„Авионамс” вече окончателно държавна

„Авионамс” – едно от ключовите дружества от военнопромишления комплекс предприятия, премина във фактическа собственост на държавата.

Обратно в новината

Коментари - „Авионамс” вече окончателно държавна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затвориха цикъла! Пито, платено от държавата. Хайде сега старата песен на нов глас. Полит-комисионерите няма да останат гладни, знаем ги ние техните врътки.

Този- така наречен завод- е изостанал технолигически, включително - кадри и технически персонал. Необходими са сериозни инвестиции, а само лицензът за ремонт на авиационна техника /ограничен/няма да създаде необходимите работни места, като се знаят количествата самолети за ремонт от нашите ВВС.

"Връщането му в ръцете на държавата ще гарантира устойчивото му развитие, пълноценно обслужване на техниката на ВВС и максимална защита на държавния интерес, смятат от Министерството на икономиката." И новата му "продажба" на подходящите лица. Щото старите се издъниха и спряха да слушат.

добил тия акции, за които ррадостната държава му е наброила 28 млн. от моите пари да си добие държавното дружество, което винаги си е било държавно, от самото си създаване като Терем.

Започна се материализирането на намерението Каракачанов, за българска отбранителна техника, българско производство. Ако не е "ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЙНА ЦЕНЗУРА" на СМИ и ЦЕНЗУРАТА НА ВПК, бихме разбрали на какво ниво ще започне да се пребазира БА.

Да кажат първо за колко я продадоха и сега за колко я купиха... Пак от бюджета изтекоха сума пари...

НА ПРАВ ПЪТ СЕ РАБОТИ,НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПИРА ДО ТУК!!!ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ ТРЯБВА ДА СА ДЪРЖАВНИ!!!

що, да крадат уредени некадърници на ръководните постове ли?

Борисов върна на държавата авиоремонтния и договори с Путин връщане на лиценза за ремонт на Миг 29 ! И това само с един телефонен разговор. А нито Путин, нито Борисов са комунисти. Корнелия и Овчаров само плямпат и никой по света не ги стиферчи за слива.

Благодаря!

Ще подарят летище София,което в действителност касае националната ни сигурност.Оправдават се с Графигнатиево.Правят ни на пълни идиоти,но може би е тъка ,щом ги пак избрахме

Потрябвал е някому. Няма да е държавен дълго време, или пък ще е държавен само на хартия, държавата ще го управлява и осигурява лице за всичките разрешителни международни режими, а Който трябва ще поправя самолети на държавни цени за клиенти, плащащи добре, в злато, нефт, държавни протекции и други удобности. И ако нещо стане, взрив, пожар, нещастие - заводът е държавен, клиентите отговорност не носят. Ще почакаме няколко години, ще видим

Защото някой е решил да смуче от държавата за ремонтите на летателните апарати които са ключови за националната си сигурност.

Това предприятие трябва да е в списъка от претприятия с ключово значение за националната ни сигурност и да не подлежи на приватизация. Само това, че то извадено от този списък и продадено незнайно как е скандално и подлежи на разследване и съд.

Ужас! Комунистите се връщат! Пак държавна собственост. Защо загърбваме невидимата ръка на пазара която разставя всичко на своите места.

по съдебен ред да се купи нещо!!

Само не стана ясно за колко го раздържавихме и сега си го откупихме за 14 милиона евро? Да не се окаже, че приватизатора всъщност е на по-голяма печалба.