Борисов назначи зам.-министър, нежелан от бизнеса

Премиерът Бойко Борисов подписа заповеди за назначаването на трима заместник-министри. Единият от тях не е желан от бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Борисов назначи зам.-министър, нежелан от бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този от снимката ще продължава да се упражнява в управление на държавата. Ами той се превърна във втори ТОДОР ЖИВКОВ! ДОРИ ВЕЧЕ ЗАБРАВЯ КОЙ Е НАЗНАЧИЛ И КОЙ ЗА КАКВО Е УВОЛНИЛ. Затова се повтаря назначаването на уволнени от него лица. Докога ще продължавама с тази ДИКТАТУРА наложена ни от един СИКАДЖИЯ?! АБЕ НОРМАЛЕН НАРОД ЛИ СМЕ, ИЛИ ОСТАНА САМО ЕДНА ТЪПА И НЕМИСЛЕЩА ЧОВЕКОПОДОБНА МАСА, КОЯТО СПИРА ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН?!

Нищо не казвате за Павел Шопов и ай ти технологийте за които ще отговаря

За лудото Павле ли пишеш?Да не би той да е при ай ти технологиите?

Не ме вълнува банкянският наглец кой и за какво назначава, тантуркайте си го, глупаци, а най-зле са тези, които гласуваха за пишман патриотите, гласуваха за тях, срещу Селяндурина мафиот, получиха го на бял кон...

Красимир Първанов бе уволнен от НЕК през април 2011 г. (във времето на кабинета "Борисов" 1) за това, че превишил правата си: "за грубо нарушаване на йерархичните правила и неспазване на установената процедура за водене на преговори". Красимир Първанов бе уволнен от НЕК през април 2011 г. (във времето на кабинета "Борисов" 1) за това, че превишил правата си: "за грубо нарушаване на йерархичните правила и неспазване на установената процедура за водене на преговори".

по-добре да беше се запътил при твоята приятелка цв.бориславова,

Красимир Първанов е много корумпиран! Нищо добро не ни очаква! :(

Щом е нежелан от "бизнеса" значи е добре дошъл.

Ако заплатите в БГ бяха 1000-1300 лева до един биха се завърнали още сега в Родината си, ама плаща частника 300 лева, без осигуровки, без за стаж, и това е самата истина, дори и без договор, в сивата икономика, а що се отнася за Цветелина Бориславова има закупени предприятия лично от нея, назначи си роднини в провинцията от софия, сивата река, тя коли , тя беси - изп.директорка и ипон, там пиле не може да прехвръкне. назначават се само хора на цв.караянова, трактористката, а тя проста, по проста и от един бояджия, от нейните роми, които и вапцаха в софия жилището закупено на нея, дъщеря й, зет й, айде не на нас тия номера, геноцид, диктатура, само се назначават хора на дпс, а дпс никога християни, и тук ми говорят за права и свободи, предприятията изхранваха цели семейства, около с децата им 4-5 хиляди души, а сега 200 служители , и 20 работника работят, измамници, продажници, продадоха бг те знаят на кого, знаят им слабото място на депутати и изпълняват, и не ми говорете, че заедно не действате с тях дпс и герб , същите са и бкп/бсп, от народа полза нямате, а от туркие, там ходите на лечение, не трябва да ви обвиняваме, само ви напомняме, когато ни гледате и ни мамите на 100%. общини, система(полицаи,пожарникари,гз),нои,нап,детски градини, зъболекари, лекари, аптекари, всичко е от тях, уроди

Не е наша работа колко министри и зам министри ще назначи ,дано има резултат от работата им.

не е наша работа кой ще гръмне тиквата,само да е по бързо и преди да е фалирала местноста между дунав и родопа

Та ... да припомня - прочетох преди време " ... вече не ни управляват калинки а кърлежи ..." ... и като прочетох и Теменужки какви ги говори за ЧЕЗ ... и "Българската държава" ...

"ние всяка година плащаме 750 милиона лева над пазарните цени за ВЕИ генератори на енергия у нас". Значи го признавате ?! И единствената ви реакция е да изразите недоволство от назначението на третокласен чиновник ? Че за такъв грабеж истинските елити повеждат народа си на борба !

ЩОМ БИЗНЕСА НЕ ГО ХАРЕСВА, ЗНАЧИ ГО БИВА !!! ПОНЕ 50% ОТ НАШИЯ БИЗНЕС, НЕ Е ЧИТАВ, И ЗАТОВА НЕ ГО ИСКАТ, ДА НЕ ИМ БЪРКА ДАЛАВЕРИТЕ !!! ЯВНО ТОЗИ ЩЕ ИМ ПРЕЧИ НА СИВОТАТА !!!!

