Си Цзинпин: 5 принципа и милиарди за ”Един пояс - един път”

Китайският президент изложи пет принципа на инициативата "Един пояс - един път". Китай обещава милиарди за инициативата.

Обратно в новината

Коментари - Си Цзинпин: 5 принципа и милиарди за ”Един пояс - един път” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕТО ИМА БУДИЗЪМ И ПРАВОСЛАВИЕ НЯМА ПЕЩЕРЕН ИСЛЯМ ... ТОВА Е ШАНС ЗА СРЕДО-АЗИАТСКИТЕ БИВШИ РЕСПУБЛИКИ НА ССР ДА СЕ РАЗВИЯТ , А ЗА ИКОНОМИКИТЕ ОТ БИВШИЯ СИВ .. КОИТО УЧАСТВАТ ДА ПОЛУЧАТ ДОСТЪПИ ДО ПАЗАРИ В ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ...

Така е, но има и негативна тенденция към потурчване на средноазиатските републики. Отказване от кирилицата и приказки, за великия туран. Много казахи, узбеки, таджики смятат, че са наши потомци. Там да се наречеш българин е достойнство. В същото време турците на основата на исляма се мъчат да ги турцизират. Много от джихадистите в Сирия са вербувани от тях.

Градове по Пътя на коприната От Константинопол до Мешхед: Константинопол, Турция Бурса, Турция Кония, Турция Адана, Турция Антиохия, Турция Халеб, Сирия Рамади, Ирак Фалуджа, Ирак Абу Граиб, Ирак Багдад, Ирак Бакуба, Ирак Керманшах, Иран Хамадан, Иран Техеран, Иран Хекатомпилос, Иран Сабзевар, Иран Нишапур, Иран Мешхед, Иран От Мешхед до Турфан: Мешхед, Иран Мерв, Туркменистан Туркменабад, Туркменистан Бухара, Узбекистан Самарканд, Узбекистан Ташкент, Узбекистан Бишкек, Киргизстан Алмати, Казахстан Урумчи, Китай Турфан, Китай От Мешхед до Кашгар: Мешхед, Иран Херат, Афганистан Бамян, Афганистан Кабул, Афганистан Пешавар, Пакистан Кашгар, Китай Северен път от Кашгар до Анси: Кашгар, Китай Аксу, Китай Куча, Китай Корла, Китай Джяоче, Китай Турфан, Китай Хами, Китай Анси, Китай Южен път от Кашгар до Анси: Кашгар, Китай Хотан, Китай Ния, Китай Дунхуан, Китай Анси, Китай От Анси до Сиан: Анси, Китай Юмен, Китай Чжанджие, Китай Вувей, Китай Ланчжоу, Китай Сиан, Китай

Факт е, че китайците са нападали друга стрна. Да не говорим за "братския" им СССР, а и продължаващите апетити за Сибир. Но получиха заслужен урок. А заграбването и строенето на острови в терирориалните води на съседни държави, засега по "мирен" път, и изнасяне на въоръжение там. А незапомненото въоръжаване на Китай "за запазване на мира"?. Разбира се експанзионизма на Китай е по-добре да се прикрие зад "изискани" Азиатски лозунги. Но, нищо ново под слънцето. Както е писано, така и ще стане. И сме много, много близо до този момент.

Нека строят Пътя на коприната. По него ще дойдат да издърпат ушите на западните капиталисти-феодали. Руснаците не можаха,но при тия прошка няма да има. ШАПКА ИМ СВАЛЯМ!

симо

Бах мааму....БЕЗ ВОЕННИ БАЗИ!!!!!!!!Това,вероятно е основната разлика меду РАЗВИТИЕ/описано какво се постига/ и РАЗТЕЖ/носещ пари на богатите и мизерия на останалите/...Все пак РАСТЕЖЪТ/на когото трябва/ е гарантиран с 1 000 бази,нали.

Си пак се е объркал. Това, за което говори е възможно само в държави, изповядващи конфуцианство. С англосакснски, испански, германски, холандски, норвежки, френски и шведски говеда - това е невъзможно да се случи. Ако някой не вярва - да чете Историята.

симо

Само саксонските говеда са достатъчни......Другите са РЕАЛИСТИ и не толкова далеч от Конфуций.

В Пекин са участвали над 60 страни.Икономически пояси"Северен Китай-Монголия-Казахстан,-Русия--Полша-Балтийско море."Южен Китай-Индийски океан:Централен Китай-Центр.и Западна Азия-Персийски з-в,Иран,Ирак ,Средиземно море.Морски път-южно кит.море,Индийски океан,Средиземно море,Нидерландия.Германия и тя е участвала-Има почти равен експорт и импорт по 3 милиарда долара.Китай не води войни,той строи.Най голям радиотелескоп,най -високият висящ мост-част е от магистрала,О-ви изкуствени в южнокитайско море,най дългият мост,строи първият си ледоразбивач,отпуска заем на Пакистан за атомна електроцентрала,строеж на пътища,небостъргач за 19 дена,57 етажа.Мегаполиси в пустинни земи и т.н.

