ЕС стиска палци за еврофила Макрон

Европейските лидери, осъзнаващи, че бъдещето на ЕС се решава отчасти на втория тур на президентските избори във Франция, застанаха на страната на Еманюел Макрон

Обратно в новината

Коментари - ЕС стиска палци за еврофила Макрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този е геронтофил и недоносче със сбъркан мозък-изчадие на банките корпорациите и медиите и продължител на оланд със все глупостта и либерализма му -ще докара европа и франция до катастрофа ако бъде избран но споко няма да е той президента

Този не е еврофил, а американофил.

ЕСССР2 стиска палци за геронтрофила Макарон. Хубавецът е завършил йезуитско училище, където се е запознал със настоящата си съпруга, която е 25годинки по-голяма от него. Това ти казва всичко за налаганата от кукловодите марионетка. Има ли един човек, дето смята, че без пропагандата и лъжите им ЕСССР2 не биха се хванали за палците след реалната воля на народа?

ЦЕЛТА НА КУКЛОВОДИТЕ Е ДА СЕ ИЗДИГАТ ДЕГЕНЕРАТИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗЦЯЛО ПОДВЛАСТНИ.

Успех за Льо Пен ! От нея може да се очакмва нещо положително.

Я само си представете, какъв вой щеше да е, ако пишеше: "Москва стиска палци за Льо Пен"

е няма как да пише това, москва пак разбра със закъснение, че е заложила на бита карта. По-логично е да пише: путин стиска зъби от яд

От яд? Че Европа си реже клона, на който седи? Да му мисли девойката, дето спореше с националиста в Чехия...

кучетата си лаят, Макрона върви и ги гази

Геронтофила Макрон. Не е ли подсъдно учителката му да го изнасилва като малък ученик? Или това се вписва идеално в еврогейщината?

Дъртофил или еверофил уточнете Заглавието . Щото и тук често четем за такива налитащи на стари жени та да знаем какви са щото може да ги изкарат и еврофили .

ето още един не нормален се задава какъв акъл трябва да имаш та да се ожениш за 25 г. по стара жена 2-3-до 5 да ама за мама да се ожениш и какви решения ще взимаш ТИ

да е някаква висша форма на демокрация, т.е. ненамеса във вътрешните работи на суверенна страна, член на ЕС?! Няколко чиновници от други държави да гракнат, колко много подкрепят еди-кой си кандидат?!!!!

Другите държави казват " ако" спечели,и правят анализ между двамата кандидати,защото т.н. популистка залага основно за излизане от ЕС,а другия за оставане ,но с реформи и въпроса не е за вътрешните проблеми,а за тяхното задълбочаване ,защото излизане от ЕС,не е просто да излезеш и затвориш вратата!Така ,че съвсем логично е други членки на ЕС да коментират!В крайна сметка Льо Пен е само удобен инструмент на друга държава,извън ЕС,която изобщо " не се меси" и не се чуди кск да го подкопава,но всичко това е един урок!

Грешно: "ЕС стиска палци за еврофила Макрон" Правилно: ЕС стиска палци за бабофила Макрон Този ще се хареса с Меркел. Направо може да се ....

да получавам 30 хиляди евра като "еврочиновник" без да зная за какво точно ги получавам, и аз ще съм за Макрон....!

Явно в скапаният ЕС повече подкрепят герантофилите, а не френските националисти!?!?? Язък, до там ли стигна ЕС?????

Еврофил,геронтофил,всякакъв еврейски фил.

И във френските избори се забелязва дългата ръка на Москва?! Пардон, не било ръката на Москва, а ПАЛЦИТЕ на гейсъюзчето :)))

Апропо да се стиска за палците (на краката) е нормалната поза на еврогееца!

ФРАНЦИЯ ОТДАВНА НЕ Е СТРАНАТА НА СВОБОДАТА!!!ТЯ Е СТРАНА УДУШЕНА ОТ БАНКЕРСКО БАНДИТСКИЯ ЦИОНИЗЪМ,А МАКРОН Е ТЯХНАТА ПРОЕКЦИЯ ВЪВ ВЛАСТТА!!!

симо

Намесата на Путин в изборите ряпа да яде!!!!!

