Германският вътрешен министър: ”Ние не сме бурка”

"В Германия човек подава ръка за поздрав, показва лицето си и казва името си. Ние не сме бурка", пише германският вътрешен министър Томас де Мезиер.

Обратно в новината

Коментари - Германският вътрешен министър: ”Ние не сме бурка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

демагог и лъжец от възможно най-извратените такива. Разчитат предизборно само на тоталните идиоти, които не гледат какви ги е говорил и свършил откакто се е появил. Типичен пример за това, как пропагандата на режима масово промива микроскопичните мозъчета на електората. Гьобелс ряпа да яде!

и ние така казвахме, ама вие преди време - заповядайте, та заповядайте! Е, сега дано такива като тоя Маузер направят нещо смислено!

Сакън някой да не каже нещо против любимите им бежанци и веднага глобалистите се нахвърлят като хиени върху него!

Всяка държава трябва да има свой облик. Не трябва да се нарушава конфорта на коренното население от новодошлите. Новодошлите може да имат друг манталитет, но за да се впишат в другата държава, те трябва да приемат манталитета на коренното население, в противен случай се получават паралелни общества, основа за конфликти и тежки противоречия. С други думи коренното население, а не новодошлите с друга култура определят как ще изглежда една страна като цяло. Ако някои не приемат тези постановки, то по-добре да закрием държавите. Всички държави- арабски, азиатски и др. пазят своята идентичност,а се иска от християнските държави да се съобразяват и то с хора със съвършено различна култура.

Томас де Мезиер е министър, не защото притежава квалификация за това, а защото е човек на баба Ангела. Протеже, така да се каже.

Тук едни "разбирачи" от групата на Путьо (сиреч путьовци) никак не са наясно как всъщност на власт в Германия е дошъл чичо Хитлер. някъде по партийни събрания са чули туй-онуй, но нищо не са прочели. След Първата световна война Германия е била излъгана. Без да има чужди войски на своя територия, след като е ликвидирала Източния фронт, една шайка престъпници и национални предатели, ръководена от Коминтерна завзема властта и капитулира Германия. Без бой. И така французи и англичани налагат ужасяващи условия за сключване на мир. След което започва трагедията. Много близка до тази в България след Ньойьския договор. Армията на Германия е унищожена, наложени са ужасяващи репарации. Героите от войната са поставени в ужасяващи условия, а онези, дето не са помирисали барут трупат пари и раздават акъл. Е, накрая на немците им писва. И започват да търсят решение. Хитлер им го предлага. И то е простичко - просто предлага да направи Германия отново велика, а немците да станат народ първоо качество (те са си първо качество, но други им внушават че не са). Хитлер идва на власт с избори, по най-демократичния начин. Подпомогнат, апропо, от идиотизма на комунягите. Според които не той е големия враг а социал-демокрацията. Ама то така е, като слушаш глупостите на болшевиките от Москва. От там нататък всички знаем кое как се е случило. И ако Хитлер е бил малко по-разумен, ако е бил малко по-търпелив днес нещата щяха да бъдат доста по-различни. Включително и за България. Всъщност, в момента нещата в европа стоят така, както си ги е представял Хитлер. Германия е водеща, а пколо нея всички работят по немски образец. И Европа просперира. Само дето поради идиотизма на англичани и французи са загинали над 60 млн народ. След ВСВ германците са сбили съсипани. Под диктовката на победителите те са се извинили на всички и за всичко. И за което са виновни, и за което не са.

бой и еб*не всеки ден и навсякъде - нищо друго не заслужават тези, които ръкопляскат на меркел и хитлер

Значи, Меркел, е като Хитлер, защото приема бежанци, вместо да ги остави да изгният като мухи по границите... Много интересни учебници ползваш. :))) п.п. А, сексуалните ти фантазии са същите, като на всеки още непризнал си гей. Нищо ново.

