Борисов и Путин разговаряха за хъба ”Балкан” и АЕЦ ”Белене”

Премиерът Бойко Борисов и президентът на Русия Владимир Путин проведоха телефонен разговор, съобщиха от правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Путин разговаряха за хъба ”Балкан” и АЕЦ ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

просто си губи времето

Боко сигурно се е молил на Путин да му даде една Лада Нива

Не мога да си обясня за какво ни е АЕЦ "Белене", когато зелената енергия е много по-евтина (така ни убеждаваха). Не ни трябва и газов хъб защото в Черно море има много природен газ и е въпрос на дни или по-точно часове и минути да започнем да го добиваме и дори да продаваме на Русия, обратно по газопроводите. Между другото до колкото си спомням едни от най-големите залежи на газови хидрати са в Черно море, жалко, че я нямаме технологията.

въпроси. Руснаците могат да си построят няколко АЕЦ Белене, ако сами си изкупуват произведеното електричество.А хъбът няма нужда от приказки, той е демократичен модел, искаш, участваш при условията на всички останали.

да си ги строят в Урал, не ни трябва тука ядрена тенджера под високо налягане

Любопитни подробности. Разговаряли са на английски език. Путин е ползвал преводач понеже не знае английски.

Интересно на какъв език са разговаряли по телефона или нашето недоразумение само е мучало и викало " харашо"! Мръсна, подла, алчна и проста еврогейска подлога! Предател и престъпник!

с ботоксово джудже как да се говори, по-скоро му е казвал - еж бахура

Борисов ако лепне един шамар на тва кремълско джудже ще го размаже като муха

ще му излети ботокса на джуджето

При подобни разговори физическата сила едва ли е от значение, освен това нашият пyтьо е и страхливец с вид на мържкар. Тъжна констатация. Нашият тиквеник е слаб в главата, а Путя има превъзходно образование и камара КГБ-школи зад гърба си. Така, че тъжно, но ще преметне нашият тиквьо и ние пак ще бъдем излъгани.

и му размаза големия шлем, от който остана само големия, шлемът се размаза.

"Кат Русия няма втора, тъй могъща на света... тя е нашата опора, тя е нашта висота. Ама ако се не лъжа Взов го е казал за Царска Русия. Но нейсе - няма по-най-най от Русията. Тогава защо Корнелия Нинова изпрати синът си в най-престижния световен университет в Бъркли, а не в Русия, която е най-най.

Спри да повтаряш едно и също: "защо Корнелия... Като досаден папагал си, бе?!... Темата тук е за хъба "Балкан"... Какво те засяга кой-къде се обучава?! Стига да може, всеки има право да учи където си поиска!Аман от русофоби: хем неграмотни, хем не "вдяват", хем досадни, хем нагли: "пльосват" една и съща тъпотия навсякъде, където им падне..."Едно си баба бае, защото друго не знае"... Аман вече! Престани!

майстор на свирките, той плюеше и Тръмп, преди американските избори, но я вижте, Дони изгарял от нетърпение да работи с Него. Някой освен глупавите герберчета вярва ли в това?

Борисоооов , нИ мЪ кефиш , ела и мЪ фани за шлифера .

Някой, знае ли защо наш Боку, 2 години плюеше по Русия, а сега обсъжда с Путин, значимите проекти за България? И защо спря Южен Поток, а сега пак го коментира? Ако 1 човек знае, аз трамвай ставам !

От мнооОооого акълЪ , нали е доктор !

Обсъжда икономически проекти само според нашите медии. В прессъобщението от Москва са говорили само са отбелязване на двете годишни - от освобождението и от подписване на договора с Русия.

ДОБЪР ДЕН ЕС....! Случайно, някой да знае от къде се познават България и Русия, и дали имат нещо общо тези две страни ? Не, бе Руснаците нали бяха лошите, за какво се срещаме с Путин, отговорете бе Еврогей -соросоиди ?

Ааахааа-ха-ха. Това на Борисов ПР ите са голяма простотия! Дреме му на Путин за Борисов, че да обсъжда нещо с него... Поздравил го бил за третия мандат...Хаа-хаа...Боко следва пак инструкции и върти опашка сега ту тук, ту там...Наредили му да се обади на Путин, обадил се..Боко и той като ...всеки посредник е Л...о! Голямо при това и миризливо!

