Британски министър: Няма да платим €100 млрд. за Брекзит

Великобритания няма да плаща 100 милиарда евро, за да напусне Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Британски министър: Няма да платим €100 млрд. за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Гърция и Бойко са преебали ЕС

Нека целият свят разбере методите за изнудване на Диктаторския тоталитарен съюз прикрит зад маската на либерализма и "свободния пазар"

Няма да платят тази сума, ще намерят начин и сумата ще е по малка. Тепърва ще се водят преговори.

И не ни потрябват , техните мангизи . Всъщност става само въпрос за окончателен отчет приизлизането на наемателя от помещението . Това че се скрие , сметките останат неплатени , това нещо ново ли е ? Не . Така че , мила Майка Тереза от Даунин Стрийт 10 , вземай си багажа и сиао !

А ти бегом марш в училище да се научиш да пишеш. Ciao Ciao ще викаш на кучето си!

Да ни е честито председателство 2018г. Стягайте коланите братя, ще има глад и трици по гърба. Не случайно Юнкер беше тук миналата седмица. Вчера си е направил лека вечеря с Тереза Мей, нищо конкретно, защо да се бърза по-добре да се прехвърли горещия картоф от 100млрд. на България. Нали Бойко си е пожарникарче, та да угаси и този пожар, както го направи с бежанците... :) Англичаните няма да платят, това е ясно...както е ясно, че Меркел ще върне бежанците в БГ... ЕС ще има дефицит от 100млрд. в следващите 2 години и това е ясно, но как ще обяснят това ЕС чиновниците на разглезеният европеец липсата на пари... Ето тук идваме ние...и нашето председателство......сега разбра ли мила (ми Павлова) от къде изгрява слънцето.... :)

ПРОСТО НЯМА ДА ПЛАТЯТ НИЩО НА ЕС ! ДО КРАЯ НА ПРЕГОВОРИТЕ НЯМА ДА ИМА ЕС- ПЪРВО ! ВТОРО - ЗАЩОТО СА АНГЛИЧАНИ !

Откъде тази приза оптимизъм ? Сюрприс ни очака след изборите , техни .

ПРЕСАНТИМАН линия, ПРЕСАНТИМАН !:-))

ще има за зима ЕС....

Бях чул за 60 милиарда, сега говорят за 100? Англичаните трябва да платят всичко което са одобрили и подписали до края на 2020. Те са сложили подписа си. Дали искат е друг въпрос. Ясно е че ще платят някаква сума.

Бяха 60 милиарда паунда

Какво излиза сега, ако искаме да се махнем от ЕС ще плащаме каквото ни се каже. За да "влезем" съсипахме индустрия и селско стопанство. Спряха ни инфраструктурни проекти, налагаха санкции за щяло и нещяло, разпуснаха армията. Ако "излезем", защо да не отчетем всички загуби от присъединяването? А каква загуба има ЕС от Брекзит-а, освен пропуснати ползи за бъдещи периоди. И еврокурейците няма да лапат извънредни парици.

Какво сме съсипали, Коя индустрия? Кажи бе? Чакам. А каква загуба има УК от Брекзит-а, освен пропуснати ползи за бъдещи периоди. И англичаните няма да лапат извънредни парици. Трябва да ги изритаме от общият пазар. Да се оправят сами с диктаторите навън.

хахахаххахахахахха аххахахахаха хохохоохохохо В брюксел са изтрещяли напълно

И още как. Всичко изядено и изпито ще е платено. При развод като имаш заем се изплаща от двете страни. Така, че ще се плати.

От стотици години Германия и Франция се борят КОЙ да бъде хегамона на Европа. КОЙ да обедини европа! Под чий правила да се обедини. Дори и да споделят език и кулутура пак се бият....щото е важно под чия шапка ще стане делото. Колко опита и войни. То не беха Наполеоновски, Първи, Втори...и винаги защото немците и чат пат французите искат те да свършат работа. И какво става? Нищо! Едно голямо нищо! Започават силно и уверено с успехи и след неколко години рухват...неуспели за пореден път да сбъднат мечтата. Да не говорим че по пътя се опитват да лапнат и Русия. ЕС е точно един такъв опит. Опит да се постигне тази цел без война! като ужким обедини 2те държави и им даде равни права в ЕС - Германия и Франция. Пак обаче виждаме че мечтата на Германия е на път да претърпи крах. Превзе всички така както ги превзе през ВСВ. Първо Западна Европа после Източна, англичаните се оказаха далече и хитри а руснаците голяма хапка. Дали и този път - 4ти път - ще стане същото? Отново Англия и Русия се оказват пречките.