единствената гниеща муха за която пише в учебниците ми е тази между ушите на нищожества като теб скъпичка

Тепървяа в Германия нещата ще се развиват. Дълги години немците се извиняваха. На всички и за всичко. и за което са виновни, и за което не са. Но... на някои немци им писна. Писна им всякаква пасмина да иска - турци, арабелници, негри - всичко иска. И никой от тази пасмина не ще да се държи като бял човек. И просто махалото ще отиде в другия край. Германците са толерантен нарпод. Но и тяхното търпение си има граници. И не е лошо някои да си спомнят как, защо, и по какъв повод е писал чичо Хитлер "Моята борба".

Алтернативата за Германия, нещо не се развива много добре напоследък. Пегида и те са пета глуха...

Май скоро ще се намери някой, който да напише и в Германия "О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш ГЕРМАНЕЦ и не четеш, и не говориш на своя език..."

Отмъщението на чифутите върви с пълна сила. Превърнаха страната на нацитата в бурки,тюбитеики,шалвари,имами и др боклуци

Фик дас фрау! Фик дас Меркел. Фик алес ам дер арш!

Прав е ествествено. Но най -смешното в случая е , че точно християн-демократите напълниха страната с мюслита... Кое им е християнското не разбрах.

Състраданието предполагам, но това е нещо, което ти никога не си разбирал, явно. Не знам православието или славянството е причина за това.

Това за състраданието си почти прав/а. Общо взето съм си почитател на теорията на Дарвин за естественият подбор. И "да дадем и другата буза" не ми се връзва. Ама никак.

И ние "не сме бурка" - но щом вече се говори за "водеща култура", понятие, което предполага и съществуването на друга основна култура в Европа, то значи работата върви на зле... Дръж се Америка, европейците се готвят да емигрират....

Къде ще емигрираш? Ти па ако си мислиш, че в щатите не върви подобен процес, не си наясно какви сили и с каква цел движат нещата. И не си ходил скоро там - след 30-40 години белият човек и там ще е кът. Цели се пълно хомогенизиране и снижаване на интелекта на масата чрез размиване. Елитът се стреми към едно световно правителство, което да управлява огромна маса от полуинтелигентни био-роботи - роби, с малък кръг от управляващи богаташи и помощна (поради нужда) интелигенция. Хомогенизираната маса няма цели, няма национални идеали, няма бъдещи стремежи, освен да се наплюска с ГМО боклуци и да тъпее пред ТВ-то. Прът в колелата засега слагат Китай и Русия, поради редица фактори, но както се вижда и на тях са им дигнали мерника и ги заграждат.

За Русия бих се съгласил донякъде, ама Китай какъв прът слагат в колелата като те са основната движеща сила на глобализма и в момента китайското общество започна да поледува от всички болести на капитализма като свръх консумация, свръх задлъжнялост и т.н. Руснаците като хора също са обсебени от материални блага. Общо взето целия свят е полудял по вещи и пари.

Всички бежанци трябва да бъдат в лагери от затворен тип с топъл подслон, безплатна храна, здравеопазване, работа вътре и образование. Нали бягат от война, който не му харесва, не е длъжен да стои. Местно родените мюсюлмани да носят проследяващи гривни всички до един, да се знае кой, кога, къде и с кого се събира. Това няма да стане скоро, но ако не се вземат подобни мерки след 20-30 години християните ще бъдат подложени на подобни мерки в собствените си страни.

Еи Мелиха, дано скоро в Германия наравно с черните бурки се появят и черни униформи и се възстанови водещата култура на Морала, Етиката, Правата и Свободите на близо 70 милиона етнически немци, а любимите ви азиатско-африкански мюсулмански малцивства да прегърнат прекрасният лозунг "Трудът ще ви направи свободни" и както се казва в една песен за MG 42 - "запява волно нейното сърце"!!!

Това, което се случва неизбежно ще доведе до раждането на новия чичо Ади.

Или до нещо много по-страшно със съвременните оръжия и огромният излишък от хора по света...

