Путин се появи на стенописи в църква в Украйна

Руският президент Владимир Путин се появи на стенописи в голяма църква в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин се появи на стенописи в църква в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека рисуват,само да не палят хора и убиват деца,защото за рисунките господ,че и Путин,ще им прости,но за убийствата - нито господ,още по-малко Путин!! Да се готвят палачите !

в джамиите.

това е масова психоза

Интересна ми е позицията на църквата или сектата, която е създала подобен "каноничен" стенопис.

Украйна уверено навлиза в зоната на идиотията. Като последно средство могат да опитат и с черна магия. Тъпанари!

тъпанар си ти. те имат свобода, да правят умни неща, глупави или дори много глупави. ти само имаш смелост и свобода да драскаш анонимно по форумите. знаеш че ако не се самоцензурираш ще ядеш бои и то голям

Ако остане на генералите и полковниците КГБешници с раса от РПЦ, начело с генерал Гундяев отдавна да са заменили в храмовете Иисус Христос с колегата Вова Путкин.

"при СССР си живееха като .Симеон човци." Прости им Господи! Те не знаят какво брътвят устите им. Те не знаят какво е Голодомор организиран от Сталин и Берия и изпълнен от заградотрядите на НКВД, Те не знаят какво значи думата разкулачване - да ти ограбят всичко за което си се трудил ти и поколенията преди теб, обричайки децата ти на гладна смърт, а теб самия на каторжен труд или смърт. Те не знаят какво е РАЗКАЗАЧВАНЕ - етническо прочистване на всички с патриотично самосъзнание, за да се замести с ВЯРНОСТ КЪМ ПАРТИЯТА. Те не знаят какво е да не ти позволяват руснаците да говориш на майчиния си език - изграждане на Съветско общество където патриотизмът няма място и всички ТРЯБВА ДА ГОВОРЯТ НА РУСКИ. ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ!

Смея да твърдя, че и Вие не знаете.

ДЕБИЛИЗЪМ!

Тези около Лвов са .много болнави. ! Кой ли не ги еба - и кръстоносците, нацсоциялните, мужиците..., сега пак джъманите и амерканците.. А при СССР си живееха като .Симеон човци. !

При толкова тежко минало са запазили здравия разум и достойнство.

Мислех до сега,че е грях да убиеш славянин, но сега тези пършиви украинци бих ги изтребил. По-добре ще е без тях. За какво ти трябват врагове, при такива уж -приятели славяни. Явно славянската раса трябва да се прочисти от колебливата, продажна и предателски мърша.

тъпанар си ти.такива като теб са за изтребление

ПУЧИТЕ СИ ВЪШКИ НЕ МОЖЕШ УБИ,НА СЛАВЯНИ СЕ НАТОЧИЛ ГЛУПАКА!

Някой разгледал ли е стенописите на Катедралния храм Въведение Богородично в Ловеч който бе открит вчера? Да няма някакви изненади и там?

ИМА,бе! Тато Ердоги е изобразен като Великомъченик Балканккий!

...защото той е изобразен като посрещащ Деня на Страшния съд, съобщава "Нова телевизия". Среува ми се, че по-скоро Страшният съд ще посрещне денят на Путин.

ТАКА ТИ СЕ СТРУВА,СПОКО!

Малоумни хохли.

"по думите им и по писмата им ще ги разберете сатанистите путлерасти" - слово божие. браво на Yкраинците - смел, горд и непоклатим народ. A между другото, наи-големите селяни - хохл са руските бляди.

Докарал се до просешка тояга като един друг мноо малък но мноо прост народ част от който си и ти соросоиде продажен наведен!

Знаем къде се кръстиш, поп Кръстьо!

Кой казва,че русофобията не е психическо заболяване?

A те пък "Pуские" - много обичат съседите си... фини, поляци, латвиици, естонци, чехи, румънци, молдованци, грузинци, чеченци .. и наи-бече турци! за 150 години - с терор са завзели поцти всички народи на земята с турско потекло - Aзербаиджан, Yзбекистан, Tатаристан, Tаджикистан, Tюуркменистан, Kазахстан, Kиргзия, якутия, башкортистан и т.н. - с население над 150 милиона в днешно време.

Ти май си пречел смитата.

Континента Америка, континента Австралия, Нова Зеландия, Югоизточна Азия, Африка. А сега сравнявай.

Казал ти го е бригадира от руското посолство. Тоя дето ти е платил да пишеш.

Жал ми стана за украинците. Как не видяха как ние цъвнахме, та при тях не само повториха сценрия, ами го направиха по-добре. Щом стигнаха до иконописите, което е светотатство, няма какво да кажа повече. В потрес съм. А някои от вас по-долу коментиращи, май забравихте че тези там бандерофилите поругаха и български паметник!

Изобразили са прост украинец ,който получава европейска виза от дявола ...След това ,какво го чака ,да пита нашите клети сънародници по плантациите на Англия ,Испания ,Италия и тн..

