Москов: Даваме 30 млн. лв. за Пристанище-Бургас

Използването на концесията, като механизъм за развитие на транспортната система, е един от приоритетите ни.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Даваме 30 млн. лв. за Пристанище-Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този индивид/човек какво може да дава?Това да не е наддаване за млади булки в неговия родствен регион?Интерсно е ,че е почти неменяем транспортен министър и някой му дава възможност да дава.Иначе не е ясно самия той какво мобе да даде от себе си.

НЯМА ПАРИ ЗА ЩО ГОДЕ НОРМАЛНИ ПЕНСИИ,НО С КОНЦЕСИИТЕ НА ФЕОДАЛА ДЕТО ОТНОВО СЕ РАЗВИХРЯ,НЕ ОЧАКВАЙТЕ И ДА ИМА!!!РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА!!!СИДЕРОВ НАЛИ СЕ БОРЕШЕ СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА СВЪРЗАНИ С "АРУБИС"???

Kakav e tozi Moskov v zaglavieto?

Роден съм дето се казва в морето, в Бургас. Детството ни мина там, а сега не можеш да влезеш. В затвора по-лесно влизаш, но в пристанището забранено. Появиха се едни каки, батковци с олизани коси и съмнителни пари. Един бараба не мога да видя.

г-н Москов, този терминал не го ли модернизираха по японски проект за нуждите на насимпите товари за Кремиковци АД преди 15 години? Какви нови милиони, какви нови измислици?

Москов или Московски е този министър ?

Москов-ски на Цветанка Бориславова ли ще ги дава?

Между Москов и Московски има известна разлика, но тя е само за грамотни...

Варна пак е в тъча.

Тъп си, бургаски селянино!

Червен картон за Варна!

Москов - ски!

Vinetou

Използването на концесията, като механизъм за развитие на транспортната система, е един от приоритетите ни. Спряхте приватизацията, защото свърши лапачката. Сега искате да дозагробите България, като я раздадете на концесия.

Това пристанище не беше ли купено от Цветелина Бориславова , бивша приятелка на Боко Бок и я направи милиардерка за нула време ! Странно че ще давате народни пари за частник ! Този кокорчо е най-крадливия циганин !

В грешка си, Бориславова взе фериботния пристан, а не този за насипни товари.

Нищо де, догодина и него ще си взема.

Бургаското пристанище го дадоха на "големия" бизнесмен Прасешки (Домусчиев) няма случайни хора!