Двойка прави секс посред бял ден на площад в Рим (снимки)

Репутацията на Рим удари ново дъно, след като пламенна двойка бе уловена да прави секс посред бял ден на централен римски площад, пише в. "Кориере дела сера".

Обратно в новината

Коментари - Двойка прави секс посред бял ден на площад в Рим (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

блазе му

Нагледен пример за толерантността в ЕС!

Се се питах досега що е то европейски ценности.....Е, сега вече разбрах!!!!!

Така е, "Демокрацията" в действие !! Европа и света по принцип е бунище за духовни и всякакви други отпадъци !! ДУМАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ УПОТРЕБА КАТО НЕНУЖЕН, ИЗХАБЕН И ВОНЯСАЛ ПАРЦАЛ !! ТОВА Е ПРОСТО АНАРХИЯ !!

Очаквайте тройки и карета.

ФАКТ ¹ 17: Многобройните изследвания на човешките раси направени за сравнение на мозъците на Белите и негрите показват, че негърския мозък е с 8-12% по-лек. Такива изследвания провеждат Бин, Пърл, Уинт, Тирни, Гордон, Тод и други учени. ФАКТ ¹ 18: Като допълнение на различието в теглото, негърският мозък нараства по-малко след полова зрелост отколкото на Белите. Въпреки че негърският мозък и нервна система съзряват по-рано от Белия мозък, развитието му се преустановява в по-ранна възраст, което ограничава по нататъшното интелектуално развитие. ФАКТ ¹ 19: Дебелината на супрагранулярното ниво(външния слой на мозъчната кора) -приблизително 15% по-тънка от тази на средностатистическия.. Бял човек. ФАКТ ¹ 20: Челните дялове на негърския мозък, отговарящи за абстрактното, концептуално мислене са по-малки в относителното си тегло и по-просто устроени от тези на Белия мозък ФАКТ ¹ 2: За 6000 години изучени от историята африканските негри не са изобретили нищо. Нито писменост, нито обработка на тъкани, нито календара, нито плуга, нито прокарване на пътища, нито железницата, нито мореплавателни съдове, нито система за изчисление, нито даже колелото.(Забележка: Това се отнася само за чистокръвните негри). Те, както е известно, никога не са опитомявали диви животни за използването им в селското стопанство (макар че , около тях изобилства от силни и послушни животни) Единственото средство за транспортиране на товари, което им е било известно е поставянето товара на горната част на кръгловатите им глави. За да защитават жилищата те не се отдалечавали много от хижиците си, измазани с кал, за създаването на които и на далеч по надеждни укрепления е способен даже бобъра. ИНТЕЛЕКТ http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=psanaliz&Number=1948213872&page=&view=&sb=&vc=1

Толерастия, мултикуртурализъм и евроценности в действие!

това е елемент от демокрацията, кой където и както свари, само да е отгоре, това е работа на хора с много повече ценности от нас...

отвратително. чудно как в арабска страна не стават такива гнусотии?

дкми

Това са новите ценности.

Изумително е как немате нишо протиф маймуни да ви клецат жените и дъщерите. Е как не видох един от вас да каже, абе тая немаше ли кой да я защити, немаше ли кой да я дръпне, може да е била насилена, упоена, продадена.... Ас мислим деградацията на европейците е пълна, а маШленцата верно не струват, що немат нищо протиф секи черен африканец да им клеца жените и дъщерите....

Що не седнеш да понаучиш правописа, а вероятно и правоговора на българския език не знаеш? Най-лошото е, когато тъпи и неграмотни простаци вземат да ръсят акъл!

Е, как да научи български, като е расъл в ромската махала!!!

цигани да наклецат жена ти и шерките ти до като забременеят. и тебе да те наклецат, докато пуснеш кръФ. да те видим тогава, дали ше ти е се тая кой е отдоле и кой е отгоре и защо аджаба тия неща се случват. да ти се случи на тебе, да те чуя тогава какво ше мецаш. мършо куманиЗка долна меризлива.....да ти окапът космалаците по ташаците дано, и да ти ги откъснат за циганска вечера.....и две кила от карантиите, за ташак чорба. Не се наядахте куманиЗтите, и от това ше си патите! скоро! ше ви пометеме и ше ви дадеме на циганите да ви кажат кое е право и кое е криво!

С тоя крак, тоя тен и коса и най-вече с тия гащи - това е само някоя рускиня. Това още навремето ми направи впечатление, когато бях в чужбина, рускинята още с пристигането се хвърляше първо на някой по-черен.

еми ако е била германка иле балХарка? ми може спокойно да е била холандка. И вие ко, седите отстрани и коментирате, и на никой не му хрумна, че жената може да не е искала да е там? Африканците са прочути с хашиш, наркотици..... Не бих се учудила да й е дал една доза даже без тя да разбере....и после опа, тя била кандисала.... Гледам коментарите и се чудя, къде отиде мъЖката подкрепа, закрила, разбиране? къде отиде грижата? Гледам как искате да се добавите към редичката от чакащи да я минат и те... дотам ли стигнахте? колко още можете да паднете?

Тролче, колко ще ти платят за това изхождане?

ПИТАЙ РУСКИНАТА КОЛКО Е ВЗЕЛА!

Нали се пишем за най талантливите любовници!

Какво му е деградиралото на Рим - хората правят секс, а това е нещо нормално. На който не му харесва, да не гледа. Или може би е задължителна религиозната "градация" - навън въздържани, а на покрито - кой с когото и както си иска.

проститутка, е и...? за кюмюра това е може би американската му мечта, оставете го:)

Нали сме най голямите е.....чи!

