Путин иска интерконектор у нас за газ до Сърбия

Руският президент Владимир Путин е предложил интерконектор през България, който да доставя газ до Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Путин иска интерконектор у нас за газ до Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин иска да внасяме одеколон за пиене,ама ще чакат.Пет пари никой не дава какво иска Путин.

И АЗ ИСКАМ ДЪЛГОКРАКА 18 ГОДИШНА БЛОНДИНКА ,НО НЯМА !!!

Първо нормализирай ценитена газта за България, после намали малко хибридния огън по България па ще види по подир!

тръба през България няма да има. Точка по въпроса, ни южна ни северна, ни западна, ни никаква. Сърбите като толкова знаят да целуват руски задници, да с еоправят сами. С това повишение от 30% руснаците много ясно си показаха какво искат от нас. Тъй че сори.

нямам нищо против ако путин кандиса да продава газта на българия по цените, по които я продава на сърбия...

ами това е въпрос не до Путин, а до българите, които договарят. по-ниски цени, по-ниски комисионни как да стане?

Много си тъп! Газта, която България купува от Русия е с по-висока цена от колкото където и да е в Европа. Тук няма комисионни и договаряния, защото ГАЗПРОМ е монополист.

Безплатен газ за България, интерконектор за Сърбия! Иначе, да си гледа кефа!

Това да не са ти Кюстендилските черешови градини, бе?

Само ...Загубеняшки ти стига!?

Хайде някой да ми обясни защо е сложил минус на моята реплика!!! Това са си исконни български земи отнети ни след ПСВ в полза на Сърбия. Сега Сърбия иска нещо, е всичко се заплаща, ако искат трябва да дадат!!! Ама това е вредно за руските и сръбските интереси и русофилите слагат минуси!!! Русофил е равно на предател на България!!!

Предаването на българските интереси продължава-т.н. български управляващи са подлоги на хамерите и не могат да вземат нито едно самостоятелно решение в полза на българия. Провалиха Южен поток, Белене и продължават в същия дух.....

Кое Белене, концлагера създаден от руснаците? И кой Южен Паток, тоя дето Путин му клъцна глъвътъ?

признаване на правата на българите от Западните покрайнини!

България направо да си поиска Западните покрайнини от Сърбия и намаляване с минимум 50% на цените, на газа от Русия!!! Ако искат става, ако ли не да си пренасят газ с балони през космуса или да си произвеждат чрез преработка на технически култури като боб!!!

Боко да не си напъва много, много да се прави на важен, че хърба бързо, бързо ще миние през Македония

с радост го чакат!

Кой ще строи газопровод в размирна територия ката БЮРМ!!!

Досега по стар руски обичай ни ебаваше да плащаме двойно газта, ако искаш конектори ни даваш газ на 50% от договора със запада.

или си русофоб и ти "изнася"... да обвиняваш, оплюваш и да пишеш глупости против Русия, Путин! Впрочем, само Мутрите- Бизнесмени точно така действат и налагат на пазара. За съжаление...

ами това е въпрос не до Путин, а до българите, които договарят. по-ниски цени, по-ниски комисионни как да стане?

На Педерада ще има много траби и ГАЗОВЕ, ама руснаците не си падат по такива, но софиянците са по тия неща.

ясно,на байхуй са му свили сърмите в масквата...пак ще ни го набратушкат ватенките...докато има насрани герберастки и бесепарски надупени алчни рубладжийчета,все сме от страната на булката..

JMM®

"Кремълският политолог Баранов в прав текст - имаме нужда от нестабилна България" "Стратезите на Путин смятат, че ние им принадлежим по дефолт, по история, по наследство, по обвързаност"

Кремълски политолог: Русия да се намеси, България да бъде прочистена от прозападния елит. Това е приятелчето на Корнелия, Решетников. Сами си направете изводите, кои партии , за кои сили анти- български играят! Линка е във фактор бг. faktor точка bg /bg/articles/novini/balgariya/kremalski-politolog-rusiya-da-se-namesi-balgariya-da-bade-prochistena-ot-prozapadniya-elit-87076 ПС. Ало, модераторчето! Колкото и да го криеш или триеш, ще го поствам пак, понял? Заработал копеечки, гавнюк?

Ами ,карай си газ в кофи с камили от Катар и Сауди Арабия бе,соросоид...някой да те е спрял :)

Я, някаква руска свиня се разквича!

