Ердоган към САЩ:Ракка трябва да е гробище за ИД

Турция и САЩ могат с общи сили да превърнат Ракка в "гробище" за джихадисти, заяви Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган към САЩ:Ракка трябва да е гробище за ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПАДНАЛИТЕ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТУРЦИЯ ИМАТ ЗАКОННО ПРАВО ДА НАВЛИЗАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СУВЕРЕННА СИРИЯ!!!РАКА ЩЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕНА ОТ ЗАКОННАТА СИРИЙСКА АРМИЯ,С ПОДКРЕПАТА НА ВКС НА РУСИЯ!!!

непрекъснато говорите, че по-лошо от САЩ НЯМА. Те съсипват не само Америка, Европа , а и целия свят. Но идете в Щатите - там са виетнамци,корейци, японци, индийци, латиноси - не разбрах защо ги наричат така - това са хората от Южна Америка, руснаци, по малко европейци между които и малко българи.ТЕЗИ ХОРА МАЗОХИСТИ ЛИ СА. т КАКВО ПРАВИ ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА КУРНЕЛИЯ В САЩ, А И ДОВЕДЕНИЯ СИН НА ЛЮБИМИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ ТАМ, А ПРОПО И ТОЙ УЧИ ТАМ ЗА АС-ПИЛОТ, ЗАЩО НЕ В ПРЕКРАСНАТА РУСИЯ.

КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ, НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН. Това бе последният български ръководител. Либерално-демократичните предатели на България отидоха в Турция да се дупят и оправдават за 3 убити през Възродителния процес и да се извиняват. Кой от Турция за 130 г. се извини за хилядите жени и деца избити в Батак, Перущица и т.н. ?

Перфектно го е казал - "гробище"! И никой повече да не дръзне да повтори свинщината! Каквото и да прави и мислят навън за него, сега е моментът да го подкрепят с всички сили буквално и преносно, защото после пак ще страдат както стана с бежанците и мигрантите. Като ти застанат пред границата, тогава виждаш дебелия край! Пък после ще си оправят работите - кой какъв и дали да приемат или не. В момента друго е актуално! Първо да се разреши тази страшна, голяма, всеобща опасност!

разбира се че е лош целтта му е да влезе уж офисялно в сирия и да не излезе от там като окупира сирииски територии; турският фес тръмп и борисов са толкова непредсказуеми колкото и бг пресата; вчера излезе малка статия че в бг има офисялно 2 мутри борисов и пеевски написана от румен овчаров самата статия просъществува з0 мин и исчезна ето това е бг пресата сега е в полза на герб утре на бсп зависи кои води хорото

АМЕРИКАНСКИ БТР-И ПОЧНАХА ПАТРУЛИ ПО СИРИЙСКО -ТУРСКАТА ГРАНИЦА В РАЙОНИТЕ НАСЕЛЕНИ С КЮРДИ :))) ....

Верно, че Турция и САЩ могат с общи сили да превърнат Ракка в "гробище" за джихадисти, ама не искат, дори напротив: Турция се грижи за бойците от Даеш" ("La Turquie soigne les combattants de Daesh", 28 Avril 2016, Wikistrike). "Вашингтон не бие Даеш, той ги премества" ("Washington ne combat pas Daesh, il le déplace", RÉSEAU VOLTAIRE, 14 OCTOBRE 2016).

И този е един от началниците на Баце.Той само от север и североизток няма началници що е от други посоки на света пълно е с тях -то юг, то запад, северозапад, от югозапад, и т.н и т.н.Тоя ще го погали по главЪта онзи ще го погали и Баце без коса но това е друга тема :) !

Ердогане, те САЩ отдавна превърнаха всичко в региона в гробище. Унищожиха държавността във всички държави в близкия изток, винаги в името на едно по-добро бъдеще за народите им.

Браво ! Има и разумни коментари !

На снимката е живата дефиниция на проституцията.

На снимката мургавелко също като от гласоподавателите на Тиквичко.

Кралят на Саудитска Аравия (и Катар), който е един от най-влиятелните политици в света, но дискретно и без много да се афишира, от години следва политика на разпространение и агресивно исмялимизране на все нови и нови територии, и това е пределно ясно. Ердоган живее с мисълта и изповядва идеята за възвръщане на имперското величие на Турция, базирано на ислямизма. И естествено, че видя възможност е и чрез Ислямаска държава не само да направи пари (и симът му), от бизне, но и възможност да постигне тези си цели - виждаме как си позволява да заплашва, и то много пъти целия ЕС... И така се забъркаха ла.ната в Сирия, след нефелната война на Буш в Ирак. Който пък - Буш, и по-скоро татко му, и най-точно фамилията ИМА МНОГО ГОЛЯМ И МНОГО ОТКОЛОШЕН ГОЯМ БИЗНЕС СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ И КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТО, КАКТО И ТОВА НА БИЛ ЛАДЕН. Това са всеизвестни неща...

Ха, значи за Ердоган две седмици преди срещата му с Тръмп Америка стана отново и пак ВЕЛИКА, а:) Той май забрави каки ги говореше много пъти доскоро. Да му припомним ли какви остри критики и нападки отправяше много пъти срещу Америка? Нещо по тези географски ширини политиците и управниците имат голяма амнезия:)

Путин трябва да изостави Ердоган. САЩ и Русия да се договорят за Свободен Кюрдистан. Да се разделят Ирак и Сирия. Турция да остане на сухо. Това ще е удар по османизма на Ердоган.

А компенсацията за Ердоган - Румелия, нали ?

Ами не... Компенсацията ще е Турция в сегашните й граници.

Ердоган, върти сучи, все кюрдите са му в акъла. Дава акъли, но не знае американците какво мислят. Може да му спретнат такъв номер, че сам да си приказва. Кюрдите рано или късно ще се освободят от Турция, която е наследник на Османската империя. Те са единствения народ останал под робство след разпада на "болния човек" - Османската империя.

И нещо повече, ако не бяха постоянните атаки срещу кюрдите, от страна на аскера и Ко, Рака може би отдавна да е паднала. Тези атаки принуждават кюрдите да отделят ресурси за защита, а това води до по-слаб натиск срещу столицата на ИДИЛ. Дори в момента атаката е прекратена от преди няколко дни, заради плановете на Ердоган.

Много е лесно всичко да стане гробище, само че в тия градове има и цивилно население.

Всъщност самите ердоган и турция подкрепят ислямска държава, снабдяват ги с оръжия и пари. Това са ислямски партньори.

Ердо е истинския шеф на ислямската държава и всъщност Турция е ислямската държава. Някой да си мисли че е християнска?

стига сте ни пробутвали султана на турция... се едно е некаква важна личност?!? хахаахаахаха!!!:-)))) палячо...

защо ислямист иска да направи гробище на ислямисти ?????

Няма да ти кажа. Много пък искаш да знаеш.

Султанът се мъчи да върти гъза дипломатично, щото усеща, че му кроят капата. Сал едното перчене му остана, като мисир на хайван пазар.

Ерчо, Ерчо, времето ти изтича.

Eфенди, твоята работа няма да стане.

Ракка няма как да бъде гробище за ИДИЛ, тъй като те вече се изнесоха от там. Останалите водят упорни ариегардни боеве. Последната крепост на джихадистите ще е Дейр ез Зор. Истинската цел за Ердоган са кюрдите, и това за никого не е тайна