Край на приватизацията, продажба на обособени части през НС

Кабинетът внася в НС законопроект, който спира приватизацията на държавни дружества. Обособени части от тях ще се продават само с решение на НС.

Обратно в новината

Коментари - Край на приватизацията, продажба на обособени части през НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

приватизатор разправя такива неща, значи ви клати, подиграва ви се бе, идиоти! Що му вярвате?! Нямало да приватизира, щото не остана какво. Сега задниците ви, територията ще дава под наем, докато не ви дръпне шалтера окончателно. Алоо, атакистите, дето ви пробутват този продажен гербераст, още ли вярвате на Болен Лидеров? А нацитата на Далавери Симеонов и Шкемби Войвода, още ли подкрепяте, докато ви се подиграват? Прост народ - слаба държава!

Чета как приватизацията била наложена от запада,грабеж на века.Добре,ама защо само бевше комунисти и агенти на ДС приватизираха всичко?И защо няма икономика?Извод-от ченге не става и чеп за зеле.Чао на държавата България...

А Хампарцумян, Манго, гаражната Натка, Боце, Агнешките главички, тимаджиите, котараците на Боце, Христо Бисеров, Софиянски, ЧЕЗ, ЕVN, Енергопро, Хайделберг Цимент, Е.ON Energie, Шише-джам, Дънди Прешъс, Е.ON Energie и т.н. край нямат, все комунисти и ченгета ли са бре, дришльо! Аре връзвай нещо тежко и евтино на празната си тиква марш в дълбокото! Дебилите станахте прекалено много.

Хуморески. Та то не остана нищо вече за приватизиране, бе, освен оскъсаните ни, продрани долни гащи и дамските ни превръзки трета употреба. Виж цигани имаме не само за приватизация, но и за подаряване само че тях никой не ги иска, а ни ги връщат. Та така вече нищо няма, освен един отчаян и затъпял по примера на Баце народ. "Аз съм прост и вие сте прости . . ."

забрана на приватизацията на държавни предприятия, дружества и пр., а и незабавно съд за Виновните, които след 89-та... я проведоха, без да питат народа! " Разсипаха", продадоха срещу комисионни построеното от народа и стопираха икономическия просперитет на държавата и стандарта на живот на народа!Национализация и Народен съд трябва да има за продажните-приватизатори!

СЛЕД ДЪЖ КАЧУЛКА!!!ВСИЧКО ПЕЧЕЛИВШО СЕ ОТКРАДНА!!!

Във Франция 40% от промишлеността е държавна собственост, включително и ЕрФранс. Това с нашенската работническо-селска приватизация някакъв експеримент на Запада ли беше или умишлен пладнешки грабеж. Моля историците отбележете по-голяма масова кражба на отделна държава в историята на човечеството не е имало.

НАЛОЖЕН ОТ ЗАПАДА ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ.

Как така край бе, как така, глупости. "Държавата е лош собственик", ами кой ще подобри състоянието на БДЖ, ами АЕЦ Козлодуй кво ще я праиме, бе? Стига тъпотии. Костов не казва така. Приватизцация до дупка, бе!!! Как така, ми , че то има още гори за приватна сеч по Рила и Пирина. Ма как така на Симе дадахму токуа гори, а останалите държавни ли ше ги остаиме. Не, не и не. Продааме си гъзовете стига глупости.

По време на безкрайния 28-годишен преход бе заграбено всичко направено от народа за народа. Една шепа се облагодетелства и вече 28 години разправя лакардии, докато техните роднини учат и живеят в чужбина. Това е България днес, а потърпевш е обикновения човек.

симо

На 9.9.1994г България беше изостанала , аграрна страна.На 10.10.1989 България беше средноразвита промишлено - аграрна ДЪРЖАВА.На 10.5.2017 отново сме изостанала мутренска територия от ЕС......

България беше силно изостанала аграрна страна, нали? Правилно!

Трябваше да не продават предприятия където работеха. През всички години тези кедето не са спазили договора -закона защо не ги съдят.Не трябва да се продават летището и други печеливши предприятия .