Що,Пената е много зле,но си цоца мангизки ,колко му да погали кремлините за Крим и Украйна ,че да си развържат кесията!Безпарична и нахална,много й дреме за франсетата!Изключително нагла!!Предизбортния щаб на цяла стена картини на руски матрьошки,сякаш е кандидат на руски селяни!Това може ли да е кандидат на Франция,трагично е за съжаление!

...А като спечели, Макарон ще трябва да се хване и да стиска палците си....както и тези, които са гласували за него.

окей, "големите" стискат за цензурата...

ще е на фокус? Има нова тема за "френския Кенеди", освежете пейзажа. Предварително благодарим.

педофила макрон ще "победи" в името на антихриста!

Голям си тъпанар!

педерасите на макрон пак въвеждат цензура. но нищо де! като поредният гей - спечели, най-после ще се насладиме на само на цензурата им на sybil, аи на концЛАГЕРИТЕ НА ЕВРЕИТЕ.

Нещо ви е яд,но проста Пена няма да я изберат и Путя пак си хвърли парите през прозореца!

ес е една престъпна организация. защо ес стиска за палците макрон? нима опряха до парите на евреите, като ротшилд и сорос, които нямат никаква реална стойност.

Не разбираш май,че алтернативата за Пенка е тотална трагедия за Франция,естествено и за ЕС!Ако си разбрала дебата между двамата,"дамата" е олицетворение на популизма,простотията,липса на интелект,крайности в опростенчески вариант без никаква логика,или гръмки думи без покритие и естествено платената руска пропаганда в действие! А това, че Макрон все пак иска промени в ЕС,дори и не толкова удачни,а не излизане е доста по смислено,защото ЕС е нещо много по добро,вместо изолация,отново визи,мита,платено обучение в ЕС,затруднен достъп за работа в друга държава,неустойки и много други проблеми!

макрон ми харесва, като един завършек на системата на цоциалистите, които въведоха юдо-фашизъма на цоциалистите. този път без помощта на техния хитлер.

кой е ес и защо стиска за палците един социалист, който е настроен срещу работниците, които си плащат данъците? защо за Бога един макрон е толкова важен за един свят, който пропада? за да си вземат въздух? е за какво им е въздух на богоравните, като и тукашната sybil? окей - даваме ви един мандат въздух... :-))))

"Другият вариант е "разрушаването" на Европа, проповядвано от Марин льо Пен" Това, което се проповядва от Марин Льо Пен е разрушаването на ЕС, а не на Европа. ЕС от своя страна проповядва разрушаването на Европа и всичките му действия досега го доказват. Като се почне от самоубийствената политика с мигрантите и се стигне до договорите в полза на корпорациите зад океана.. ЕС трябва да се реформира, но това е невъзможно, защото е пионка в ръцете на глобалистите и за съжаление вместо единство за европейците, се получава нещо съвсем друго. След като не може да се реформира има два варианта - или ЕС да се разпадне (разруши) или ЕС ще разруши (довърши) Европа.

Изключително цинично, невярно и умишлено натрапвано внушение е ЕС да се отъждествява с Европа и тези думички да се възприемат като синоними. Европа има вековна история и е с огромен принос в много области на нашата цивилизация. ЕС е просто някакъв съюз, който по подобие на СССР и всички предишни съюзи може да се разпадне много скоро и действията му напоследък петнят Европа и вредят на обикновения европеец. Образът, който се пробват да ни наложат медиите за ЕС е като на свещена крава. Всеки, който посегне на "светинията" е нацист, екстремист, ултраляв, крайнодесен, антиевропейски настроен и прочее глупости. Истината е, че ние сме в трета глуха, в периферията на ЕС, но дори и големите държави в този съюз изпълняват ролята на марионетки на глобалистите и непрекъснато нарастващото недоволство, свързано с осъзнаване на реалната ситуация, не е никак учудващо. Идва момент, когато балонът ще се спука.

Аз също стискам палци на Макрон, той е по-доброто решение за Франция! А Франция е важна за ЕС!

Така е!Успех за Макрон!Тука разни руски тролове са му ядосани,че нищо не заработват!