Радой Ралин Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята..

Соросоид, я кажи първо как ти,баща ти и дядо ти откраднахте от германците бисквитите и шоколада преди да потеглят към Москва.... после кажи как на 8-ми септември подпалихте нивите на селския кулак, а след това откраднахте колелото на селския пъдар и избягахте в гората.... После кажи как на 9-ти септември слязохте от гората и развявахте на майка ти червената престилка,целувахте се с руснаците, а след това стана председател на селското ТКЗС. А най-вече разкажи как в наши дни окрадохте същото това ТКЗС(демек го приватизирахте)и вече развявайки син парцал отидохте вкупом при Дедо Сорос да го врънкате и него за кинти... Не забравяй да споменеш, че червеното знаме все още си го пазиш на баба ти в раклата....ей,така за всеки случай...:)

В този форум се събрали много специалисти по международни газови доставки, договори, цени, инфраструктура,... Талантлив народ сме и това е. А на тези специалисти, които искат да дават акъл на Путин ще подскажа, че в щаба му има един известен човек Анатолий Карпов ...

Важното е, че Каспаров е опозиция! А ние всички знаем как завърши "двубоя" м/у Каспаров и Карпов! Путя - тоз монголоид негоден, пак ще свърши зле!

смяташ се "Пророк", пък не се досещаш, че по "Законите на Кармата"...рано или късно може и ти..."пак да свършиш зле"?

На снимката-Путя показва какаъв го поема отзад.

Аз съм за.

България пак остана последна дупка и зависима страна в газовия покер. Играхме с белязана слаба карта и загубихме. Всички ни прецакват ... Шансът не е за зависимите, като нас, а за по-умните и смелите

глупаци товае само интерконектор,българия не може да продава газ.също като интерконектора в хохолия,минава и заминава.

Глупак си ти! По новите правила на ЕС страните транзитиращи имат право да го продават. Ти си просто един обикновен "кацап" от мурзилажа.Брой копейките и заминавай!

Ами катарският газ, американският газ, азербайджанският газ, газ от всички земни кълбета към Балканите. От тях да им дадат ? Що така "няма" ? Ние всеки момент ще получим от споменатите.

ха ха ха да се напънем всички българЯ, че да се изрежем в някоя тръба и ще снабдим сръбЯт с малко газец. и то био-продукт! екологично чист.

Има проблем- фасула е вносен.

Бате Путин,нЕма от дек другаде да минеш-само през БГ-то,така че клякай и да строим!

Щом Путин иска, дайте му!

древните укри блокират маил. ру , яндекс , вконтакте , що я няма тази новина в дира? КНДР версия 2

Защо ли? Май си има причина. Аз се сещам поне за 3 причини - Крим, и т.н. ЛДР и ДДР. И какво беше това КНДР? Да не би да става дума за Сев. Корея? Защото иначе не мога да разбера какво значи точно КНДР. Каква етази "република", когато има наследствено предаване на властта - вече трето поколение Ким. В монархиите от Зап Европа няма такова нещо. За народната демоктация също суи струва да поговорим. какво е това "демокрация"? От гръцки "демос"=народ, т.е народно управление. И защо към това народно управление някой е добавил още веднаж народно. За да стане по-народно ли? Не, за да замаже диктатурата. И май само терминът "корея" отговаря на истината. Останалото е пълен ташак.

stan_posta@

Тези разсъждения бяха много вървежни през 1984 г. Тъкмо беше почнала перестройката и всички се мъчеха да ни просвещават. После сами видяхме кое-как. Та няма нужда от политпросвета.

Първо Путин да намали цената на газа за България на половина и тогава интерконектор.

На теб специално ще ти го увеличи по 10 ! Идиот !

Ей, Роб, крепостен ли си още? Марш, в подмосковието, да поближеш сладоледа на монгола Царь!

Бойковия и той сега ще му пусне един як пожарникарски маркуч, където трябва.

По-рано днес българският енергиен министър Теменужка Петкова обяви, че приоритет за България са интерконекторите с Гърция и Турция....ама тя Гърция си я казва за маскироровка иначе знаем добре какво иска...

