Стокообменът Русия-Гърция бележи рязък ръст

Стокообменът между Руската федерация и Гърция е нараснал с 80 процента за първите два месеца на тази година, заяви Путин.

Обратно в новината

Коментари - Стокообменът Русия-Гърция бележи рязък ръст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама нещастници се надлъгват на снимката-нищо няма да излезе

В цялата ни история имаме десетина качествени политици.Трябва да се научим да вървим на два крака.................

Какво излиза - ние лаем за санкции, а хората си въртят търговията - истината е, че нямаме какво да им продадем! Това дето можем си го продаваме...

помните ли какво казах навремето , което мнооого съвпада с мнозината прозрели що за стока сме ... kato алеко константинов , тодор колев ... ние сме племе хем крадливо , хем ебливо и на края завистливо !!! четете по надолу киоментариите и кажете че не е бил прав радои ...

Трябва да гласи: Нараства стокобмена м/у Българя и Русия! Щото търговията не трябва да се влияе от политически наложени съобръжения, господа офицери!

И тиквите ни вече не вървят...

Предложи майка си

Брао бе!!Ти дали с твоята така направи??

Тези европейски малоумници са толкова късогледи с тъпите си санкции по нареждане на големия брат отвъд океана... Със всеки изминал месец санкции руснаците развиват собствена аграрна продукция и собствена индустрия, досега купуваха от запада с парите от газ и нефт. Сега тези пари се инвестират в местната промишленост и стават все по-независими...но така е добре:-)

А в стокообмена с България има ръст на средния пръст. Т. е. ние продължаваме да си купуваме от тях на свръхвисоко цени, договорени от услужливите ни чиновници от целия политически спектър. Нищо, важното е "началниците" извън България да са доволни.

Ципрас ако се смята за политик, в края на мандата трябва да изкара Гърция от болницата в която е на системи от вече 8 години. Добре, с Русия, но да реже заплати и пенсии. При един фалит руснаците няма да помогнат. Германия и ЕС са тези които ще помогнат а не Русия. Русия е по капли вече....

и това не ме радва все пак са ни комшии ,дано намерят решение

санкции, а: "Атомната машина на Кремъл достигна дори до Вашингтон. Сделката за придобиването на американската компания Uranium One, в която беше замесено името на кандидата за президент Хилъри Клинтън, превърна "Росатом" в световен лидер по запаси на уран. След сделката руската корпорация разпростря дейността си от Централна Азия до Американския Запад, а шефът ѝ Сергей Кириленко възкликна пред Владимир Путин: "Малцина в миналото биха си представили, че ще придобием 20% от американските резерви." Те, а контрасанкциите са само за балами като нас. Другите си работят без проблем1

След като последните години има спад от 60%, то покачването с 80% е още много далече от началното положение. Пример: 100 лева след спад 60% стават 40 лева, които увеличени с 80% правят .... 72 лева.

Ами все пак е увеличение! Гърците си гледат интереса,а ние все идеологиите -на гладен корем-:( Затова отиват българките там да бършат гръцките старци, а те чупят ли чаши из таверните...-:)

Ами поинтересувай се преди да плюнеш. Ние имаме 55% увеличение за първите 3 месеца в стокооборота с Русия. Все пак петрола се качи със 100% спрямо миналата година когато беше около 25 долара за барел и оттам и цената на газа. Инак реално имаме увеличение от 155.1 на 173.9 милиона лежа на износа. Повтарям това е за първите 3 месеца. Естествено вноса се е увеличил още повече от 922.9 на 1430.8 с което търговския ни дефицит с Русия скача от -767.8 на -1256.9 за тримесечието или както винаги Русия ни "ограбва" с около 5-6 милиарда лева всяка година. Та интереса е странно нещо.

Путин как само работи евроидиотите. Просто великан!

Не е ли по важно народа да е добре-макар че имат заеми по са добре и ще се оправят а ние гламаци ще си останем в калта.

Ами то е ясно кой завижда и иска да провали конкурса. На руснаците им е много дървено, че е в Украйна и българче има всички шансове да бъде победител. И разбира се го посочиха за свое момче. Ами не е. Дарбата е нещо, което ти идва по наследство. Или я имаш или я нямаш.

Цитирам ти оценка на българската песен по норвежският интернет- песента е хубава, но в момента в който е изпята и певеца слезе от сцената тази песен е забравена.

симо

......дарбата идва по наследство---руско/българско.

Газопроводът "Турски поток" продължава и свършва в Гърция. Новият "път на коприната", който сега обсъждат, свършва в Солун. Добре си играят картите гърците. А можеше и двата да преминават през България.

Днеска газ за маслини! А утре г.....з за газ? Поликала?

ГЪЗ ЗА ТЕНКЮ!

Поредното доказателство, че опорната точка на путиноидите за санкциите е пълен шит:) Санкциите нямат нищо общо със стокообмена. Санкциите са срещу физически лица и фирми. Никакви загуби нямаме от тези санкции! Никакви! Използват ги само русофилистиците за да заблуждават и да се правят на интересни!

"Никакви загуби нямаме от тези санкции! Никакви!" !???...Зомби ,зомби ....от санкциите нямаме загуби ,но от контрасанкциите имаме !! Освен това санкциите не са само срещу "физически лица " ,както ти набиват в главата Гьобелсовите медии ,а и срещу достъпа на руския бизнес до Западната финансова система и кредитиране , докато руснаците не разбраха ,че могат да се оправят и без Западната финансова система ,въпреки загубите които претърпяха !

Тикво непоръбена, от санкциите за достъп до западната финансова система за руснаците, ние не търпим НИКАКВИ загуби, кретенюго куха:) Всичко, което си надраскал потвърждава това, което съм казал! Слушай и не се прави на компетентен, защото си куха тиква!

Руски аналолизач! Ама всичките путиноиди сте заклети гейове, бе!

А, Ципрас откога стана и той консерватор?

гърция се управлява от полит. партии ,а у нас са мафиотските олигарси-продажници ,на които им е през оная работа националните интереси и бъдещето ни ! проблема е ,че ние го знаем и им съучастваме с престъпното ни бездействие !

Стокобмена Русия-България се увеличи драстично след кражбата на парите от КТБ, подаряването на "Булгартабак" и плащането на два ненужни реактора за АЕЦ Белене.

ДИРА ни информира за всякакви подробности около другарят Путин ,но не ни съобщава има ли наш представител в Пекин и вярно ли е ,че "големите началници" не са разрешили на Боко да отиде там !?

ГЪРЦИТЕ МОГАТ,НО НАЩЕ ПРОДАЖНИЦИ НЕ!!!

Кое те кара да вярваш на думите на Путин ? Той пред камерата всичко може да си каже...

Путин не е палячо като тебе, та да блещи простотии и тъпизми!

Не разбирам с какво тази новина е важна за България??? Ние руска провинция ли сме? Защо все с Русия ни занимавате.

Защото България губи от тъпите санкции против Русия, а нашите съседи се възползват от ситуацията.Време е да определим кое е по-важно за нас икономиката или козируването в Брюксел.

Защо мислиш , че увеличението на стокообмена се дължи на пренебрегване на санкциите от страна на Гърция??? Санкциите са срещу руски физически лица и фирми, които изобще не се спомрнават в статията! Или пишем просто така....

я марш на границата да посрещаш арабите , че закъсняваш за геи парада !