Поредна заплаха от застрояване на Черноморието

Природозащитници предупреждават за нова заплаха от застрояване на Черноморието и затова ще протестират довечера пред Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Поредна заплаха от застрояване на Черноморието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога българинът ще разбере , че частното е свещено и неприкосновено, също като законите! не можеш да кажеш на някой да строи, или не на собствената си земя, защото на тебе не ти харесва!

...роминизират / в Европа наричано ЦИГАНИЗИРАТ/ ,.... държавата .

натриса тия министри.Тоз *алоумник години се опитва да се докопа до властта.Е вече успя. Сега веднага трябва да съсипе и малкото красота останала по морето.И това не го прави за пари или от собствен интерес.Не изобщо

На Кара дере и Иракли трябва да се построи поне инфраструктура ,път ,вода ,канализация и електричество ,както и за се обособят регламентирани къмпинги защото еко-диво смръдливите почиващи осират плажа и гората , секат и горят постоянно дърва от гората ,след тях остават тонове боклуци ,и аз съм против застрояването на хотели и бетон ,но казаното по горе е необходимо ,както може и леки дървени къщи и бунгала .

Ово е патрЕот, драги зрители;) Действат с размах - докато с едната ръка събарят "бараки" в Слънчака и рушат палатки на диваците по къмпингите, с другата - градят хотели, къщураци и паркинги по най-атрактивните места за бетониране! Да живей патрЕотизЪма! И всичко, разбира се, е в името на Хората ;))

Няма по тъпа държава от българската, дори и в Африка мислят за природата, туристите не обичат да почиват в бетонна джунгла, комуняците, които ни окрадоха нямат пипе да инвестират в промишленост, с само в ресторанти о хотели..

Всеки ДС агент-комунист със хотел, агент гоце-трипера с 10. Децата и унуците на овчарите и свинарите днес са банкери, политици, магистрати, хотелиери и олигарси, а интелигенцията е изхвърлена от тях в чужбина.

Ти да не си от "патриотите" седнали вече на масата да мажат? Дялче ли искаш???

Алчни копелета!!!Затова така напирате да сте депутати-да крадете, да лъжете и за пълните гуши на наш гръб!!!Тия помияри са да ги ивадите отпред, пред хората, а там.....

Е па по-тъпо обяснение не можа ли да измислиш?

Далавери, далавери, далавери! Ей няма да мирясат докато не унищожат България!Алчни, алчни не се наядоха бе!

САМО ГЕРБ!ЗАСТРОЯВАЙТЕ ДРУГАРИ! НАРОДА ВСЕ ПО-ВЕЧЕ,ЩЕ ВИ"ОБИЧА" ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА УНИЩОЖАВАТЕ ПРИРОДАТА НА БЪЛГАРИЯ И ДА ВИДЯ КАКВО ЩЕ ОСТАВИТЕ НА ВНУЦИТЕ СИ?СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКИВА АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ!!!

При комунизма беше 70% зелено и 30% застрояване, при демокрацията 10% зелено 90% застрояване

Наистина тогава поне се стараеха някак да ни замазват очите. Но природата пазеха.Градовете ни бяха зелени, селата китни и красиви, залесяване имаше, а Черноморието ................ех, прекрасно.

ЯКО ПРАНЕ НА МРЪСНИ ПАРИ!!!

Хайде вече го бетонирайте това Черноморие да мирясате ! Направете го за алкохолен и сексуален туризъм и край, пълнете си гушите, а ние поне да знаем, че трябва да търсим чуждите курорти...............Ненаяли се, алчняци, как пък няма малко патриотизъм във вас. Какво ще оставите след себе си - сметище !

Камчия, иракли, карадере и други екзотични местности трябва да се застроят от държавата, по предварително изготвен план като курортни селища. Ниски хотели рядко разположени и добра инфраструктура, за да може нормалните хора да почиват сред красотите на България. Щото сега там ходят само дрисльовци серящи дето им падне и живеещи в пълна мизерия. Пък печалбите ще остават за държавата.

на черноморието. Тогава имаше грижа за природата. Сега има бетонни гета и отсъствие на природа.

Ние пък не искаме някой да си пълни гушата за сметка на природата.Стига вече.Черноморието сега е всичко друго,но не и място за почивка.Не искаме бетон,а природа.

от Слънчев бряг. И там някога беше така .... много, много отдавна. Нека да си ходят хората, къде има проблем тук освен за хотелиерите и квартиродържателите?

Потриот е ,душа дава, но не свойта душа той братя дава,а душата на народа.Това правят сега и пАтриотите.

Карадере сбогом

по Нова? Не ми се вярваше че някой може да говори обратното на това което е мислел през 2013г и да не му мигне окото. А това че застрояването по черноморието било грижа за дребния бизнес...което било обещание на патриотите....направо изби рибата. Очаквам "патриотите" да дадат отговор публично това ли са имали предвид като "грижа".

Нагледци!Това мога да кажа за тези''патриоти''.

Ако беше чул изказването на баш патриота Симеонов, че в региона на Бургас друга мафиотска структура, освен тяхната не вирее, макар и казано по-завоалирано, щеше да повярваш одма.

Какво очаквате от пребоядисани ,,десни милиционер-комунисти,,.Крадът и лъжат като като кОмунисти.

Строителният бранш изпрати работниците си на избори под строй и с ясен инструктаж за кого да гласуват. Сега очаква "връщанката".

Е и някой лев са пуснали така за стимул.

Тези природо - "защитници" пак са огладнели. Уважаеми гладни "защитници" на БГ природата, къде сте когато изсичат горите ни поголовно? Това са белите дробове на природата ни, нали? О...., извинявайте, забравих. Там хонорара ви беше доста тлъстичек!!! Усещате, че губите, но интереса на хората е да имат работа и вашите празни приказки идете да си ги дърдорите на вашите си сбирчици. Поискайте си нов хонорар от дървените босове. Те ще натъпчат гладните ви устички, само и само да продължите да си мълчите, но мълчейки по тази тема, скоро ще спрете да дишате заради собствената си алчност. Алчноста е порок.

Ако си се комплексирал нещо от натъпкването, смени си тъпкача. Не се вълнувай толкова, срамна работа няма. Все ще ти предложат нещо.

Нали искахте капитализъм? Ами - примирете се. Това е то капитализма - предимство на частните интереси над обществените. Впрочем, в щатите Тръмп прави същото, но за добив на петрол в защитени досега територии. И да не забравите? - Кой не скача е червен!

КАПИТАЛИЗЪМ - ?! КАКВО СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ ПРАЗНИ ХОТЕЛИ И ОФИС СГРАДИ?