ПРОФЕСИОНАЛНА СПРАВКА НА ФРЕНСКАТА ЕМАНУЕЛА: ... - СЪДРУЖНИК В ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА РОТШИЛД ПАРИЖ - МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА - МЛАД РОБ НА ЖЕНА СИ .... ТЯ Е КАТО МУТРА АГА БАНКЯЛИЯТА: - МУТРА - ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР - ШУВРАНТИЯ НА ДЕДО СИМЕОН И ПАШАТА :))

Абсолютна нагла и отвратителна намеса на идиотите от ЕС в изборите във Франция, а не спряха да плюят по Русия че се месела. Намазания пудел на Меркел, Макарон, явно е в затруднено положение че да искат да му помагат! На 7 май може да е края на ЕС, давай Льо Пен - успех!

Много си смешен!С Льо Пен " напред" искаш да кажеш в блатото.Ти не правиш разлика между официално публикувано мнение и подмолна нечистоплътна платена руска пропаганда срещу ЕС и дезинформация!То не бяха сайтове,социални мрежи,тролове,плащане на политици,каката и тя пътека направи за спонсорство от рашките сещу услуги ,но те известни ,само анти ЕС и чакаш нещо да се случи добро от дебилката!

Великите французи благодарение на които Франция ( все още ) е велика сила -Жана Д'арк,Напальон ,генарал Дьо Гол едва ли биха гласували за тоя мишок.

Еманюел Макрон е бабо*ц! Той е на 39 годинки, а баба му, пардон съпругата му е на 64! (Не е виц)

Жалко за ЕС що стигна до стискане на палци за отделен човек. Това е обща идея!

Високите технологии радикално разделиха т.н. работна сила на квалифицирани и неквалифицирани, като последните формираха една огромна група от хора без перспектива да си намеря сигурна работа, т.н. прекариат, има немалко изследвания по въпроса, включително и на български език. Това създава несигурност в обществото и потенциални размирици, но така върви света. Изолацията в т.н. "национални" държави няма да реши проблема, а ще го задълбочи.

Не разбрах какво точно устройва айти сектора, иновациите и образованите. Отворено общество, забравяме за някогашните нации, нищо че се пръкват джамии и жените се покриват до пети в черни чаршафи. Важното е шефчетата със стартъпи, франчайзинг мърчандайзъри, продуктови мениджъри и мадърфакър меринджеи да печелят, нали. Много хитро.

Либерастката преса е пренатегнала пружината до скъсване. Напънали са се здраво да ни убеждават колко опасна е Льо Пен ;) Леко, да не се изпуснете! ЕС лидерите, естествено, че ще вложат всички усилия да ни внушат, че ще ТРЯБВА да спечели извратеняка Макрон. Защото така ли се изпускат топлите добре платени местенца на нищонеправещите миндили?! Защо не проучат тези НЕЛЕГИТИМНИ лидери какво искат обикновените французи?!? Те искат повече Франция и по-малко Европа. Европа на нациите, а не Европейски съветски съюз, каквото им готви протежето на Ротшилд.

Моме, ти не чистиш ли и не готвиш ли за празниците ? По цяло денонощие киснеш по форуми, ша та изгони мажо ти ?

Не бой ся, ошътала съм, агнето ми е във фурната, мъжот - доволен. Сега споко ли си? ;))

не вярвам нито на макрон, дето се е оженил за баба си, нито на онази националистка - и двамата не са наред - жалко за франция - такава красива страна, с хиляди световни забележителности превърната в африканско гето

А пък тук стискат палци за путинофилката.

ти ела ми стисни макарите...

Слушай патагонецо,твоята няма да стане ,или ако стане децата ти и приятеките им ще са сбурки и ще са на колене в западноевропейските джамий

напразно се хабят, френските избиратели не четат дир.бг !

Палци му стискат само сенилните едноклетъчни , дето са на ясла в брюксел . От това племе се подкрепят , щото на Хората отдавна им е писнало от тях и е само въпрос на кратко време да ги отсвирим .

А редовите европейци - християни, хетеросексуални се надяват на Марин Льо Пен!

не знаят, че куп талантливи деца от цял свят печелят в честно състезание стипендии директно в Университетите на Канада, Щатите, Великобритания, Европа, Австралия, Япония, Нова Зеландия, т.е. в Цивилизования Свят.

Изтеглят каквото могат за да не се развиват другите