Из ”стихосбирка” на Тръмп: Ако Иванка не ми беше дъщеря...

"Знаем думите. Имам най-добрите думи", заяви един ден Доналд Тръмп. Сега думите на 45-ия президент на САЩ са събрани в суров вид в "стихосбирка".

Обратно в новината

Коментари - Из ”стихосбирка” на Тръмп: Ако Иванка не ми беше дъщеря... | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЗВРАТЕНЯК ГАДЕН АМЕРИКАНЦИТЕ ПРОСТО ДОКАЗАХА С ТОЗИ ИЗБОР! ЧЕ НАИСТИНА СА ТЪПИ???!!! ПРИ ТАКЪВ ИЗБОР ОТ ХОРА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТОЗИ ИДИОТ...

а при нас как е???

Луд и опасен!

ХАмириканските говеда си избраха дива свиня за президент.

на форумеца info ? Изнесените от него неща са многократно публикувани в куп авторитетни медии и то от хора работили дълги години в секретните служби, както източни, така и западни ? Да не говорим пък за купища интервюта с колеги на путин ?

Защото не е политически коректен вероятно! ВСЕ ОЩЕ!!! Но само след няколко седмици или месеци същият този Дир ЩЕ ГИ ИЗКАРА И ПУБЛИКУВА, И ЦИТИРА МЕДИИ И ПУБЛИЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ ПО ТЕМАТА КАТО НОВИНИ!!! И именно затова светът и ние сме на това дередже, ЗАЩОТО И ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ ВЪРВИ СЛЕД ПОБЕДИТЕЛИТЕ, ДОРИ И КОГАТО СА ЗА МАЛКО, а междувременно "ДОКАТО УМНИТЕ СЕ НАУМУВАТ, ЛУДИТЕ СЕ НАЛУДУВАТ" и... ТОЗИ ФИЛМ СЕ ВЪРТИ ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И В Бъ;гария, и в Европа и по света! Всички се правят на убити лисици и хвалят новите дрехи на царя, докато не се появи някое дете ИЛИ ЛУД, което да възкликне, че ТОЙ Е ГОЛ!

поредното крещящо доказателство, че трябва да се въведат образователен и интелектуален ценз за правото да избираш, и да бъдеш избиран.

и психиатричен преглед за кандидатите!

освен ФБР има и IRS, DEA,..., които като запукат, ще му се види нанагорно, така си мисли той, президенството е някое от тъпите му шоута ?

Няма ли вероятност поне малка да не му е дъщеря.

Фамилия Клинтън и Обама не могат да простят победата на Тръмп. И направих Америка за посмешище с нестихващ клевети, компрамоти и интриги .

Кой нормален човек ще стои пасивен, когато начело на най-великата държава в света стои неадекватен, непредсказуем, шантажируем, манипулируем клоун ?

Същите селяни,които търпят неадеквания,непредсказуем,податлив на шантаж ,манипулируем,крадлив,корумпиран и нагъл,въобразяващ си,че е недосегаем бай ху...

Скъпи тръмписти, Тръмп сам и без чужда помощ чудесно се прави на посмешище, защото само това може най-добре.

това че медиите тук в уса показват истинското лице на това оранжево недоразумение, не ги прави слуги на обама или клинтън.

Това обяснява поведението му към останалите жени, никоя не може да бъде като ДЪЩЕРЯ МУ.

А, бе и аз бих я опъплил, ако ми даде, ама........

А бе картинката е супер - тоя се облизва по дъщеря си, французина чука бабинка, английския външен плаче за мъжко и т.н. а пък баба Меркел очаква напърчена Боко.

Колко е вярно! Е, не коментирам анализа, а фактите :) И сега? - накъде? ... Ни към тез, ни към онез! Не си намерихме мястото!

нали...а ся ми обяснете мили българи! Какво не му харесахте на Митьо Пищова и не го избрахте за президент :)))

Кат стой, та глей! :)

Ванчето е страшно парче.

Американците ,според журналистите са отчаяни от Тръмп - говори абсурдни неща,не уважава жените.У Хилъри старческата деменция вече е налице и не става вече за президент.Засега сериозни кандидати за президентския пост липсват.А руснаците вече толкова силно влияят на избора ,че според прогнозите се очаква на следващите избори да бъде избран Александър Овечкин!?

