Радев настоява за стимули за привличане на инвеститори

Държавният глава Румен Радев призова за създаването на стимули, които да привличат инвеститорите не само заради ниското заплащане на труда у нас.

Обратно в новината

Коментари - Радев настоява за стимули за привличане на инвеститори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Никакви стимули!!!!! Дори двойни данъци и такси! Резнете главичките на съдебната мафия!

Освен,да показва,че съществува ...

Не разбра ли,че вече нищо не зависи от него?!

Ясно е че зависи от умник като теб.

Само като видят кой ги агитира да инвестират в Бг на чуждите бизнесмени им става ясно кой поръча музиката.Остава и Корни да започне да им дава наставления.Комуноидни олигофрени.

От аналогови акъл за дигитализация не щем.

"България трябва да се адаптира КЪМ ПРОЦЕСИТЕ НА ДИГИТАЛИЗАЦИЯ НА ИКОНОМИКАТА!?!?! и да се стреми към повишаване на заетостта на младите хора именно в тези сектори. Това заяви президентът Румен Радев, който разговаря днес на Дондуков 2..." "БЪЛГАРИНЪТ ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИ ЧИПЪТ", и това един голям държавник не е проблем да стори за 800 дни или нещо такова, нали Радев:) А новият стар премиер бодро изпрати младите компютърни специалисти да ... СЪБИРАТ КАРТОФИ НА СЕЛО...Като изявен доктор на пожарникарските ДИГИТАЛНИ науки! Следвайки пътя на гениалния хидромелиратор и човекът, дето бе начело на България десетилетия и Е (БЕ) ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА, КОЙТО Е НАПИСАЛ ПОВЕЧЕ КНИГИ, ОТКОЛКОТО Е ПРОЧЕЛ, обеща "тази година завод за полупроводници, а догодина - за цели проводници"! МИЛИ РОДНИ КАРТИНКИ! Дайте да дадем!

Доживяхе веднъж да пропуснеш да напишеш нещо за Сашо Дончев и Иво Прокопиев.

Когато каже нещо този човек,веднага герберските тролове почват да изливат долнопробна помия за него.Просто са доста смешни ,защото писаниятаим са просташки и на това отгоре доста глупави и тъпи.

А негерберските тролове могат ли да кажат нещо критично за някои откровени простотии на Радев? А някои, които не са ничии тролове могат ли да го критикуват ил и коментират? Или непременно всеки, който критикува някой угоден на бригадирите и господарите на тролската ви бригадка непременно трябва да е трол:)

Не всички са умници като теб и свитата ти :)

Вече 27 г. предимства на инвеститорите !? А кога ще се даде предимство на работещите ? Кога тези пишман инвеститори ще започнат да плащат достойни заплати и да плащат нормален данък печалба, а не мизерните 10 % ? И за какво са ни още инвеститори ? Не само че имаме пълна заетост, но и остър недостиг на работна ръка. Нали по законите на пазара търсенето трябва да доведе до вдигане на цената, в случая на работната ръка ? Кога ще заработи най-сетне този велик "пазар". Май само в сънищата на либералите работи. И в пропагандата на журналистите.

Бате я да те светна аз малко по тия проблеми щото гледам само драскаш и не мислиш ! Първо: Що не ми обясниш какви "инвеститори" има сега в Гетото ? Сега тука разни мутробизнесмени и комундели-демократи на "прехода" имитират бизнес... Да си видял някъде за последните 25-30 години - свестен чужд инвеститор с голяма инвестиция и дългосрочна програма ? Е няма и да видиш...А за заплатите - сам си прави изводите ./.Тааа - второ: каквито са ти "бизнесработодателите-такива ще са ти и заплатите на "работещите"

Ей, фатмак тъп, за да има инвестиции, независимо български или чуждестранни, трябва да има правова държава. Какво ще кажеш за Цацаров и Цум-гейт, нищо не казваш, криеш се като мишка. Ако беше истински президент, а не назначен от Решетников, трябваше да поискаш оставката на главния прокурор, смотаняк!

При мутри "инвестират" само други мутри

С призиви за сваляне на санкциите срещу Русия и атака срещу СЕТА и Канада като потенциален голям инвеститор в България,Радев звучи някак познато демогогски!Родно бих казал!

Продажнически ...

А нас, българите, помислил ли си с какво да ни стимулираш да не бягаме от тук като от чума? Къде са ни високите доходи? В далечното светло бъдеще? този филм сме го гледали! Защото високите цени ни се случват сега и веднага. Защо вместо 300лв мин пенсия след изборите получихме нови цени на газа, на водата и на какво ли още не? Следва повишение и на цената на тока. Така ли ще ни вдигате доходите и стандарта? Защо плащаме плосък данък, защо ДДС не е диференцирано, защо няма семейно подоходно облагане? Защо няма корумпирани министри и магистрати в затвора? Защо плащаме партийни субсидии 11 лв на глас? Хубаво си се загрижил за инвеститорите, а за нас- кога? Не че очаквам нещо да кажеш и направиш и ти. Ти си независим- тоест нищо не зависи от теб. Като един Далай Лама - кажеш пет лафа, усмихваш се и махаш с ръка.

да ги стимулират с хормони, като не плащатат барем да ибт работниците за здраве

Няма кой да инвестира, след като собствеността в застрахователна мафиотска БГ не е гарантирана, напротив - погледнете банките (последно КТБ), погледнете вноските си за здраве и пенсии, погледнете кой ви пази автомобилите (застрахователи), погледнете измамите с имоти!

Квалифициран работник, който не говори за софра когато работи и не говори за работа когато е на софрата.Това иска инвеститора.