сещам се за една шайка безмозъчни боклуци, които НЕ са участвали и това е добрата новина за раята, която им плаща сметките. в присъствието на агнешки глави там, действително няма никакъв, ама абсолютно никакъв смисъл.

Тука ключовата дума е 'СЪВМЕСТИМОСТ' на правилата и стандартите, а не както искат гобалистите-сатанисти като Меркел 'УЕДНАКВЯВАНЕ'

Това е новото лидерство в света. Дори Тръмп не се съмнява в това. За България е важен ферибота Русия Варна през Охрид и Драч до Италия.

За да се подчертае спестеното е полезно да се поясни, че "Един пояс" включва и ен. мрежа която се захранва главно и в тенденция от нефосилни горива, да не говорим, че трансферът не е през кабели! Разбира се, че престъпната групировка която държи електората в енергиен и информационен глад за да има контрол на 100%, по никакъв начин няма да допусне подобна заплаха за властта. Моделът беше изложен преди 1-2 години И в Германия но тогава примерно, светът в Бг. се въртеше около кафявите гащи на "двете каки" и други подобни, жизненоважни теми.

Щатите няма да оставят това така. Който си мисли, че се размине без война жестоко се лъже.

в обръщение електронните пари, дето на книга ги има, но на истина ги няма защото нямат истинско покритие, и когото искат да купят някого му стоварват купища хартиени "пари" които има само счетоводна разплащателна стойност. В отговор пък, "лошите от жълтата раса" взеха та приеха вкарания в обръщение биткойн, който на практика е същото както американския долар. Та май сега въпросът е кой кого ще победи и долара или биткойна ще владее света. Залагам на биткойна, защота е нещо по-ново и по-лесна усвоимо и по-лесно употребяемо от всички хора, защото банките още не са му сложили ръка!

От Силициевата долина надига глава нова елитна група програмисти-супербогаташи наричани гийк-банкери.

вадете партийните билети, вятърът пак се смени

C билет и без билет, китайците отдавна не ги бройкат за слива..

..."след червената звезда ще настане бялата, но за кратко, че човеците ще се отвърнат от нея заради лошотията що води и след нея ще настане жълтата звезда, що ще дойде с много железни машини и много хора, а с нея ще настъпи хилядолетен мир и Господ ще си отдъхне от безумията човешки и ще дарува хората с любов, а земята ще стане истински рай..."....

Така, Е!!! "Червената звезда"-СССР "Бялата звезда" - Симеон Борисов Кобургготски-Княз Рилски "Жълтата звезда" - NATO(USA), с бази в България

са към бялата, но тя е на янките.

С две думи резюме на програмата: - Дрогаре и без това командвам всеки 5-ти на планетата искам да командвам всички!:)))

но и може, при това без да праща самолетоносачи

Така лишавате дежурния трол от, поне един сребърник.. Още не са напаснали опорните точки но съвсем скоро се очаква някой "учен" по безспорен начин да докаже, че адолф е китаец.

Си Цзипин е генерален секретар на Китайската комунистическа партия и председател на Военния съвет на ЦК на ККП. От 14 март 2013 г. е председател на Китайската народна република. Чакайте, нали славното НароднъНасрание на РБ забрани камунизмът?

Китай е толкова "комунистически", колкото Корейската Народно-Демократична република (Северна Корея) е "демократична.

костов Цървулът Драгалевски пак се изтропа.

симо

Точно такива са-свободен комунизъм и демократически централизъм.

Ето повод за радост на довчерашните бГ анти-глобалисти- добре дошли в широкия свят! Разбира се, винаги едно на ум с Поднебесната...просто приятелска препоръка.

Хубавото е, че не остават много варианти да стопират Китай за да спечелят още малко време. Но най-забележителното е докъде им стига наглостта на тези животни, да излизат с "довода", че Китай държи нещата в непрозрачност при положение, че цяла армия от платени тролове се грижи за изпочаването на всяка информация свързана с Китай, а псевдомедията прожектира смог и малкото останали колиби по селата. Истината е, че китайците са от малкото племена, които никога не са нападали друга страна и това разбира се, съвсем не се връзва с бизнеса на шефовете на изрода "меркон".

Традиционният "Път на коприната " се измести доста на Север! Заобиколи Турция , ама и Циганелската Покрайна. Ми тоо ..коприната и въздушните трасета за Азия - все през Урал, бе?

ЗАПАДНАЛИТЕ СЕ ПРОВАЛИХА В ИЗОЛАЦИОНИСТИЧНАТА СИ ПОЛИТИКА!!!ПРЕПОРЪЧВАМ ИМ БЪРЗО ДА СЕ КАЧВАТ НА КИТАЙСКИЯТ ВЛАК,А НЕ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ВЪЗПИРАТ!!!

Имало е периоди в историята, когато Китай е произвеждал стоки колкото целия останал свят. Такъв период идва отново и всички го съзнават. Всички западни страни се съобразяват с Китай и ще се съобразяват все повече. Някой да е чул Тръмп да каже нещо лошо за Китай? Не, напротив само суперлативи. Тоест, тези западналите дето им казваш, са се качили на влака. Отдавна.