Не са само жените, които този не уважава - виж само как се изказва за всеки, който му е бил опонент, БЕДАТА Е ЧЕ ТОЗИ САМ СЕБЕ СИ НЕ УВАЖАВА, за да се държи и говори по този начин, и с безброй лъжи! Днес в оправданията си срещу съвсем резонните съмнения и обвинения срещу него персонално за задкулисните му връзки и контакти с Путин и руските служби, бандити и олигарси Тръмп стигна дотам, че да плюя Коми, че работата му била много слаба и че службата му била в много лошо състояние! Дотук добре, да кажем че така мисли, НО ТОЧНО КОМИ МУ ДАДЕ ПОБЕДАТА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ СЪС СЪОБЩЕНИЕТО, чЕ Е ВЪЗОБНОВЕНО РАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ КЛИНТЪН ПУБЛИЧНО!!! И ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ??? и след това - НИЩО!!!, тоест - че е прекратено! И ТОЧНО ТРЪМП ПРЪВ ГО ПОДКРЕПИ И КАЗА, ЧЕ РАБОТЕЛ МНОГО ДОБРЕ И ДОРИ ОТЛИЧНО, ПРЕГРЪЩАХА СЕ ПУБЛИЧНО С НЕГО!!! Но в момента, в който Тръмп (и всички) разбраха, че ОТ ПОНЕ ОТ ГОДИНА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ И НА ТРЪМП ТАУЪР, КОЯТО Е СТАНАЛА СБОРИЩЕ НА РУСКИ БАНДИТИ И ГАНГСТЕРИ, И РУСНАЦИ, ПЕРЯЩИ ПАРИ ОТ ПРЕСТЪОНИ ДЕЙНОСТИ, и че точно Коми оглавява доста напреднало разследване точно срещу Тръмп и хората му за връзки с Москва и Путин, и има доказателства и свидетели, Тръмп побърза да предотврати и блокира това разследване с уволнението на Коми и изведнъж той стана крайно и спешно неприемлив! Този се оказа наистина много голям примитив!

Според американските медии най-голям принос за избирането на Тръмп имат руските хакери,лично ръководени от Путин!И руският посланик Кисляк също имал принос!?Предполагам,че в скоро време ще разкрият как са повлияли и руските хокеисти ,които играят НХЛ!

Притоплена супичка. От преди три месеца.

Но тука е за първи път.

егасиму и кризата за лидери в световен план - единия иска да фъка дъщеря си, бабати си кани някави сирийчета и разбутва картата на светъ другият си прави прическа за 20хил евро след него иде един де фъка позастарялата си учителка (айде той зася ми изглежда по-нормален) и като се замислиш че от тея хора зависят много хора :)))...някой път не разбирам какво не му харесвате на Митьо Пищова

А онзи френски селянин - председателят на групата на ЕНП в Европарламента Жозеф Дол, в чийто екип е (бе) Франсоа Габриел, съпругът на българския еврокомисар Мария Габриел при посещението си в София съвсем открито опипваше ... КМЕТА НА СОФИЯ Фъндъкова по бедрото, когато беше с нея и Борисов на една пейка пред погледите и камерите!!! при посещението му в България!

е стига ве !!!

Много откровен и искрен е Тръмп,какви по-лоши неща стават в света. Арабските шейхове имат хареми от 20-30 мацета и не знаят децата им от кои майки са. Все пак казал "ако" така че спокойно тролове.

"Grab her by the pussy..." ============== Иванка Тръмп на форум в Европа: "Аз много искам да се докажа в политиката... Моят баща (Доналд Тръмп) много уважава жените!!!!!!!!" Бурен смях, съпроводен с освирквания в залата...

Мен ако ми беше дърщеря пак бих я минал! К*р рода не признава!

ми то явно и на Тръмп му минава подобна мисъл една порода сте :))) що не с епробваш да станеш президент и ти може да имаш некФи заложби

Като гледам какви хора стават президенти и премиери, като нищо някой ден ще ни управлява ДинУ от ЯмбОл! :D

Това са отношения между баща и дъщеря. Понякога, за разведряване на обстановката, е уместна абсурдна закачка. Аз много харесвам дъщеря му и първото нещо, което ми идва наум, ед а пожелая да тръгна с нея. Тя е просто неустоимо красива и лъчезарна. Може за друго да има спор, но е безспорно едно - досега Америка никога не е имала красива първа дама, каквато е настоящата.

Коя е първата дама де факто?

За коя от двете говориш накрая?

Върви да и бачкаш във фабриките за дрехи, Един долар на час, 12 часова смяна, устройва ли те?

Анти-Тпъмп лагера е толкова отчаян, че вече предизвиква жалост...горе главата бе хора, Хилари ще стане президент на пук на деменцията (и ако не ритне топа) на следващите избори!

