Марешки: Делото срещу мен е, за да ми вземат бизнеса

Зам.-председателят на парламента и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки заяви, че причината за завеждане на делото срещу него е да му бъде взет бизнесът.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Делото срещу мен е, за да ми вземат бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще не ще Марешки ще слуша ГЕРБ и ще се надява да му се помогне при воденето на делото да бъде оправдан.

В престъпния сват на БСП-ДПС, такива като теб ги гърмятм, щото им пречиш на кражбите.

Много те мразят социалистите, че им разваляш далаверата, която те са свикнали да плаща целия български народ, по пример на Русия и нейната мизерия.

Значи на другите може да им вземат (откраднат) бизнеса а на Марешки не може. Добре дошли в Б-я.

Те може много, много, много да го искат, обаче няма, няма, няма да им дам... Не мога аз съм малък, много ма йе срам...

Магарешки, като си вземал "на верисия" идва време да си плащаш!! Е това е!

Дали му пари на времето, приел ги, разработил ниша с подкрепата на които са му дали парите, сега е естествено да връща. Нормално за всичките ни "бизмесмени" - хахахахахха

марешки, освен, че мечиш на диалект, не навръзваш граматиката нещо. имах очаквания към твоя обект в люлин. освен, че вдигна цените, качеството на пропан-бутана ти е отвратително, дизел така и не се престраших да заредя. приятен ден

Тъп галош, който не може едно свестно интервю да даде ...

поправка: Искат да СИ го вземат тези, които му позволиха да го направи.

Бизнеса основан на рекетиране не е лесен за отнемане. Това значи много от нашите министър председатели, депутати и бизнесмени, да почнат като пенсионерите да ровят в кофите.

""Аз съм готов веднага да си дам имунитета....". Да, ама не го пуска...

Боклук с боклука ти стана ясно защо плати толкова много пари за гласове..... Явно имунитета е бил много необходим....

Има една група която, ако наистина те е нарочила, ще ти вземат бизнеса и ти не можеш им каза и "копче"!?Заради това, че ти много добре знаеш кои са, но мълчиш като "пукал" за имената им, хич и не изпитвам съчувствие към теб! Ами вземи там, нагласи едни 150-200 милиона от твоите, като умилостивителна вноска и върви да целуваш ръка!? Че иначе, не знам!?

примяцва само лекичко, колкото да даде някаква гласност, но не за нас, а с надеждата да подплаши с "гласността" си тия, които го притискат!?Пък белким го оставят на мира!?

Няма да се учудя ако те гръмнат червените престъпници за това, че им пречиш да крадат максимално от българския народ, чрез горивата и с помощта на Русия.

Шило

Чакай сега, Боце червен ли е?

Тия дето крадат са като дъга след дъжд. Сам си избери цвета

Естествено, че искат да му вземат бизнеса. Но и останалото също е вярно и никой не му съчувства. Марешки не е вчерашен и много добре знае това...вероятно познава и хора от първа ръка, които са страдали по подобна схема. Примери бол в провинцията на фирми, овладяни от близки до ГЕРБ другари.Не съчувствам нито на едните, нито на другите. Противни са ми и прозрачни. В едни съм сигурен - от това ще страдат най-много малките хора. Т.е. служителите му. По примера на много други такива случаи.

Всичките депутати както и всичките министри през последните 20тина години са за затвора ама поне 20години да им дадат, както и семействата им да не могат да са във власта (дори и внуците им)

TIREX

в затвора тоз дебил!

Имам познат в Обеля, счетоводител и глава на голямо семейство. Цепи стотинката на две. Чакаше с нетърпение бензиностанцията на Марешки. Сега не зарежда там - скочил му разхода от 9,5 - 10,00 на 14. Но сигурно се е объркал човека. Щото Марешки е честен човек, бори петролната мафия. И не лъже.

От кога прокуратурата внася в съда дела за "леки телесни"... смешни са..

Шило

Купи си две книжки- Наказателен кодекс и Наказателно процесуален кодекс и ще видиш.

Всичко се краде в БГ само планините не могат да вземат защото са много големи.

