10-те точки на Томас де Мезиер за германската водеща култура

Преди дни вътрешният министър на Германия Томас де Мезиер публикува в "Билд ам Зонтаг" 10 тези за германската "водеща култура".

Обратно в новината

Коментари - 10-те точки на Томас де Мезиер за германската водеща култура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да се сплоти ЕС трябва общ език, дали е Английски, Немски Френски или друг няма значение, важно е да е един за всички, за да може спокойно човек да се придвижва от мястно на място. - а локалните езици да са местни култури

подходящи като водеща култура за всички европейски страни.

На немския народ ли ги говори тези неща!!! Или на някой друг. Но другият надали иска и да чуе. Срамно и тъжно е.

за немската култура? този човек със сигурност не е излизал на улицата от години предлагам му да се разоди час два из берлин кöлн дортмунд и тн преобладават забрадките

десете точки на този демагок са блъф и поредната предизборна манипулация на масите в германия не може да се направи нищо без разрешението на меркел а повечето от точките в този доклад на министъра няма да и се харесат в страната няма и сериозна опозиция която да подкрепи тези точки така че поредното бля бля

Ясно!Идват избори!Всеки трябва дасе потегне,полира ида стане максимално конвертируем!Нали така все пак ще се предлагаме като най-прогресивни!Та белким мегаманипулирания избирател клъвне!Следва химна на Европа и завеса!Нататък същото горчиво битие."Скучно,девочки"!

На олинклузива и особено късна вечер на Златните много германци също не ги познават тия принципи и правила... странна работа

Томас де Мезиер смърди отдалеч на нацизъм. Чиста раса - водеща култура!

"Нашата страна е християнска." Дано и българите да могат гордо и открито да кажат това в скоро време и за България.

Чалмите в Германия знаят ли за тези 10 точки? Съгласувани ли са с тях?

Признавам, не ги прочетох всичките 10 т., но винаги е добре, човек да познава себе си, за да не се изгуби в т. н. мултикултурност. Повечето теоретици правят една грешка. Смятат исляма, за култура, от там и заговарят, за мултикултура. А той не е нито култура нито религия. Той е агресивна тоталитарна политическа доктрина маскирана, като религия.

да ти кажем кво се разбира под "мултикултурализ". начи: баща ти бел католик. ти си заобиколен от китайци, латиноси, негри, алаби и секва сган. и вместо да знаеш кой си: БЕЛ КАТОЛИК, ГОРД С ПРОИЗХОДА И СПОСОБНОСТИТЕ СИ, законъ та задължава да си толерантен към вуду, спегетени чудаовища и секва малозначителна сган, която ти парадира и ти се качва на главата. те се фукат, законъ ги защитава, а ти не смееш да шукнеш, да не излезе, че си против обществото. таз опзициес внедряват соцялните ендженери и в колониата си - германиа. за удоволствие, експеримент и просто така, да видат какво ше стане. ето, вече имаме поредния глупак, който обеснева как германците са....бла,Бла,бла. ГЕРМАНЦИТЕ ТРЕБВА ДА СЕ ГОРДИ АРИЙЦИ, ПРОТЕСТАНТИ И ВОЙНИЦИ. Така ги е ситуерала историата пред светъ. Меки пишки, мултикултурализ са неква нова раса. и нема повод за гордос от това.

И ти си прав. В Швейцария е пълно с китайци, корейци, и прочие.

аиде пак да четеш. аман от българи философи, всички сте или цигани или фашисти или олигофрени свястни съвсем няма

култура... тия дет си държат дъщерите по магазите и ги ебат до пенсия.. ебнати по вертикала

Вече общуват ли на немски не само с конете а и с други животни?

Учат усилемо арабски и турски. И си купуват килимчета. Само че не знаят че няма да ги огрее, защото трябва да има достатъчно християни да плащат данъците на чалмите и да има по 4 булки за всеки завоевател.

На първо място е хомосексуализма, като водеща евроценност и култура. Това забрави да спомене Де Мизерен.

кое? пропусна да кажеш за базите на окупационните войски. култура нема. има заповеди от принципала и меркел на слушалка. вие си въобразявате, че сте едикаквиси, ама оттука ви виждаме като мултикултурализ проводник и тиражиран парцал "дойче веле". Друго не ми прави впичатбение от съвременна германиа. кат култура и поведение, де......

цървул погледни се първо твойта кочина на какво прилича и земи се засрами

sps_hrsf@abv.bg

немаш ни най-малка представа на кво прилича.... джокер: ухае бор, нема достъп с аутомобилес.

Под "водеща култура" може да се разбира в статистическия смисъл. Аз обаче ежедневно контактувам с хора и не работя в офис, та ме човърка съмнение. Това така ли е или на автора така му се иска да бъде? Какво е реалното покритие между текста и истинската реалност? Никога не съм бил в Германия и не знам отговора, просто разсъждавам.

звучи ми много лустросано и не съвсем искрено. Като цяло обаче е насочено към добро и към култура на поведение. И германците ще го приемат, защото са дисциплинирани и позитивни. И ще продължат да са водещи. Така трябва да се държи един политик - съпричастен с народа си, а не да говори за лош матрял и сбъркан чип. Хората имат нужда от подкрепа и увереност, а не от ругатни.

Наземен контрол:Авторът е изпуснал в колективната памет негативния спомен за нацизма!

гледайте бе балкански циганьори, и се учете, докато не е станало късно

Силно резюме! Визионерско. Такива личности липсват на България. Защото България отчасти е обезличена - интелигенцията й е поругана от комунизма и привържениците му. За това жиевят като парцали и до днес. Всичко е начин на мислене, визия.

Това не е вярно. Аз съм трето поколение интелигент. Цялото мое семейство живее много добре - лекари, директори, бизнесмени.

Преди 1100 години Цар Барис Първи пита папа Николай Първи как да се държат, обличат и изобщо живеят българите... Папата отговаря благо и цивилизовано... дава насоки човека... И пак се повтаря историята с други племена и народи...

Пита, как е според тях, не че не са знаели, кое как е. В тези писма има и нещо любопитно. Например българите са ползвали познатият днес "Аспирин" и става ясно, че не е на Байер. Правели са го от върбова кора.

loyola

Споко, идват чалмите, които Меркел извика ...Съвсем скоро ще коленичите на шарени килимчета, ориентирани на изток по пет пъти на ден ...

Верно ли? Значи съм пропуснал днес. Дано не ме накажат прекалено много. п.п. Стана ли ти кожения елек? :)) Тия кореми много висят. :))

То такива като тебе цял живот пропускат ..

Толкова много думи,за да докажеш,че си тъп. Защо изобщо си изтърка клавиатурата?