Първан Симеонов: Има опити за съсобственост на министри

Бойко Борисов цели личните патриоти да са близо до него, за да няма волности и носят солидарно отговорността с него.

Обратно в новината

Коментари - Първан Симеонов: Има опити за съсобственост на министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кога, каква и за какво понесе отговорност бате ви бб до сега ? Или пък тези около него ? Само се блябосват безкрай едни и същи празни приказки !

Ех, Първанчо, Първанчооолу! И що се опитваш да ни заглавичкваш, бе момче?! Ми слабичък си, няма как да стане! Ето, дори и само заради тези две неща: - "България ... трябва да действа в натовските варианти" - ЛЪЖА! България трябва да участва във формирането на вариантите на политиката на НАТО, а не само да козирува! Това, което говориш е отказ от държавност (да не говорим за суверенитет!) и национално предателство. - "харесва се на хората, защото забърква една популярна смес - масовия човек" - ми, вземи почети по форумите, разходи се по улиците, чуй "масовия човек" - той НЕ ХАРЕСВА този кабинет на отказите от предизборни обещания и няма как да е иначе - нищо хубаво не очаква от тези продажни мародери... И накрая - другия път преди да говориш - изплакни си устата (има такива препарати за уста), че смърдеш на г.зовете, които си близал...

По елементарен анализ не бях чел, а изразните средства на това момче са твърде квартални твърде провинциални за да се лансира на широката аудитория...

Ако си Обръсне брадата ще замяза на человек а не на купен БСПДПССедесар с червено билетче.

Първан Симеонов теоретизира и прави анализ,но пропуска да каже ,че на чело на този кабинет е човек,който едва ли има капацитет и умствен багаж да разсъждава толкова детайлно.Защо не каже директно,че само пазарлъка е довел до този състав и толкова.

От както стана известно официално, че въпросния "Галъп" всъщност няма нищо общо с оригиналния Галъп Институт, и че БГ фалшификата "Галъп" се финансира ( съвсем официално и законно все пак) от Института за Славянски изследвания в Москва, нещо не ми се четат техни мнения вече.....

Имах един колега който работеше в лудницата и ми разказваше как се ЗАПОЗНАЛ с пациентитИТЕ СИ НАПОЛЕОН, АЙЗЕНХАУЕР, , ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ И МНОГО ДРУГИ, но за тъпи пациенти не ми е казвал да имало при тях. Сега, след като прочетох коментара ТИ, и аз съм ЗАПОЗНАТ, че тъпите не ги държат в лудница .

Винаги съм се чудил къде е границата между съюзническите задължения и покорството на васала. Масовото усещане е, че сме обикновени васали трета категория, а приказките за съюзническата лоялност са универсално средство за укротяване на електората.

Какво против Тръмп, Льо Пен и Орбан имат соросоидите от Галъп? Де да можеше Бойко да е като тях и правителството му да е наистина консерватитвно. Но в БГ консервативни и десни политици няма. Аз не съм чул нито един да иска да намалява данъците и държавата или да иска да излизаме от ЕС и БЛАТО, така че соросоидите от Галъп си приказват врели некипели!

НЕГОВИЯТ ЧОВЕК Е МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА! Всъшност на кого е човек "АТАКИСТА" Караниколов ? ВИЖТЕ СДЕЛКИТЕ СВЪРЗАНИ С ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БУЛГАРТАБАК ПОД КОЯТО СТОИ НЕГОВИЯТ ПОДПИС! Официално купувач на 80% от дружеството е VTB Capital, но неформално зад сделката стоят Делян Пеевски и ЦАРСКИТЕ ЮПИТА Милен и Георги ВЕЛЧЕВИ създали престъпната схема на придобиване на ВЪЗБРАНЕНИЯТ в полза на държавата актив на КТБ , струващият милиарди оператор ВИВАКОМ!! ТОВА, ЧЕ АТАКИСТА Е БЕСПОРЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА Дебелян Пеевски изпъква и в сделката с ИПК Родина придобита от майката на СЕКРЕТАРЯ НА МЛАДЕЖКОТО НДСВ - г-жа Ирен Кръстева. Подвизите на министъра "атакист" минават и през приватизацията на Дипломатическият клуб в Бояна, която бе извършена по престъпен начин и попадна в дружество "Дореко комерс" - фирма, която има достатъчно връзки с дългогодишния депутат от ДПС и шофьор на царския министър ЛУЧАНО - лицето Делян Пеевски!! КАКВА ИЗЛИЗА ТЯ?! СИДЕРОВ Е ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ !!!!! СЛЕД КАТО СТАНА БАЩА "ПАТРИОТА" ВЕЧЕ НЕ РАБОТИ СЪС ЗЛАТНО ПРЪСЧЕ , А ГРЕБЕ СЪС ШЕПИ ЗЛАТОТО което щеше да връща на българия от КОНЦИСИОНЕРА разработващ находището в Пирдоп!! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТЕЗИ ПАТРИОТИ! ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМ Е ЗА ПОСЛЕДНО! ЗАТОВА ТАКА КРАДАТ!

между Атака и ДПС !! ПЕЕВСКИ е свързващото звено не само с АТАКА и ДПС , но и ЦАРСКАТА ПАРТИЯ В КОЯТО КАРИЕРАТА МУ Е ЗАПОЧНАЛА КАТО ШОФЬОР , РЕМИНАЛА Е КАТО СЕКРЕТАР НА МЛАДЕЖКОТО НДСВ, А ПОСЛЕ Е ИЗПРАТЕН И В ДПС. Всъшност кой реди този политически пъзел?