Живеем в държава на мръсници, крадци и престъпници. Но, Марешки, народът те изпрати в законодателния орган (Народното събрание) на страната. Така че направи, каквото можеш, за да изчистиш страната. Обаче като защитаваш Боко-мутрата, постигаш точно обратното. Той е хамелеон.

loyola

Абе те цяла банка окрадоха, а вие за някакви аптеки се мръщите ...

Не говорете глупости.Влязъл в парламента да направи закона за себе си. Така ли става кой квота иска да прави. Истината е че той бърка в очите на много хора по евтини лекарства и бензин. Значи може да се печели по малко. Не като при монополистите. На тях им пречи. А това че искат да му вземат бизнеса е много страшно. Щом се посяга на разработен бизнес , има да чакаме да се дигнат заплатите и пенсиите. Щото това не сава само с желание, а с успешен бизнес

ти имаш ли представа къде точно ги прави тия евтини "лекарства"? Айде отиди и виж и тогава го защитавай.

Всички червени тролове тук защитават високите цени на горивата? Платени рублажии... Минусите горе вляво са тяхно дело, както и на всички минуси на коментари, които защитават ниските цени и добруването на българите.

защо си се ограничил само с началото на Винету, със сигурност си ял повече филийки мазани с мазчица, че не си имал време за четене. То, за да четеш, трябва да знаеш как се прави, за правопис да не говорим.

По тъпите и дребнави коментари ще ги познаете. Толкова години се кланяха на човек с основно образование, но сега изведнъж станаха много взискателни и изискани.

Нормално в държавта на Боко и Кой.

Не говорете глупости.Влязъл в парламента да направи закона за себе си. Така ли става кой квота иска да прави. Истината е че той бърка в очите на много хора по евтини лекарства и бензин. Значи може да се печели по малко. Не като при монополистите. На тях им пречи. А това че искат да му вземат бизнеса е много страшно. Щом се посяга на разработен бизнес , има да чакаме да се дигнат заплатите и пенсиите. Щото това не сава само с желание, а с успешен бизнес

Не говорете глупости.Влязъл в парламента да направи закона за себе си. Така ли става кой квота иска да прави. Истината е че той бърка в очите на много хора по евтини лекарства и бензин. Значи може да се печели по малко. Не като при монополистите. На тях им пречи. А това че искат да му вземат бизнеса е много страшно. Щом се посяга на разработен бизнес , има да чакаме да се дигнат заплатите и пенсиите. Щото това не сава само с желание, а с успешен бизнес

И какво от това? Айде да обсъдиме цените в магазините.Какво става с тях.А?

А ти магарешки, набута се в политиката, за да оттървеш правосъдие, така ли, сиреч да си "защитиш бизнеса", а?!

Той от години е в политиката... 3та партия прави, за кмет се кандидатира.

те са ти го дали, те ще ти го и вземат

дали ТАРАТЪНЦИ

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, марешки... Навря се в НС за да си поправи законодателството както му отърва, а нивни глупаци гласуваха за него...

Хе хе хе хе! Епа тоя марешки малко ми напомня на Бареков! Само, че явно има повече пари! Сега верно тия пари му се появиха ей така изведнъж, ама сега може да се каже, че може би някак си има някаква част от тях! Инак много неща от бизнеса му не са според закона в БГ а някой даже и според законите на други държави, ма той май май за това влезе в политиката да направи така, че закона да е според неговия бизнес! Еми г-н Марешки месите се в неща дето първо не ги разбирате и второ не сте от лигата на големите играчи там! А тия големи играчи имат доста повече средства от вас! Сега просто ще видим кой кого! Така или иначе народа няма да спечели кой знае колко от партията ви в парламента, тя май май е съставена главно от роднините ви!

Mi ela na Zapad tuk smeshnici niama deto da ti kradat bisnesa.

Другарите толкова се стараят да плащаме най-скъпия газ, да ни рекетират под път и над път с такси и таксички, лекарства, доплащания, да ни взимат и последните спестявания, а този Марешки иска да им подлива вода с евтин бензин и лекарства.

Как така ще пречиш с ниските си цени на горивата на руските ни робовладелци и техните комунистически безродни подлоги в България?

