Петкова: Фенове сме на Южен газов коридор

България винаги е подкрепяла и е активен член и участник в Южния газов коридор, чийто безспорен двигател са нашите приятели от Азербайджан.

Обратно в новината

Коментари - Петкова: Фенове сме на Южен газов коридор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО БРАТУШКИТЕ СПРЪТ СЪВСЕМ СКОРО ТРАНЗИТА ПРЕЗ У КРАЯ,И ЦЕНАТА НА ГАЗА СКОЧИ,ЩЕ ВИДИМ НА КАКВО Е ФЕН ТАЗИ МАРИОНЕТКА!!!САМО "ЮЖЕН ПОТОК"Е НАЙ СИГУРЕН И ИЗГОДЕН ЗА НАС!!!ВСИЧКО ДРУГО Е ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ,ЛИШЕНО ОТ ИКОНОМИЧЕСКО БЛАГОРАЗУМИЕ

Разви куманоиди натискат да купуваме скъпия руски газ.Няма да стане!Азерите ще го дават на турците без пари, а те на нас ще ни плащат за това,че го получаваме.Да ве я и партизираните шматароци!Толкова сте ослепели,че просто ми е жал за вас.

Не вярвам нито на Теменужника, още по-малко на Пасито.

Азерите са доставчик на сигурност за Армения , та дори и за Грузия !

Фенка си на сливенския затвор

То хубаво че сте фенове:) Значи си спомняте че имаше един Президент дето преди сума ти години ни зарадва с новината че азерите са му обещали газ а пък интерконектора с Гърция трябваше да бъде готов още през 2009 година, при това европейците бяха спастрили 120 милиона евро за да ни помогнат да наредим тръбите към Гърция и Румъния...

За това,че още нямаме газова връзка с Гърция вината е изцяло на руската агентура която ни управлява и същевременно ни ограбва!Сега пак има едни милиони евро безвъзмездно отпуснати от Европа!И да видим ,,кво ши стани"?!

Лелеее... То че Бойко Борисов си е получавал заплатата от счетоводството на Държавна сигурност не го прави автоматично руски агент-) Щото не ми е приятно да ти го кажа НО правителството на Станишев беше договорило строежа на интерконекторите с Гърция и Турция, пак Станишев беше изкрънкал 120 милиона евро за строежа на интерконекторите с Гърция, Румъния и Турция. Само че Борисов, на един месец служба като министър-председател, СПРЯ започнатия строеж а неговата външна министърка Румяна Желева с усмивка ни уведоми че поради тежкото положение на ЕС България се е съгасила да върне парите които сме получили от ЕС за строежа на интерконекторите. Айде поплачи си малко и прочети пресата от Септември, 2009, па тогава пак се прави на 00сведомен-)

Браво на редактора, заглавието грабва веднага "Петкова: Фенове сме на Южен газов коридор", точно така се изразява всеки министър и най-вече българският.

Интерконекторът България-Турция скоро ще ни осигурява газ по тръбата на Турски/Южен поток. Според ГРОБ е много важно да си получим газта през Турция и да плащаме двойно и тройно на турците, вместо директната връзка през Южен поток и газов разпределител за цяла Южна Европа и дори за Турция.

Това е путопроститутска лъжа!От Турция ще получаваме евтин азерски и ирански газ!Южен турски поток няма и няма и да има!

Това безмозъчните русофоби и заблудени американофили (неясно за какво) сте истинските гробокопачи на България. Както Костов и прислугата му от малоумници като вас твърдяхте, че "Син поток" не може да мине по дъното на Черно море, а той мина, така сега говорите пълни глупости за "Южен поток", а те вече започнаха официално да го строят. Същата история и за АЕЦ "Белене". Вместо сега вече да е построена, ще плащаме глоби, а турците ще строят две централи. Абе ненормалници такива, опитайте се да отговорите на един прост въпрос: ЗАЩО КАТО Е ТОЛКОВА ЗАРОБВАЩО И НЕИЗГОДНО ТУРЦИТЕ ГО ПРАВЯТ И ТО ЗА СМЕТКА НА НАС? Всичко друго са абсолютни глупости. По-лошото е че го знаете, но продължавате да ги плещите.

Слушай пич, като се преустанови транзита за Турция през циганелската Покрайна и Турция ще може да глътне почти целия износ на азерите. Ще ги молим да ни отпуснат малко, тъй като сме хора на Падишаха.

Сбъркани сте по начало!Южен Поток бешш заробващ!Спря го Орешарски ,а не Борисов!Белене е едно безкрайно ограбване но България от страна на руската клептократична олигархия и българскота и агентура!И дори и да завършат започнатият тръбопровод за Турция този газ е единствено и само за Турция!Като за цената на газа се съдят още!Турците са патриоти и там нама руска пета колона!

Така, така. Белене е заробващо, 'южен поток е заробващ, Бургас- Алескандруполис е заробващо штото Хиларито и Тиквун така ни казаха. не ми е ясно само тези тъпаци Гърция , Турция , та и Сърбия и Унгария как не са прозрели истина,а само Царство Тиквония се е усетило навреме! Страшни сме= горди и независими като орли! на нас електроенергия не ни трябва , светът да си я развива, защото са прости. Ние ще я караме на електрическа диверсификация чрез отопление на дърва!! Урааа . Царство Тиквония и геният Боро!

Супер, не искаме руски искаме друг....., какъв прост, продажен и алчен народ сме!?!