ПРЕОБЛЯКЪЛ СЕ ИЛИЯ - ПОГЛЕДНАЛ СЕ - И ПАК В ТИЯ......Самият бойко борисов казваше, че подава оставка, защото хората нямат доверие в тогавашното правителство! /кабинета БОРИСОВ 2 /. И сега какво - ПОЧТИ СЪЩИТЕ МИНИСТРИ И МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ, КОИТО ХОРАТА НЕ ХАРЕСВАХА ПО ДУМИТЕ НА БОРИСОВ!! ХОРА, ХОРА, ПАК ВИ ИЗМАМИХА!!!! НО ХАК ДА ВИ Е!!!!!!

ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА - атакиста ЕМИЛ КАРАИВАНОВ ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА НАБЕРЕШ И ПРОЧЕТЕШ СТАТИЯТА : "Кой е Емил Караниколов - предложеният за министър на икономиката" ОКОЗВА СЕ, ЧЕ АТАКИСТА НА СИДЕРОВ Е ЧОВЕК НА КОМСОМОЛСКИЯ СЕКРЕТАР НА МЛАДЕЖКОТО НДСВ ПЕЕВСКИ И ЦАРСКАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ПРЕДВОЖДАНА ОТ МИЛЕН И ГЕОРГИ ВЕЛЧЕВИ , която прехвърли на царския приятел Спас Русев ВЪЗБРАНЕНИЯТ в полза на държавата оператор ВИВАКОМ!! ОСТАВАМ С ТВЪРДОТО УБЕЖДЕНИЕ, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОБХВАНАЛА В ПИПАЛАТА СИ ВСИЧКИ ПАРТИИ!

Няма по здрава спойка от общите користни интереси. Крадците се карат когато парите свършат. В началото ще има много пари. После ще видим.

Отизвестно време се вижда и чува че и този се е взел на сериозно - вече дава оценки и обяснява с менторски маниер нещата от живота. Откъде се намерихте такива саморасляци, бе ? Как така неусетно изпълзяхте, и на какво отгоре вече сте и с напомпано самочувствие ? Марш обратно в хралупата !

Дъ си земъ и яс един

НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ТОЗИ КАБИНЕТ! Причините са няколко: 1.Министрите не струват! Е. Захариева от "голям спец" в правото и Право "съ"деен" министър , СЕГА ПЪК Е"СПЕЦ" ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА! ЯСНО Е ,ЧЕ ТАМ ще диктува б. Борисов и Д Пеевски и т.н "пазарджишка мафия".Знаем кой е той? Н атурците човека е Б.Б. Да не обсъждам как +" бързо "наместиха" Ц Цачева за М-р на правосъдието. Дали пък Валери Симеонов може да изпълнява функциите на Зам. М-р Председател по иконо мекеране и т.н "демографска криза? ЗА НЕГО ИКОНОМИКАТА Е КАКВО ЩЕ ВЛЕЗЕ В ДЖОБА МУ! Ако коментирам И. Московски който НЕ ВЕДНЪЖ "СЕ Е ИЗДЪНВАЛ" .КАКВО ЛИ НЕ ИСКАШЕ ДА ПРОДАДЕ? ОТ ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ ДО ЛЕТИЩЕТО И Т.Н "ВСЕ УМНА ГЛАВА".Циганите са на почит.Какво значи тук някакъв си българин или българка? За мен ВСИЧКИ МИНИСТРИ СА НИКАКВИ! Какво ще правят тези, които СЕ ОСЛАНЯХА НА ПАВЛОВА ДА ИМ ЕНЕРГИЙНО "ПОДПЛАТИ" "БЕЗПЛАТНО " ЖИЛИЩАТА? ТА ТЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА отново гласуваха за ГЕРБ.Измамени?Как ще го преодолеят? Ако П.Стефанов иска да се подмаже на новите, вече го е сторил, но няма да удържи това правителство с тези некадърници!

Госте, що не ми издухаш кавала, а? Червена чугунена кратуно, недей да ревеш на чужда гроб. Когато и ако въобще е възможно Посерано 20 да вземе властта, тогава се изхождай с тъпи прогнози! Ам-ма ха...

КОгато Боко се откаже от либералния модел и въведе прогресивния корпоратвн данък - ще му повярвам. Дано, но царска лъжа не се отрича току така.Ама няма да съм жив

НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА , А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА - НАРОДНА ПОГОВОРКА.

Ха-ха-ха, Малкият Райчев оправда всичките неоправдали се завишени прогнози, които Галъп дава на БСП на всички избори, с нещо, което внезапно се случавало в главите на избирателите в момента на изборите, което социологията не можела да хване. Явно става въпрос за социалистическата социология, защото другата социология дава други прогнози, които неясно защо винаги се случват :)

на предела на чудесата ще е, ако този кабинет изкара и една година..

Дано се задавите. ..

След като се запознах със списъка на новите министри, останах с чувството, че този кабинет е реден в х-л Берлин. Зависимостите на задкулисието прозират от състав на кабинета Борисов 3. За мен този министерски съвет е изключително невзрачен. Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

този кабинет да си изкара мандата. И причината не е в коалицията...тя ще издържи породи свои си причини,причината ще е народа,обществото...то няма да ги понесе.

Аз имам чувството, че той дори и на сън нещо разделя и владее