Руски експерти: Диалогът със САЩ вдъхва надежди

Русия и САЩ оцениха позитивно вчерашните преговори на руския външен министър Сергей Лавров с президента на САЩ Доналд Тръп и държавния секретар Рекс Тилърсън.

Обратно в новината

Коментари - Руски експерти: Диалогът със САЩ вдъхва надежди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците и руснаците ще си се оправят, но ЕС изглежда объркан- Турция се държи нагло, с Русия блокаж, Украина е в хаос, юна Европа е в дългове... Трябва нещо да се направи да се съживи целия континент, а не само немците да произвеждат, а другите да изнасяме работна ръка

Сергей Лавров е гениален дипломат, американците да се учат от него как се прави дипломация. Умен, интелигентен, умерен! Жалко че България няма такъв дипломат!

Русия явно търси някой, който да й уйдиса на акъла и поради това не успява да види вината в себе си за изолацията наложена и от целият свят.

...с надеждите товарищи,защото на Дончо скоро,ще му духнат под опашката!

Едно говорим друго правим - тоя филм сме го гледали вече!

Перуката разбрали , защо 50 томагавки се изпариха в Сирия.

Имаш предвид 50% от ВВС на Сирия?

36 се изпариха. И на битака ги няма. Мистерия.

изпари се бабината ти.

Сблъсъка между ционизЪма и останалия свят е неизбежен. Просто няма как това да не стане.Просто евреите си я карат както си знаят от 2-3 хиляди години.То хубаво,ама днес света е друг и не може да бъде будальосван както преди 100 или 1000 години.И деня на този сблъсък страхувам се наближава с огромна скорост.Както и да е.По-интересно е кой ,в кой лагер ше бъде когато момента настъпи.Кой от коя страна на разделителната линия ше бъде.Като отделни персони имам предвид.Защото последиците за едната страна ше бъдат съкрушителни.И ше бъдат напълно заслужени.А що се отнася за "фаярването" на шефа на FBI...не знам.Това е една дооооста рискова постъпка от страна на дядката.Това е постъпка на човек изправен до стената.От този момент на татък няма как мача да завърши реми.Няма да обяснявам защо е така.Но мисла че това е очевидно.Аз не знам какво са разбрали руските "аналитици",ама до колкото видех в yahoo тръмп е казал :"или оставяте украйна или санкциите ше се засилат".Така че за кви 5 лева става дума не разбирам...

хихи,сега видех тва заглавие:"Will Donald Trump Be Impeached or Removed From Office? Firing James Comey May Bring Him One Step Closer"

Само ти ли не разбра, че на Русия й дреме за американските санкции. Според всякакви анализатори, отдавна руската икономика се е пренастроила. И тия "санкции" имат само смисъл на пушилка и формални заплахи. Дори отделни сектори в икономиката на Русия не желаят отмяна на санкциите. Големият губещ е Европа, това е удар срещу Европа. А САЩ си продължават бизнеса с руснаците тихо и полека. За всичко си има цифри. Заплахите на САЩ са политическа импотентност, за да се опитат да се пласират като номер 1 в света. Само дето вече все по-малко им пука на държавите за САЩ. Отделно, с 20 трилиона дълг самите те обявиха, че не са в състояние да водят война пълноценна, защото нямат пари. Всичкото им е дрънкане, тръмпа да си заздрави политическия рейтинг в САЩ. И да се надуват. Силни са все още само на дребните държавици. Тях ги крадат и мачкат.

Много се надявам че глупоста не предизвиква физическа болка.Щото ако е обратното, ми е трудно да си представя как я понасяш...

Така ни говореха и през 1986, едно към едно с твоите думи. Крайно време е да дойдеш в 21ви век.

Вилите. Санкциите на олигарси да не могат да пътуват. Такива дребни неща, които не би трябвало да болят, а така болят.

става ясно, че нищо не е ясно, а както винаги, руснаците приемат желаното за действително. Пак вътрешна употреба.

И сега, какво правим ние, българите? Русия и САЩ ще си оправят отношенията. Повечето страни в Европа, Чехия и Унгария, и Австрия, и Италия и да не изреждам, си запазиха добрите отношения с Русия. Ами ние, с идиотчето Плевелиев, какво правим? Точи идиот и кръгчето лапачи от Америка за Америка (не е за България определено) се постараха да нанесат максимална вреда на българо-руските отношения. Дреме му на Тръмп за Южен поток. Ама ние сме без евтина газ и без милиони транспортни такси. Плевелчо лиза американския дирник упорито и без прекъсване, като плюеше като вързано куче керван по русия. Без никакъв смисъл и идея, и без никаква грижа за българския национален интерес. И то си позволи да е от името на всички ни. И сега какво правим?