На руснаците не мож им затвори зиналата уста. Дето нямат анклави пускат патоци.

Министър Петкова посочи проектите, с които страната ни участва в Южния газов коридор - интерконекторите Гърция - България и Турция - България.

Петкова ако твоят любим р-л не беше целувал смърдели ЕС задници Южен поток вече щеше да функционира и БГ да ползва най-евтина газ в цяла ЕС.

отдавна да е сват с Путин..

Oт 20-тe нaй-гoлeми нaxoдищa нa гaз в cвeтa 7 ca в Pycия. B Зaпoляpни e тpeтoтo пo гoлeминa. Haмиpa ce в Cибиp и ce paзpaбoтвa oт Гaзпpoм". Oтĸpитo e пpeз 1965 гoдинa и cъдъpжa 2700 ĸyбични ĸилoмeтpa гaз. Щoĸмaн, PycияOтĸpитo пpeз 1992 гoдинa, e пъpвoтo гoлямo гaзoвo нaxoдищe, ĸoeтo ce нaмиpa пoд мope вмecтo пoд cyшa. Toвa, paзбиpa ce, ycлoжнявa извличaнeтo. Ho cи зacлyжaвa ycилиятa - нaxoдищeтo cъдъpжa 3100 ĸyбични ĸилoмeтpa гaз. Ямбypг, PycияTpeтoтo нaй-гoлямo нaxoдищe в cвeтa e oтнoвo в Pycия - 3900 ĸyбични ĸилoмeтpa гaз, paзpaбoтвaни oт Гaзпpoм". Oтĸpитo e пpeз 1969 гoдинa, нo ce paзpaбoтвa oт 1986 гoдинa. Гoлямo e гope-дoлy ĸoлĸoтo гpaд ĸaтo Бepлин. Уpeнгoй, PycияИ втopoтo пo гoлeминa e в Pycия - 6300 ĸyбични ĸилoмeтpa гaз, oтĸpити пpeз 1966 гoдинa, нo paзpaбoтeни eдвa пpeз 1978 гoдинa.

Да сте живи и здрави.

И всичките находища се разработват съвместно със най големите газо и нефтодобивни компании! Инвестициите са за много милиарди долари!Така,че никой няма намерение да завладява Русия заради ресурсите и!Там всичко се продава и купува!Останалото е путинска пропаганда!

Азерите няма да си развалят отношенията с руснаците НИКОГА. Петкова и сие си чешат езиците, а газ никой не дава без пари.

Кой спря Южен поток ма , пУтк0 заспала ?!

а ние маи сме фенове и на турските домати ,и на атомните реактори дето рснаците ще строят в турця и унгаря ...и на турски поток сме фенове ...

Имали сме Дом на Европа в София. Нищо ново под слънцето, едно време имаше Дом на българо-съветската дружба!

Моню Паси--върховно достижение---универсалното зарядно!:)))..... ... баща му-поне беше философин!;))

Фенове? Тоест само викаме, а другите играят играта, така ли? Нашите "политици" ни завряха на трибуните, вместо да ни вкарат в А група!

Не разбрахме кой и къде е използвал думата "фенове", която е напълно неуместна в този и в почти всеки друг случай. А че поддържаме всеки алтернативен източник на енергоносители, това се разбира от само себе си.

Как сладко квичи руската свиня!

Боку Тиквоку е фен на Невероятните по обем Газови находища в Силистар. Били намерили толкова много газ, че не е за приказване. Само за смях било

Този евроантлантически червей откъде изпълзя?

Фенове сте вие на оня , който прави вятър. Тъпи нещастници, продали България за някой друг я апартамент,я стипендия на отрочето. Сега ше купуваме руска газ да ще ни пръщят ушите , ама през турски тръби , за да дивесифицираме и плащаме и на тях транзитините такси. Щото се къпем в шари. А банкянския гълъб на Ердоган, който сигурно провали проекта и под давление на султана, ще строи гзови хъбове да си го преразпределя от левия в десния крачол.

От руските фашисти, НИЩО

Правилно, няма да купуваме то тях. Само, че газта пак ще е руска , но от турските фашисти. Но ние сме независими от мужиците , а Ердо ше ни топли. Ще топли г.. ия хъб на тиквата.

Абе и вие ли сте шизофреници като Герб, Азерски, та Азерски......жсицкишт газ от там е руссски......и ншма мощности които да захранят нуждите на България. Все си припявате като луди...азерски..мизерски. Тъпа герберка.

Моля, моля тя е хитра герберка. Преди това беше от БСП и лява ръка на Р.Овч. Оттам мутрата я прибра, като си мислеше, че може да изрови тайните на Р.Овч. Но тази куха лейка просто не става.

Бас ловя, че Румъния по права линия от континентална Европа е по-близо до Азърбайджан от нас.

Утре ли ще тръгне газа и след това ще плащаме на турците или гърците, а транзита за Европа КЪДЕ "ОТЛЕТЯ" .....???

И аз на ЦСКА -измисленото.

хубавите свирки, каза Теменужка.

Приятелите ти Нуше от Азърбейджан, ще ти продават руски/Газпромовски/ газ през Турция на цена, която Газпром обяви.Надай се к-ре на пияна жена!

ФЕНОВЕ сте на Клитори Клинтън и Обонгу, ама и двамата вече са зад борда. ТРЪТКОЛИЗАЧИ