Га ядохте кифтетата ни ривахте! Сеги шъ плащаш на ХАГАМОНА като поп!

2035 година. В ЕС останали само България и Румъния. Щото не могли да покрият критериите за излизане от ЕС. А отделно имали и да плащат по 1-2 трилиона евро (не на ЕС а на евре.йската мафия)

На Лилито се падна късата ... :D

домакин е едно, да управляваш е друго... или не четете или не разбирате какво сте прочели

Не виждам от какъв зор, трябва да плаща каквото и да било. Тя си е плащала вноските до сега, едва ли има закъснели плащания. Ако има някоя неплатена вноска, би трябвало да я плати, но не знам дали има такава.

Точно за такива вноски става въпрос, че те не искат до 2019 да си плащат вноските, а искат да спрат плащанията считано от 2017 когато задействаха член 50, като дори някои среди искат да се спре плащането считано от датата на референдума. Всичко това са желания без правна стойност, но ако решат могат да не платят естествено. Тогава ще трябва да си понесат ответната реакция разбира се.

Няма образован, грамотен човек в Англия, на когото да не му е ясно, че Брекзит е една глупост и ще донесе само финансови загуби. Не случайно ЗА Брекзит гласуваха селяните, ниско образованите, безработните, неграмотните и изкукалите пенсионери, които още воюват със Зи Джърманс.

ЕС съсипва всички страни от съюза. Те агнетата навреме се изнизаха.

Изказването ти те постави в изброените от мен един или повече слоеве от обществото. Статистиката не лъже и там ясно се видя кой е гласувал за Брекзит. Радвам се, че осъзнаваш къде се намираш е се асоциираш с подобни на себе си хора.

ЕС в сегашния му вид е загубен.

Ше плати - курец!

Британците са си британци :) Отново елегатно казаха , че няма нищо да плащат за бюрократите в ЕК.

Този съюз се вкопчва като пийтбул с мъртва захапка. И всичко идва от Германия. Тя води две войни през 20 век. Малко й се видя на Нюренбергския процес. А преди това в руските снегове. Та измисли по-хитър начин.

Задава се 1 Трильон загуба за Лондон от орязване на валутните операции за Ситито. Лойдс Банк вече обявиха че търсят подходящи офиси в Берлин. Голдмън Сакс решават между Франкфурт и Дъблин. Не е изключен вариант Шотландия при напускане на UK за награда от ЕС да дадат на Глазгоу банковия бизнес от Лондон. Англиските прошляци ще супат духата

И аз искам да е така, ама като начало няма индикация Шотландците да искат да излизат от UK

Това е събрано от сумите които трябва да плащат. Ако останат в ЕС, ще имат да плащат такива и за в бъдеще. Така че се измъкват от тези плащания в бъдеще. Това освен голямата печалба - суверенитета си.

Естествено! Не им обръщайте внимание на алчните еврогейчета. Един шут в г.за им стига.

100млрд? Аз очаквах поне трилион!

До момента на Брекзита Великобритания има финансови ангажименти към ЕС и всяко тяхно неспазване ще е нарушение на договор. На страна като Великобритания ще им струва много по-скъпо от 100млрд. ако техните договори и подписи нямат стойност и загубят доверието на най-големите си търговски партньори.

Ти да не си чел трудовете на Крал Мас, дето открадна Капитала. Кой е тоя дето няма да вярва на Британците, щото не били дали пари на еврогейците? Играта е ясна - като на битака - искай 10, за да получиш 10.

Ами например Германия, Франция, Италия, Испания, абе еврогейовете както казваш ама като гледам еврогейовете са отговорни за над 60% от БВП на Великобритания.

България стана член на Ссср и той се разпадна, сега България стана член на Ес и той се разпада, където влезнем и всичко се разпада, какво да се прави съдба !

Ние сме разпаднали Римската Империя, Византийската Империя, Османската Империя, Третия Райх, СССР и сега и ЕС. Каръци сме си.

