Хиляди протестираха срещу Путин в Москва

Хиляди привърженици на опозицията се събраха на протест срещу президента Владимир Путин в Москва въпреки, че проявата бе забранена.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди протестираха срещу Путин в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хиляди протестираха срещу...Ъъъъ!? а останалите 130 млн руснаци стояха и гледаха умно с празните си погледи. А на избори путя победил под бурните възгласи на народа, който си заслужава живота на деревня.

А кажи ми сега, кой може да го тури?

Сваляйте този пасивил от тука вече! Не го ли убиха ??

Нуланд раздаде ли курабийки?

Путин раздаде окови

Тия ще бера ядове. Никой не може да протестира срещу джуджето-слънце

Ходорковски, сам каза по тв Дъжд, каза, че този протест не е съгласуван с никой от настоящата власт. Всички излезли да протестират със хаштаг "Надоел" - Уморен. По снимките се вижда, че протестиращатите са един-два автобуса народ. Отворена Русия се опитва да свирят по струната на пенсийте, добавките и т.н. в денят на труда, когато има много манифестаций. Даже целия коментар на Ходорковски не е изложен за свободно гледане, само 2 минути и малко. Щом е "Отворена Русия". нека да пуснат целия му коментар, иначе нещата много приличат на затворена мрежа, където, сами си създават конспираций и после сами си ядат хурката. Абе платени протестъри това е. И нека спомена в допълнение - бях свидетел от първо лице, как западняците като чуят известни имена на руски класици и се насират от кеф - Достоевски, Чайковски, Лермонтов и т.н. Президента и администрацията на Русия, възраждат това величие на страната си, което никак не кефи про-западни тъмни капиталистически сили. Това е. Мир, братство и равенство между народите ! Честит празник на труда !

Представете си - от 2000 година Гоце Първанов да е президент и да има абсолютната власт, - в парламента 98 % от депутатите да са от БСП, директори на полиция и служби да са пряко назначени и контролирани от Гоце Първанов, - председател на парламента да е Георги Гергов, премиер да е Пламен Орешарски, а Димитър Дъбов да е министър на външните работи - изборите да са фиктивни, и винаги да печели Гоце, в парламента БСП винаги да е на 98 %... - всеки различно мислещ бива застрелван по мостове, тероризиран, съден и вкарван в затвора, протестите да са мачкани от полицията на Гоце Първанов. Това е Русия! А българския прост русофилистик се възхищава на тази Русия и желае същото развитие и за България!

Приотестират , заради протеста, а не защото знаят за какво протестират. Нека си протестират, като няма какво друго да правят.

Това са протести, манипулации за изборите догодина, ама, чудното ми е, че МНОГО бързо ще се уморят протестиращите и в Последсвие ще заобичат още повече Путин...Всичко е Исценировка !

Колкото по мърдат т.н. опозиционери - толкоз по навътре влиза......

Имам непоносимост към имена, завършващи на "-ин" - като се започне с Владимир Улянов, през Йосиф Висарионович Джугашвили, та през един пияница и сега този сатрап, окопал се вече 18 г. и не пускащ кокала.

Иди на лекар.

АЗ ЛИЧНО БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА КАНДИДАТА НА ДРУГАРИТЕ ОТ РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ :))) .... САМО ТЕ СА СПОСОБНИ ДА СЕ СПРАВЯТ С КЛАСОВИЯ ВРАГ :))

ЦИТАТ ОТ The Daily beast : "her own grandfather accused her of secretly working for Russias worst enemy, the U.S. State Department." v prevod "Собственият й дядо я обвинява, че тайно работи за "най-лошия враг на Русия", Държавният департамент на САЩ.

Тази опозиционна лидерка Баронова много злобничка изглежда все едно газ пикае.

РУСКИЯТ НАРОД ПРЕМИНА ПРЕЗ АДА В ЕПОХАТА НА ДЕВЕТДЕСЕТТЕ И РАЗБРАХА,ЧЕ"ЛИБЕРАЛИТЕ",СА ОТКРОВЕННИ ПРОДАЖНИЦИ И ПОДЛОГИ НА ЦРУ!!!НЯМА УСЛОВИЯ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ!!!ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН И НЕГОВИЯТ ЕКИП ВЪЗРАЖДАТ РУСИЯ И НАРОДА ГО УСЕЩА ПОЗИТИВНО!!!

Верваме Товарищ.

Смешник!Народа нищо не усеща вече,икономиката е в колапс! А това че всички протести срещу джуджи са забранени е много радостно за демокрацията и народа!

