Пакостлив и агресивен щъркел се завърна в Германия

Щъркелът Рони се върна в германското село Гламбек за тазгодишния размножителен период - за ужас на жителите, които го намират за най-лошата птица в околността.

Обратно в новината

Коментари - Пакостлив и агресивен щъркел се завърна в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, някоя германка да му пусне... все пак германките имат опит с междувидовия секс (справла: вижте броя на германките които пускат на араби)

Този щъркел ходи да зимува в Ислямска Държава. Там е приел исляма и са го научили как да се държи с германците ! Тия да се благодарят, че не им мята бомби през прозорците . . . !

Дане вземе да налита и на германки, че му е голям клюна.

И баба Мерки и тя така. Тоя щтрък що не вземе да я подкара, белкем им мине:)

Много инги слаби авджиите.

Тоя съвсем като мигрант, бе! Пък е роден в Германия :)))) Купувам накълвани от щъркел коли!

Тоя щрък е донесъл Митьо Пищова като бебе.

Всеки си намира майстора :-)

Бромът е халогенен елемент, който при стайна температура представлява червена летлива течност. Той е по-реактивен от йода и по-малко реактивен от хлора. В течно състояние разяжда човешките тъкани, а неговите пари дразнят очите и дихателните пътища. Бромните пари са силно отровни при вдишване.

у меня есть решение - 7.62

Има и по-млаки калибри... Флоберка върши работа.

vie ne ste dobre s glavata.shtarkela e dobre vie ne......

Това е деветия ми братовчед от Судан. Идва малко да заглади косъма в Германията, както всички други бежанци. Няма да се закачате с мойто братовчед, щото ще се оплача в Брюксел. Това си е расистко, ние сме мигранти и може да правим каквото си искаме: ще си кълвем, ще си драскаме, ще тракаме по покривите и ще си вземаме каквото си искаме, нямате право да ни закачате. Айде отивам при братовчеда, и после ще ходим с него към Берлин, имаме там една група от десетина мигранти. Дойде лятото и настана размножителния период.

Иначе сега нямаше да четем тази статия! Да, да, горката животинка е най- агресивния, предизвикващ ужас мигриращ вандал и е най- лошото нещо, което се е случвало на германците. Не случайно се споменава и прекомерното му желание за чифтосване. Ама вие случайно да не направите някаква аналогия с гостите на Меркел? О, не! Те са мили, добри, не вандалстват, нямат прекомерни мераци за чифтоване! За разлика от щъркела! Хайде сега пратете спецчасти да го застрелят, че представлява терористична заплаха!

Да гиева и загубените шваби... Тя баба им Ангелина,им "внесе" милион "мераклии",млади,здрави клатьори от Африка и Азия,те на един щъркел му се сърдят ... Все пак той налита само на колите ...да се радват че не ги е подпукал и тях наред ,а може би и за това му се "сърдят" :)))

Като толкова му се клеца има две решения: -да му докарат женски щъркел - шантонерка -да му дадат бром - много е ефикасно,помня го от войниклъка!!! Ама де толкова ум у "толерантните" шваби?!?!?!

Е, наборе, те тоя бром чак сега ме хвана ...

Ей! Ама това от оня бром ли било ,бе? Ох! Олекна ми! Аз си мислех ,че нещо от годинките! Е , от утре минавам на сутрешно коняче! Долу чая!!! Да му мислят булките-е-ее!!!! ;-))))))))

Нещастна Германия! Сякаш не й стига Меркел, сега и щъркел я кълве.