Гърция и кредиторите са постигнали споразумение

Гърция и нейните международни кредитори постигнаха рано днес споразумение по пакет от реформи, предвидени в спасителната програма на страната.

Обратно в новината

Коментари - Гърция и кредиторите са постигнали споразумение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гърците пищят преди да са им опряли ножа. Всичките им мерки са в бъдеще време. България единствена в ЕС няма необлагаем минимум на доходите - и най-бедните с под минимални заплати плащат същите данъци, както и най-богатите. Ако питате богаташите от така нареченото ляво сиреч БКП та и БСПт а, това е нормално, те имат по-важни проблеми. В страните от ЕС хората с ниски доходи не плащат дори здравни осигуровки, те са за сметка на бюджета.

Така се защитават интереси а не БГ гламаторници.

СВОБОДА на ХРИСТИЯНСКА Европа!!!!

Абе, тези лентяи искат, и най-важното е, че получават, нови и нови заеми, които никога няма да върнат. Дългът им се трупа и стига нива, които дори и ако са дълг на Германия и тя трудно ще го върне... Въпреки, че немецът работи пълноценно, докато нашият южен герой има 3-дневна работна седмица, а индексът на работа/заплата е все още 1:1,8, тоест, работи за 1, а получава 1,8 евро??? Е, как ще стане с връщането на изядените и изпити заеми? Ами, как - никак!!! И пак ще крещят по улиците лозунги против "лошата" Европа, която си иска обратно дадените пари...

Ето виждате ли тъпаци БГ че стачкита имат резолтат -не да чакаш да те клецат.

Пили,яли-пяли. Плащали-плакали!

Кога ще ги стигнем гърчолята с нашите жалки 20 милиарда дългове? Евала на гърците! Тиквуня ряпа да яде!

28 милиарда са ни дълговете, готин ;)

ПАСОК (социалистите) раздавали, раздавали, лъгали, лъгали. Сега масрафът ще се дължи от поколения. А нашите социалисти реват за теглен кредит, като приходите на държавата са по-големи от разходите по кредита и от самия кредит. Един вид пак лъжат. Социалист ли е, добро няма да видиш от него. НИКОГА!

Данъците им високи, ама слабо задължителни- докато се мотах по ресторантите по брега около Кавала за 2-3 дена, да са ми дали 1-2 касови бележки- другото на хвърчащи листчета... Това в България няма как да стане

И? Това не им пречи да живеят много добре.

Какво ще правят гръцките пенсионери, ако им намалят пенсиите, няма да има за Санданските прос.....ки........

Как така да " им намалят пенсиите, няма да има за Санданските прос.....ки........". Та това ще е катастрофално за икономиката на региона !!!

Схемата е ясна, ще лапат заеми всяко полугиодие, пък обещават че 2020... може и да свършат нещо. До 2020 обаче много вода има да изтече.

И с какво ги хранят,че и нас?!Я се скрий и си яж ГМОто,ползвай си всичко ВТОРА УПОТРЕБА ОТ ЗАПАД и се радвай на ХРАНЕНЕТО С ЗАРОБВАЩИТЕ ЗАЕМИ!!

Тъпаците е по-добре да си траете, че изглеждате съвсем смешни. А и нагли сте бе, ей!!!!?????!!!!

Данъците са измислени от бедните, за да се събират пари от богатите. Богатите измислиха кредити, ДДС, акцизи, плосък данък и ... офшорките :)

Не, данъците НЕ са измислени от бедните, а от богатите. които точно така са станали богати - говоря за най-богатите. Няма "по-сладки" поръчки от държавните! И това е азбучна истина по повече от очевидни причини! Няма фирма или компания, колкото и голяма да е тя в една държава, която да е с по-голям бюджет и обороти от държавните! Пари се печелят (взимат) от там, където ... ГИ ИМА, КЪДЕТО ПРЕДИ ТОВА СА СЪБРАНИ! Не можеш да вземеш или откраднеш парио от там, където ГИ НЯМА, какво ще взмеш на жосия - цървулите ли? Върни се назад във времето през годините и виж кой е въвел първите данъци и на кого, от кого ги е взимал, и ще разбереш може би какво искам да ти кажа. Впрочем знеш ли каква е една кратка, но много удачна дефиниция на инфлацията, например? Да ти кажа: "Инфлацията е ДАНЪК, който хората плащат на правителството си ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТТА И КОРУМПИРАНОСТТА МУ!" Инфлацията е особен данък, който удря джоба ни, на всеки при получаване на заплатата и доходите си, но остава някак си невидим за повечето хора докато ... не идат да пазаруват, И ТОЗИ ДАНЪК НЕ Е ВЪВЕДЕН И НЕ СЕ ПРИБИРА ОТ "БЕДНИТЕ"! Освен ако не приемем, че ПРАВИТЕЛСТВАТА (и онези зад тях) СА "БЕДНИТЕ":)

Време е за оздравителна ДЕФЛАЦИЯ. Дефлацията ще вкара банките в правия път и ще спре презапасяването с храни и хранителни ресурси и последващото им изхвърляне на сметищата. НЕ Е НОРМАЛНО, ПРИ НЕПРЕКЪСНАТОТО ПОВИШАВАНЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА ТРУДА И ЕФЕКТИВНОСТТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ЦЕНИТЕ ДА РАСТАТ.

Големите от ЕС са добри ученици(на турците от миналото)---хем плюскат до пукване,хем искат да им се плаща затова,че си търкат зъбите.С две думи--международен бандитизъм!!Краят ви наближава-когато едно животно мре, най лошо хапе.

Казваш...лоши европейци. Хем хранят гърците вече 50г. хем след това искат да им се връщат парите. А пък и не искат с парите, които дават гръцките пенсии да са по високи от немските. Лоши европейци. Еей...сбъркан муурзилааж.

ЕВРОПА ДО ПОСЛЕДНО ЩЕ ПОДКРЕПЯ СВОЯТА ИЛЮЗИЯ ГЪРЦИЯ, ЗАЩОТО НА ТАЗИ ИЛЮЗИЯ СЕ ГРАДИ ЕВРОПЕЙСКАТА ИДЕНТИЧНОСТ.

"обедняващ" грък отколкото Европеец с български доходи. Евала Тикво!