Няма нарушения от концесионера за дюните на Слънчев бряг

Без констатирани нарушения от страна на концесионера приключи проверката за състоянието на дюните на два плажа: "Слънчев бряг"-Юг" и "Слънчев бряг"-Централен"

Обратно в новината

Коментари - Няма нарушения от концесионера за дюните на Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концесионерът е успял навреме...Да прибяга с куфарчето..Ей айде чантичката-за такова дребно нарушение...

А тоя дето е подал сигнала кога ще бъде подведен под отговорност? За фалшив сигнал има член в НК освен това и колегите са претърпели материални и морални щети, за които могат да го съдят.

Загубих ме красивата си страна в услуга на алкохолните нужди на западните тинове и социално слаби. Честита ви евроинтеграция. Моля оръфляците дето сменят чершафи, мият повръщано и търпят да ги обарват алкохолици са 600-800 кинта и ядене да не се изказват под поста

В хотелите са парите за какво им е пясък в швейцарските банки не го вземат пак парици за изпиране бол пенсионния фонд пирамиди уж фалирали банки пак евро парите допопълват банковите сметки трябва някъде да се вложат

кога ще ида на българското черноморие - когато ми предоставят ол иклузив съвсме безплатно. Но съм съгласен да си платя на гърците,щото който не е бил там не знае за какво иде реч.

ела и аз ще ти дам ол инклусив...всичко ще ти инклудна...

се увлече и ни изкара четири милиарда българско население!!!

що не си направим правителство от троловете - десни или леви, има ги всякакви. И всички всичко знаят точ в точ.

никой не си е помислил друго.

Цацаров? Пак ли си на кафе?

ще откриете нарушения.

Няма нарушения разбира се! Как може да има нарушения в една концесия в България, когато полицай може да застреля със собственото си държавно оръжие момиче като къче пред приятелите и?; Как може да има нарушение, когато в България има 2 милярда за саниране, а 4 милярда души живеят под прага на бедността?; Как може да има нарушение, когато главния прокурор за рушвет получава овощна градина и дори не си плаща данъците? За какви нарушения говорим в една престъпна България, където наркотиците и евро фондовете са държавен приоритет?

Пише се милИАрд и има девет нули. Научи го най сетне, че се познаваш, независимо от ник-а.

Това ли е най-важното "я"-то.А смисълът???

Ама разбира се! Вие да не сте очаквали друго ???

Абе, не разбрахте ли, че докато може да се съсипва ще се съсипва туй Черноморие. Имаме една малка дъгичка на морето и всичко се изсипало там да строи. Само помислете колко плажове има по света и толкова близо до нас. Защо е тая алчност да правиш вили и хотели? Голямото море дето имаме--аман!

Тия от напъване избиха рибата направо по света...Днеска възложили и днеска след като проверили???стигнали до заключението че ''няма нарушение'' и всичко това днеска дето още на стола си не са седнали камо ли работа да са свършили..Май ще гоним рекорди в гинес с този кабитет дето ДНЕСКА се съсипа от проверки и решения..