симо

МАЛИИИИ,колко много неща направи,,некадърният ,,социализъм, че 30 години грабят,пардон-приватизират!!!!!!Да не си мислите , че е свършило/ами забраненият списък?/!!!!НЕЕЕ-приватизацията свърши и сега започва ЕКСПЛОАТАЦИЯТА.

"Край на приватизацията," Да живее концесията! И да го .... бедните българи!

Отдавна, отдавна всичко е приватизирано ... А парите от приватизацията къде отидоха ?

Поредната Простотия за безсмислена демонстрация!Та остана ли вече нещо за крадене,пардон-за приватизация!?

тъкмо бях спестил за 30г. едни 1000лв. да купя некой завод, чух че така вървели - а то, май съм закъснял

АП и тази за след приватизационен контрол или много некадърници ще са безработни?

Може ли да публикувате списък на тези 2% "безинтересни" за приватизация държавни дружества, защото не ви вярвам, че са безинтересни, а по скоро със скрит интерес.

А сега приемете закон за национализация и всички заграбени на безценица от народа държавни заводи и имоти да се върнат и възстановят както са били

БРАВО!!!

98% унищожихте държавата. Останалите 2% остават за депутатите и циганите - да им е сладко!!!

А защо удобно са забравили да вкючат с 2/3 мнозинство???Просто си знаят че сега пак ще си крадът ама ще го узаконяват чрез дУдеДатите си...

"""""Край на приватизацията, продажба на обособени части през НС""""".Трябва ли да се разбира , че няма вече нищо за крадене и кражбите вече са към своя край..Оказа се , че е имало много , ама много за крадени щом толкова години се крадеше безогледно и с двете ръце.Някои сигурно съжаляват ,че на са имали и повече крайници.Трябва да се подчертае,че преразпределение на общонародните активи е завършено и тези активи са вече в правилните ръце.Вече елина е структуриран, а останалите са заели полагаемите им се места.Искам да кажа , че неоплатоновата държава е завършена,състояща се от три основни слоя , на върха -елит, следват стражите , а най-долу и най-многоброен е слоя на робите.

РАЗБРАХМЕ ТИ МИСЪЛТА! НЯМАШЕ НУЖДА ДА ПИШЕШ ПЕТ-ШЕСТ ПЪТИ ТУКА! НЕ,НЕ ЗНАЧИ! ЗНАЧИ,ЧЕ ЩЕ СЕ СПАСЯВА КАКВОТО ИМА ЗА СПАСЯВАНЕ ОЩЕ!!! ИЛИ ПАК НЕ ВИ ХАРЕСВА НА КРИВИТЕ РАКЕТИ?!

Българина е много късопаметно животно. Много бързо забрави масовата приватизация, КАСОВАТА приватизация? А знаете ли каква е разликата между двете? Това са все изродии измислени от БСП. Много бързо бе забравена ЖанВиденоватаЗима, когато нямаше хляб (хляб?!?!) по магазините, много бързо забравихте и КОЙ беше кандитата за шеф на ДАНС. така, че сега се пукайте от яд като дяволчета грешни.

Идеално определение сте си сложили:)))в унисон с писанията доказващи психично заболяване довели до повтаряне на едни и същи фантасмагории

Нима се наядохте?

ще се облажи,като летището и тогава ще си я делнем!Проблем?

Отдавна беше време да се направи! Дажее доста закъсняло решението. БСП гледам се пукат като грешни дяволчета...

Cрам за България= Hепукизъм и Наглост без край на Западна Европа : Bъв Франция издръжката на едно куче излиза 200€ на месец!!! Bъв Франция има регистрирани 7 260 000 милиона кучета!!! Българските стари хора са 2 181 356 души (пенсионери)- тези които постриха това, което престъпниците капиталисти окрадоха и разрушиха за изминалите 27 години от България!!! Българските стари хора строяха бъдеще за нас, вкопчили се в земеделската земя!!!,...за да ни оставят наследство без външни дългове, за да ни оставят наследство от чиста съвест!!!...като са разчитали само на своя труд, без да колонизират чужди земи, за да избият и поробят други Hароди, за да паразитират на техен гръб!!!,... за да им се дават сега подаяния от по 100€ на месец, заради които 100€ да бъдат пребивани и ограбвани от ромлянския етнос -"временно" пребиваващ в България от 13-ти век(н.е.) до наши дни!!!