:) Тоя па! Уж образованието им е ценност, а не си е направил труда да се образова относно "културните различия"! Че за поканените им "гости" е ОБИДА немюслюлманин да ги погледне в очите, какво остава да се ръкува с такъв. За равенство и взаимно уважение има нужда от уважение и старание от двете страни!

Дано да е искрен ,защото на мюслетата отдавна им е през това за "Водещата култура".На немците взе да им писва от "мултикултурализъм"и лидерите на ХДС започват май да се вслушват в народа си.

Докато разни еврогейски партийци водят спорове кое е водеща култура и кое не,бурките си настъпват бавно ,но сигурно в Европа.

Аз не бих казал бавно...

През последните 2500 години белите европейци са избили стотици милиони хора по тази земя. Ние сме най-кръвожадната и жестока раса и това, че от 50 години са ни приспали не означава, че пак няма да се събуди спящия звяр и тогава на исляма ще му отеснее света. Единствената причина да изпитваме трудности в момента са собствените ни демократични ценности, които обаче търпят еволюция и промяна. Така както САЩ през 1941 затваря собствените си граждани от японски произход в лагери, след години и ние ще затваряме мюсюлманите в лагери и всеки един от тях ще бъде под строг контрол, не е невъзможно. Ако не го направим не е далеч момента когато те нас ще затварят.

Коя циониЗка пропаганда зобаш бе? Точно белите са тези, които освободиха робите си ,докарани от араби и арасбки кораби през атлантика! Точно белите са тези, които докараха образование и икономически просперитет на Африка! Точно белите са тези, които установиха циви;лизация на търпимостта, икономическото благополучие и на развитите! Бунак! тека си се назобал .....с пропаганда!

Четете преди да пишете... Нали точно това обяснявам, че белите европейци винаги са имали надмощие над света и това, че от 50 години сме решили да ставаме толерантни и мултикултурни, не променя същността и корените ни.

Я пак ни обясни за образованието и икономическия просперитет в Африка. Очевидно Африка си я виждала само по телевизията.

Роксана я си бягай в Хасково, че тамошната водата ти липсва май.

Сериозно.. а Чингиз Хан, Тамерлан, Мао, Пол Пот и прочие сигурно са били хуманисти :))

НЕ СТЕ НО, НО ЩЕ СТАНЕТЕ.

Томас де Мазиер, затвори мерзката си уста, защото ни удави с отровно-киселинните си плюнки, стичащи се на талази като Ниагарския водопад по красиво-гладките ни лица! Вие не сте бурка и никога няма да бъдете! Вие сте един дълъг, закривен, мазно-лоясал, грамадански магарешки вурст, чийто вид, големина и твърдост довеждат смирените жени и правдивите мъже до дълбоко отвращение и повсеместна погнуса. Вие сте една вмирисана, ферментирало-безвкусна немска бира, стичаща се като преждевременна еякулация по гъсто-неугледните ви бради, една от най-противните бири в целия свят, караща ви да се въргаляте впиянчени по улици и площади, да кълчите и клатите лоясалите си тела в перверзно-безсрамни танци ! Вие сте един огромен, отблъскващ шницел, паниран сякаш с гасена вар и изфирясали яйца-запъртъци, който завирате с безсрамно-шебешки движения в мерзките си усти и дъвчете маниакално, изпаднали във варварския делириум на свинска страст. Вие сте един горчиво-тръпчив, люто- шнапс, който набълбуквате яростно на екс в дебелите си като плондери шкембета, пълни с огррмно-несмлени късове месо, тракащи кокали и калорични щрудели!!! Аз никога няма да следвам варварския обичай да подавам за поздрав скритата си в изящната бурчица ръка, да покажа безсрамно бялото си като краве сирене и конско мляко лице пред мъжките сластно-изпиващите мръснишки погледи на желанието и похотта и да кажа със звънливия си глас красивото си име, като по този брутален начин го оскверня из корен. Отиди в големите градове на Германия и виж за какво става въпрос! Там живеят мирно и задружно хорица от различни раси, националности и страни, слели се сякаш в една амалгаматично-здрава сплав, образуваали един цялостен конгломерат от дълбоко разбирателството, горещ комшулук и единни духовни трептения на една друга, метафизична плоскост, пръскаща толерантност и глобализационно- напредничави искри! Поклон пред водещата култура на Морала, Етиката, Правата и Свободите на всички малцинства в Германия!