Рекс, ръфай яко, задниците на Лавров и Путин са разголени и разпукани!

Според събитията живота е точно обратното. Но личните блянове и мечти са си лични фантазии :)))

По време на срещата Русия беше изключена от системата за международни разплащания SWIFT! Разпукване или напукване и начукване?

Води се дебат тип "салфетката на Чърчил"!Докато се стремят, кой да е водачът на света, ще има ледове!

САЩ определено се страхуват, а и не само те, целият Свят е в ужас от едни пияни палячовци, които за зла участ притежават огромен ядрен потенциал и много нисък морал. Те искат да бъдат уважавани, почитани, канени на срещи за преговори, на които да решават Световни проблеми, създавани от самите тях. Привиждат им се заплахи от "световния империализъм" и непрекъснато дрънкат оръжие, маршируват. Конвенционалните им единици не струват за нищо. Перченето им е до небето.

Абе вас, от пропагандата в американското посолство, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Пич, глей си новата американска родина и ходи да лъжеш и мамиш зомбитата там, те са оформен материал. Между другото, след като има закон и съдят Ало-измамниците, крайно време е да ви прихванат и вас, интернет-измамниците или тролове, както се определяте. Глупак!

Боклук и гнусна подлога - дано сатаниските мърсотии които пробутваш останат в теб единственно и в слуги като тебе.

Същите пари ли ви плащат, ако не е спомената думата еврогей?

Това е сарказъм, нали?

Възстановяването на диалога има някакви шансове само защото Тръмп е бизнесмен, а не полик, но тези шансове не са кой знае колко големи. Защото политическия елит на САЩ не е в състояние да разсъждава с логически категории, а само със щампи (хората като Кисинджър вече си отидоха). А това не може да доведе до нищо конструктивно, както лесно може да се види като чете човек някои от изказванията в този блог.

Вижте официалните снимки за протокола на Климкин и Лавров с Тръмп. Достатъчно показателни са за отношението на САЩ към РФ и бивша Украйна. С Лавров, Тръмп е прав и се здрависват с усмивка, а с украинеца Тръмп е седнал зад бюрото си, а Климкин е застанал до него леко приведен ! Сигналът е недвусмислен...

Не височината прави умния човек ,ето ти сигорно си висок но си тъп като задник

Е ГАС В УРИНАТА НА СОРОС И ГНИДИТЕ МУ ПО СВЕТА

те ще се оправят великите сили, а в ЕС ще изчакат, ще се снишат да видят какво става.

Вече има виц на запад за посещението на Лавров в САЩ: "Лавров уволни шефа на ФБР, Коми и прие президента Тръмп"! Хахаха.

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш? За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Обратното бе Радев. Защото управниците и са дребни, затова е голяма. Наполеон е бил метър и половина ама гледай каква империя е направил

Най-голямата държава в света, проклета и изоставена заради вековната алчност на водачите си. Изоставена не от троловете в дира, а от собствените си деца.

В Библията е записано времето на 10 царства.Тогава на Земята ще дойде Царството Небесно-хората ще са по добри и разумни,ще мислят и действат правилно.Китай и Русия са също сили и не могат да се пренебрегнат.Няма как на сегашният етап да стане новият им световен ред.От Библията 10 царства-1 в Америка ,7 в Европа,2 в Азия.Да ама не.А и латиноамериканците не искат САЩ да ги командват и да се месят в политиката им.

Не знаех че Библията е писана след откриването на Америка. Ти да не си някъф мормон бе?

Г-н Лавров е предал заповедите на Президента Путин към администрацията на САЩ. Нека не забравяме, че Президента Путин контролира света.

Относно Украинският безвиз. Приет е , но с две условия 1. без право на работа. 2. с обратен билет в ръка.

И какво ще прави сега Инджев????

Ще проституира както винаги.

Ще се самоубия!

Ледена Епоха-2: Разтопяването. Сега остава да се появи и катерицата...

Докато Лавров се среща с Тръмп, ЕС РАТИФИЦИРА ДНЕС СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА БЕЗВИЗИВО ПЪТУВАНЕ НА УКРАИНЦИТЕ В ЕС!

ти пък можеш да пътуваш безвизово в Канада. Що не заминаваш, пари ли няма?

на руснаците!

няма забрани, останалото е в ръцете на всеки един човек, само на номенклатурните раздадоха готови пари и бизнеси, на останалите никой няма да им даде наготово, трябва сами да се справят в мафиотската държава, чрез учение, повишаване квалификацията, труд и заминаване.

що бе? нали руснаците не ги бъркаха санкциите, запада не ги интересуваше? А всъщност се ослушват дано им се размине...

