Герджиков отчете близо 6% ръст на приходите за година

Към 25 април тази година събраните от Националната агенция за приходите /НАП/ приходи са с 5,9 процента или с 238,9 млн.лв. повече спрямо година по-рано.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков отчете близо 6% ръст на приходите за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато герб не грабят държавата, всичко върви!

За какви хвалби иде реч като се знае че сега е периода на внасяне на данъци а като се има в предвик колко мангизи се изпраха миналата година покрай изборите няма нищо учудващо в по високите вноски...Един въпрос на който никой властващ не отговаря и той е - Как като непрекъснато се увеличава събраното от вас мнозинството нищо в положителна посока не е усетил от това че ви е дал мангизи май за крадене

Това за мен е най работещото правителство.Без много изхвърляне се справи перфектно.

Аз нямам никакво повишение на приходите. Значи моите 6% са отишли при друг и той сега има 12%. И като се вземе предвид , че получаяам мини. заплата, то ако този с 12 % е депутат - леле - за какви пари става дума - още една заплата като моята. Така че това 6% ми звучи много лъжливо и неопределено - кои заплати нарастват и кои - не.

Ти си доста неможеш, щом за държавата е приход за тебе е разход бе чучо. Припода е увеличен щото се плащат годишни данъци а този измислен министър се пъне та пъне.

Като има приходи, къде е ефектът за населението? Ако приходите отиват за саниране и други подобни приумици за печелене на избори, значи се връщат там, откъдето са дошли. Периодичното повишаване на депутатските и други "висши" заплати може да влиза в тези проценти, но аз - гражданинът, нищо не разбирам от тях.

аабе, колко струва вратовръзката на този..!? къде са турскочервените пр-циганки да "обяснят на хората"??? ------------------------------ не само, че не са никакви политици, ами са по-нисши и от лешовете в умрялото куче до варела... дебавашатамамцамръснанасрана

6% доходи.................... 20% имоти, %ток %вода и парно демек има здрав спад а???

Как не ви омръзнаха лъжи,а бе кажете нещо истинско,омръзнаха на хората тези фейкове бе.

разбрахте ли че пенсиите ще ги изплащат на 9 май браво вместо на 5 май хората ще чакат до 9 простаци

е, и какво? Да не би да ти дадат по-малко на 9 май? Или само си търсите за какво да дуднете. Проблемът е, че пенсиите са малки.

6% приходи за година издава повишение на възможностите на нацията като цяло, но подробностите вероятно ще покажат съсредоточаване на приходите в една малка група лица, от които юридическите вероятно с носителите на икономическия ръст приходи. По- интересното е каква част е останала във физическите лица? От там , обаче идва икономическата съпротивителна сила на нацията, защото няма всесилни в икономическото море- има само оцеляващи.

Аз живея в София, не съм получил никаво писмо от квартални полицейски инспектор. Полицейския квартален е трудно откриваем и приема само няколко часа от работните дни, а не през цялото работно време. Това е от години, нищо не се е променило за мен в работа на полицията.

Поне в центъра ги бяха разлепили на всеки вход. Даже не знаех, че имаме такова нещо като квартален инспектор.. сега му имам името и телефона, не че знам за какво да го търся.

Същото мога да потвърдя и аз. Живея в южните квартали и нямам понятие какво е това нещо квартален отговорник, нито съм виждал във входа някаква бележка с име и телефон. Виж, в асансьора ни сложиха сигналното устройство, но то е, защото си го платихме.

при запечения си внук. Верно "перлата на короната" не беше ли при тяхното царско височеско управление? Всеки го може след едно що-годе добро управление.

ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПРОСТО ЗАМИНАВАТ ЗА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ- МИЛИОНИ ВСЯКА ГОДИНА- ГУШАТ КОМПЮТЪРДЖИИТЕ - ЗА ЗАПЛАТИ НА СЕСТРИ И ЛЕКАРИ - НЯМА!

Помните ли "Агентите на Короната", дето стопанисваха митниците ни ;)) С махането им на практика удвояваме приходите. Смятайте за какво източване е идело реч.

ааа, да бе... еее сега ще се започне едно смятане, само гледай! --------------------------------------- уважаема, как изобщо ви минава през ум, че полупримитивите са способни на математика.!? това са си животни, за Бога!