Petroceltic възнамерява да инвестира 10 млн. долара у нас

Petroceltic е най-големият производител на природен газ в България и нямаме търпение да се срещнем с новия енергиен министър, за да обсъдим бъдещите си инвестиции.

Обратно в новината

Коментари - Petroceltic възнамерява да инвестира 10 млн. долара у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИДЯХМЕ КАКВО НАПРАВИХА С МАРИЦИТЕ! ПОЛУЧИХА ГИ БЕЗ ПАРИ И ИЗТОЧИХА НЕК. СЕГА ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ И ГАЗА И ДА НИ ЗАРОБЯТ НАПЪЛНО. БЛАЗЕ НИ. ТОЯГА НИ Е МАЛКО! РОБСТВОТО Е НЕЗЕМЕН РАЙ, КОЕТО ИСКАТ ДА НИ НАДЕНАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ! БЛАЗЕ НИ! ЧАКА НИ ЗЕМЕН РАЙ В АДА НА КАПИТАЛА.

10 милиона долара са 4 бентлита, 5-6 вили и неколко почивки във Варадеро. Това не са сериозни пари за една държава. Това е все едно някой да ви каже че ще инвестира 10 лева във вас и после да го пишат по вестниците. Да не говорим че начина по който мислят тези като господина на снимката е че винаги очакват най малко 10то кратна възрващаемост на инвестицията.

А, още един нетърпеливко...

това е поредният кух анекдотен балон за разказване на вицове, за богатите залежи на шистов газ у нас ,за "супер мега холивудската технология" за добив, за "огромните" черноморски находища на петрол и прочие вицове и стари градски песни от шипковият храст.

злобата и алчността са му в очите

Ако са шотландци - може! Ако са мръсни англичани да си взимат брекзита под мишница и да изчезват!

Отново между редовете може да се прочете, че заробването на България ще продължава от новите американски приятели, които крадейки от своят народ уж ще инвестират в.....пропаганда. Не беше ли споменато днес името Уокър във връзка с албанците? Все по0 явно е какво се готви на България. Някой да е видял американец да се опитва да намали цени на каквото и да било?

дупченето за шистов газ е поредния колонизаторски проект .Еколозите са подкупени .Смешните концесионни такси от концесиите са очевидни.Обаче някои трупат гуша за сметка на земните пластове и пробитата земна кора от която излизат всякакви вреди газове.

Другари, този тип иска да открдне нашите природно богатства и евнетулани да понижи цената на горивата в България! Това не бива да се допусне - на нас са ни нужним само руски енергоизточници! Стачки, простести, негативни мнения по форумите трябват!

откога са го запонижавали далаварета е да ги крадне .Загрижил се той за нас .От такива загрижени съвсем " прокопсахме".Нямаме политици а продажници.

бди над нашата енергийна независимоС.

планът му включва още да ни осъди впоследствие на арбитражен съд за 2 милиарда долара....