Като гледам, така или иначе не им пука особено. Цялата работа е да се разберат за Асад.

"не желае да спазва приетите норми за демокрация" ...и какви са тези норми? Безприкословно слугуване на интересите на ФАЩ ли? Значи България е много демократична.

Нападане на независими страни! Убиване на журналисти и опозиционери!

Че то това го правят ФАЩ. Кой нападна Ирак, Сирия, Либия, Югославия? Да ти изреждам ли убити журналисти, особено такива убити от демократичните украинци, прятели на ФАЩ?

България е разграден двор. В нормална държава, такива като теб щяха да са известни на разузнаването и под контрол.

Кой беше тоя, защо ме прекъснахте гледах хубаво предаване от телевизията!

Те ще се разберат, ние кво праим? Абе Тръмп даже една водка не е сипал на руснака???малееее

Едва ли ще се разберат. Някой трябва да отстъпи.

ало, дира, защо по типичен руски маниер нямате автор на статията? Тва е против законите. Ама недейте така, хубаво им пускате на руските проститутки в бг хляб, ама на маймуни ги обърнахте - пумпали станаха - на единия ден - плюй по Тръмп, на другия - хвала!

ДОГОВОРЪТ С УКРАЙНА ЗА БЕЗВИЗОВО ПЪТУВАНЕ НА УКРАИНЦИТЕ!

Така е приятелю, само че пресичат границата 1. без право на работа и 2. с обратен билет в ръка. Иначе да им е честито!

ДИР отново ни пуска чиста руска пропаганда!! Американците изобщо не обърнаха внимание на тази среща. Те си имат по важни проблеми.

да бе да, затварят им небето, доларъ издиша, китаи ги ритат от жълто море...

Теб в рубли ли ти плащат?

Наистина имат по-важни проблеми - там сега се пише предимно за Коми, отстранен за това, че е прекратил разследването на г-жа Клинтън и неправомерното използване за секретна информация на частен сървър, поради което е станало изтичането. Така че това наистина е много по-важно за американците. Апропо, в тази корреспонденция мадам Клинтън след прекратяването на проекта Белене след визитата на САЩ фактор пише: "Добре свършена работа!"

А може би "арктическите войски" на парада, спомогнаха много за благата усмивка на американския президент по време на тази среща?

споко, няма такива филми, тва е паралелната вселена на автора. Санкции- до дупка, военни контингенти -усилване по границите на раша. тва е рралността. А тръмп кво гъделичка Путин е отделна тема.

но соросоидите им е болно, че Тръмп влиза в диалог с Русия. Явно те искат световна война и убити. Аман от идиоти. Ако ви се мре - ходете си при/със Сорос - той вече е пътник. Оставете другите да живеят

Помага ли набиването на плюсове сам на себе си? :))))) Какво още си набиваш сам? Палячо.

Я кажи един Американски Президент, който не е влизал в диалог, с който и да е президент, включително и с рашисткия ???

Преди седмица имаше среща Путин-Тилърсън. Тогава троловете се гавреха, че такава среща "президент-министър" била унизителна за Путин. Сега пак срещата е президент-министър - сами че Тръмп-Лавров. Какво ще коментирате?

и двете държави вече са със садистично капиталистически режими - свръх милиардери и стотици милиони влачещи се в бедност граждани...имат само общи неща между тях...

" ... двустранният диалог се гради стриктно на равни начала, без опити да се натрапва на другата страна собствената позиция." Тези, дето редиха как да се управлява света с помощта на двуполярния модел /принципа на менгемето/, никога и никъде не споменаха, че една от двете страни трябва да доминира. Иначе просто се нарушава равновесието и резултата е поява на нови центрове на власт. Освен това, визирайки менгемето, едната челюст е подвижна и лесно може да се замени. Всъщност кое е определящото - паричният знак като световно платежно средство или богатствата, които го крепят като такова? Та надявам се, че някои ентусиасти вече са осъзнали, че Китай като нищо ще вземе да смени САЩ в гореспоменатата конфигурация.

Нещо ти е каша в главата. Не може държава с БВП колкото на Холандия да е единият от световните полюси. И да Китай ще бъде вторият полюс, но ще смени не САЩ, а Русия.

защото всичко се върти около Сибир. А толкова богатства няма никъде другаде. Само се замисли - защо хората с парите направиха ВОСР в Русия? Пратиха цял един влак, пълен с пари и Ленин да свърши мръсната работа? Ще ти помогна - богатствата на Русия след тази революция са с един собственик. Ще ти го повторя, та да започнеш да мислиш - повече от половината богатства на света са в Сибир и той има един собственик. За да си сигурен, питай Маделин Олбрайт, тя знае повече и от мене, и от тебе.