Точно така.

да го бяхте прочели в Оф нюз... Какви са тия половинчати новини?

pompai

Бизнеса винаги е против увеличение на заплатите ,но той увеличава печалбата без да вдига заплати. Айде бизнесмени ,като не уцелявате бегайте.

Така е: парите са за нас, а работата за вас.Проф.съюзи - няма.

То не може всичко да се увеличава, първо печалбите, а до 2040 и заплатите и пенсиите. :)

Вижте най-голямата глупост, която някога съм чувал. Цитирам: "България е с петата най-висока минимална работна заплата". Данните представи Васил Велев, председател на УК на АИКБ. Той предлага да няма минимална заплата. Ами като много умен да вземе да измисли система как да му работят на фотосинтеза. Стига вече, аман от простотии. То бива, бива, ама ...., чак пък такава алчност. Само ще кажа, че България е на 1-во място в Европа по икономически мигранти. Питам, ако минималната заплата беше поне 1000 лева, дали щеше да има толкова икономически мигранти? А искат да има чужди инжестиции. Хора вземете се в ръце най-после.

На всички приятели и познати е обещал зам.минестерски постове тоя давол-Симеонов.

Много услужливи тия ОП бе....

Стига сте използвали, за щяло и нещяло, думата БИЗНЕС, а често и бизнесмен. Дори, в конкретния случай, АИКБ е съкращение на "Асоциация на индустриалния капитал в България." Ама нали, "фашън е да юзваме такива думи"

Фешън е да юзваме и работниците, нали? Хайде моля, моля. Продължават да ни лжат, че плащат и ние да се правим, че работим. Така до края на света. Нека такива като др. Велев да се научат първо какво е производителност на труда и точност на възнаграждението за този труд. Но точност във всичките параметри - мереителна еденица и навреме да се плаща, а не след един месец, както е масово в БГ. Ако продължавате да подкрепяте такива самозвани работодатели, тогава Ви пожелавам успех в прогреса!

stan_posta@

Ние не се правим, че работим. Производителността на труда от 2000 г. се е вдигнала 2.5 пъти. А заплатите - с цели 30% !

бизнесът Теменужка може така ли ?Може да съсипва природа да дупчи за шисти да върши безумияя ?Може понеже няма грам компетенция .

ChatGPT

Само му вижте празния поглед... тежко ни!

Това форумите са голяма работа! По-добре простотията да се вихри тук, отколкото да получи шанс да ни се катери по главите! Благодаря! Тук ви е мястото!

Снимката на боко е копие подмладено малко на тази на Живков на последния пленум на БКП...Това ме радва че тоя е почнал да усеща че времето на безоблачно крадене и властване му е отминало...

Защо си пълните новините с глупости?? Самият Борисов не е желан от никой и пак е Министър Председател!!! И като не го желае бизнеса какво от това,ще го сменят ли мислите?? Симеонов така се е надул като пуяк,че все му е едно кой какво мисли и предлага!!

Не е желан Не от никой!!! А от синьо-розовата мъгла, "струяща" от Позитано и Драгалевци?

Ихааа - на 17 министри дотук имаме 34 заместници, дет се вика - по един за всека една от партиите в управляващата коалиция;) Уфффф - добре, че кабинета не е 5 или 6 партиен, че нямаше да им стигнат "дългите скамейки" от "експерти" ( или партийни калинки и търтеи - к'вото дойде);) Абе, Баце - айде да почвате да работите, бе...два месеца след изборите още се назначавате, то стана време да излизате в "заслужен летен отдих";)

Ааа, има си хора за работа има и хора за банкет-това е олигархия. Той ще изстиска всичко от теб , но да дава- абсурд.

Простият е и тъп,скоро ше видим тиквата/да пукне дано/колко е празна.

Айде па после секлецарките , метачките и така две преки преди края на мандата.

Онбаши, стига толкоз, ми те станая един билюк тея, ко ши ги прай толкУз мноо. Запри са! Сетненка ши ривът кат ти уволнят.

А Павел Шопов много ли го искат? Да си го носят на гръб у дома!

Милиарди чужди туристи тръгнаха към България от цял свят! Причината за това е фактът, че Николина Ангелкова отново е министър на туризма, което бе посрещнато по цял свят с еуфория - Холивуд планира да дойде на гости, за да се снима с нея, Марк Жирардели се надява и на калъф за смартфон от Слънчев бряг, а широката публика се надява на възстановка на битката между Ноевия ковчег с карибските пирати.Все пак еуфорията не е динственото чувство сред световното население - мнозина са разочаровани, че Вежди Рашидов не е министър на културата, но сега надеждите са насочени към веченият шеф на Историческия музей Божидар Димитров да открие вампир, чудодейна вода или древен космодрум.