Щото не харесвам Тръмп, харесвам Хилари? :) Щом казваш... Хилари беше ужасно слаб кандидат и събра толкова гласове, само защото хората бяха против Тръмп. Също така, Коми му помогна на Тръмп и сега Тръмп го уволни, че Коми бил много лош с Хилари. Майтап. :))) Аз харесвам сенатор Уорън. Сега провери в нета, преди да ми кажеш какво имаш против него. А може и да е нея, а? С тия фамилии ще трябва наистина да провериш. :))) п.п. Пелози също не става. Ама грам. Провери и той кое. Или е тя? ;)

Това е начинът на мислене на тези човекоподобни, които аз наричам еднодименсиални! Те мислят, виждат, живеят и възприемат света В ЕДНОДИМЕНСИАЛНАТА СИСТЕМА, КЪДЕТО ВСИЧКО ИМ СЕ ПРОЕКТИРА ПО ЕДНА ОС С НАЧАЛО, ПОЛОЖИТЕЛНА И ОТРИЦАТЕЛНА ПОСОКА! Това, което не е на положителната ос за тях, начертана им от Москва, значи е в отрицателната! Тези равнинни, а не дай-боже пък и пространствени фигури, изображения и явления НЕ МОГАТ ДА СХВАНАТ И ОСМИСЛЯТ (и господарите им) и затова си ги проектират като точки в тяхната си ЛИНЕЙНА КООРДИНАТНА СИСТЕМА! Не може да искаш мравката, която пълзи на земята да има погледа и перспективата на соколо в небето, например! Това е мисия невъзможна, брат ми! Или е "Само Левски", или "Само ЦСКА"! И който не е от моя отбор значи е враг, който не е от ЦСКА е левскар, а който не е левскар е чорбар! И всеки, който не разбира тази проста истина е соросоид, гей и не е патриот!

Норвежко тролене. Одобрявам. :)))

Какво толкова им е направил на либералите бай Дончо, какво не му харесват ? Или просто и той не ги харесва ? Че то кой ли ги харесва, на всички са им дошли до гуша.

Всеки, който харесва бай ти Тръмп има някакъв сериозен дефицит. Сори. Щом харесваш простак като нето, нещо ти има. Не знам, какво. Може да си много свестен човек по принцип, но да харесваш бай ти Тръмп нещо ти има. Дори, само да го понасяш, нещо не ти е съвсем наред. Може би просто нямаш гръбнак. Той е прост, глупав, егоцентричен и нямам никакво чувство за мярка, такт или стил. Освен това се боядисва оранжев.... :))) Представяш ли си? :)))

Не е изключено да я е барал между чатала

"странните" му изяви, хич не е изключено ? То не е необходимо, човек да е психиатър или психоаналитик, та да забележи "екстравагантното" му поведение.

... да, сигурно я е оставил на мира само защото не е момченце...

попълването на камарата и сената, та предвид яките оливки на неормалния жълт клоун, импийчмънта му е гарантиран.

Като гледам Тръмпи, май е по-влюбен в дъщеря си отколкото в жена си. По принцип и двете стават, но фаворит определено му е дъщерята.

Az iskam gospozha Trump-zhena mu vapreki che e na godini.Da6ter1 mu e o6te pre-mlada.Iskam otrakanata i mayka.

Май доказваш, че си набор 2001. Едва ли искаш майка й, доста е дърта, а на теб може и да ти е баба.

...S A I D I S A L

Ами човекът говори направо, но е вулгарен. Никога не бих казал, дори косвено по смисъл, че ще изляза с дъщеря си. А аз иначе бих излязъл с неговата дъщеря, ама хайде да си мечтаем тука...

само тъпизми от тоя тюфлек. Че книга с тъпизмите му са издали. Кой ли ще ги чете? Сигурно друг тъпак като него.

Така става, когато бизнеса грубо навлезе в политиката. Да си един селянин с пари и то много пари ти печели със сигурност уважение сред обществото, а най-вече пред персола, който е на заплата при теб. Но този простак бърка многомилиардните си компании с държавата. Там народа му е работодател, а не обратното. И простотиите са му крайно неуместни. Ама така става, когато бизнеса грубо навлезе в политиката...

И за ББ ще има ли стихосбирка

Той е ходеща стихосбирка.

Спрете се бе, либерасти. Толкова се престарахте да го плюете , че хората вече почнаха да се усещат и постигате обратен ефект. Да не би тоя педи Макрон да е по добре. Или тая лесбийка Хилари. Да питам и гей общността. как може толкова ги възхваляте тия и какви интереси ви защитават след като не могат да си признаят открито сексуалната ориентация, за да не загубят дивиденти. Как ще ви защитава Килъри като тази си е очевадна лесбийка ма не го признава , за да не губи избиратели. 92 беше против гей браковете, после стана за . Ма тя си имала core roots of beliefs и после всичко, което циркулирало около това, демек flexible или както казваме ние интереса клати феса

