Парламентът дава 180 000 лв. за цветя

Народното събрание обяви обществена поръчка за доставка на цветя за следващите две години на стойност 150 000 лева без ДДС.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът дава 180 000 лв. за цветя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безсрамници! Ама будалите сме ние - докато има балъци, ще има и тарикати! Толкова ме е яд, че сме толкова много овце ....

Дай Боже този мандат Господ често да им напомня за себе Си и цветята да не им стигнат !

ох, че хубу!!!!!

Ами ,то... управниците превръщат успешно територията в гробище. А за толкова голямо гробище трябват и много цветя. Бог да ни прОсти!

в НС събрание са разхитители и не знаят какво е беден пенсионер,работил за безобразно ниска пенсия/това го няма никъде по света,все едни и същи говеда избират.....

Чини ми се малко, можеше и още. Красотата ще спаси света.

Гадове, пенсионерите измират от глад.

Е тоя път случихме на изключителен председател на НС! Щом Главчев - син на 20 години е бил министерски съветник, смятайте бащата какъв мозък е!!!

Посна пица,даже може и без пиц . А тия прахостници за какви ли глупости харчат народни изтрадали пари,охраняват хора който ни ограбиха,разни дебели,раздута корумпирана и некадърна администрация в държави фирми/нек и др /огромни заплати на фона на нашата беднотия.Толкова могат да се свият тези разходи и ще има за нас бедните българи,а не само за циганите

И къде си ги завират тези цветя? В дебелите гъзове ли, да предизвикат слабителен ефект, та да се отвори място за още "депутатски кюфтета"? Да пукнат гадовете, на гробищата да им носят цветя!

И на кой е фирмата, която ще гушне парите?... Плюс това няма толкова цветя в света дето да скрият гнусните мутренски сурати на нашите дупетати.... Колко от тях са с чисто минало и достоен за уважение морал?...

Младежкия ГЕРБ да ходи да бере теменужки, няма грешни пари да се дават за други цветя. Па и те са китка до китка.

Депутатите дават луди пари за цветя за бъдещите си надгробни плочи...

Какви 180 000 лв.? Това си е разхищение! Необходими са най-много, около 22 букета(може да има и 2-3 в повече, за всеки случай - мераклии всякакви), естествено - комплект с венци. И ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА ЧУДО - всички останали(240 мераклии) ще започнат усърдно да правят това и само това, за което са положили клетва в НС и България ще отлепи от дъното! п.п. Аз съм оптимист и се надявам, че ще са достатъчни и по малко венци, защото мъдрецът е казал: "Глупакът се учи от собствените си грешки, а мъдрецът от грешките на другите!"

За погребение да ги ползват !

Че то няма и 200 000 лв! Що ни занимават с такива дреболии? Когато в края на текущата година започнат да купуват "цветя" за 1-2 млн. лв, тогава ще видим. Абе тия ще ги погребват ли, та купуват толкова цветя, а?

180 000 лева.Ето така проверяват дали сме народ или мърша.

А за пеперудки колко? Добре е да се сложат и няколко кафезчета с пойни птички, скъпи и екзотични естествено. И шадраванчета да им ромолят успокоително.

Това са 180 000 хлеба.С тия пари ши нахранят целиот северозапад за един месец

Дано за помени ги ползват тези цветя.

Какво се възмущавате. С тези цветя в НС много по-красиво ще ни лъжат и крадат.

Това, че сме най-бедната държава в ЕС не трябва да означава, че и политиците са бедни. Все пак във вените им тече кръвта на Юда.

Не е важно за колко и какви цветя купува Парламента, а от кого и на какви цени ги купува и на кого и защо ги подарява.

Що не пишете колко тоалетна хартия трябва на тия дебелосерковци,а? И колко пари?Осраха народ и държава,не ги е срам!Амин,дано им стигнат цветята!

кажеш - не Н С а КЕНЕФ.

И тук соц-а ще ти помогне с виц: знайно е, че през времето на соц-а тоалетната хартия си беше голям лукс;) Събират се в един "колектив" на партийно събрание и партийния секретар почва да ги кастри, че предвид броя на работещите в колектива, отчитали голям преразход на тоал. хартия! Започнали едни изказвания, едни сметки на толкова глави колко тоал. хартия се пада и т.н.... И накрая изводът на председателя: "Значи , другари, като взех предвид изказванията ви, стигнах до извода, че у нашето предприятие задниците са повече от главите!";)

по този начин народните представители натрупат огромна народна омраза - лесно ще бъдат изринати. Н С дерзай - чакаме Ви с лопатите.

Що,ще им слагат венци на гробовете ли? Предполагам,че ще се намерим доброволци,да им съберем някой и друг стрък,само и само да се отървем от тази крадлива напаст

ги даваме ние, парламента само ги харчи

Българската държава има своите приоритети. Пастите за 200 са по-горе от хляба за 7 000 000.

Най-лесно се харчат чужди пари.

Е, нека им е красиво.

И за свещи да предвидят пари, поне 50 000 лв., да има за всичси, за Президентството, Прокуратурата, Съда, МС, ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ И ЖУРНАЛЯ....

Ъхъ... ма при средно 6000 лева заплати, могат да се охарчат за някоя китка, че да им е "красиво". Пък то това ми мяза на "с чужда пита майчин помен"! Тези харчове могат да се окастрят само до най-нужното - примерно до букетите при посрещане на много важни персони от парламентарен ранг или венци, които НС поднася по протокол! Но пък на Главчев всяка седмица да му сменят китките - ми да си ги сменя сам или да си завъди кактуси;))

Бог да ги прости.

НА гробовете да си ги сложат. За награда, че управляват Бг. ,,правилно,,

Комунизма не е свършил за една шепа хора.

От мен са свещите ....Не ми се свидят ...за всичките 240 по една от най-големите ... Да ги НЯМААА...до един .

От колко букета трябва да се лишат "народните" избраници, за да върви бусът за смолянските баби?

Ей тия срам нямат! Пожелавам им кошници и букети, ама като легнат от обратната страна на моравата!

НА гробовете да си ги сложат. За награда, че управляват Бг. ,,правилно,,

Както са я подкарали, да не им се наложи само карамфили да им доставят. И те така ................................ !!!

Естествено, че към чантата за 5000 евро отиват лилиуми... за герберите е повече от ясно.

Обаче кинти за пенсий и заплати няма!....?:)) ами-майна им, да ги заровят с тия цветя!

Пу, пу, пу - направо ми изкарахте акъла бе - първото, което ми дойде наум беше, че бая народ у парламенто се кани да гушне букета;))

Все ни подминава хубавото!

;))) То стана като в оня виц за снахата към свекървата - "ти докато се помайваш дружките ти заеха хубавите места";))

Да ли ще стигнат за 240 венеца?

От твърдението идва изводът, че всички в НС са търтеи. Ако бяха пчелички, то сами щяха да намират цветята...

ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ КАКЪВ МЕД МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАЯ РАБОТА:):):):)

щеше, ама - не са пчели, а търтеи - "ебенеберемед", според "унгарското" им наименование:)