"Убава страна сте. В тоя абсурден свет, успявате с подръчни средства и личности да държите симпатично високо ниво" - споделя международен турист.

Абе колко милиона българи останаха в България, та да знам колко още ще бъдат назначавани? тя тази върволица край няма.Ама той като каза, че матриала е лош откъде ги намира тези убавци та да ги тъпосва пред народа?

ВЕИ генератори, Цветелина Бориславова, пари, пазари, цени, къде ли е връзката...?!

порасна му работата на боко-тъпата тиква преди праеше трафик на рекет и дрога, а сега праи трафик на пи ч ки у еуропата ама яко се е фанал и с образованието - твърдо е решил да си преобразова циркаджийската пасмина в артистична такава като за целта я каков паметник е дигнал на американскио артист който се праеше на циркаджия за да служи за пример на тайфата му

той и мутрата проста и неграмотна не е желан от гласоподавателите, но е назначен от козяк, еврогейзерите и манипулациите на цецо ухото, но скотовете-мазохисти си трайкат, слушат фики, хвърлят салфетки и плащат скъпи винетки, билет за трамвая, ток, вода, парно, газ и комуникации. нали знаете формулата, която завършва на боко 3, 1 г. приятен ден.

МАРШ "ПАТРИОТКА" .. НЕ ЩЕМЕ НИЙ СВОБОДА НАРОДНИ ПРАВДИНИ НАЙ ИСКАМЕ КЮФТЕТА ПИЯНСКИ БЛАГИНКИ ...

За него не бях и чувал но за Иван Костовата приватизация - ТЕЦ-ове, Шулева Лидия за ЕРД и Румен Овчаров за енерговъзобновяемите източници бях чувал!

Борисов с нова тактика - три години ще комплектова кабинета и една година ще управлява , повече от година не може да изкара.

Давай тиквоч, още калинки назначавай. Лошия мат'рял шъ плаща.

и докато Вожда досега назначи повече министри, зам министри и областни управители от броя на армията и полицията зети заедно един друг дегенерат известен с медийните си словоизлияния а именно Председателя на АИКБ Васил Велев пусна една бомба днес под форма на настояване на Бизнеса : " ....Той каза още, че работодателите настояват за по-сериозно повишаване на пенсионната възраст ..." Тоя дегенерат В. Велев , Киро Гела и подобните мутренски елементи целят да затрият тоя народ с един удар, но ГРОБАРИТЕ ако вземат че направят тая идиотия да се дупят на тия мутри от тъй нареченият бизнес ще се озовът в ролята на Кунева и РБ съвсем скоро. Все повече ми се струва че в тоя Бустан само война ще изтрие всичката гнила паплач която паразитира на гурба на пребития от работа обикновен човек

Това е голям плюс за този зам. министър, защото явно си няма бизнес лоби.

Е, не се ли свършиха вече партийните кандидати?! Колко още официални хрантутници ще трябва да издържаме? А заплатите и пенсиите на простия електорат кога ще се пошат, съгласно обещанията преди изборите? Единствената надежда е, че скоро и Б3 управлението ще се гътне! Мръсни, гадни престъпници гейберасти и лъжепатриоти! Дай Боже да не устискат до края на 2018г. Иначе и нас няма да ни има след това време, при тяхното "грамотно и компетентно" управление!

Г-не не трима,триста да назначиш все тая.Нищо не е в състояние да върне Държавата.Какво голямо зло направи "царя"като подари за големи комисионни ЕНЕРГЕТИКАТА ни.Ако сте държавници като Орбан ще я откупите,не други да дойдат и да ни извиват ръцете.Загиваме.

Хайде разкарай се!Избори и Нинова на власт! Иначе няма спасение! Пролетарии от всички страни съединявайте се!

Този лозунг е на бившите другарчета на Борисов , не на Нинова.

Тая магарица е единствената, която може да направи още по големи бели от тиквата.

Тиквоча го тествахме и то нетърпимо дълго време , иначе за Нинова ти вярвам , но искам да проверя. Сам да се убедя.

Боцето докато УгОди на всички, се шай тъй.

Ама тази нагла мутра се не засрами.Още ли роднини и приятели има да урежда със службици

Кога бяха изборите , че вече забравих ?