Отвличането на Ангел Бончев - какво се случи преди 9 г.

Точно преди 9 години тогавашният президент на ФК "Литекс" Ангел Бончев беше отвлечен. 2 месеца след това и съпругата му бе похитена и по-късно почина от рак.

Обратно в новината

Коментари - Отвличането на Ангел Бончев - какво се случи преди 9 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкия човечец то си е пишело кой го е отвлякъл "Полиция"...

Имаше един сумист Петър Стоянов мисля, какво стана с него? Бяха го задържали за изнудване и откуп. Доказа ли се нещо?

Ангел Бончев няма пръст в тази работа накрая. Буквално.

Тъжен финал за това семейство...живееха в панелка в Дървеница...друг плати "сметката"...изглеждаше като "бизнес" като от 90-те със застраховките...те го отнесоха, а беше спрян който трябва-сигурно всички, онези искат да забравят...но се случи и "Господ, бави но не забравя"!

"Не са случайни хората, които пострадаха и богатството им не е плод на труда и интелекта им в 99% от случаите.." Естествено, както "Не са случайни хората и които НЕ пострадаха и богатството им не е плод на труда и интелекта им в 99% от случаите!" И онези от първата група, които пострадаха ПОСТРАДАХА ТОЧНО ОТ ТАКИВА ОТ ...ВТОРАТА ГРУПА! Като много пъти виждаме всъщност ПРЕЛИВАНЕ И ПРИПОКРИВАНЕ НА ДВЕТЕ ГРУПИ в отделни техни сегменти и подмножества! Спомняте ли си например, че след разстрела на Емил Кюлев вдовицата му бе пририскана от бандити, от ОПГ за парите и активите на червения ДС банкер и ... ТЯ ПОТЪРСИ И ПОЛУЧИ ЗАКРИЛА ПРИ (П)РЕЗИДЕНТА ДС доносник Гоце!?! Или как един разбойник бе пропял и предупредил мисля Гриша Ганчев, че Алексей Петров щял да го убива и му го бил поръчал, и после ТЕЗИ СЕ СРЕЩАХА ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ГОЦЕ!?!?! ДА СИ УРЕЖДАЛИ "БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯТА"!?!? Или най-големият цирк, когато Борисов като премиер излезе на трибуната на Народното събрание и ЗАЯВИ, ЧЕ ИМАЛ СИГНАЛ ОТ ЗАПАДНИ СЛУЖХИ, ЧЕ ДОГАН ГО БИЛ ПОРЪЧАЛ И КАК ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, КОГОТО САМ БОРИСОВ ЛАНСИРА С ТОЛКОВА СУПЕРЛАТИВИ ВЗЕ, ЧЕ КАЗА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИТЕ НА БОРИСОВ - това бе смисълът на коментара му! МИЛИ РОДНИ КАРТИНКИ!

А помните ли коментара на срещащия се с Цацаров в ЦУМ Гергов, когато го попитаха за убийството на съветника на Гоце - Емил Кюлев, че Кюлев умрял защото МНОГО ГОВОРЕЛ, а той, Гергов ЗНАЕЛ ДА МЪЛЧИ!!!

На тази банда не можали да открият откраднатите пари , едни 6 милиона Цацаров и службите, дето "всичките Борисов ги е назначавал" и не се крие, дори се хордее с това, на дясната му ръка Цецо Голямото Ухо, бивш вътрешен министър тъщата му се оказа горд собственик на едни - ха, какво съвпадение:) пак 6 апартамента, а иначе в Бълария всичко си е О'К и отдавна сме минали румънците, според Бай Хуй.

Подобно на това което се е случило тогава се случва и сега - импотентна държава, данъкоплатеца плаща.

Случи се така, че едни хора бяха "скатани" - други, които пожелаха да проговорят си "отидоха" завинаги, а истинските поръчители бяха мутрите - бивши ченгета, които се занимаваха с "черния" бизнес !! И сега - колкото осъдиха тези от пирамидата КТБ с 4-те млрд. така беше и преди !! Затова сме били, сме и ще бъдем на цедилото на EС докато изчезне и EС от лицето на земята !! С тази жестока КОРУПЦИЯ по всички етажи на властта добро не очаквам !! НИ-КО-ГА !!

Мутрафунгели си уреждаха личните сметки---това се случи! С любезното съдействие на Тлъстия Банкянски Симитлия!:))).... Тиквоча--няма да го затрият в БГ!---- .....АБВЕРА--го създаде--той държи гумичката за изтриване!:))

Къде са парите ли? Обърнете внимение на Цветан Цветанов и на баща му!!!