водката, която финландските алкохолни туристи в Петербург изпиват за година е по холандски цени повече от целия БВП на Холандия.

да чета путлерастките икономически официози, та белким им светне как се "възражда" путлеристан при тези цени на петрола, отрязан достъп до изгодни кредити и високи технологии.

ЩАТИТЕ ще разположат през 2017г. ПРО в Литва, Латвия и Естония, по молба тези държави.

Дали? Кой ще ги плати? Ю. Корея и Япония няма да плащат, въпреки цирковите номера на Ким. Кой ще плати, тролче еелеменарно!

през 1940 разположи войски в Литва и Естония "по молба" на тези държави.

Радващо е провеждането на тази среща. Изненадан съм, че е проведена на ниво президент-министър, но това всъщност е и още по-радващото. Тръмп даде знак, че е "клекнал" и тръпне в очакване на "истинската среща"

Русия си е Русия! Могъща държава с велика армия. Няма страна по света, която да не се съобразява с нея. Ердоган отиде на крака при Путин, Тръмпи прие Лавров и 40 минути говори с него. Не всеки президент, особено на ФАЩ, би приел външен министър и би разговарял дружески с него. Изключая нашето плевне, което излезе на улицата, за да целуне оная работа на някакъв си американски сенатор. Така че гледайте кой какво прави, а не какво говори.

типично в БКП стил първо възхваляваш и облизвваш посрания руски гъз на господарите си и после самоунизително си теглиш една майана като оплюваш и Българският Президент Плевнелиев който без страх много точно ви изобличи!

Старши, розите вонят. Не си си свършил работата.

След десетилетия разруха Русия постепенно се възражда и заявява правото си на свободно развитие. Както и своите стратегически интереси по света. Досегашният хегемон и квартален побойник -САЩ просто няма друг избор освен да се примири с многополюсния модел.

Гледах срещата. Ларвата беше като учиничка на изпит. Толкова унижен не го бях виждал. Само се пробваше тъпи смешки да излезе от скунфузната за него ситуация. :)

Шматкоооо, в момента няма по-добър дипломат в целият свят от Лавров. Само можеш да си мечтаеш за толкова ерудиран и запознат със световните дела човек

Лелчееее.. да беше гледала срещата вместо да пишеш мечтите си. Аман от пишещи на изуст.

путин им срина танковата индустрия с корнет, свали им стелтовете с ултразвук, приземи им томахавките с реб, чакаше да им потопи авионосната група в северна кореа, но перуката се изплъзна като сурово месо

Истината е,че Путин прави всичко възможно за да противопоставя САЩ и Европа на Русия!За да може да оправдава неуспехите си вътре и извън Русия!Политиката му е губеща и лошото е че чрез агентурата си в България се стреми и нас всячески да дестабилизира!

Кой твърди, че политиката на Путин е губеща, освен тебе? Резултатите май говорят съвсем друго - като почнеш от тези от наложените му санкции и стигнеш, минеш през развитието на двата основни конфликта в света и стигнеш до политиката на ОПЕК.

А започна да играе и мръсна игра в Македония с цел дестабилизация не само на Западните, но и на целите Балкани. На 5,06,2017 тотално ще откачат, когато Черна Гора стане официално член на НАТО. Очаквам нови простотии от тяхна страна там.

ли ти каза това след обиколката из балканите?

Ларвата запълзя в краката на Доналд (с) Патока. Направо се накъса да се влачи по корем :)

И ти влезе там, където слънцето не надниква.

Така ли направиха с теб

Ако твоя дядо е бил роб, ако твоя баща е бил лакей, ако ти си роб и лакей - не приписвай тези достоинства на други.

Каза ли нещо емигрантке от Пусия? Или си чешеш езика поради липса на клиенти?

Ледът (Led Zeppelin) се пропука и троловете от двете страни се издавиха.

САМО БОЙ ПО КРЕМЪЛСКИТЕ ФАШАГАИ , И С ЛАЗАРНИТЕ ОРЪЖИЯ ОТ КОСМОСА-ТОГАВА ЩЕ ИМА МИР, КАТО ГИ НАВРЕТЕ В СИБИР!

Нека силата бъде с теб! Ако не помага - с лазерния меч!

Какви са тези ЛАЗАРНИ оръжия? Някой Лазар ли ги е създал?

Нека Силата бъде с теб! Амин!

Драги, това "наврете ги в сибир" направо изкърти мивки. Та нали точно цялата борба на САЩ с Русия е за Сибир, за нейната нефт, газ и полезни изкопаеми, никел ,литий, алюминий. Много си прост, даже за платен трол.