Разбира се, че е по-добре. :)) Много малко хора не са по-добре от Тръмп. А ти, брат, какъв ти е проблемът с обратните? Завиждаш ли им? Не виждам, защо иначе трябва да ги мразиш. :)) Никакъв присмехунлик не си, ЗКПЧ от всякъде крещи от тебе. :))

Успокой се , брат. не им завиждам. Съжалявам ги, защото ги използват и манипулират. Защото техните гурута Килъри, Макарон и други такива, ако им дремеше за тия хора, щяха да си признаят истинската сексуална ориентация те самите, ама не го правят. И горките гейове и лесбийки не се усещат , че са яко употребявани, като мръсни парцали и после ще бъдат захвърлени. Гейове е имало, има и ще има. И в миналото са дали едни от най - големите умове и таланти на човечеството. Ама от гей до обикновен педе... ст какъвто май си ти , за да си толкова ограничен да не ми схванеш идеята, че никого не мразя, има разлика като в оная приказка > Нерде Ямбол , нерде Истанбул

Не мислиш ли, че либерастите даже биха го аплодирали?

Както качеството на демокрацията е пряка функция на качеството на избирателите, така и ръководителите на тази демокрация произлезли от избори са пряко отражение на качествата на избирателите! Да им е честито!

Ако е (бе) ИСТИНСКА на само по форма, но и по СЪДЪРЖАНИЕ демокрация, А НЯМА Т.Н. "ЕЛЕКТОРАЛЕН КОЛЕЖ", с който инструмент МОЖЕ И ЧЕСТО ПОБЕЖДАВА, както се оказа и при Буш, и при Тръмп, по случайност и двамата излъчени и подбрани от ... естаблишмънта на Републиканската партия!) НЕ КАНДИДАТЪТ, КОЙТО Е СЪБРАЛ НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ НА ГЛАСУВАЛИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ!!!

Подготвят стадото за импийчмънта :)

Е, това минава всякакви граници. Изкарахте президента на ФАЩ палячо. Имайте милост спрямо хамериканските го.еда у нас. Не мой то тъй!!!

нали беше "вашият президент",избран лично от гномчето бе селтак......сега май ще разтурвате шаренковата сбирка на тръмпистите:))))))))

Говн.о, те и двамата са заразени от "демократични" ценности, но по-добре тръмпи отколкото "розата" килъри.

оранжевия клоун, толкова по-добре за света, щото инак става страшно с този ненормалник ?

За кого?Гей дружинките?

Русофилите ще ви подмине радиацията. Това го знаем. Ама няма да подмине посевите и животните, та пак ще умрете в крайна сметка. Разбира се, вие не гледате толкова далече в бъдещето. :)))

АКО МИ ПАДНАТ НА КЮШЕ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ТРИТЕ МУ ПАТРИОТСКИ КУЧКИ ДЕРЕКТНО ГИ ОМЕКОТЯВАМ С ЕДНА БУХАЛКА И СЕТНЕ ИМ ОТПРАШВАМ ПО ЕДНА ПИШКА :)) ... И СЕТНЕ АКО ИСКАТ ДА МИ ВИКАТ ПЕДЕРАСТ ИЛИ СЪДИСТ :)))

Ще ти викат сЪдист,защото ще ги съдиш ли? Просто питам.За един учител по български.

заври си правописа в гъза

Селския кретен пак се изходи и засмърдя....жив ли си още зомбиран идиот,че се бяхме затъжили за твоите простотии

Е, то си е нормално! "Нашто гардже е най-хубавото!" Обратното би ме изненадало....

Кое му е нормалното, бе тъпунгер нещастен, в това изказване направо крещи генетично обусловена сексуална патология ???

Кво са се захванали с Дони що не си гледат собствените изтрещели политици?!?

държава в света, с високо качество на живот, абсолютна социална осигуреност и възможности за развитие, Стабилен Член на НАТО, та всеки народ може само да мечтае да има политици като норвежките.

Норвегия, отявлен тъпако е единствената държава в света където един луд нацист може да избие 100 човека и да му се размине. Освен това въпреки т.н. висок стъндарт Норвегия е една държава пълна с дегенерати, самоубийци и комплексари, явно поради шибания си климат, които разбират почивката и културния туризъм като да дойдат на Сланчев бряг и да се отрежат буквално като свине, биейки по рекорд другите подобни дегенерати англичаните.

"Дони" е интересен. Все пак не всеки кретенизиран идиот, самовлюбен нарцисист и абсолютен профан получава такава власт и си вижда от всякъде. Хубаво е човек да си мери приказките.....ако има акъл де...

Някой да е записвал Плевнелиев ? А неговия началник ? Томове ще се издадат

Всичко, което е казал чехльо го има записано. Нали все пак той всичко четеше от листчета.

Всичко, което вършим на този свят е: very,very good,amazing and wonderful