БРАВО

Излиза според тебе , че във Франция има над седем милиарда кучета! Може ли да уточниш?

... OK, уточнявам : число със 6(шест) нули отзад е милион. Bъв Франция има регистрирани 7 260 000 Mилиона кучета!!!

Убедих се, че Българите сме овце!Не, шилета прости.Беееееееееее

Руснакът заграби, каквото го интересуваше и край на приватизацията.

Предполагам ,че под ник "1" ,подчертавате ,че имате една мозъчна клетка .Пазете я .Тя ще ви е необходима

А да видим кога ще премахнат Агенция по приватизация? Щото там са 200 маймунки на заплатка и нищо не правят.

А-а, как нищо, живеят си живота.

ГЕРБЕРСКАТА ИМЕТ НАТЪПКА ГУШИ, ДАНО ГУШНАТ БОСИЛЕКА!!!

Министърът на Шиши продаде каквото имаше на... Шиши и вече няма нужда от приватизация :)

Резултатът от приватизацията - разсипана държава.

Има два начина да се краде от обществото. Единия е да продадеш нещо на по-ниска от пазарната цена и да получиш част от разликата. Втория е да управляваш зле едно предприятия като се грижиш печалбата да не влиза в бюджета , а при приятели - къде с назначения на високи заплати, къде чрез изпълняане на някакви услуги. Сегашното правителство ще се концентриа върху втория вариант. Ако не съм прав в края на годината държавните компании ще отчетат над 2млрд. лева печалба, ако съм прав ще са по-малко. Ако не съм прав за мениджъри на тези дружества ще се назначат хора, които имат опит в управлението на ПЕЧЕЛИВШИ частни корпорации, ако съм прав ще продължаваме да гледаме как се назначават политически угодни хора. Заплатите на депутатите са нищо пред заплатите във най-високите нива на държавните предприятитя. Вие разбрахте единствено за заплатата на шефа на БНБ, разбрахте, че над 10000лв. е взимал шефа на проекта Южен поток, ама не знаето още колко хора взимат едни сериозни заплати пир положение ЧЕ НЕ РЕАЛИЗИРАТ НОРМАЛНА ПЕЧАЛБА. Или с други думи ни КРАДАТ. ТА не се радвайте - докато вярвате, че е нормално собственост за десетки милиарди лева, колкото е стойността на държавните компании да не носи милиарди печалба годишно все ще ни крадат. НЕ казвам , че трябва да се приватизира на всяка цена - нормално е да продаваш ПЕЧЕЛИВШ бизнес за да изкараш пари. И тъй като сега печеливши държавни фирми няма е редно да не се продава. Обаче е редно ДА СТАНАТ печеливши. Ама няма да станат. Защото някой ще трябва да се откаже от лесни 2-3 милиарда годишно.

вече всичко се плячкоса, къде от чужди, къде от наши с любезното чуждо съдействие. Последното беше Булгартабак, а обявиха, че купуват само няколко марки и съответно цената беше и по-ниска!

ВЕЧЕ СА РЕАЛНОСТ! АКО НЕ БЯХТЕ ГЛАСУВАЛИ С ОНАЯ СИ РАБОТА ТОЛКОВА ГОДИНИ,СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА СМИСЪЛ ОТ ТОВА!!! А НЕ КОГАТО НИЩО ЗА ПРОДАН НЕ ОСТАНА! ТАКА,ЧЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТЕ!!! ДАНО НЕЩО И ОТ ДАДЕНОТО НА КОНЦЕСИЯ ДА СЕ СПАСИ!!!

Тоя е от квотата на Шиши бе, к'ви патриоти, к'ви "идеи", к'ви 5 лева!