върха на пирамдата

интересно колко пари струва живота на Гриша Ганчев, колко струва наемен убиец професионалист: There is no set amount for a contract killing. The range can be anything from the nebulous .... Other hitmen, those who are professional and travel from overseas, use silencers and sniper rifle charge over $100000. If someone wants to kill ...

много пари да му ивеш мамето, по добре чеченец

Само хипотеза. Българската държава контролира всички банди в България, а те се отчитат редовно на високопоставени чиновници. Не са случайни хората, които пострадаха и богатството им не е плод на труда и интелекта им в 99% от случаите. Всеки сам си избира пътя.

да ама има банди дето не са от България

Относно ,,масовата разграватизация,,Някъде около три много добри заплати за тогавашното време ,бяха отккраднати от един ,,селски хитрец,откраднаха акцийте на цяла фармацефтична фирма,откраднаха новопостроен голвм обувен завод и др. Същият господин е основател на ДУПНИШКА ПОПУЛЯРНА КАСА. И НАКРАЯ КАКВО СТАНА. ,,БИТИЯТ СИ Е БИТ,ЕБ................ Никой не потърси отговорност на тези грабежи от народа.

Истината е, че след като Цветанов стана министър, ги хванаха веднага

от прочетеното, то и на децата им става ясно че поръчителя е Гриша Ганчев

Педя-човек лакът-брада няма нищо общо в схемата, платил е обещетението на съдружника под формата на откуп, по-нагъл от самите нагли, има ли съмнения:)

платил е сам на себе си и е хвърлил някой лев там на извършителите, пито платено, а белъка загуби делът от фирмата и има да му виси още пари, бизнес по български и правосъдие най важното, пак си избирайте бивши милиционери да ви управляват

Разчистване на сметки между ''честни бизнесмени''.. Кой се вълнува от поредната притоплена манджа на мутрите...

Дира тука нещо се опитва да манипулира обществените настроения

Утре може да си ти.... Не в такава форма на насилие но,засякъл някой от тия с колата и ти чупят главата.Или подобен неприятен етюд...

Нищо особено не се случи...просто БСП беше на власт и престъпността беше по голяма..., а проявленията й най разнообразни

Мозъкът бил на свобода.Ми думни го би пич.Не разбра ли,че в България правосъдие няма.

свършили са му парите

Като има цяла армия тъпи,гладни и агресивни охранители.От време на време избиват агресията по пътищата,пребият няКОЙ невинен,ама нали няма правосъдие ,,продължават напред,,

ето тука който се интересува и знае английски: A study by the Australian Institute of Criminology of 162 attempted or actual contract murders in Australia between 1989 and 2002 indicated that the most common reason for murder-for-hire was insurance policies payouts. The study also found that the average payment for a "hit" was $15,000 with variation from $5,000 up to $30,000 and that the most commonly used weapons were firearms. Contract killings accounted for 2% of murders in Australia during that time period. Contract killings also make up a relatively similar percentage of all killings elsewhere. For example, they made up about 5% of all murders in Scotland from 1993 to 2002.

ДА СИ СПОМНИМ ВЕЛИКОТО ВРЕМЕ НА Б-1 ,КАК КАЧУЛКИТЕ ВЛАЧЕХА ЗА КОСИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС УРУСПИИ В КАМИОНЕТКИТЕ И НАМЕСТВАХА С ЦИНТАРИТЕ И ПАЛКИТЕ РАДИКУЛИТА НА ДРОГАРИТЕ ПО КОРЕМ В ЛОКВАТА! СЕГА ГИ ГАЛЯТ С ПРОБАЦИИ И ПРАВА В ХАГА,А ТЕ ПАК НИ СЕ КАЧИХА НА ГЛАВИТЕ ! ИДЕ И Б-4!

хахаааааа... "не можел да му прости" ..много добре знае, че гришата го врътна но знае и, че ще го убият, ако не се прави на луд и то убедитело. аню прекрасно знае, че в бг. убиецът, милиционерът и съдията са от един отбор. отборът на похитителите на брендо.

Ама вие защо го вадите от тези дето сте изброили????Да не би от копане да ги има мангизите???? Работата е че единия бил по бърз и находчив от другия...

