ЦЕРН тържествено откри нов линеен ускорител

ЦЕРН (Европейската организация за ядрени изследвания) тържествено откри нов линеен ускорител, кръстен Linac 4.

Обратно в новината

Коментари - ЦЕРН тържествено откри нов линеен ускорител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДИ ВОЙНАТА,Е ПРОЕКТИРАЛ ПОДОБНО НЕЩОУАКО СЕ НЕ ЛЪЖА?! САМО,ЧЕ НЕ Е ВИДЯЛО БЯЛ СВЯТ И ПРОЕКТЪТ Е ОТКРАДНАТ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ ЕДНА КРАДЛИВА ВЪРХУШКА,ДЕТО СЕ НАПИНЯ ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА И КОЯТО СЕГА ЩЕ ПЕЧЕЛИ ОТ"НОВОТО ИЗОБРЕТЕНИЕ"!!!

Поредната дупка, в която ви изтичат паричките (знайно къде). Тея след още 20 години нищо няма да открият и накрая ще излязат със следното заключение: - Ние, най-великите умове в галактиката, благодарение на дългогодишни проучвания и получените резултати благодарение на тях, стигнахме до заключението, че това, което искахме да постигнем, не може да бъде постигнато! Благодарим ви за вниманието...

да си толкова глупав като теб, трябва да бъде обявено за престъпление и да бъде наказвано с пълната строгост на закона

НароденСъд 2

Е ти - "умният" им плащай масрафа и не обръщай внимание на това, че се заливам от смях...

Se taia

Защо ползваш интернет? Ако го нямаше ЦЕРН сега нямаше да има http, www и html стандартите ;)

Кога най-после ще му изкарат продукта на пазара, че и аз да си купя от него.

Se taia

Пишейки глупавия си коментар ползваш няколко неща направени в ЦЕРН (http, www и html). Та продължавай чакайки да сереш неподготвен под статии, от които не разбираш и бъкел...

фъстъкова за тия пари строи 1 метър от тангентата, а тия цели 90 метра ускорител на елементарни частици за цели 10 години построили, аматьори!

Пак ще се появят "странни земетресения , ама съм убеден

симо

Европа--пари за НАУКА...САЩ--пари за ОРЪЖИЕ/че и нас ни натискат/.

Товарищ Точка, говорит Москва.... повече денги за наука от САЩ никой не дава. Понял?

Е това сега е абсолютно доказателство, че европейците са геюве - направили си 90 метрово дилдо.

Най-лесното нещо е да харчиш парите на данъкоплатците. Какво от това, че не си доказал нищо от това, което предварително си си наумил да докажеш? Какво от това, че няма нищо научно в това, първо да правиш хипотези, а след това да тръгнеш да ги доказваш? "Безумният рече в сърцето си- Няма Бог" (Псалм 14:1)

симо

Бе много си глъм!!!!Върви да плюеш Путин,тъпако.

Рече безумец в сърце си: "няма Бог". Развратиха се човеците, извършиха гнусни дела; няма кой да прави добро. 2. Господ от небесата с внимание погледна към синовете човешки, за да види, има ли кой да разбира, да търси Бога. 3. Всички се отклониха, станаха еднакво покварени; няма кой да прави добро, няма нито един. 4. Нима не ще се вразумят всички, които вършат беззаконие, които тъй изпояждат народа ми, както ядат хляб, и които не призовават Господа? 5. Там ще се уплашат те от страх, (дето няма страх,) защото Бог е в рода на праведните. 6. Вие се подиграхте с мисълта на сиромаха, че Господ е негова надежда.

Всички знаят че ЦЕРН е една черна дупка за пари - парите просто изчезват в нея, а резултати никакви!

Se taia

Интернета (http протокола), който ползваш всъщност е измислен в ЦЕРН. Ама като се информираш само от тубата и фейса, няма как да знаеш това ;) Няма да коментирам други заслуги на ЦЕРН, че ще ти изпуши единствената гънка в мозъка, дето ти помага да сереш...

Mekong Delta

Ти сериозно ли? А и какви са тия, които ти наслагали плюсчета??? Да почнем оттам: "HTTP (HyperText Transfer Protocol) е протокол за трансфер на хипертекст в интернет. Първата версия на протокола е от 1991г." Последната е от 2015 и няма нищо общо с голямото швейцарско дилдо!!!

Аллаху акбар, да?!

Емииии не всички са толкова умни като пияните руски велики умове, бе ДИРЧО. Прости са западняците, какво да направим сега. Имат само около 800 нобелови лауреати, вместо великите 27 от ВЕЛИКАТА и МОГУЧАТА РОССИЯ, дето и Путкин каза, че никой никога не я е поробвал, само дето удобно пропусна монголите де, ха ха.

Там, разцепват всичко! Дори стиснатия Хъб, на Скъперник, като Бойко!

Какъв Сизифов труд, за да се изследва създаденото от Бог :-)

симо

ДАААА...Защото БОГ НЕ ние посветил в плановете си.Нали знаеш/съмнявам се/...БОГ помага но в кошара НЕ вкарва.

Глупости пълни! Бог е казал в Библията всичко, което хората трябва да знаят. Четете Библията и бъдете православнощастливи!

Поредното отктритие на стария континент, докато разни държави, които уж са една трета от земята блеят....

са откриватели колкото тоя нашия, дето е откривател на магистрали

Ще дава пари само в Ускорени проекти Съд,ебните системи и, Неговите"Марици"

Големото адронен колайдер гони, гони да "оноди" "х-мюзона - бизона" (как беше, тя Госпожата знае) накрая се извърли на метеното! Сега ще му доправят матракуците само за 90 мил. Е, хайде да е хаирлия да е - има луд, който дава, има и кой да взема! А, иначе това е пълна загуба!

Тунинговане на хранилката. Досега това безспорно постижение на инженерната мисъл, чиято идея е сбъркана фундаментално от самото начало, беше основно в режим ремонт. В един от редките случаи в които работи, "откриха" витуалният бозон на Хигс, чието съществуване е напълно безсмислено, но все още не са много сигурни и в това.

Е хубаво да можеш да пишеш, ееех, свободно, ДОРИ и да е ТУК, и дори и само в един затворен колайдер, пардон, коридор с размери на прозорЧе....а, и да не те ТРИЯТ дистанционно, чрез анихилирани там некви си частици или пардон, с част от материята, наречена линейна.

Да ама на парад не мож го изкара този ускорител

Голям праз. Ние пък какъв парад направихме....

Фалшивата новина, е повод за размисъл. То ако този ускорител беше нещо безопасно за хората, щяха в САЩ да си го инсталират това ИЗВЪНЗЕМНО ОРЪЖИЕ. Погледнете от този ракурс земетресението в Непал от 26 април 2015 г. и ще си обясните защо връх Еверест се смали след като "пуснаха" колайдера след "ремонт".

Тъпащините на конспираторите са безкрайни

dobrin

а какво щ стане ако ни дадат едната годинлка

Боже, какви измишльотини... Прав е бил Айнщайн, че човешката глупост е безкрайна...

Прав е Господ българина, че човешката глупост е безкрайна... особено на тъпия български народ. Вижда факта с геноцида, но си мисли че него няма да го порази. Манипулират го, че като му надянат примката с ДЕБИЛИЗАЦИЯТА, с лакардията че ще го оставят жив и в нормални жизнени условия. Но всеки има право на избор, да се носи по течението или да се отклони към един от двата бряга за да не се удави. А за колайдерите има кой да се погрижи, защото ИЗТРЕБВАНИТЕ нехаят.

един от първите колайдери се намира точно в САЩ-