Радев очаква трудни финансови преговори по Брекзит

Президентът Румен Радев определи като може би най-тежката част в бъдещите преговори за напускането на ЕС от Великобритания финансовия аспект от сделката.

Обратно в новината

Коментари - Радев очаква трудни финансови преговори по Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕСТЕСТВЕНО,АНГЛО САКСИТЕ СА СВИКНАЛИ САМО ДА ГРАБЯТ,А НЕ ДА ДАВАТ!!!

Значи тоя вечно се перчи какви изисквания имал преди подписването на нещо и макар те въобще да не влизат там където трябва да има подпис той си сев подписва и после започва да философства...Тия еврогейове така не проумяха че заради тяхната алчност се стигна до брекзит и вместо да се осъзнаят пак на първо място гледат финансовата си изгода..

Еврейската подлога, която си развали семейството и после му дадохме да доразвали България. С това ще остане запомнен поредният генерал 'прескочил' в политиката. И понеже на нас един ни е малко - глсувахме и втори скоро след това. Ще ни е кофти ако има някакъв избираем пост в държавата и той не е зает от генерал или поне полковник... Ако това беше станало в комунизма - тук още щеше да се говори, че ни налагат управници. Но понеже е 'демократично' избиране - всеки си мълчи. А може би не е заради 'демокрацията', а мекият гръб на народа ни! Този е ще е с един мандат, но това са му два повече от колкото заслужава.

След края на "свободното движение на хора" (работна ръка) идва и края на "свободното движение на капитали" - най-страшния кошмар на буржоазията. А с този край изведнъж става актуално върховенството на националното законодателство над международното още известно като суверенитет. (Награбеното трябва да се пази. Ако една определена страна ще играе самостоятелно и ще създава бариери пред безконтролното влизане и излизане на големи спекулативни потоци или дори механизми за експроприирането им в при нужда - в името на своя национален интерес - то и буржоата от другата страна трябва да създадат такива предпазни механизми за защита на най-святото, собствеността си на своя територия. -->Регионализация. -->Разпад. -->Края на ЕС -->Национален суверенитет)

Айде лека и на дежурните леко писане...и КЗЛ

2.2.16.16. и КЗЛ също....

Льотчик+Тиква=Цирк Балкански

и КЗЛ и да са живи и здрави!

2.2.16.16.

и КЗЛ и да са живи и здрави!

3 минути пауза на дума. все едно ги вади фразите с ченгел:)))

и на тебе КЗЛ и да си жив и здрав!

То щото микрофона на суфльора прекъсваше и в слушалката на Радев се чуваше зле....

радев коъ го бръсне за слива в англия та се взима за фактор?

Имам бизнес идея, която може да направи някой много богат, а хората много доволни. Аз не мога да я реализирам, но все някой ще може. Идеята е следната - Да се направи платформа , нещо като Фейсбук, но на медицинска тематика. Тази платформа, да може да дава медицински диагнози и да назначава лечение. Влизаш в платформата, попълваш стандартен формуляр, в който описваш симптомите, предишни заболявания, изследвания които имаш и така нататъка. Платформата може да поиска допълнителни изследвания и така докато ти издаде диагноза и назначи лечение.

Аз

Идеята ти преди 30 години я имаше в научнопопулярна книжка, описваща текущото състояние на изкуствения интелект и по-конкретно - невронните мрежи. Ако беше възможно, щеше отдавна да е факт. Но... медицината все още изисква мозък, който човек не е в състояние да произведе.

А от компютъра ще излиза един гъвкав чеп, който според ситуацията ще призовава "дишайте, не дишайте", "кажи АААААА" или "разтворете бузки".

кога ти почерня г.за? Кой те пита бе, шматарок ушат? Какви преговори, кой ще те пусне там и какво разбира от финанси и икономика фатмашката ти чутура?

Стига с тия научени фрази бе другарю клепоух (п)резидент

Влезеш ли веднъж в това грозно сдружение ЕС, излизането е много трудно.

Браво на Фатмака. Усвоил е няколко заучени фрази като Гоце и постоянно ги върти като латерна. Много говори и нищо не казва.

