Оскверниха гроба на Роми Шнайдер

Гробът на актрисата Роми Шнайдер е бил осквернен вчера, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Оскверниха гроба на Роми Шнайдер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо племе сме ние българите.Казвам го с голямо огорчение. Няма някого или нещо да не сме поругали и оплюли....Роми Шнайдер беше прелестна , незабравима и нещастна. Царство и небесно.

loyola

И на мен ми отмъкнаха семейната надгробна плоча в Централни гробища, но от охраната ми обясниха, че трябва да се жалвам в РПУ-то, щото те само събирали парите ... Нищо не писаха по вестниците ...

"Нещата от живота" - един от най-хубавите френски филми за всички времена, задължителен за всяка колекция.

Беше една от най-красивите жени, прекрасна и като артистка! Бог да я прости!

Уаау, колко не ми пука!

В България, София по всички гробища непрекъснато се оскверняват гробове, чупят се и се крадат паметни плочи от каменоделската мафия и от циганите, но Фандъкова, доректора на гробищата и полицията нехаят, може би защото получават процент от вандалите. Не, че не могат, тези хрантутници не искат да си нарушават спокойствието.

...Роми Шнайдер е родена на 2з септември 19з8 година във Виена.... --- виената ражда световно вредни хора! Стамболов, които ни докара фердинад трябва да бъде изравян всяка година и убиван отново и отново!!!

Ти си бил ГОЛЕМ " УМНИК"....

Не ГОЛЕМ, а ГОУЕМ...

Изключително женствена и сладка. Вече в зряла възраст във филма "Басейнът", пак с Делон, е направо "секс на талази", както би казал Чандлър. Толкова красива и толкова нещастна....

Каква "зряла възраст" на 31 години? Филмът е сниман през 1969г.

Роми Шнайдер е австрийка бе глупаци.

Значи някой се е изакал върху гроба

"френската актриса Роми Шнайдер" Роми Шнайдер е АВСТРИЙКА!!!