По-добре на Запад отколкото в тайгата на Коми по Живково време за обезценени рублички, които дори не им изплащаха с години (някои така и не си ги получиха).

хохлите съвсем изперкаха....

И Господа намесиха в политиката...Дира, внимавайте с новините, че то се връща.

Никой не може да каже ,колко пари е налял СССР за тези укри ,които бяха една от най-развитите републики в СССР с икономически потенциал колкото Италия ! Само през последните 25 години Русия е субсидирала "независима"Украйна с около 150 милиарда долара под формата на по-ниски цени за газа ,нефта и др.. Руснаците сами са виновни ....

Лошото е, че транзитът приключва до 2019 г. После - Северен поток 1 и 2. И тогава става лошо за украинците. Транзитът ще намалее няколко пъти, приходите също.

Тъй като бяха както сам казваш "една от най-развитите републики в СССР с икономически потенциал колкото Италия" всъщност те пълнеха хазната а не Русия. Там беше цялата съществена промишленост на СССР - и гражданска и военна. И запомнете всички СССР НЕ Е РУСИЯ!!!

тъпанар си ти.такива като теб са за изтребление

Политиката по-добре да не е в църквите. Това освен това не е канонично според православните, както църквата на Ванга.

Те самите не знаят какви са ....Водят се православни в тази част на Украйна ,но по времето когато са в Полша и Австро-Унгария минават на подчинение към Римо-католическата църква ! Затова рисуват икони за разлика от католиците ..

И ние имае такива заради гръцката патриаршия пред освобождението, водят се Униатска католическа църква в България, като си запазват цялото православно богослужение.

Това на стенописа не прилича на Путин, а на Чикатило!

Украинците са руснаци, а укрите са орки. Много често укрите са потомци на украинци пострадали от дефицит на йод.

Укри станаха откачени хора. Нямат вече нито мозък, нито душата.

Тия тотално изперкаха. Малоумници. Единствените по-малоумни от тях са жалката шайка от местни полуидиоти, които им симпатизират.

Добре, че мюслитата не изобразяват хора, защото джамиите в турция щяха да са пълни с изображения на двамата диктатори.

В отговор на украинската "провокация" мюсюлманите са го изобразили в мега-джамията в москва като пророка мохамед разбиващ православните украински орди...

заедно с неговата дясна ръка, 'великият" ислямски пълководец рамазан кадиров

Украинците по на запад са безмозъчно и тъпоглаво племе. Галичински фашаги .... В църквите се излагат икони на светци, а хохлите сложили и Путин /до колкото прилича / до тях. Сигурно скоро ще му се молят

като става въпрос за безмозъчност и тъпоглавост, ти къде видя да пише "икона'? Стенописи са сложили с путин който отива при колегите си дяволи.

Ти какво си, долен путлераст или просто сидераст?

наистина ли има учудени че украинците мразят путин?! това е най-нормалното нещо

Шило

Добре, че има пояснение, кой би трябвало да е на този "стенопис"

Този е дървосекача

Простотията,която завладя Украйна е брутална.

Те са роднини с Македонците!

много добре. одобрявам.

тука е каПуткина е изобразена като мъж. Къде е ботокса, токченцата, боята за коса? Пълна тъпня. Толкова добре никога не е изглеждала.

Украинците страдат от същата шизофрения като македонците.

Про-руските сепаратисти окупираха общините, но никого не са убивали. Порошенко изпрати армията и проля първата кръв. Сега Путин им виновен

Шило

Не Порошенко, а Турчинов. Заедно със Запъртенюк /Яценюк/

Това не е Путин, а самопортрет на някой украински ач.

в Того е изобразен как го изтърбушва овца

нищо ново - украинската настанена от запада върхушка е тотално изтрещяла като залива объркания и гладен украински народ с масова пропаганда. жалкото е, че този народ иска просто хляб и бъдеще за децата си, но няма да го получат, а ще останат излъгани ограбени. бъдещите поколения ще ги съдят и гладуват.

Бавно бавно се сбъдват предсказаниата ми.

Хахахаххаха, ей тая укросган:) Кефят ме как лвовските нацибандеровци, още се посират само при вида на Путин:) Даааааа, определено той е техния зъл Бог!! Ето вече и в църкви почнаха да го слагат:) Скоро ще почнат и да му се покланят, и дарове и жертвоприношения да му правят:) То бива слабоумие, бива..Но толкова:) Болни са хората на 100% в главата. Факт!

безсилна злоба

А ние си имаме паметник на Рейган. Няма голяма разлика.

ще направят ли стенопис и за Порошенко с поне малко от неговите "подвизи"?

Шило

Простотия.

ще се проявява дълго време, като следствие от комунистическото минало!

Шило

Явно доста е обхванала Украйна.

Безпомощност и богохулство...

много точно казано!

Комунягите са безбожни. Така че путев едва ли е впечатлен.