Да не мислиш , че Руснаците искат да са вълци единаци и да нямат икономически съюзници и всякакви съюзници, като нас и всички православни страни, Само, че тъпите ни политици, винаги са се продавали на Американците.....Все едно Американския народ ги е избрал да са депутати, а не Ние !?

Че Русия може и без България , а България НЕ МОЖЕ БЕЗ РУСИЯ , КОЛКОТО И ДА ИСКА ДА Е СЪС САЩ . САЩ е далечна страна , гледа само нейните си интереси , без война не могат да съществуват.

Естествено, всеки които иска България да си гледа националния интерес, и България да върви нагоре с икономически проекти, ако щете и темата за национална сигурност, единствения и приятел е Русия....Америка са тук само да си реализират собствения интерес, а за България какво да им дреме...Естествено, че България без Русия не е България! Ние , ако не сме с Русия, това значи, че ще изчезнем, като етност, а територията 111кв километра ще стане Ислямска ! Каквото се случва в Македония сега, хубаво запомнете, ако продаляжаме да се кланяме на Ес и Америка, това ни очаква и нас в България, каквото стана с Македония !

Кааакво става бре Щурев , и българите след Ердоган, Англия , Меркел ,....на колене при Путин !? Всички искат търговия с Русия , защо не ходят в САЩ ???

Еми то че нещата се завъртат леко е видно. От Козяк още преди месеци рарешиха контакти с Русия, даже ги насърчиха. Етническата партия се разцепи на прорукси турци и османски турци. ББ се прегърна с лапащия руски парички Болен. На какво се дължи това не е ясно, пък и смееш ли да питаш!? Може би сега най-хубавото е, че нямаме армия, така патакламата която видно е планирана за Балканите, може да мине и без наше участие.

Ударили го на спомени, когато още имаше шансове да ги построим ...

Мисля си колко са глупави тези турци-,че се натискат да получават газ по -евтино направо от Русия. Не са горди,верни на ЕО и умни като нас, а гледат глупаците собствените си интереси...

какво общо имат с ЕО

Защо пустите ,,братушки" се натискат да продават на турците евтин газ,а на нас продаваха най скъпият газ при положение,че газопреносната ни система им е подарена за тридесет години напред от нашите предатели руски агенти!

Защо нито една агенция не казва, че разговорът е бил по молба на ББ? И за какво се е молил Борисов?

И ти сега, като 100% българин, защитаваш българския премиер, а? :)))) Ех, рускиий... Ще ти се. :)))

КОНГРАТЮЛЕЙШЪН,БОКО! И РУСКИ "ПРОГОВОРИ" ВИНЕТУ МНОГО ТИ Е ДАЛ

Путин се прави на Винету!

2009-та, първата им среща в ГДАНСК. Путин казва на преводача на БОКО ПЪРВИ - "На тази среща аз трябваше да спя.. НЕ ВИЕ да спите.." А ръбчето му БАЛКАНче е без тръба.. Щото тръбите за Турция вече се полагат в морето.. А Баце ша си сънува гЪзов хъб.. Дето го няма вече и в парите по плана Юнкер..

Белене е пример за това как не трябва да се управляват проекти. Много, ама много тъпо е това с проекта Белене. Изхарчили 1/2 милиард евро и после се сетили, че същото можело да се направи в Козлодуй за по-малко. Имаме се за умни, но не сме толкова умни.

Напротив. Още от самото начало е било ясно къде е било по-евтин и къде по-скъпо. Затова са почнали Белене. Комисионните са по-големи, а знаят, че няма кой да им поиска сметка. Та, те така.

Мажи се обилно с вазелин! Много ше ти се изредят преди да си тръгнеш пак с камъни!

А, дано, ама надали ...нали, така се пееше в една песен....На първо място е националния интерес!