И какво правиш в Германия мила? Щом толкова ги мразиш?

За.би я - прави се на интересна . Такива като нея паразитират на социални помощи ,дундуркайки още поне 5 сополиви ман.алчета ,чоплят семки навсякъде - не си почистват люспите ,разбира се ,плюят където им падне , храчат където им падне, в магазините за дрехи хвърлят по пода това,което вече са разгледали , хвърлят си дъвките където си поискат , говорят помежду си викайки , оставят кочина след себе си и са доволни от това ,че Ханс ,рано сутринта ,ще излезе навън с метлата и машината и ще почисти , за да може ТЕ пак наново всичко да осе.ът ,а социалните ще продължат да им плащат наеми ,режийни и т.н.- добре си живеят,без даже и да помръднат дебелите си за.ници !

Браво и дано те разберат

Германци, Вие нямате ли нужда от сапун или забравихте тази технология та оставяте такива като Мелиха да говорят така отвратително за вас.

Тая работа само с толерантност няма да стане, требе си и малко кютек (толерантен). По същество Исляма не е религия а тоталитарна политическа доктрина. Съдът в Хага би трябвало да се самосезира и да осъди тази не отговаряща на съвременността доктрина. Необходим е консенсус между великите сили по въпроса. И да спрат да използват талибани нусри даеши и т. н. в мръсните си игри, един срещу друг. Трябва ли някой луд ислямист да взриви ядрена бомба някъде по света, за да се освестят?

Започват лека полека да се пробуждат европейците, но проблема е, че вече има поколения от мюсюлмани, които за западни граждани, родени там и в същото време не са интегрирани и не уважават ценностите на държавата, в която живеят. Нека наричаме нещата с истинските им имена, в момента тече истинска война между исляма и християнството, през повечето време е студена, но все по често става и гореща. Исляма е в основата на всичките проблеми, а Европа е съставена от светски държави, така че религията няма място. Който е избрал за свой дом Европа, ще се държи като европеец, ако не има много по-подходящи държави за шериат. Още едно време са го казали: "Когато си в Рим, се дръж като римляните"

идват избори. мнението на "тъпите, простите, неуспелите, завистливите, необразованите, варваризираните" важноизведнъж взе че се оказа важно поне засега, докато още не са ги лишили от правото на глас.

След серията показни разстрели, прегазвания, взривявания, съсичания и намушквания извършени от гостите на Меркел , най-силните думи с които нейния пишман-копой намери за редно да порицае тези деяния са "Ние не сме бурка". Майко мила, каква гражданска съвест, каква гражданска доблест!

Абсолютно съм съгласен! Който иска да живее в Европа трябва да възприеме основните социални порядки базирани на християнството, а не да се опитва да налага своите и да се оплаква че му нарушавали правата. Нямам какво да добавя повече...

Абе, без християнство, вие ще си биете съседите, ще посягате на сестрите си и ще лъжете всички ли? :)))

ДОЙЧЛАНД, ЮБЕР OFF !

Левите отново вземат страната на мюсюлманите, какт е у нас с ДПС, в Македония с албаниците. Изобщо предатели.

Дзверкел ие куманиЗка лансирана и издигната от самия Хонекер, старото поколение куманяги. СтаниШеф, куманяга трето покуление, се бута насекаде из европата след като съсипа балХар. Куманягите правят съюзи с ислама и вкарват ислам в европа, за да ви избият, защото и ислама, и куманиЗма са идеологии на ционизма, който иска да наложи нов световен рет. ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ЗА ДА ИМА МИР НА ПЛАНЕТАТА! КУМАНЯГИТЕ ДОКАРАХА 2 СВЕТОВНИ ВОЙНИ И ПЛАНИРАТ ДА ДОКАРАТ И ТРЕТА!