ПОСОЧЕН ОТ АТАКА!!! ЧЕТЕТЕ БЕ,СТИГА СТЕ ПАПАГАЛСТВАЛИ АКО ИСКАТЕ ДА ВИ ПРИЕМАТ НАСЕРИОЗНО!

Всички имащи нещо общо с бандитската приватизация от началото на прехода, са за затвора. Онези престъпници Ран-Ъп, които бяха поканени от нашите престъпници, експериментираха на наш гръб, как се приватизира на 100% от държавна в частна собственост. Това го няма никъде в развитите държави. Стратегически фирми, като Нефтохим, Енерго дружествата, БТК, железниците и др., навсякъде са държавни. Тук бяха изкарани, че са губещи, и бяха купени за жълти стотинки.

Извикайте Костов, той ще ви намери куп неща за 1 лев, от които после се печелят милиони. Както Митал спечели от Кремиковци.

Тоест - свършиха държавните дружества и останаха само трохите, дето са безинтересни и не могат да си избият парите по бързата процедура след приватизирането?

Това означава, че най-накрая вече всичко е ОПОСКАНО до край. Честито на всички сънародници! Честито!

Тия нагли клептомани окрадоха миналото, окрадоха настоящето, окрадоха и бъдещето! Сега започват да крадат бъдещето на бъдещето!

Дами и господа, 27 години след Тодор Живков успяха да разпродадат построеното от народа по негово време и "неефективната" социалистическа икономика. А има и още... Де го сега Цеков от Дойче Веле да прочете?

Цеков вместо очи има доларчета. За тях и родната си майка ще предаде, що остава за България.............. Ама предателите никой не ги обича и негативната енергия си върши работата.

да се върне в лоното на държавните предприятия.

При прехода от по-висшия, някой хора да смятат че не съм го казъл и да не се дразнят, строи към по-нишия капитализма, това е нормално да се разруши обществената собственост и да се ограби от частната. Да ни е честито на огромната част българи. Капитализъм. Защо не беше възприет китайския модел - срастване на капитализма и социализма, което даде чудовищни резултати, защото българина не го бива, просто не става, такава му е съдбата. Прост си е и прост ще си остане.

Тичай да попълниш редиците на чинизийския пролетариат на харесвания от теб социалистически капитализъм.

Коментарът на мм потвърждава написаното от нн.

дкми

Че то остана ли нещо за крадене?

"Промените в закона бяха особено належащи след гафовете по продажбата на "Царските конюшни" от областния управител на София и Дипломатическия клуб Бояна от АП, чийто шеф без самия Караниколов." Т.е. човекът, допуснал "гафа" да подари на близки до Шиши недорасляци дипломатическият клуб, сега ще ни управлява икономиката?! В чия полза ще са тук "гафовете", бе министре?;))

Трябва да остане нещо държавно, за да има кого да доят!

да не се върза на този трик ?Такива гишефти си въртят .Отделно чрез концесиите е доенето и си чакаш да изтече концесията и си я пуснат повторно .Изпечени мошеници станаха.

Благодарете се на най-големия приватизатор от разбойническо-ментарджийската приватизация ИК.

Приватизираха що имаше за приватизиране, а след 2020, като спрат и еврофондовете - тогава ще настане шоу. Държава с емигриращо трудоспособно население, без армия и със затихваща икономика не я чака нищо добро.

Ще гледаме от първия ред!

как затихваща икономика бе, според програмата на гроб, бе гетото има по-голям икономически ръст и от китай.

За кво ти е армия като нямаш население, ма? Турция ли ще нападаш?

Разпродавайте бе, защо спряхте! Разпродайте всичко - и живо, и мъртво, в т.ч. и целия български народ. Опасявам се обаче, че никой няма да купи толкова много тъпанари, вегетиращи на толкова малко място като РБ.

бежанците ще ни асимилират, заедно с циганите, не бери грижа

Според Николов, 98% от държавните фирми в разрешителния списък за приватизация вече са продадени. За останалите 2% нямало интерес от години. спрехте "навреме".