что сега търси Путин? Май опря ножа до кокала, а? Обаче от ДИР нарочно не отбелязват, че именно ББ е звънял на Путин, щот официално, нали, сме първи плювачи на всичко руско

ДА СИ СЛАГАМЕ СЛЪНЧЕВИТЕ КОЛЕКТОРИ НА ПОКРИВИТЕ И ВСИЧКИ ЕЛЕКТРО И ГАЗО КРАДЦИ ДА ГО ДУХАТ

Дира развесели населението. Обсъдили?Айде бе?Кой с кого?Смях!

и боб да хвърляме , пак няма да стане. Битият бит, еб....ят еб,,,. От една седмица се полага тръбата през Черно море от Русия към Турция. А Бок се напъва да пръдне за пореден път.

Звучи твърде комично: пожелал му трети успешен мандат?!? След два неуспешни? ...

шопари да не квичат! А като се репчите, после ревете, че ядете шамари! Когато искаш война, ще я получиш! А противникът е в пъти по- силен. И военно, и политиччески, и икономически.

И кой е противникът - ти и Плевню ли?

Всички знаем колко хубави са енергийните проекти,но има една подробност Държавицата е изтръмбушена и ограбена ,икономика няма,парите са в престъпниците по върховете.Кой ще ги прибере ,като са оплетени като свински черва ?

Както си паса хайванчета на къра и сърфирам на таблета, гледам снимката на нашият пръв партиен и държавен ръководител, другаря Борисов(деца, по време оно така наричаха другаря Живков, лека му пръст, та и аз така), снимал се с Путин, че кога е дошъл,бе, на тоя кър вече нищо не следя, може и пенсията ми вече да е станала 300 лв., ще разбера днес, сигурно и "Южен поток" са започнали да строят, цената на газа да е паднала, вчера четох, че ще си произвеждаме сами оръжие, бойна техника и бойни кораби (каза го оня 180 килограмовият пишман патриотар, сменил 10-на партии, бивш агент на ДС и настоящ лизач под шлифера на другаря Борисов), въобще, чака ни светло бъдеще, направо си тананикам рефрените "Води ни партио, води ни, към светли бъднини" и "Пред нас са блеснали житата, окъпани от летен дъжд", да живее БКП, пардон, гони ме деменцията вече, ГЕРБ!!!

Алооооо, Дираааааааааааа, много ви е дърта снимката бе, нещастници, комай на 5-6 години и Пожарникаря е с 50-на кила по-малко?!Какъв хъб бе, нашият банкянски селяндур кой го бръсне за слива, да духа супата, да се мляска с дъртака Юнкер и оная дърта пръдла от ГДР да го тупа по рамото.... Ще пълни хъба, да, но с газ на цена, каквато Ердоган определи, щото се правеше на голям мъж, а оня цървул миризлив, ирландската пастирка, кръв просра да развали отношенията ни с Русия, сега ние ще плащаме скъпият газ, милиардера в зелено от Банкя му дреме на магнолията!!!

Ама не забравяй и при чие управление тримата американски влъхви дойдоха и ни ритнаха столчето, като заради тях спряхме потока и завинаги останахме в кулоарите на историята. Държа да отбележиш, че това беше при партията, която се кълне във вечна дружба с Русия. А по стар навик - днес ни лук яла, ни лук мирисала!

Дойдоха при бъзльото Орешарски, тоя тъпанар им откозирува веднага, партията ае БСП, тази, която ни натресе за президент тоя солдофон и вкара във властта отново банкянският некадърник, а Корнелка и 80-те и депутати ще си живуркат, ще си вземат по-живо, по-здраво заплатките и отвреме навреме ще лаят по Пожарникаря.....Кучетата лаят, кервана си върви, ние, обикновенните хора, отново духаме супата....

Разговора е бил: ББ - Здравейте (мляс по задника мислено), ние тука едно газово хъбче строим. П - Много добре. ББ - Ама тое празно. П - Напълнете го. ББ - Ама нямаме газ. П - Купете си. ББ - Ама няма от кого. П - Ами намере, нали не искахте да купувате от нас.