Щом си влезнал в кръчмата на обща маса и ядеш и пиеш, няма как да не платиш! Ще плащат и още как, иначе в противен случай ще има 1:1 с известната песничка за Свети Арахангел Михаил в райското кабаре! Свети Арахангел Михаил райското съкровище открил - долари, злато, платина и сребро, той откарал с райското АВО. Свети Петър стария чекист лесно се не лови на пиниз заповед издал,ангели пратил - да се арестува Михаил! Тази вечер в райското кабаре се надигна страшно джумбаре - публично порицан, от всички наеВан, лежи Михаил със г.з разпран! :))))

те не само че няма да платят, ами ще изхвърлят няколко милиона тона отпадъци на балканите и поне няколко десетки хиляди англо-психопата у бг-то за да доошашавят остатъците от коренната популация!

българските комунисти са навсякъде. Те са на всеки километър. Крадат, облагодетелстват се, вземат бизнеси. Това ще стане с Европейския съюз. И него ще ограбят и унищожат. Българските комунисти сами предлагат на ЕС богатствата на страната. И при комунизма те си държаха парите в английски и швейцарски банки. Те не умират, те възкръсват от гроба и винаги ще цедят от българската кръв.

Опит за Рекет от страна на Ес, към Англосаксонската подводница на Америка, която е Англия...Струвами се смехотворно!

Мхм, ако не ги ощавят зловещо, то ЕС не става и за чеп за зеле. Когато напускаш тоталитарен съюз доминиран от диктатор следват танкове, когато напускаш икономически съюз, следва да си платиш за това.

Е ти сега ли разбра, че ЕС не става за чеп за зеле? И да не би да вярваш, че брекзита се дължи на референдума. Всичко е сметнато до пени, преди да се пусне референдум. А за еврогейците ще остане един голям британски (GB) пенис.

те няма да платят! те не са бг-то, което плаща! те ще вземат! те не са балканите, които дават!!! бг-то плати за европата 400 милиарда и 2 милиона човешки живота! и кво получи за това, а? агенти и зомбита за управници и мизерия и подигравки и осакатявания...

стига лъга комунистите ги откраднаха парите и продължават да крадат и ще сме в ЕС докато има фондове, след това комунистите по света , а ние роби зад бодлива тел, това вече сме го играли и пак ще го играем

НЕвеликобритания няма да плаща 100млрд зер само 99 млрд..тя кралицата Виктория отдавна е в един по-добър свят ама някой ингилизи гаче ли ич не са в час...

По същество, предстои студено повторение на първата световна война. Само че тогава е имало милиони убити от всички участващи страни, а сега ще има хиляди фалирали.

ти откъде си бе? бг-то загуби вече 2 милиона утрепани, а балканите като цяло около 10 милиона! това ще надмине и втората световна воина!!!

stan_posta@

Общи демографски загуби за годините на "демокрацията" - 20.7% ! От 8.95 милиона през 1989 г. сега сме останали 7.10. През Втората война Русия губи 14% от населението, Германия губи 9.7% от населението си, Япония губи 3.6% от населението си. И това след атомни бомбардировки ! България загуби 20.7% !

ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ НА ТЯХ ИМ Е ПОЗВОЛЕНО БЕЗНАКАЗАНО ВСИЧКО. А НИЕ АКО НЕ СИ ПЛАТИМ ИНТЕРЕСНО КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТ ТЯХ КЪМ НАС.

дкми

Е_аси съюза, наречен "ЕС".... значи, приемат те free... после - дай ся 100 милиарда, за да си тръгнеш? И тва ми било демокрация?

Ами щом са плащали толкова кинти като членове на ЕС и не виждат необходимата възвращаемост, са прави да искат Брекзит хората! Интересно, ако и Франция излезе, кой ще издържа дебелогъзовците в Брюксел с тези неприлични възнаграждения? Едва ли ще сме ние!

ще платите и хоро ще играете, иначе такива мита ще ви треснат в ЕС, че пак ще платите и хоро ще играете.

Е, бре! А по полека с митата. Нали се сещаш, че нещата са двупосочни. Британците яко опънаха ЕС, а сега ЕС реват за да се правят на девствени. Свърши тя. Кой бал-бал Европа вече честна.

Тъй де! И нашият Боци така прави срещу фактите- рече, че не са истина и те стават такива! И вече чист като момина сълза, както писа един колега във форума- човек с чисто минало и светло бъдеще!