Ха ха ха! А кой ти го каза за колапса? CNN ли?

дори и да е имало 1000 човека , какво са хиляда за 15 милиона Москва? я по добре да покажат как не харесват Тръмп или как баба Меркел я освиркват ? Намерили кой да рекламират тука .. .Ходорковски , да .....

Това са само смелчаците,излезли на неразрешен протест срещу Путин! Иска се смелост,а поведението им както се вижда е подвиг ,защото хоеата са наплашени от беззаконието!

Съвсем нормално е да се протестира в една демократична държава!

ха, ха, ха,...............

ЦЯЛА РУСИЯ иска да свали Путин !? ................ НЕ МИ ВЯРВАТЕ, НАЛИ ?... мии, като пиша дебилско оглавление. ..?

Добре де, ако един кандидат, който събира 82% одобрение не се кандидатира, това демократично ли ще бъде ? За кого да гласуват тези, които го одобряват ? Те нямат ли право да избират ? Ако тези трилиони протестиращи искат да има демокрация, ами да представят кандидат, който да събере 82% + 1 глас и нека той да бъде президент ? Нали това е демокрацията - състезание ?

Толова "хиляди", че фотографите повече от тях! И по-близък план трябваше да има, та да се не забележи това! Така - само излагация! А, иначе каките са готини! Стават и за протести, и за любов!

Впрочем елитните проститутки са много скъпи и май няма достатъчно ресурс да се поддържа голяма бройка от всякакви външни фондации на "красиви и интелигентни" като у нас, след като в Русия им врътнаха кранчето! Така че две са достатъчно!

Ква .елитна прос. . , бе баба? Се путка е !

Ама милиони го подкрепят, ключително и аз!

..да ме подкрепят поне 1 милион .....долара! ?...

На 12 юни ще има нов огромен митинг във всички градове. Жужака скоро ще се крие в подземията на Кремъл.

нали? ще се крие от над 80-те процента руснаци които го одобрявавт като президент. Глупости говориш . Потърси си нова работа, за трол не ставаш

80-те процента са само в кухите ви тикви и по информация на ТАСС сообщает.

И Мамар ал Кадафи управлява 30 години и имаше 105% одобрение от населението, но на либийците като им поотмина страха му теглиха куршума!

свалянето на Кадафи участваха толкова либийци, колкото сега сирийци има в Ислямска Държава

Участваха и много либийци които искаха да си отмъстят на Кадафи!

Не може да има недоволни от Путин, след като одобрението за Путин е 126 %

тия са супер нагли!!! Путин има над 80% одобрение сред руснаците, а искат да го призоват да не се кандидатира. След като руснаците го харесват, аз нямам нищо против. То е ясно, че единствения начин да го победят на президентските избори е само ако той самият не се кандидатира. Иначе момето от картинката е готино :D

Отворена/о...Русия..Общество... 30.04.2017 12:36 ( нерегистриран ) ОтРовените Общества на змията Сорос опитват невъзможното -да Отровят Руското Общество ! Така като правят днес в Македония,Унгария и Украйна .... както направиха и Удушиха Медиите и "десните" партии в България ... Сорос и раковите му разсейки трябваа да бъдат изчистени за да жаживеят обществата нормално.

Хиляди били протестирали ,ами само за толкова са му стигнали парите на дъртата еврейска жаба ,а останалите 82 % ???????

Жалко за интелигентните хора в Русия. Идиотите от службите им слухтят дори и в България, като мелеза рожба на цинанско-руската дружба "Самий пършивий .. "!

Айде ДИРЧО не се напъвай - руснаците сложиха web камери на местата с "демонстрациите". Надали имаше и сто човека пред президентската канцелария.

Винаги съм си мислел, че умните хора в Русия са малко и затова страдат.

Талибанизиран ЕвроГеец - Руски проблеми сънува...

Приятели, имам чувството , че поне 80% от коментиращите тук се прехранват със своите писания.( Разбираемо, трябва да се папка.) Сигурен съм , че техните работодатели ще оценят труда им и ще ги възнаградят адекватно. Имам обаче една молба . Ако може коментаторите -професионалисти (заработващи хляба си по този начин) да се обозначават като такива. За да общуват само помежду си, да не падат до нивото на нас, аматьорите.

Вставай, страна огромная, Вставай на смертный бой С путинской силой тёмною, С проклятою ордой.

