След 9 години Земята може да стане по-топла с 1,5 градуса

Само след девет години Земята може да стане с 1,5 градуса по Целзий по-топла спрямо края на 19 век.

Обратно в новината

Коментари - След 9 години Земята може да стане по-топла с 1,5 градуса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА ВИ Е.. И ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ. 7 МЕСЕЦА ОТОПЛИТЕЛЕН СЕЗОН...

Супер - по-топла Земя, по-малко пари за енергийните фашисти!

Трябва да се сложи край на потребителското общество! Когато земята стане доста неприятно място за живот(заради, което често беснея), тези които са правили всичко възможно за да си пълнят джобовете, образно казано, с пари - какво ще ги правят: ще ги дишат ли; ще ги пият ли; ще ги ядат ли или ще им намерят някакво ново приложение?!

Е да, ама пък кой не е потребител? В икономически изостаналите общества напр.населението нараства главоломно- кое е по-вредно, 20 ел.печки или 200 на въглища/дърва от близката гора?

Чудесно, един среден за Топлофикация тогава!

страх мори от жега а в София на хората им мръзнат сфинктерите без топла вода....

Ти не знаеш ли кой е чичко Путин?

Връх олимп е само с няколко метра по-нисък от Мусала.

Едно време какъв климат имаше.

А може и да не стане, нали? Фифти-фифти.

стига лъжи, фейк нюз, за да се оправдават безумни споразумения като парижкото от които световния елит си присвояна милиарди без да работи. погледнете данните от първият европейски сателит изстрелян 1979 година - до момента е отчел измевение на температурата за близо 40 години - само 0.07 градуса. освен това не отчита затопляне, защото една година е по-топло, а следващата по-студено. за справка - миналата зима. така, че на кога вярвате - на собственият си опит от каква беше зимата и на най-старият европейски сателит или на Обама - измислил парижкото споразумение?! мислете хора!!!

да те затворим в една газова камера и да почнем да ти увеличаваме количеството на СО2 от физиологичното му ниво до концентрацията му днес например в пекин и едновременно с това да те оставин някъде на слънце....като пукнеш, ще докажеш да хората, че си бил прав

имало е периоди от историята на земята с много по-високи нива на СО2, освен това СО2 не е токсин, а е храната на растенията!!

Предлагам ти да намериш и прочетеш в дира тази статия ---> Изминалият януари - третият най-топъл от 137 г. насам http:// dnes.dir.bg /news/klimat-globalno-zatopljane-prognoza-25271837

Пък Путин каза, че човечеството не е виновно за климатичните промени.

Същото го каза и новият ни министър на екологията. :)

не "може", а "ще" ние сме нависоко у соф.поле, да му мислят крайбрежните

софлето е низина, не си на високо въобще...още един незвършил и основно...ама много компетентен по екологични въпроси

500 м надморска височина ниско ли е?

То затоплянето се вижда от всякъде, като видите колко палми растат вече, колко крокодили с къси поли се разхождат по улиците в София, всичко е ясно.

де да знам ама от това глобално затопляне умрехме от студ

да му мислят от топлофикацията!

Да му мислят богатите, те има най-много какво да губят бохахаа

завалиите. кво ще правят не знам. Те си имат климатици в лимузините, пък ти отварях джама на московеца.

Тези затоплистки лъжи е крайно време да бъдат криминализирани. Ако изобщо има затопляне на Земята то това е естествен процес на който човечеството не може да влияе. Това раздухване на истерии и натиска върху бизнеса и непродуктивни политики трябва да се прекрати.

трябва първо да криминализираме простотията на двойкаджии, бягали от училище като тебе...

като се съди по честотата и силата на ураганите и наводненията, земята отдавна вече е по-топла и то с много повече от1,5 градуса

бал съм я, дреме ми...