Не е бурка, капут е! Само като му видиш изказа и мисълта в това единствено изречение си личи, че е неграмотник! И не знае за какво става дума! Май въобще не знае какво е бурка, та го употребява по този начин! Ама кажи му нацист и не го мисли!

Леле как сме ги оплакали "горките" немци. Защо все ги мислим за тъпаци които могат само да проектират и произвеждат супер продукти? Защо всички забравяме за оулстербайтерите, гастербайтерите и как натрупаният опит за работа с тях ще им помогне да печелят и от тази бежанска паплач. Паплач е защото турците винаги са печелили от всяка бежанска вълна и каймака са го обрали, а за германия пускат само паплач, но това не им пречи особено на немците да са водеща икономика в Европа и реално да осъществяват идеите на третия райх за свободно движение на стоки и хора в доминирана от тях Европа е за лицеприятност са махнали арийското превъзходство, но то прозира зад всичката им толерантност. А бежанците в момента по съдебно решение са длъжни да пускат децата си на задължителни уроци по плуване независимо от пола и религията им. Гласуват в момента и проект според който всеки бежанец искащ помощи да не може да напуска местоположението на което е регистриран без съответното разрешение, но това не ги притеснява особено орките на фона на Швеция където ги бяха стоварили в тундрата в съвсем приличен лагер за живеене ама в тундрата на -35 градуса:)))

Левите и зелените талибани както винаги реагират с контра. Не им се иска да си загубят забулените мултикулти избиратели.

От няколко месеца наблюдавам масово плъзнали жени с мюсюлманско облекло в София. И това не са онези от Лъвов мост, които клечат по земята и пикаят по тротоарите. Прилични, спретнати, заможни и очевидно живеещи тук отдавна. В работата ми например влизат мъж и жена-турци от Турция, жената забрадена. Говорят завален български, очевидно трайно живеят тук. Забрадка обаче. В парка, магазини, по улици-навсякъде забрадени жени. Това не са мигранти. Това е някакъв потаен план за постепенно заселване на мюсюлмани-хора с пари, имат жилища, отглеждат деца и т.н. Някой ни пробва да свикваме. Не е проблем, че са араби и турци; всъщност са кротки и свити. Въпросът е защо са демонстративно забрадени и показващи мюсюлманското поведение? Имаше араби по соца, с години съм учил с тях, но забрадки никога не бях виждал. Ислямизират ни тихомълком. Страшни пари се наливат в този процес. Загубили сме България. Не е виновна и властта. Ако се опълчи, моментално ставаме Косово или Македония. Моментално ни заливат с атентати. Безкрайно крехки и беззащитни сме и всеки ден ни е подарен от дядо ви Боже. Колосално зло управлява света.

Шваби закъсняхте с този извод, тези близо 2млн. "имигранти" ще искат да се плодят. Не да ви гледат сеира.

Как да не сте бурка ве брат? Вече СТЕ БУРКА и скоро ще сте и ХИДЖАБ и нямада можете да мръднете, щото а сте мръднали, а са ви го набили още по-навътре...

Когато си отишъл в една държава и оставаш да живееш там , ти си ДЛЪЖЕН да се съобразяваш с реда в нея !!!! Да се ИНТЕГРИРАШ !!!!!!!!!! Другото си е чиста проба инвазия !!!

Когато отида на гости при някой смотаняк, който ме е поканил и ме оставя да си правя каквото искам (всичко на негова сметка), много ясно, че ще се възползвам.

В немските училища може-би вече не изучават своя принос към цивилизацията - наука, изкуства, философия, където имат велики имена. Мултиетническата грешка е на път в недалечно бъдеще да унищожи тези постижения. Трябва да се приеме само едно правило - Европа е християнска и който иска да живее тук, е длъжен да приеме нашите правила. Другите религии могат да се практикуват само на закрито, без абсолютно никакви външни демонстрации. Помощи - до три деца! Това не е дискриминация, а усет за самосъхранение срещу една настъпателна агресия. Другото е демагогия.

