Нинова внася проекта ”Манолова” срещу ЧСИ

ПГ на „БСП за Българя“ внася предложените от омбудсмана Мая Манолова промени в ГПК, засягащи работата на частните съдебни изпълнители.

Обратно в новината

Коментари - Нинова внася проекта ”Манолова” срещу ЧСИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп закон вие го измислите.И вие и Герб правите всичко което ограбва народеца,а в същото време говорите ,че всичко правите за доброто на народа

Нинова, да прибраш той закон обратно НЕМЕДЛЕННО! Не чу ли тази сутрин как Мая те нареждаше по тАлАвизора! Тя ти е врагът с партийния билет и скоро, много скоро ще бъдеш отстреляна ....

Заков в защита на мързеливите и циганите.

Ако един ден ти дойдат до главата, тогава ще разбереш що е "такса" :-) "Малка стъпка" са предложенията, но все пак е нещо. Две са основните неща при ЧСИ, които следва да се променят: 1. Размера на пропорционалните такси, които събират (за сметка на длъжника); 2. Едноинстанционното Обжалване на Постановлението на Възлагане.

ЗАКРИВАНЕ НА ЧСИ-ТАТА ИЗОБЩО,НО ОСВЕН НА "АТАКА",НА ДРУГ НЕ МУ Е СТИСКАЛО ДО СЕГА ДА ГО ПРЕДЛОЖИ!!!

ИМАТЕ ДА ИЗКУПВАТЕ МНОГО ГРЕХОВЕ И ЕДИН ОТ ТЯХ Е,ЧЕ ВАШАТА ПАРТИЯ И НДСВ ВНЕСОХА И ПРИЕХА ЗАКОНА ЗА ЧСИ!!! МЕЖДУ ВНОСИТЕЛИТЕ БЯХА Л.КОРНЕЗОВ,Т.ДОНЧЕВА-ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА И МН.ДР.!!! МНОГО ГРЕХОВЕ,МНОГО!!!

Да се ликвидира институцията ЧСИ - народни изедници, и техните функции да се поемат от държавата, както си беше!

Мая Манолова се превръща в заплаха за нормалното функциониране на пазарната икономика и правовата държава. Всичките и законопроекти са символ на мисловна немощ и правна некомпетентност. Тя е срам за юридическата общност.

Смешник!

Ти си пълен ИДИОТ!!!ТИ СИ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА-СВЪРШВА ЕРАТА НА ГАВРА С НАС!!!

как изведнъж нямало ЛИЧНО ТЯ и другите нейни сподвижници да оставят Манолова сама, а ѝ резна главата, когато имаше най-много предложения за президент. Курни не забравя себе си - ама тя много пъти повдигала този въпрос, а си мълчи по въпроса когато приватизира Техноимпекс, Техноимпортекспорт, Булгартабак - за тях нито дума нито стон. Сега, не може само Мая да се пъчи, Курнелия повдигала въпроса много преди нея ха-ха. Ку..р..ва.