Tази, отдолу, е щерефффффф да знаете!!;))

Мисля, че е майка ти!

Ха -ха-ха..Черняците много миришат на умрели лебеди.

Така се върти капиталът и парите обратно в европейския съюз. Дават помощи на черния ,той плаща на проститутка, тя плаща данъци и парите пак в ЕС. За това трябва да накараме проститутките да си плащат данъците.

Ква деградация бе? Мечтата на всяка жена да легне с цветнокож.

Чудесно лого на Новата Европа! Бежанци шиб.т европейски проститутки в градските сметища и с помощи платени от европейските данъкоплатци!

Ама това двойка ли е или платена услуга, че нещо не разбрах?!

е така Щерев сигур го работят и му вливат мозък.

Когато е прекалено реално - не е истина!

И у нас виждам черни момчета, баба, ама и не са такиве! ... Баба секаш с монахини съ разминава !. ...Пусти късмет, се не излиза!

Цяла ,,химическа атака,, му дръпнахме, та това ли?

Сега дори и индианците горчиво съжаляват, дето сме внесли като роби ,,а роамериканци, , да бачкат в плантациите ни!

Това ми прилича на снимките, които западни медии правят, когато пристигнат в България, снимайки цигански каруци по центъра на градове, катуни и пр. изстъпления! Има го, не не това е типичното, същественото, значимото!!

има и още по-драстични сцени в Рим, които са напълно типични! Някои българи се изживяват адвокати на италия и безумието там.

По-добре извън ЕС да сме от колкото да се напълним с маймуни и мюсюлмани. Когато са малко на брой, са кротки, но станат ли повече примитивността им е явна. Седем милиона сме и ще ни унищожат за две десетилетия най-много ако задружно не се опазим.

Къде ще ходим? Я да си траем в ЕСа и НАТОто! Това, че от време на време .ще ни опъват край гюмовете. си е бял кахър. А и освен това, най-мощната военна сила в Света - Църна Гора веке е у НАТОТО и ще ни пази... като Черна дупка в Галактиката ще ни пази!

Където негрите стъпят в Америка белите бягат. Негрите вършат 8-10 пъти повече убийства от белите. Вероятността негър да нападне бял е 27 пъти по-голяма от колкото обратното. В тая раса все още има канибали.

Негър учен има ли? Няма! А защо няма? Ами нямат мозък. Най-изостаналата раса са те. Въобще не се хващайте на въдицата на педе.расите да ги смятате за равни на белите хора. Смятате ли ги, белите боклуци ще се пердашат като тая пропадналата в боклука. Буквално!

Например, Нил де Грас Тайсън е известен астрофизик и космолог. Водеше новата поредица "Космос".

Какво толкова?Сред мигрантите 90% са пръчове и Европа ги приюти...Те, какво, без жени ли да стоят? Скоро ще почнат да чукат и във автобусите, и във влаковете, и по кръстовищата....!

на рускините. Ей тая, пъшкаше и със замъглени от страст очи викаше: Ну, давай Ахмед, давай!

Кориера Дела Насера

Евроценности!

Абсолютно!!! двойка мигрант-африканец и бяла жена правят секс насред купчини от отпадъци - ТОВА Е СИМВОЛЪТ НА ДНЕШНА ЕВРОПА После нямало "Залез на Запада".

че не се качи в колата вчера при тримата свещеници от Басарбовския манастир. А имаше свободно място!

Африканец и рускиня - кое му е евро-то тука?

Това е ЗАПАДА и тяхната "ценностна" система и които нашитете политици постоянно ни агитират в полза на тази система!

Интересно как нашите политици ни агитират да правим секс на площада? Интересно, че вие познавате така добре тази западна ценностна система, а не можете да пишете грамотно даже и на български език!!!!

браво на момето - убаво си е! завиждам му на негърчето - как я пецка само... и язе сакам така - ама никой ми не дава...

Не мога да ги съдя.

Това се е случило в ден за безплатно обслужване на бездомните - и те хора. Човещинка - където те свари, там. Наште "девойки" го правят по тоалетните насред фекалиите за две-три минути в почивката. Татенца, ако знаехте какво правят щерките ви, щяхте да викнете бригада за детоксикация, дератизация и дезинфекция!

Боклук при боклук отива.

не трябва в Европа да се пускат изостанали държави като БГ пълна с разврат и комунисти

Като РБ- мин.серчето, Горанчо, което като не намерило Еврото на боклука, от старци, пипнало, но купило на Кака си Лили едно Голямо портмънде да се го слага пот Голямото дупе, кога се чука, боса по асфалта и легнала гола, на, "Магистралата на любофта"!

Тази новина ако не беше се случила трябваше да я измислят. Някак си по прекалено много болни теми удря едновременно за да се е случила просто ей така.

ЕС се превръща в морален боклук. Щом педе.растията и негъризацията се поощряват, това са сигурни знаци за скорошно падение. Трябва да излезем от ЕС или да наложим наши си норми за да ни предпазят от перверзници и недоразвити хуманоиди.

Културата на ЕВРОПА СИ ЗАМИНА - УТАЙКАТА НА СВЕТА се настани тук, гнусен противен континент !

...еи заради тази отврат ...краино десните набират популярност и печелят !...както е казал "народнiят певец "..."многото ебане води до пре-ебаване " !

Сигурен съм, че ако се разритат кашоните ще изскочат голи още двама-трима, минимум!

Жестока гавра с психично болния присмехулник (кретена с китарата).Ко стаа нещо изчезват коментарите ааааа.............

...края на света е близо !...нищо свято не е останало ...нищо ценно !...само евротолеращина ,извратеност и сатанизам !..да идва края и да се почва на чисто !