Шило

Ами ползвайте ги тези глави и мислете. Ама когато трябва.

Шило

Айде сеа, жертвата....Кой те кара да се намесваш в имуществени спорове като мутра? Кой те кара да налагаш Костадинов? Ба си тъпанаря! Ей, хора, кого вкарахте? Въпросът ми е към избирателите му, към доверчивите хора, които му се вързаха!

в норм. държави нар. представители живеят само от заплатата на такива . не може един бизнесмен със съмнително минало да отстоява правата на ощетените ,това се нарича конфликт на интереси+максикорупция ! всички бизнесмени вън от парламента !!!

Ако подкрепиш Бойко няма да ти вземат бизнесът.

Веселине, гледай по-весело на нещата. Ти взе бизнеса на дребната риба, едрата взема твоя. Така върви светът отколе.

Прави впечатление, че почти на всички коментари минусите са поставени от едни и същи и то са само двама.Обърнете внимание.Явно само токова му са потдръжниците тук?!

Не да ти вземат бизнеса, а защото си рекетьор и побойник.Незнаеш ли коя групировка е срещу теб и коя зад тебе,ах ти "чиста душице".

Е, стана голям човек? Хитър си, няма що. Депутат. Не можеш избяга от миналото си? Кой би хората пред заведението във Варна / заснето черно на бяло /, кой е в далаверата с бензина, че и старата си майка си набутал в тая работа? Не можеш избяга от истината, че и с лекарствата като се надникне и там, и там сигурно си вътре. Сега си депутат. Ако беше безупречен и нямаш нищо на ум, трябваше веднага, ама веднага да кажеш ето ви имунитета ми.

мутра министър председател, друга мутра зам-председател на парламента... ашколсун!

Ами да си, си гледал бизнеса, а не да се намърдваш в политиката!Мислиш си, че като се докопаш до властта и ще получиш политически чадър над теб и съмнителният ти бизнес, особено с бензина, който уж го продаваш евтино, а то защото е със лошо качество

Емии нали подкрепяш новата коалиция и се бориш срещу статуквото? Я кажи сега кой иска да ти вземе бизнеса? Прокуратурата ли, статуквото ли, или твоите "приятели" от новата коалиция.

Maгарешки ти как взимаше бизнеса на по малките рибки ? Така и на тебе. Нали знаеш по-големите риби изяждат по-малките, кой те кара да се буташ у големите риби, ти вече си жертва.

Марешки, ще ти вземат бизнеса. Ти намали цените на лекарства и горива, за което народът ти е благодарен. Но ти намали огромните печалби на мафията, а тя не прощава. Зад нея са политици и гнили ябълки.

Почакай да останат само 3 вериги аптеки на пазара, тогава ще видиш намаляване на цени.

Виж репортажа на Ахчиева за аптеките на Марешки и кражбите от НЗОК и тогава си направи извода на какво се дължат ниските цени в Магарешки.

нито горивото е качествено, нито лекарствата са най-евтините.

Абе 'голю босев', не обичам да хейтвам ама ти си много тъпо парче! Първо: няма никакво вземане на бизнеси ...не и на Магарешки а точно обратното, делото е от един собственик на пицария който беше мутренски тероизиран от магарешки та да му плаща такса спокойствие!! ...единствената мафия е тази която стой зад Магарешки! Второ: "Евтиния" бензин и лекарства са само трика с който успя да ви излъже за да го вкарате в политиката, та напълно да си легализира далаверите, както и тези на подземния бизнес който го вкара в играта с аптеките!! Трето: ...Къде са ви евтините лекарства сега ...а бензина???? ...когато цената на бензина падна драстично на световния пазар, Магарешки се показа по телевизията и ви накара да мислите, че благодарение на него цените са паднали ХАХАХА .....много тъпи парчета сте да знаете! ... сега като си го избрахте, какво казаха - поради предстоящото (евентуално) покачване на цената на горивото, те от сега го вдигат ХАХАХА ....после като реално се повиши - те пак ще ви го вдигнат, не се притеснявай!

Лредитните милионери през 90те, преватизацията, КТБ, а сега и Марешки. Алчни , гадни копелета! Да се задавите дано!