Защо във Варна и варненско хората зареждат на бензиностанциите на Марешки? Защото го обичат? Защото искат да правят мръсно на Лукойл? Или защото са тъпи копелета? Не, съвсем просто е - там горивото е с 20-30 ст по-евтино. Ако някой от Турция или Гърция ми предложи да купувам газ 15-20% по-евтин от руския защо ми е на мен руски газ. В Турция газта идва от Азержайджан, Ирак и Кувейт. В Гърция - от Израел и САЩ. Но нас, българите това въобще не ни интересува. Ние имаме ужасяващо отрицателен търговски баланс с Русия. Ако внасяме газ от където и да е другаде можем само да си подобрим търговския баланс. А ако го внасяме и по-евтино - какво по-добре? Русия има проблеми с Румъния. Те започнаха да си задоволяват сами потребностите от нефт и газ. И преговорите за транзита с тях не са толкова лесни. щели да прекарват газта през Турция, Гърция, Македония, Косово, та да достигне до сърбия. Всъщност, ако някой иска може и още да удължи маршрута - да го прекара през Италия, Франция, Германия и откъдето там се сетите още.. Ама аз все пак си миля че най-краткия път от Русия за Сърбия, с минимални посредници е през България

"След като не успяхме с опита за преврат в Черна Гора,трябва да се реваншираме в България и Сърбия,още повече че българският президент е наш слуга."

Да си го завре този интерконектор там дето слънце не огрява.

много правилно, ние тука да не сме, за да обслужваме интересите на Сърбия или Русия?! Газът скочи с ебат 30%, и още...като искате интерконектор, айде малко да свалите цените на газа за БГ и тогава ще се договориме. Иначе на мене ми омръзна да правиме подаръци на тоя или ония, за да сме точни..

Значи, ще можем да захраним от наскоро откритите находища ( нали никой не се съмнява в думите на Боко) не само собствената високо ефективна индустрия, но и да продадем на Турция, Гърция, Сърбия, а защо не и към Европа да пратим малко.

Всъщност ако се отнесем сериозно към мнението на западните експерти, които провеждат проучванията (а не към мнението на Путьо или путьовците в Кремъл), можем да развием тази дейност подобно на Румъния. И да стигнем до положение, в което ще задоволяваме нашите нужди. В началото може би около 50%, после 80%, накрая 100%. Пък защо да не изнасяме свой собствен газ. Ето това не искат руско-съветските мекерета. Ако България стане независима от руските газови доставки преговорите за цената на газта ще станат доста по-сложни за Русия. Ние имаме ужацяващо отрицателен търговски баланс с Русия благодарение на нефта и газа. От своите собствени находища ще си балансираме търговския обмен с Русия. Та и на + може да излезем

И накрая ще станем Кувейт на Балканите!

"ако" цапа гащи и мирише...)))е при нашият случай с пробити потъри не толкоз силно

То хубу да развием таз дейност, но като няма газ и нефт в БГ, какво да направим? Като има злато, що не добиваме и продаваме? Изнася се като руда срещу 5 млн. на година.

ето до какво води занемарената от гейберастите ( по поръка на краварите) психиатрична помощ в булгаристан

путин събирал пари за гей парада

Аз пък не искам!

Сега бате Бойко ще пита началниците и квото кажат те това ще бъде!

Разрешавам!

Други вземат решения по важни въпроси за България. ЮП е ярък пример. Българските управници поставиха страната ни в унизително положение на марионетка. ГЕРБ е партия без идеология и изпълнява само външни поръчки, които идват от Брюксел и Вашингтон. Борисов е бивш комунист, който се представя за янтикомунист и десен центрист. Държавата е фрагментирана и обезлюдена. Някои области просперират с помощта на централната власт, а други остават бедни. Южна България има магистрали, Северна няма. Мнозинството българи живеят в недоимък и нищета, малкото са богати... и т.н.

Така или иначе като малка държава ние сме зависими. Все пак за една държава членка на ЕС е по-добре решенията да се вземат в Брюксел, а не в Москва. Латвия, Литва, Естония, Полша, Австрия и много други ще го потсърдят

и заради такива титани на мислта като теб винаги избира грешния лагер територийката ни

И ся кво? От основен доставчик на газ за Гърция и Турция, ще се превърнем в един от доставчиците за Сърбия. Яко постижение, а :)

Каквото поиска Путин , винаги го постига . Къде е Русия , и къде , къде , и коя е България ?