Какво самосъхранение бълнуваш?! Докато "практикуват религията си в къщи" така ще им промичт мозъците. че ще излязат на улиците не с корана , а с оръжие. Ама такива мекушавци като тебе - какво да се очаква.

Има и разни скандинавски страни които се конкурират с Германия в това отношение, интересно ще стане когато инвазивните видове станат повече от местното населения а това не е далеч във времето. Тогава викингите искат не искат ще ядат дюнери и кебапи. Така ще им претопят нацията че даже няма да разберат как е станало.

Я то имало още мислещи Германци!?сега либералите и пр.продажници ще го оплюят и съсипят,а той си казва точно истината....

ако талибаните идват с цел да ни освободят от големите търтеи и паразити ,би трябвало да им кажем "добре дошли !"

В ЕС с директива се въвеждат следните толерантни практики. Лица, говорещи с езика на омразата се наказват с глоби, като безплатно посещават задължителни курсове по мултиетническа толерантност, история на религията, източни езици, а при нужда психолог помага на емоционално нестабилните. Мигранти, посегнали на жени посещават курсове по психология, обясняват им анатомията на тялото, като им внушават, че не са виновни, просто имат нужда от образование. В Германия раздават по два талона седмично на стойност около 200 Е единия, за публичен дом. Официално са наречени "социализация", но важат пред проститутка, каквито там са легални. Проститутката осребрява талона в общината, тъй като това се плаща от общината. Мигрантите масово започнали да предлагат талони на всяка срещната жена, което създало недоразумения. Жени, отказали контакт с мигрант, трябвало да избягнат да посочват расистки мотиви на отказа, в случаите на заведени дела срещу тях за омраза. Препоръчва се на местните жени да се обличат скромно и закрито. Отменят се коледни думи, термини и празници, тъй като обиждат исляма. В училища и детски градини е спряно свинското месо. В училищата се въвежда предмет, нещо като история на културите, който се води от имами и всъщност се чете Коран. Медиите се гледат под лупа да следват толерантно говорене. Тези процеси се разширяват и обхващат целия ЕС.

НАПРАВО СЪМ БЕСЕН!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО ВСИЧКО ТОВА??? НЕ МИ ГО ПОБИРА ФАНТАЗИЯТА.

Във Франция гласуваха ли за Макрон? Гласуваха. В Германия от години гласуват за Меркел и пак ще я изберат. В Холандия, Австрия и др. печелят глобалисти. В България партията на Бъчварова спечели отново и сега реди правителство. На кое точно сте бесен. Европа си иска ислям, включително в България. Гласивалите за ГЕРБ са откровени ислямисти. Освен да свикваме, не виждам какво друго можем да направим.

целият ес би трябвало да бойкотира икономически германия !

И "Моята водеща култура е с европейско лице" .... Гледам снимки на наши мигранти в Англия, в САЩ, в Германия ..... къде живеят, къде учат децата им, къде работят и виждам само китайски, индийски, африкански, арабски лица. Няма помен от европеидната раса. На десет човека, едва се мяркат двама с такива черти.Това е нещо което аз не мога да приема. :Нацията, това е една естествено формирала се във времето човешка общност. Тя обединява хора с една кръв, общ произход, обща история, език и култура. Всяка нация е уникална, всяка нация се е формирала по свой собствен път и притежава свои специфични характеристики. Нациите се формират в различно историческо време. Това което се прави в момента с европейските НАЦИИ е престъпление. Престъпление срещу човечеството, престъпление срещу европейските народи.Аз не мога да бъда съпричастен към това и не съм!

Явно не сфаташ съвсем точно какви процеси протичат от доста време не само в Европа, но и в света! В момента в Европа върви процес на формиране на нова нация - европейска. Тези процеси винаги са болезнени, трудно се привиква към тях и са доста конфликтни. Но са и неизбежни! Утежняващ фактор е умишлено предизвиканата миграция на разни семитски, африкански и южноазиатски племена и народи към Европа. Вероятно това се прави с цел да бъде внесен трети елемент, в ролята на катализатор на процеса. Във всички случаи връщане назад няма. Задачата не е да се върне процеса назад, а да се направи така, че да протече и приключи най-безболезнено и с най-малки щети.

