БСП: Още първият закон внесен от ГЕРБ е лобистки

БСП обвини управляващото мнозинство в лобизъм заради внесени промени в Закона за опазването и ползването на земеделските земи, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Още първият закон внесен от ГЕРБ е лобистки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марш,обратно в червеното блато...

откакто са се пръкнали ГЕРБ всичко им е лобистко и мразят народа...

От бсп пак се изказват неподготвени. За тях е важно да се опонира и нищо повече. Какво друго може да се очаква от Желю тъпото и от кудука до полата на Корнелия Нинова другаря Жаблянов.

А бе, тъпако, колкото и пъти да напишеш "Супер наглеци" за БСП, от това нищо няма да спечелиш. Точно обратното - всички обикновени граждани на Б-я ще загубят. Ще загубим отново големи части от черноморското крайбрежие, защото тези хиени от ГЕРБ, сега като са на власт, ще разграбят всичко що е останало незаграбено по черноморието! Имам позната (която гласува само за ГЕРБ), която преди 15 години купи един от най-хубавите парцели на носа на Арапя и там построи къмпинг за каравани по всички законови норми и правила. Сега бандитите от общината на ГЕРБ, начело с кмета, я рекетират, искат й над 20000 Э рушвет, иначе щяли да обявят парцела за...земеделска земя и да й го отнемат! Ето как постъпват наглеците от ГЕРБ, не от БСП! А самата потърпевша е от...ГЕРБ! Така, че и ти си в кюпа, не си им ял попарата на корумпираните хиени от ГЕРБ! Скоро ще я ядеш, но и всички ние!

От БСП много добре знаят че този закон НЯМА общо със застрояването по морето. Но въпреки това спекулират и гледат да извлекат полит дивиденти. Късно е....

От БСП много добре знаят че този закон НЯМА общо със застрояването по морето. Но въпреки това спекулират и гледат да извлекат полит дивиденти. Късно е....

Заради всички неща които причиниха в България и заради гнусното миналото най-добре БСП да бъде забранена.

Вие не разбрахте ли че Гербажии дойдоха да си дооправят положението да си изкован закони които на тях да им е в изгода вие кво се надявахте да подкаран икономиката или да направят нещо за БГ глупости всичко това се диктува от САЩ и Брюксел тези мизерници стоят в дъното на всичко и докато не видят краха на БГ

Време бетонирахте почти цялото Чернморие.Боко замазва всичко което сте откраднали,а сега вие се правите на опозиция.Защо в Гърция не е като у нас.

Добере, лобистки е, но в чия полза? Ако БСП е истинска опзиция, ще назове имена.Да, ама не!

Да бе да ще кажат.Не човек а чугун.

Ще ви кажа за какзо става дума хора. Ако трябва да се строи върху земеделска земя се провежда една дълга и тегава процедура свързана с доста пари. Идеята е земеделската земя да се пази за земеделски нужди и да не се строи върху нея безконтролно. Процедулата се нарича смяна на предназначението на земята. Согато се смени предназначението обаче и ако до шест години не е започнало строителство смененото предназначение отпада автоматично. И ако все пак решиш да строиш повтаряш процедурата. Да отпадне шестгодишния срок наистина е лобизъм, но твърде дребен и глуповат. Та ако някой е сменил предназначение , няма да чака шест години за да почне да строи, освен ако е някой дребен и закъсал бизнесмен. Освен това вече се появи още един механизъм за контрол върху строителството в земеделски земи, така наречените общи устройствени планове. Така, че да - новия текст е лобистки на много на много дребно ниво, уреждащо някой дребен мизерник, на който да се спестят 3-4 хиляди лева. За толкова пари става въпрос. Помиярско а.

Ти колко часа работи тоя седмица бе калъф?

Този индивид само стои на трибуната и гледа като олигофрен. Защо всъщност като...?

За БСП това което прави ГЕРБ е вдинаги лошо. Те винаги ще плюят, инат хора, не можахме да вземем власта, но пък ще сме прът в колелото, трябва не трябва , добро лошо ние винаги сме контра. Иди ги разбери и ги уважавай.

лобистите не държат ли вестници и медии? а сибиле и дойче веле? напишете нещо за вашите спонсори бе, медиите! да ви разберем за к'во се борите бе джурналята на сета.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

а бе ти няма ли да идеш да се спасиш ней другаде бе? не ти ли омръзна да ти крадат влога, здравето,съдбата, и природата? що стоиш сред тоз народ? и най вече защо пишеш все една и съща простотия?

Господа, в публикацията няма текст с факти - основа за каквито и да е изводи. Но след като БСП (Български Социални Предатели-Паразити) отправя призиви за опазване на нашето Черноморие, нека да посочи с какво как и тя го опази по време на самостоятелните си управления и на коалицията си със Симеон - Самозванец. Има факти за обратното. Да задължиха законодателите от БСП своето туристическо лоби да пречиства отпадните води от хотелите си? Не. Да ограничиха наситеността на туристи на на единица брегова площ? Не. Да ограничиха многоетажността? Не. Забележете - те не само не са направили поне това, но не го и искат от ГЕРБ. Защо? Да допуснем немислимото и безпричинното - поискат ли това, мафиотите - на Живковци и Лукановци създанията, няма да им заделят прани пари, а скорострелни сопи. Лобизъм, а? А соцмафиотщина!

няма власт, която да не е лобиистка! независимо как се нарича. вие гледайте какво ще става, като на власт дойде сета!

И сега какво стана? Крадецът взе да вика "дръжте крадеца!" БСП, която през Станишево време, раздаде, "замени" и бетонира цялото Черноморие - сега се "загрижи" за ..... Черноморието.. Баси и лицемерите!

Само че тези, кито бетнираха пясъците не са само от БСП. Дано Слави малко да разбута ная пасмина, че разстрелът им е МАЛКО!!!

а столетницата ни скъпа, скъпа защото струва безумно скъпо на родината ни мила, ако не беше национализирала, екстпропреирала и колективизирала земеделските земи , сега този проблем изобщо нямаше да съществува!

Има огромни апетити към морето. Ако имаше начин, и морето щеше да се разпродаде. БСП са АБСОЛЮТНО ПРАВИ - контрол трябва да ИМА. Обаче бесепарите трябва да изчагъртат и от собствената си членска маса същите алчни безумници, заради които е внесен законопроекта!!

няма как да е пореден идиотски закон и поредната идотска итрига, които точно сега трябва да бъдат важни за безмозъчния електорат...!? тези жалки клоуни и клонадите им са за боклук, до един.

Ми бързат хората, де да знаят още колко ще има правителство Борисов 3

" инвеститорите няма да се справят с проектите си в указания сега срок, обясни депутатът" Много ясно го казва човекът. Явно става дума за конкретни проекти и така наречени инвеститори,които дават зор за промените. Отвратителна мафиотщина!

постоянно нещата трябва да се обсаждат и накрая едно голямо нищо

БСП е против всички далавери, в които не участва.

Шилo

И това е вярно. Все пак, те правиха заменките, заедно с ортаците си от ДПС.

Шилo

На харесвам БСП, но в случая, независимо от подбудите да го кажат, са напълно прави. ГЕРБ се оакаха!

Аргуменгирай се бе тъпак!Гласувал съм за БСП,но в случая Герб са прави.Байде стига популизъм!