ИДЕ НОВИЯ Б-1 - Б -З! БОЙКО ИМ БУТАШЕ ИМОТИТЕ НА ДРОГАРИТЕ ВЪВ ВЕСЕЛОТО СЕЛО С ФАДРОМАТА,СЕГА ГИ ЧАКА СЪЩОТО С ВАЛЕРКАТА В СЛЪНЧАКА!МНОГО ЧЕРВЕНА ГАД ,НАБЪЛБУКАЛА СЕ С КРЕДИТИ ОТ КТБ, НЕПЛАЩАЩА ЗАПЛАТИ ,ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ ФАЛИРА И СИ ТЕГЛИ КУРШУМА! НЯМА МЛАДА БЯХ ИЗЛЪГАХ СЕ, САМО ГРЪНЦИТЕ НЕ СЕ ОПРАВЯТ С БОЙ!

този голям го вадеше, докато се мислеше за голям... после се оказа, че имало и по големи риби...

Абе,хора,какво стана с Масовата приватизация,знае ли някой? Ако знае,моля да ми отговори .Помните ли,че се редяхме на банковите клонове от тъмни зори,за да внесем по 500 лв.за участие,които тогава си бяха 2 средни заплати?

vasil

Е па да не сте се редили.Единственото,което беше ясно тогава,че ако участвуваш,трябва да дадеш едни пари,които не бяха,обаче две средни заплати,а по- малко,съответно повече хора клъвнаха...

ми аз купих 11 бонови книжки, на всички от родата, които казаха че не искат да ги прекарат отново. после, почти веднага продадох 7 от тях за парите които бях дал за всичките на едно дружество дето приватизира един голям дървопреработвателен завод! полакомих се с останалите да участвам и аз в далаверата. по добре да им бях продал и другите четири!! сега завода го няма. но имаме поне десетина частни гатера!

ПО КАКВО ДА ПОЗНАЕШ КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВОТО ? : .. - АКО Е СЪС САМОЛЕТИ Е НАТО - АКО Е ЗА ПАРИ ПО ТЕЛЕФОНА СА СИК И ГАНСГСТЕРИТЕ - АКО ТЕ ИЗНУДВАТ С МФВ СА ЕВРЕИТЕ - АКО ВСИЧКИ СА УБИТИ НАРЕД СА ДЖИХАДИТЕ - АКО Е УБИТ САМО ФАШИСТ СА КОМУИСТИТЕ :))

vasil

За комунистите всеки,който не е комунист,е фашист.Освен това общоизвестно,че са убивали и т.н."врагове с партиен билет"- т.е. други комунисти.Значи,по твоето определение те не се различават от джихадистите и изобщо терористите,убиващи всички наред.

БОРИС САРАФОВ ДЕТО Е РОДНИНА НА ПОДКУПНИЯ ПРОКУРОР БОРИС САРАФОВ СА ГО УТРЕПАЛИ ЗАЩОТО Е ИСКАЛ ДА УБИЕ ЯНЕ САНДАНСКИ:))) ....

а тебе кой ти уби мозъка??

отвличане за откуп - за българия е нещо нормално.

ДОКАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА БЕШЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР СИК ИЗБИ МАСА ХОРА А ГЛАВНИТЕ СЕКРЕТАРИ НА МВР СЛЕД НЕГО ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА ОТ МИЛЬОЦИОНРИТЕ КОИТО ПОКРИХАВА ПРЯКО УБИЙСТВАТА НА СИК :))))

НЕ САМО ЩЕ ВИ ИЗБИВА ДО КРАК,АМИ И ЗА ОЩЕ ПИТА !

ТОЙ ДА ВНИМАВА КАТО ХОДИ ППО БЪЛГАРИЯ И ВЛЕЗЕ В ТОАЛЕТНА ДА НЕ СЕ ИЗСЕРЕ ВЪРХУ ДИНАМИТ :)) ... СРАМНО Е ДА ПИШАТ В БЛИЦ НА СВИНЧО ПЕЕВСКИ "ВЗРИВИХА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА В КЕНЕФА . СТЕНИТЕ ОПРЪСКАНИ С ТИКВА И ЛАЙНА ":))

От статията не става ясно откъде Аню е придобил началния капитал за частния си бизнес.

е в такава кочина ни карат да живеем

Спомням си, добре, тогава, Глав сека, таман си тръгна! Първия мандак, му израсна, ох леле, мила мале юнашка! Секретен стаен агент Крка

Великото време Б-1 на нулева толерантност,когато червената бандитска измет се изтребваше като бесни псета директно с гранатомета а качулките си биеха дузпи с другарите от опг бсп- по корем в локвата ,с прангите на г...за! -На колене,престъпник! Много червени бандюги останаха недобити и неприбрани по пандизите и сега вият по форумите срещу Б.Б.и Ц.Ц!