уточнение

Процесът ЩЕ се върне назад, справка - Древния Рим. Европа ще обеднее още малко, социалните брожения ще зачестят и променят системата, правеща възможно съществуването на мулти-култи индивидите. Китай ще се наложи като водеща икономика в света. Там обаче арабските имена са забранени и бурки не се носят.

чичка, вас хаст ду гезахт. нали беше зи зинт вилкомен, какво стана сега, че не си съгласувате мисловната дрисня с гедерейската комсомолка, дето се пъне за нов мандат. сега боко тиквата проста и негрмаотна да подхване и той рефрена, за да стане буламачът пълен. едни оснотяват от мизерия, а други, от охолство и лоясване на мозъците. зи зинт алес педерастен би било по-удачно да се изтипоса на първа страница. за съжаление, въвличате и целия континент с малоумщините си. приятен ден.

... едни оскотяват...

Аршлох - нали знаеш УЖ немски? Или го научи - лайнар долен.

кажи, проста и неграмотна подлого насрана, кое точно на немски не е вярно. пусни си издислав и не се занимавай с теми, от които явно не отбираш. лемур.

Германеца е наистина глупаво животно! Да! Скандинавеца също! Не са овце ли?! Леле мале! Това, че имат стандарт на живот не ги прави умни! Не може да виждаш, че те превземат, обладават, че ти налагат шериат и ти да си трайкаш! Не ми го побира акъла!

Прав си - ние сме най умните, най силните и най голямите патриоти. Що не каиш -всичко друго е боклук

Не сте бурка ама ще станете, защото сте коне с капаци и винаги сте били такива. След 10 години ще сте алах акбар отвсякъде и ще вдигате пак стени, ама ще е късно. По-малоумна нация от немската няма в Европа поне.

Е, сега не сте, но както сте я подкарали с тази мулти-култи-полит-коректна (на кратко - продажна, анти-национална) политика, към 2050 ще сте. Вицът, за полицаите Асан и Мехмед, дето спрели на магистралата за проверка гражданин и се смеели на "странното" му име, Мюлер, ще стане реалност.

Жалко! Срина се една наша, оказва се фалшива представа за германците като голяма нация. Мислехме, че те са умни, трудолюбиви, но се оказа, че просто са послушни , оставят се да ги "водят" и да вършат, каквото им казват. Те вършеха зверствата на Хитлер, защото не разсъждават. И сега го показват .

НАТВОРИХТЕ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ, ЗА КАКВО СТЕ СЕ СЕТИЛИ, ЧЕ АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ ?!

Най-интересното е, че всъщност те продължават да ги творят глупостите. Тези изказвания са само прах в очите на публиката...

Късно е, Германия ще бъде бурка. Парите са дадени, нужните евродепутати са купени, ООН служи на Америка, Израел и СА, връщане назад няма, по-добре се пригответе за исляма.

Германците са я закъсали яко. Щом умереното слово на Де Мезиер може да предизвика политическа критика, значи положението е неспасяемо. Или немската върхушка трябва да бъде пометена от гражданското общество, или източногерманците да вдигат отново стената, та поне те да се спасят. Те междувпрочем това си го пишат по техните форуми - искат нова стена, но 20 м висока!!

противопоставяния, уважаеми германски политици! Прав е човекът в едно и то е че Германия не е бурка и който иска да живее в Германия ще трябва да живее по обичаите и традициите на германското общество, а у дома си да си говори на какъвто си ще език ида си спазва каквито си иска религия, традиции и обичаи!

По-голямо безумие от "Мисля, че нашата "водеща култура" трябва да бъде Конституцията" не съм чувал. Не знаех, че Бах, Бетовен, фон Гьоте, ... са чели Конституцията.