааа, голяма реч ....

не, бе! трябва да няма българи турци казахи, американци африканци и т.н. трябва веднъж за винаги да се махнат тези расови национални , религиозни и др. различия между хората .. просто всички, някак си да бъдем равни и смирени пред бог, и бладарни че ни има и можем да се радваме на света около нас, че този остров този оазис във вселената е единствен може би. Да спрем да се изтребваме да спрем да се караме да се изкорени алчността и властолюбието.