Велинград въстава против добив на волфрам

Добив на волфрам от находище на 16 км от Велинград може да замърси питейните и минералните води и да сложи кръст на спа туризма в града.

Обратно в новината

Коментари - Велинград въстава против добив на волфрам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концесията значи, е предоставена от Станишката значи, въпреки опасностите от замърсяване на почвите и питейните и минералните води на Велинград, въпреки събирателната деривация Бистрица! Че то има ли нещо, което т.нар. "социалисти" да не са заграбили, унищожили и/или продали за жълти стотинки, след антинародния проамерикански преврат на другарите основатели на БСП, Луканов, Джуров, Пешо танкиста, Станишев старши и т.н., по инструкции на американския шпионин Горби?! Ама те и СДС, и ДПС и други, ще кажат някои. Е да, ама щото не знаят, или се правят, че не знаят: "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС", 28 Септ. 2014, Blitz bg. "...-Преди да станете министър-председател вие бяхте секретар на ЦИК за изборите на ВНС и през вас преминаваха регистрациите на партиите за тези избори. Как се регистрира ДПС? -ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов...", из интервю с Д. Попов, публикувано в blife eu под заглавието "Как САЩ създаде БСП?".

loyola

дрън-дрън. През 1989 Костов беше асистент по политикономия във ВМЕИ "ЛЕНИН" и Желев попадна на него докато търсеше кой да му напише икономическата програма (Костов тогава делеше един кабинет с Инджова). В крайна сметка се съгласи срещу огромната за онова време сума от $150 (по думите на Желев). От там почнаха да го викат да помага в СДС по икономическите проблеми.

Аз посочвам моя източник на информация, а Вие, вместо да се обосновете като мен отговаряте с "дрън-дрън"! Защо не посочите къде да прочета вашата версия, или защото не можете?!

loyola

Я някой да ми обясни това - "Колкото и да се съвременни технологиите" ? Защото аз го разбирам така - "каквото и да е то, то не е това". С други думи човека идея си няма какви технологии ще се прилагат но знае, че ще му замърсят водата... Желязна логика! То човек да си помисли, че по света никъде не се добива метал или пък там, където се добива трева не никне... Истината обаче е, че просто искат да рекетират предприемача (или направо да му земат хляба) а и да държат хората бедни, защото иначе ще се отворят сумати работни места, хората вече няма да са зависими и току виж гласували за друг кмет ...

Меричлери беше пръв - от град прочут с минералната си вода, се превърна в гробище...!!! Сега е ред на Велинград...!!! Кой ли ще е следващият?...

Как "Кой ли ще е следващият?" Всички останали, разбира се!

Във Велинград е хотела палат на агент гоце-трипера, в който не се допускат клиенти, защото се перат пари, много пари.какво тук значи някакъв си волфрам?

Ало, дираджийските писачи, вижте си правописа! Пише се въЗСтавва! Кретени!

Не че нещо, ама се пише въСтава, въСтание. Та е хубаво да не се изказвате неподготвен.

Въй, верно бе. Голям срам. (за мен). Прием зажележката, Мирославе....

Аз лично не се сещам за по- голям боклук от сергей станишев. При тази конкуренция да си първи си е просто шанс!!

И ЗА НАГРАДА ЕВРЕИТЕ СИ ИЗТЕГЛИХА ХАЗАРЧЕТО ОТ ОДЕСА В БРЮКСЕЛ ЗА ДА НЕ ГО УБИЕМ :)))

Сопри се малко бе ДЕТРОЙТЕ! Не че Станишката става за нещо...