Основна задача на всяка държава е да защитава интересите на населението и целостта на територията си. Българската държава в последните десетилетия прави точно обратното. Народът се влачи на последно място по жизнен стандарт в ЕС, а територията е отдадена на НАТО без компенсации.

Които спряха ЮП да се вкарат в панделата за измяна на държавата.

Путин и Медведев спрахя ЮП. Защото не искаха да спазват правилата за строеж на такива обекти, валидни за целия ЕС. Мислеха си че в България може всякак си. Дали по същия начин биха процедирали с Германия? Много се съмнявам - германците просто учтиво ще ги отрежат. така че ако има някой за затвора - Путьо и путьовците около него. Или когато става дума за руснаци няма да ги вкарваме в затвора, а? Това сте вие комунягите - долни руско-съветски мекерета Честно казано ние съвсем аргументирано им обяснихме нашата позиция. Не можем да си позволим да плащаме огромни глоби към ЕС в чужд интерес. Що с еотнася до българския интерес ние трябв ада си развиваме добивна газ от наши собствени находища. както го правят Румъния и Полша. Но з ародните комуняги най-важен е интереса на Москва

Българската позиция за Южен поток беше антибългарска. Натиск от САЩ и ЕС ... За Германия може но за България - НЕ. Ти си дрънкай своите глупости, но това не променя фактите. България загуби много и нищо не може да компенсира загубите.

Я не се подигравай с нас!Съсипахте индустрията. Изгонихте хората от България! Болни мозъци!

Не ми се оправдавай с ЕС! Защо ЕС позволи строежа на СП-2 и 90% от капацитета на Ямал да се ползва от Газпром?

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!!!

С кого? Със Сърбия? Или с Турция? Защото руско-съветките мекерета това искат. Всъщност те искат това, което им заповядат от Кремъл. Днес Тито ти е няй-голям приятел, утре във вестниците пише "Тито-бандито". За какво ни е на нас т.н. "балканска федерация? След ВСВ може би е имало някакъв смисъл - поне да отървем репарациите. Но сега ние сме членове на ЕС. Т.е. така или иначе сме в едно семейство с Румъния, Гърция, Хърватия, Словения. А който иска да си прави федерация с Турция, да грабва вазелина и за Истанбул

Хамериканските мекерета изпадат в ужас, когато стане дума за Балканска федерация

Гербаджии ,действайте в движение ...или шутът ви е сигурен .

Абе Путин може иска интерконектор през България, ама най-вероятно ще си остане само с искането, щото през Турция всичко може, а през България нищо не може, а и на Вучич му е през дедовеца откъде ще му дойде газът. Той, Путин, преди беше тръгнал и ЮП да гради през България, ама БСП-Орешков го спряха овреме, щото през Турция всичко може, а през България нищо не може: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа), Е, може пък и да може поне един гол хъб за България, вместо ЮП, ама пак не е сигурно, щото през Турция всичко може, а през България нищо не може! Пък и за какво ли ни е тоя газ, щом откъдето и да иде ще е 'се руски, а ние сега вече сме модерни европейци и натовци и не щем и да чуем за нещо руско.

По-продажни и гнусни твари от бе ге политиците няма! 45 години се дупеха на Москва, сега 27 години се дупят на Фашингтон ! На това му се вика курвенска работа!

Да, но Москва даваше, а Вашингтон дава един гол......!

Прибраха ни златния резерв и всички ресурси до които се докопаха. Вкл. и атомните им бомби са с български уран.

Очудвам се как ние коментираме сърбите? Американският Хитлер-Клинтън изби 2800 души от които 482 деца.Хвърли 37 000 бомби, половината с обеднен уран. Сърбия има с 24% по-високи заплати и пенсии

Србия средната заплата е 500 лева, имам доста инфо за там. Дезинформацията ти няма да мине. Русско,долно вонящо мекере!

ми като иска, да напише мотивирана молба и правителството ни ще я разгледа, може би, и евентуално ще вземе решение!

СЪРБИТЕ ВИНАГИ СА ЗАЩИТАВАЛИ СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС ,ДЪРЖАНКИТЕ КОИТО НИЕ СИ ИЗБИРАМЕ ВИНАГИ СА ЗАЩИТАВАЛИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ

Държанките, които избираме също защитават собствения си интерес, който за съжаление се различава от Българския!

Русия и Сърбия се разбрали да има колектор в България. Бедни ми БХ - 3 заспал ли си или само мижаш - хахахахахахах