Много акции имаше на колене и т.н., а после България плащаше много пари заради БХ и ЦЦ простотии.

Може да е плащала,ама и сега много от аверчетата ти ,дрогарю гледат слънцето през решетка и скоро няма да ги измъкнете! Парите народа ще ги плати ,ама и за вас свършиха белите дни- 25 години!

Тази банда тероризира България над 10 години а дрогарите от червените правитества се ослушваха като свине в теменужки и пиеха кафе с пасти с галевите ! Кой разби бандата килъри на бсп ,дпс с първите доживитни присъди в България -великите държавници и топ полицаи Бойко Борисов и Цветан Цветанов и елитния им спец отряд от следователи! Ако не бяха те и досега ,оранизираната червена престъпност ще върлува и тероризира българите!

Приятелю, прочети си второто изречение. Сигурен ли си, че си бил буден , когато си го писал? Ако - да, измери си веднага температурата. Сериозно се тревожа за твоето здраве.

Сненарий все едно Гриша Ганчев го е измислил за да разкара "съдружника" си и да си плати откуп сам на себе си.Мутренска крадлива върхушка.

Логика,и аз мисля тъка .Защо никой не търси отговорност,откъде са им парите. Как едни станаха толкова богати ,а народа все повече обеднява???Парите са едни, само от едно място преминават в други.Нали няма правосъдие и държава

може би жестоко е, но това са си нормални, светски, междуборчески взаимоотношения. народа изгоре с много повече жертви и пари, но на кого му пука? шест млн. лева са просто смешна сума в сравнение с милиардите, които изчезнаха и изчезват в офшорни сметки съвсем не без помощта на брюксел.

Какво па ти е виновен Брюксел бе шматко? :) Организираната престъпност в България води началото си още от 1944 година, когато банда изгладнели терористи, с помоща на браЦката съвеЦка армия - "освободителка" пое контрола над държавата България. И така е до ден-днешен!

вище другарю гей-парадник с гол задник, ако се разрови в брюксел и къде са изчезнали милиарди пари по разни "програми", които пари са потънали в джобовете не само на политици от брюксел, а от цялото ес, то ще лъсне цялата, грозна и страшна истина за неолибералния ви фашизъм. ама ти си си толкова тъп и неграмотен простак, че пак не можеш да се сетиш какво ти се пише.

Много са леки присъдите в БГ за отвличания и рязане на телесни части.

единият разбойник, гриша ганчев, яко прекара другият разбойник ангел бончев !

След 2 годишна дейност престъпната организация не е "спечелила", а е откраднала 6 милиона лева!!! Научете се да наричате нещата с точните им имена! В противен случай ставате почти съучасници.

И няма и да си ги получи парите. НАглите и алчни Марин и Нина Хаджийски хубаво си отремонтираха апартамента на бул. Левски 144, крадоха и с гъза си и двамата, а накрая прехвърлиха всичко на децата си за да не им го вземат. Вместо мед. уреди там се влачеха плазмени телевизори, мазажни столове и т.н.. Такава ни е благотворителността в България.

vasil

Опитните полицаи и опитните хайдуци знаят:падналият сняг е издайник.Тогава по-лесно се определя коя вила или селска къща е обитаема."Наглите"комай накрая снегът ги издаде.

Sluchi se tova koeto se sluchva na vseki Bokluk! Deeba majka vi i izmekiari,ciala durzhava razkradohte,ta tozi bojluk shte zhalim! Lajnari!

А какво да кажем за 2-та милиона от инкасо автомобила на шофьора Жоро Милионера, които и до днес не са открити? А изчезването на братя Галеви? Че то при нас има мистерии колкото за 10 сериала на Шерлок Холмс.

Няма по голяма мафия от Хидрата ! Няма друга организация в тази държава , която така нагло да се самоназовава ВЛАСТ. Която години наред нищо не произвежда , лапа само народни пари , заплати, бонуси, такси и рушвети, привилегии. Тази прослойка от обшеството се нарича Независима Съдебна Власт. Докато не се отреже главата на Ходрата , нещата няма да се оправят.

Тая власт се пази ,,строго,,и никой не я пипа,защото им върши всичко когато е необходимо.Какво лу не видяхме през този режисиран преход който продължава и сега. И най вече казват ,че хората мразят ,,богатите,, мразят ,,незаконно богатите,, .Съда е виновен за това.

и кво се разбра от статията,нито парите ,дарени от бончев на фондацията са открити,нито 6 те милиона на наглите...