В няколко TV предавания беше зададен логичния, макар и теоритичен въпрос: "Ако една страна членка, която е нетен бенефициент в ЕС като България и Румъния например, реши да напусне съюза, ще продължи ли да получава средства от европейските фондове и след излизането? Нали финансовата рамка е вече договорена. На този въпрос брюкселските зелки НЕ ОТГОВАРЯТ

Радев е Царя на Баналността! "Трудни преговори за Брекзит" "Обстановката в Скопие е тревожна" Може да не си отваря устата, знаем какво ще каже.

Аз

Добре дошли в ЕС!

3евзек

Предният президент беше много по-умен. Освен знанието на три езика, не беше изостанал изостанал чак в аналоговата ера.

Меркел ще нарича Великобритания "Трета страна", чиновниците в Брюксел започнали да изтриват Британските острови от картата на Европа сякаш вече не съществуват и накрая ще очакват някой да им плаща

В наш интерес и в разрез с Брюкселските директиви и Коминтерновски решения е нашите представители да гласуват да бутнем нещо на ингилизите! Щото, ако разсърдими Кралицата и тя каже- Хайде прибирайте си циганята! ... направо я втасахме. ..

Моите данъци няма да отиват за ежеседмичните разходки до Брюксел на тези охранени говеда!

Какви задължения след 2020 бе? След 29 март 2019 се спират всякакви плащания към Брюксел!

ТЪПИЯ ФАТМАК, СЪЩОТО ПРАВИ И НАЙ-ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕЧЕЦ В БЪЛГАРИЯ-ОЧАКВАНЕ НА БЕЗГЛАСНА БУКВА. ВАЖНО КАКВО КАКВО ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО. А ТЪПИЯТ НЕКАДЪРЕН ФАТМАК ДОКАТО ГЛЕДА, НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ЩЕ ПОЛУЧАВА ЗА МЕСЕЦ ЗАПЛАТА 11 000 ЛЕВА. ЗА ГЛЕДАНЕ. МОЖЕ ДА И ДА СИ ПУБЛИКУВА НЯКОЯ СНИМКА НА ФЕЙСБУК В ПАЛАТИТЕ КЪДЕТО ЖИВЕЕ.

778 - ми иди до Македония за да разбереш какво е положението.

Брекзит изобщо не ме интересува, на другия край на континента са и не ме засяга как ще живеят! Притеснява ме как ще се развият нещата в Македония заради циганите албанци.

Тоя, откато се ожени за кобилата, взе да разбира от световни работи. Преди разбираше само от дросела на самолета. Изведнъж му се отвори съзнанието. Е, големи простотии изпадаха оттам, но както и да е. Всички знаем какво се крие под шапката на един шапкар. Например папагалската реакция да повториш фарзи, които са известни на всички без изключение. При това папагалът смята, че ако заеме леко нацупена позиция, изглежда като световен политик. А всъщност е грешка на Борисов. Фандъкова го отнасяше този папагал само с едно духване. Но...

Ха така е добре де, след като Фандъчка го отнасяла Радев защо тогава Баце заложи на куция кон баба Цеца и кой ви е виновен търсете Баце за това.След дъжд качулка не е уместно !

Ами точно това казвам - грешка на Борисов. И не на мен ми е виновен някой, аз не съм на Бойко човек. Но имам отношение към шапкари, които изпадат в нетрезво състояние, следствие от случайности...

кво се превзема тая балкански цървул, като че ли некой него ще го пита

Браво Г-н Президент! Толкова проникновено! Европа разчита на Вас, решете някое друго квадратно уравнение и готово....

Ако Англия излезе от ЕС през 2018, какви задължения ще имат до 2020? Мошеника Радев говори врели некипели или каквото са му казали идиотите в Брюксел! Да си стой там при неговите приятелчета и хич да не се връща в БГ!

Финансовите въпроси по начало са сложни за всеки фатмак, но няма страшно - лошите бюрократи от Брюксел ще свършат цялата работа по преговорите, така че няма да опрат до българското тъпо и крадливо племе да решава който и да е европейски проблем.