а не иска ли една цепеница в престъпната борческа мутра

Да си купи роботи инвеститорът. Те не ядат, не пият, не се е--т и не с-рат. Само бачкат.

Формален човек, лафове, приказки без реални предложения и идеи, те това е Радев.

Никой инвеститор няма да дойде тук. През далечната 1996-та един японец дигна цех до Пловдив. Нае хора и почна работа. Три месеца по- късно разглоби цеха, освободи работниците и се махна. Питаха го - защо? ОТГОВОРИ. "В Япония като кажа нещо на работник - той изпълнява. В България като кажа нещо на работник, той ме пита: Точно аз ли, точно днес ли, не може ли иначе". И повече не дойде в България.

Наследство от соца. 800 души администрация.

Лъжеш като брадат циганин !!! Пък ти и отива имаш и брада.

Ако спреш да се появяваш непрекъснато и да дърдориш глупости няма как да си покажеш лицемерието..

ОЛИГАРХИЯТА !!! РЕКЛАМИРАЩ НИСКОПЛАТЕНАТА РАБОТНА РЪКА, НА КОЯТО СЕ СРАМУВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ !!! А КАК ГОВОРЕШЕ ПРЕДИЗБОРНО, А !!!

ся последно курнелия ли го избра тоя клоун за президент или гергов свинаря???

ВИЖ ЩАБА НА РАДЕВ И СТАВА ЯСНО.

инвеститори на които им връщат осигуровки и които бачкаши зкато изоглавен за нищо.Долни манипулатори надули томбасите и дерибействат за рекет над нас.Стимули за варварите не са им нужни.При грбеж саниране се отварят смешни места и крайна сметка не си струва безсмисленото упражнеие.

Ами те държавните служители така са свикнали и за това приравняват и ''инвеститорите'' към себе си зер комисионните са от тях..В коя държава държавните служители НЕ си плащат осигуровки а им ги плащат тези над които издевателстват????

ми те като чуят кой е примиер и въобще не си мислят за инвестиции.Тъй като Боко много помага за инвестии затова Телерик преди месец съкратиха 200 човека от офиса си в СФ.Иначе Телерик бяха компания в поседните години с най-много назначение хора и инвестиции в БГ.

телерик са фабрика за психопати и за увреждане на децата! требе да се пратят у затвора всичките а фирмата да се национализира!!!

Илиян Илиев

Телерик не са виновни , че децата са възпитавани погрешно и мама и тати са казали , че най-важното в този живот са парите !

за привличане - незнам. обаче, боко, цвъ.цвъ и пеевски са гоуем стимул на секи инвеститор да се изнесе от българия. Харесат си бизнеса му и го крадът безпардонно и на часа. че и целия. продължавай да ръсиш глупости.

В близките 40 години НИТО една инвестиция не трябва да се прави в София за да може да се изравни стандарта в България ! България е държава на две скорости - София и "провинция"

ще се стимулира всичко когато се въведе някаква форма на законност, в която масово хората да повярват.

Да разсекрети този приземен авиатор стенограмата на КТБ нямаше топки, нали? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Спрете да рекламирате българите като евтина работна ръка! Всякаква измет идва да се изсе..е тука, това не са инвеститори.

Важно е къде ще ги привличаме - отново в София ли ?! Защо бе построена зона Божурище ??? Защо не се направи нещо за останалата територия на България ?! Ти президент на България ли си ли софийски кмет ???

кви стимули бе? бг-тo инвестира в европата 400 милиарда и 2 милиона човешки живота! и кво получи за това, а? агенти и зомбита за управници и мизерия и подигравки и осакатявания...

10 % ПЛОСЪК ДАНЪК МНОГО ЛИ СА ? АМИ БЕЗ ДАНЪЦИ ЗА БИЗНЕСА ТОГАВА , А ?

То проблемът не е само в данъците, нали министъра ще поиска 30% комисионна, после още толкова ще се дадат по инстанции за такси, разрешителни, документчета, после още някой милион за рушвети... И накрая нотариус ще им прехвърли немската или японска фирма на безработен циганин от Видинско и с бизнеса е приключил :)

трай бе фатмак тъп! гледайте си там бизнесите с гергов и курнелия

Шилo

Имаме всички условия за ОГРОМНИ инвестиции, с изключение на едно: правова държава. Това прокуратура, съд, полиция, ДАНС, агенции за сигурност и тям такива са на ниво държава от третия свят. При това положение и нулев данък да въведем, и безплатна работна ръка да предлагаме, пак няма да има инвестиции.

С какво още да ги стимулираме, бе Румене Радев? Като им е малко 10% данък, да бЕгат в Швеция и да плащат 50%, като са недоволни от почти безплатни работници - за по 250-300 евро на месец, да ходят в Швейцария и да плащат 3000 е. Какво искат още? И вувузела ли да им направим?

Много умен човек . Всички само него да слушат.

Шилo

Мдаам. Умен човек, само дето говори и върши глупави работи... Военен!

Хората искат да не бъдат ОГРАБВАНИ, а не икономически стимули!!!!

Стимулират ги, бе, Радев! Продават им панаир на стойност 700 милиона за 120 милиона! Кремиковци им дават за 1 долар! Нефтохим на цената на 1/4 от софийски МОЛ! ..и пак всичко опропастяват! "Инвеститор" е мръсна дума.

А защо забравяш кражбата на "Булгартабак"? А на КТБ? Ами това са си все големи потенциални инвеститори, бе - имам предвид тези, които прилапаха тези големи държавни активи!