ББ да му звъни колкото си иска,ще има да гледа газа как минава през Босфора

Ако беше почел малко повече щеше да разбереш , че така наречения Турски поток има капацитет, колкото да захранва нарастващите нужди за Турция, а не за пренос, но материала е такъв, важно е да се плюе, а ЮП никога не е бил изгоден за България, защото се предвиждаше да се получават такси чак след 25 години.... до тогава алтернативните източници ще са заместили газта в много голяма част, да не говорим, че има шанс и ние да добиваме.

Казаха ли ни от ЕС- вашето място е в периферия и на трета скорост??? Гледайте Евровизия и пийте ракия! И за капак-двойна енергийна зависимост, руски газ с транзитна такса за Турция! Просто уникално! Не искате АЕЦ Белене с руски реактори - след няколко години купувайте ток от Турция, само дето ще се молите едновременно на Ердоган и Путин ! Слушайте Меркел и Макрон!!Германия купува руска газ, ха-ха-ха!

нашия е звънял до Москва, казаха по Время!

Добре е, разбира се, че такъв разговор е бил проведен. Крайно време е на тези енергийни проекти да се погледне разумно и прагматично. Нещо, което отсъстваше досега в резултат на совалките на Маккейн и компания, и на Х. Клинтън до България. Очевидно е, че би могъл да се намери успешен модел за реализирането на тези проекти, въпрос на политическа воля е.

Шило

Дано.

Да, да се надяваме.

Добре, де, обсъдили, обсъдили, какво са решили, че не разбрах?! То и дядовците обсъждат в хоремага, ама нищо повече... Защо ни са политици тогава, дядовците в хоремага вършат същата работа?!

Борисов разговарял с Путин но пу телефона! Кой на кого звънил-излишен въпрос,как така са му разрешили да разговаря от Брюксел и Ваш?

колко е фалшив нашия ББ?

САМО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ!

Шило

Така ли, и що?

Щото от американското посолство тъй са му казали на продажник номер2.

Путинката хвана клиничната пътека...

Мили Боко, "Южен поток" да беше готов досега, а "Белене" с монтиран реактор, разбойнико...

Южен го спряха БСП, Орешарски. Белене значеше да няма пари за пенсии, но да има милиард за Станишев. Споко! Милиардът щеше да не е само за Станишев, но и за още няколко покрай него, които уреждаха случая.

"Белене значеше да няма пари за пенсии "... Че, да не би сега да има?! Нито има пари за пенсии, нито има Белене! Ако милиардите не бяха отишли в джобовете на некадърно управляващите ни 27 г. далавераджии, олигарси... сега в България щеше да има работещи и "Южен Поток" и АЕЦ Белене"...Но, не би! Причини дал Господ: Продажни и послушни на Сащ- Гешефтари, липса на какъвто и да е Държавен Контрол, неработеща Съд. система и т.н. За това сме на този хал!

Б А А. НАШИЯТ МОГЪЛ ДА ГОВОРИ И ПО ТЕЛЕФОНА. Е ЩЕ ИМА ЛИ БАЛКАНСКИ ХЪБ? ДА АМА В ТУРЦИЯ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ОПТИЧНА ИЗМАМА. 2018 ГОДИНА ИДВА СКОРО. ДОСТАВКАТА НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА СПИРА. КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА?

Е КАКВА Е ДРАМАТА,ЧЕ ЩЕ КУПУВАМЕ РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ ТУРЦИЯ(МОЖЕ БИ И НА ПО НИСКА ЦЕНА АКО Р.ОВЧ. И КОМПАНИЯ НЕ УЧАСТВАТ В ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО) А НЕ ПРЕЗ УКРАЙНА?

Шило

Драмата е, че ще си заложник на Ердоган.

Не съм го вярвал, ама и руснаците ще клекнат пред Бойко. Това е.

По-вероятно е мутрагеньо да клекне пред Путин!

Шило

Една причина? Ние имаме интерес за АЕЦ. Купихме реактора. Сегфа какво ще го правим? Че и в ОЛХ го няма за продажба.

ша му доди акъла на Боко ама късно селджуците са напред с материала. Винаги ония темерути от т.н. Запад са за поганците и се еб.ват с нас.

С този разговор ББ е заслужил надника сега да видим дали ще успее да осъществи тези проекти! След като от гейския халифат ни прецакват така жестоко вече няколко години подред...