Шойбле и Макрон се обявяват за ЕП на еврозоната

Германският министър на финансите Волфганг Шойбле изрази съгласие с новоизбрания френски президент Еманюел Макрон за създаване на Европейски парламент на еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Шойбле и Макрон се обявяват за ЕП на еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа, и парламент на Еврозоната, после и Комисия на Еврозоната ще трябва, после пък ще измислят Парламент само на стабилните членки на Еврозоната в севрозападна Европа... И така, а ние данъкоплатците ще плащаме за все повече недотам компетентни администратори които да ни засипват с идиотски бюрократични изисквания и условия. Започвам да съжалявам, че Макрон спечели изборите в Франция

Европа е една бюрократична измислица.

Така мрънкаме как ще поскъпне всичко след въвеждане на еврото каточели някой ни кани в Еврозоната.

Питам защо Полша,чехия,Унгария и т.н. не искат еврозона, нима са по-зле от нас, за Дания,Швеция,Ирландия ясно,ирландците взеха евро за да се дистанцират от англичаните. Естония макар да граничи със Русия влезе защото са почти финландци,ще вкарат Латвия и литва само напук на Русия,както и Румъния заради Молдова и Украйна.

А тези кого представляват ...тогава нужно ли е да поддържаме тази администрация в Брюксел ,когато въпросите на ЕС се решават от Франция и Германия ,една страна придизвикала две световни войни ...и фактът ,че те стават по-богати ,а ние по-бедни ясно говори в интерес на кого работят ...

Хванете се на работа.

Важно и да е размножава бюрокрацията.Ето затова UK си биха шута ! Омръзна им от бюрократи !

Те ОК са същатта манджа но с други подправки. Ясно е че им писна на четворката Германия,Франция,Италия и Бенелюкс от нас и постепенно ще ни изолират, а и еврозоната е нож с две остриета- може да предизвикат нова Виденова зима ако трябва, както стана с Гърция.

Кой тоз бенелукс в четворката?

Какво сте се разсополивили? Например,Дания и Швеция са извън еврозоната,тъй като не желаят да се присъединят. Колко държави са в Еврозоната- 11 или 12? Другите какво правят. Какъв е този шибан европейски съюз където тези две персони се изживяват като гаулайтери?!

Дания и Швеция са богати държави с дълга демократична традиция. А ние? Знам, знам и ние като макетата сме най-гоуемите.

Държавите в еврозоната са 20. И още 6 държави са ЗАДЪЛЖЕНИ да влязат тъй като са го подписали в предсъединителните си договори в ЕС. Сред които е и България. И така в еврозоната ще станат 26 държави от общо 28 в ЕС.

Шойбле и Макрон се обявяват за ЕП на еврозоната Това рано или късно ще стане, а ние да му мислим в нашата си кочина какво ще правим.

Ще си избираме Тиква 4, 5 и 6.

ОТРЯЗАХА ЛИ НИ? Еми, така е, заслужаваме си го...

ще пускат слугите на москва в двора си.

Докато Тиквата е на пиадестал, ЕВРОЗОНА през крив Макарон. А и Стандартът на живот, ще се влошава ежегодно, забравих да спомена за Ефекта на Тиквата

Тази формация на власт е за музей. Този действително е в каменната ера. Отвратително!

Освен увеличение на евродебилската администрация дето да налага своите извръщения в други страни друго не виждам в това съглашенство..То не бяйа комисари, съюзи, комисии та сега и парламент с парламентаристи сякаш до сега евродебилите се трудеха на полето..

Тъй де, ама без нас. Вместо да си траем, ние ги дразним, като онзи пъпчив младеж дето се пошегува, че бил някакви дядовци и затова закъснял. Шега, шега, ама отблъсква клиентите и партньорите. И тук плюе ли Волен- плюе! А тях брига ли ги за Волен? Дреме им , за който и да е българин. А искат ли да виждат някой да им казва как да си харчат парите? Не. Искат ли да си дават парите за български пътища? Не. Даже не искат да идват тука и не им пука за родните траки. Толкова. Те са богатите, а ние оставаме отстрани с този елит, който ограбва народа си и не спира да вие за задкулисие, КОЙ, скандали в съдилищата, огромни липси в банките и т.н. Все неща, които никой не иска да чува от тук. Това ни прави неприятни за гледане, но не се сещаме, че ни сваля цената и никой не ни ще.

"Като забогатеем и ние ще се присъединим", но ако ни поканят. Иначе казано понеже сме претъпкани с патриотично настроени русофилии, веещи руски флагове по български събития, има да пием една студена вода и да подсмърчаме отстрани. Докато някой ни разглежда като руски троянски кон няма какво друго да бъде. Идеята на Макрон е буквално враждебна на бедните, което означава, че вече ни е изваден червен картон за еврозоната. Скоро ще ни разделят с Румъния, която има ясна проевропейска политика, няма такива идиоти, които да обиждат европейците и ще я приемат, а ние ще бъдем наредени до македонците и албанците. Както заслужаваме, / за да не лъжем и крадем благодетелите си и да проявяваме пълна неблагодарност/.

Нас това не ни грее, защото никога няма да ни приемат в Еврозоната.

КОГАТО ТИ ХАКНАТ ЕВРОДАНЪК НА ЧЕРЕПЧЕ ОТ РАЯТА. Тогава ще припкаме при СУЛТАНА да ни спасява от тези европейски варвари, които за 10 години разориха и малкато което бе останало от държавата.

Лошо, трябва бързо да се влиза в еврозоната, че да не останем пак последни

опппаа.... Германия и Франция започват без да се крият да доминират в ЕС!! А ние по-малките кво ще правим?

Кога са го крили?Бяха трите с Великобритания. Британците поради някакво стечение на обстоятелствата УЖ ще напускат, остават германците като най-влиятелните. Французите са големи, но не колко тях.

Французите искат Германия да ги носи на гръб, това е предложението.

Ами, ще се учим от големите..По-точно от развитите..Нещо лошо ли виждаш в това?То вярно, че Ганьо кебапче иска, не акъл, но..