Силно напрежение против втори зам.-министър

Превозвачески организации скочиха срещу назначаването на Ангел Попов за заместник-министър на транспорта. Те го обвиняват в злоупотреби и симулиране на дейност.

Обратно в новината

Коментари - Силно напрежение против втори зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИКВАРСКА РАБОТА!!!! СТРЕМЕЖ за ОЦЕЛЯВАНЕ!!!!

ЕК окончателно отдели Румъния от България и ни прати в трета глуха Въпреки приказките на родните политици и най-вече на управляващите, че Европейската комисия много оценявала българския напредък и реформи, оказва се - действителността е съвсем друга. Днес, при посещението си в Букурещ председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер похвали напредъка на страната, потвърждавайки, че за нея ще отпадне Механизмът за сътрудничество и проверка (МСП), както и, че се очаква съвсем скоро тя да стане член на Шенгенското пространство.

А военните къде мълчат с този циркаджия Каракачанов за министър?! Как можаха да го допуснат!

Павел Шопов - зам министър на икономиката с ресор ИТ технологии

Симеонов, Симеонов, защо не сте си проверили хората ??? Или сте ги поканили нарочно ?

Мекеретата от ,,пАтриотичният,,фронт си показаха скритите рога.Зада останат във власта ще правят всичко в името на бОкО.,,уСпех пАтриоти,,.

Ако действително е така ,че Попов е собственик на фалирала фирма за превози от 2011г.,то не че някой е застрахован от фалити,но не може да се нарече " браншовик" в този смисъл.Тъй като в жп превозите е голяма мътилка,не без помощта на министъра и неговите по ощници,барабар с БДЖ,затоа не е толкова трудно да се намерят необременени кадри ,некомпрометирани,но образовани и компетентни които наистина да разчистят боклука и донесат положителни промени!Действайте,не се излагайте!

"Калинките", просто са силата на мутрата..! Всеки боклук ще назначи на всякакъв пост, само и само да е министър председател.

Този Лалов не е почтен човек. Таксата за членство в НСБП е много висока!!! Освен това той взима комисион и от застрахователя, за който той работи. Уж милеел за бизнеса. Безсрамник!!!! Комунистическо мекере!!!!

И колко е тази такса?Уточни се поне?

И на Борисов не му е лесно!Така е било и със Стамболов,когато го убеждавали да подпише смъртните присъди на българските офицери! Или подписваш или нява да си министър председател.И той подписал.И са разстреляли героите от 1985 г.

1985 ? Останаха ли честни хора за властта ? Май не.

при следващите избори непременно гласувайте за ГЕРБ!Ама непременно!!! Инфантилен народ!

- за ОП.

Не бройте зам.-министрите! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

Съперничеството между сродните професионални организации е голямо. Това става ясно и от оплюването на новоназначения зам. министър г-н Ангел Попов. Но аз искам да попитам г-н Лалов защо взимаше комисиона от една застрахователна компания?

Този Лалов е бивш кадровик на БКП. Действително, когато правеше и продължава да прави застраховки на членовете на НСБП, той взима комисион от застрахователя, защото му осигурява клиенти!!!!!

Не звучи добре,но само комисионната ли е проблема?Друго има ли?

20% от БВП... това число някой журналист провери ли го?

Да бяхте надмогнали собственото си инати и его, и да влезете в парламента. Тогава да давате оценки и препоръки. Пък сега, заедно с БСП под ръка ще играете опозиция.И ще пречите, и ще вредите , напук на спечелилите.Срамно и непочтенно !

ПОДКРЕПЯМ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ!

Да не би , който е неудобен да се създава напрежение около него и съответно да си ходи ? Има съмнения от страна на противниците дали са искрени в исканията си. Къде е истината ?

"Голям превозвач"какво ще рече?Укривател на данъци и превозвач на неразрешени стоки.Също рушител на магистрали и работещ против възстановяване на БДЖ-товарни превози-най екологичния и надежден транспорт ,както е навсякъде другаде,само не и в Бг.гетото.Точно от такива "ГООЕМИ ПРЕВОЗВАЧИ"сме на този хал цъфнали и вързали.Жалко за тебе Борисов ,все такива ти ги натрисат коолиционните партньори.Успех г-не,търси нови лица ,търси профисионалисти и необвързани до момента с политика.Това е моя съвет за твоя успех.

Наглостта им премина всякакви граници. Не ГЕРБ им остават 2-3 месеца, не повече.

Даа,"Ивем ег ЕООД - ,фалирала през 2011г. с много завлечени превозвачи. Даже не се свенят вече да ги назначават.

Мислех, че малко им е дошъл акъла в ГЕРБ, но стават все по-зле. Министрите им от дебил до идиота и кретена. За зам. и надолу да не говорим, долни и подли. Спрете да гласувате за тази бандитска партия, че ни се разгони фамилията бе хора.

Няма как ... не може да спреш държавните служители и семействата им, "правилните" фирми с ОП и семействата им и едни цели махали и семействата им ... просто няма как да ги спреш ... пък и Цецо с готовите протоколи като се намеси ...

Лалов - Бай Ганьо, ако не сте го виждали да ви го опиша, щом ти плюеш по човека значи човека е читав и става....

ББ1 и ББ2 подготви окпаването във властта на ББ3, за да може да се "довърши" започнатото но "недовършено" ... а за това си трябват "правилните" "кадри" ... и както виждате "кадрите" ... си отиват на "правилните" места ....

НЕ ХРАЧЕТЕ ПРОТИВ Б.Б.!ТОЙ ЗАГУБИ ЛИЛИ-ВИНЕТКАТА,СЕГА МУ ТРЯБВА НОВ ЗАМЕСТНИК,КОЙТО ЗНАЕ КАК СЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕЩА,А ПЪК И С ДР. ВЛАДИМИРОВ,ЩЕ СИ СРАБОТЯТ!!!

Простата тиква гледа на простотиите си тъпо.

Май "калинките"трябва да наричаме "пчелички"те работят за търтиите от" паричния фронт".Няма такава държава.От нищо не разбират тези престъпници,от нищо.Само и единствено от далавери и кражби.

Калинковщината явно не е запазена марка на предишните управляващи. Бързо влизат в час и новите партньори. А всъщност,кой ли от предложителите,се интересува от професионални,морални,личностни качества на калинката?Важното е тя да е послушна,да работи в името на партийния лидер и най-вече,добре да отчислява %-ти,за където трябва.

Значи пак да припомня - преди време прочетох - " ... вече не ни управляват калинки, а пиявици ... " ... стори ми се пресилено ... ама не е ... за жалост ...

Абсолютно - ерата на управлението на безобидните калинки свърши. Идва ерата на пиявиците! Без съмнение, ако трябва да използвам стилистиката на Нено Димов - това ще е "новото лице" на Управлението на Борисов 3!;) Тренда обаче на Озверелите Патриоти - да ни пробутват компрометирани лица- си е за тяхна сметка! И ще я платят!

Прави впечатление, че патриотите ще надминат ГЕРБ и РБ по лобизъм и алчност! Всичките им кадри са достойни конкуренти на ДПС кадрите!

Не, ГЕРБ не могат да бъдат надминати - просто грабежът и мутрящината им са толкова големи, че малките "патриоти" са си джобен формат навсякъде.

"Той се слави и като голям превозвач, но все още е собственик на фирма, обявена в несъстоятелност, която не е ликвидирана, и на една фирма, която е без дейност, каза Лалов. " То обстоятелствата навеждат към тежки размисли за премиера!