NWO не е луд, за да провежда "китайска културна революция". Аз съм кандидат за за част от тези 8,7 милиарда долара в размер на пожизнената ми пенсия от 500 лева месечно отпусната от НОИ ... за да го подкрепям ментално Си Цзинпин, за разлика от еврейския Европейски съюз.

Принципите му облагодетелстват само него и приближените му. Защо ли не казва нищо за свободата на личността?

" Личността" предполага, че е имало свободата да се развие!?

Виж сега, ела в Китай и сам се убеди защо не казва нищо: просто защото китайците са МНОГО по-свободни, отколкото си мислиш- дори в някои отношения по-свободни от европейците и американците! Това НЕ Е Северна Корея, не ги бъркай- двете държави нямат НИЩО общо.

Проблемът на ЕУ е, че при китайците не можеш да крадеш и трябва да си трудолюбив, да заслужиш това което получаваш- ми кви жабета ще ручат тогава новите европейски граждани?

Проблемът на ЕУ е, че отглежда идиоти, които си мислят, че китайците живеят много добре!

Идиотите сред младото българско поколение, ще ги познаете по наличието на татуировки. Чрез тях-татуировките, "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ" се изявяват материално. А това е само част от "боклукът", формиран основно от тъмнозелените, мутрите, "белите якички", магистралните каки, корумпираните ченгета и политици.

Говори като партиен секретар. По-конкретно не може ли ? Ако той не може - ами някой експерт да го разясни. Откъде смятат да мине това трасе, 20 г. го избират ? Кой ще го го строи, чия собственост ще бъде ? На кое пристанище ще завършва, на Солун, наскоро го купиха китайците ? Кога смятат да го почнат ? Иначе ние тези приказки за вечна дружба и просперитет на и без друго преуспелите сме ги слушали, всеки ден ни ги набиват в главите.

Е ся, че ти ги пратим и трасето и графика за изграждане и ККС, сичкото дето те интересува! Ама по водосточната тръба че ти ги пратим, тайбе юсейн!

stan_posta@

Тц, dir няма да го публикува. Но други агенции ще го публикуват. Няма как да остане в тайна.

нищо подобно не искат боклуците, които са се окопирали във власт и си вярват, че представляват европа.

този китаец. Хитър, нагъл, безскруполен. Неговите принципи облагодетелстват само китай. Много, ама много трябва да се внимава със жълтурите!!!

Типичен балкански примат!

виж гейовете и краварите са бруга бира - абсолютни филантропи ...))))смешник!

Другарят Цзинпин предлага интересни идеи ,но нас това не ни вълнува ,защото ние сме извън играта и не знаем ,нито накъде отиваме ,нито за какво сме ...Китайците идваха и при нас ,но като разбраха ,че от нас нищо не става и чакаме само какво ще ни кажат "големите началници"...се отказаха да работят с нас ..Този "нов път " ще ни заобиколи по същия маршрут ,както и "Южен поток "...

Най-вероятно ще мине през Турция, после под Босфора (вече има готов ЖП тунел под него) после на гръцка територия и завършва в Солун. Китайците преди месец купиха пристанището. Оттам по магистралите на Македония, Сърбия Унгария към Европа. Ние оставаме пак встрани. И като ЖП и като магистрали (Видинският мост). Вижда се - за Кресна никой не си дава зор, за Петрохан никой не си дава зор. Запустяла провинция.

Точно това е Южния маршрут ,който можеше да мине през България ....Другият е Северния...Китай ,Казахстан ,Русия ,Беларус -Европа . При нас нищо не се говори ,но китайците направиха огромни инвестиции през последните години в Беларус .

А бе, каквото и да приказвате: НОВИЯТ СВЕТОВЕН ЛИДЕР СЕ РАЖДА И ТОВА Е КИТАЙ!!!!!!!!!

5 принципи са очевидно марксистки!Ще видите,че в следващите дни капацитети и от Изток и.пт Запад ще коментират в тази посока!

Той се навива при Ким да ходи,а при китайските холдери?

Принципите на китаеца все едно комар кръвопиец ги е писал:отворете прозорците,махнете мрежите, заспивайте,а ние ще пием кръв.

Спри да купуваш китайски стоки и наблегни на европейските и краварските...ако ти стиска и ако ги откриеш!!!!

Вече подхващат и света..:-)скоро и у нас!

Има започнала фаза на извънземна особенно жестока инвазия.Ползват пси препрограмиране .Стотици милиони водачи на МПС увреждат денем и нощем земята ни с включени скенери контролирани от извънземни. цел ликвидация на живот ана земята НИ.

Пак загадка за съветофилията..Китайският другар се оказва соросоид-глобалист.

каПУТИН вече не знае с кой да се сдружава :), остана му един ердоган и една северна корея :)

"хммм" - кой си ти бе, глобалистка фашкиьо с измит пилешки мозък? Продажно мекере и мерзавец проклет.

Нещастните кравари вместо да мислят(не че го могат) по поставените въпроси са отишли да се дърлят със северно корейците.