По-скоро огромната страна пее друг куплет - специално за соросоидотъпаци като теб и подобните ти от "протеста": Гнилой пиндосской нечисти загоним пулю в лоб! Отребью человечества сколотим крепкий гроб!

Пуля засунь себе в Жопа.

що не понаучи малко руски език и тогава да се излагаш, срамота един руски не знаеш, ко остана за английския ти,че и китайския, неграмотен драскач

Незнам какво искат тия че се оплакват как били арестувани хора дето нарушават закона??? Целта им е май анархия ама явно не проумяват че тия дето сега им плащат за това ще да ги преебат първо тях..

Платените хиляди от милиони здравомислещи исвен долнопробен цирк срещу заплащане друго неправят.. Тези дето сега нарушават закона след като не им е разрешен ''протеста'' дали си вярвате че като завземат властта ще го спазват???

Сега е време да се печели от зелената боя, ама рашките докато се усетят, властта ще я смени с червена - хахахахахха

ОтРовените Общества на змията Сорос опитват невъзможното -да Отровят Руското Общество ! Така като правят днес в Македония,Унгария и Украйна .... както направиха и Удушиха Медиите и "десните" партии в България ... Сорос и раковите му разсейки трябваа да бъдат изчистени за да жаживеят обществата нормално.

Аве ДИРници, що не напишете за вчерашния протест във Вашингтон? Протестирали са над 200 хиояди души, с викове и призиви- 100 дни провал, и -Тръмп в отставкаэ Що не ги пишете тия неща, или нема заповед от големите началници? За 250 квичащи протестърчета В Москва уквичахте форума, около 600 комента, и половината ги е надраскало едно и също самотно и злобно животно->моше> щерев>спиртосания малус>7/8>созе> и т. П. щеревски тъпизми! Жалко напъни на един "новинарски" сайтда създаде общественно мнение и мнозинство! Сменете си дежурния троляк -мошарата с червения фес, и сможе би ще ви потръгнат нещата!}:-)))

Аре стига си писал хибридно бе дира трябва веднага да те спре.

Насран руски задник. Ти ли ще ни казваш какво да пише в нашите сайтове ? Стой си в кочината и там си квичи на воля.

Пошло на хУй ве палячо !хахаха Ти си свикнал да ти казват кво да правиш. Бахта у кюмюрддията чалгаджииски

Ето един виц: Кога руснака живее по-добре от българина? Когато петрола е над 100 долара за барел. Хахаха

А кога българина живее добре?

Когато се Овободи от ЕС и НАТО ! 10 години СТИ-ГАТ ! Вре-ме-тоо е наше !

Хиляди протестират,милиони са готови да ги пометат при една дума на Путин,руснакът е съгласен да кара на сухари и чай само да я има Велика Русия,непостижимо за ума на Сорос

На чай и сухари ше я караш ти ве глупендер, щио немаш собственно мнение а правиш това което ти кажат големите началнийи от Брюксел. Англия ви прати на хуй, и ся квичите като прасета у разклатена кочина! Много си смешен с тъпите си изказвания! Чалгаджииска работа, кво ли ти се чудя на тьпизмите..

А Вы, самый вежливый из людей, читать умеете? Или пришли из Чукотки, однако? "Гражданинът Кейн" в прав текст е обяснил, защо няма да минат никакви еврогейски и соросоидни номерца във възраждаща се Русия, Вие го припознахне на грантоблюдолизец... :)

На мен ми е смешно противоречието. Одобрение над 80 % (което е непостижимо в ЕС) което означава, че Путин си върши рабатата отлично, да искаш той да не кандидатира е много дебилно!?!?!?!?! Много им се иска на соросоидите Русия да има слаб продажен ВОДАЧ.

соросодомитите нямат никакви шансове в Русия! Както се вижда само хиляди са протестърите, а десетките милиони стоят зад Путин!!! No chance!!!

Всяка овца има нужда от овчар.

Всяка овца има нужда от овчар. А Путин е най-добрият . Има милиони овце.

Това е смешно бе нещастници. Колко сте жалки.

"""Протестиращите се наредиха на опашка до офиса на президентската администрация, за да внесат писма до Путин, в които го призовават да не се кандидатира за президент на изборите догодина, """Мъка соросоидна,рев неолиберален.До къде достигнаха в своето тъпоумие ,да призовават ,един лидер да не се кандидатира за президент , за да се угоди на няколко десетки хиляди лумпено-дегенерати ,проводници на чуждо влияние и изпълняващи чужди поръчки

що ревете бе ,я всички българи да преминат на руски рубли,да изхърлиме западните автомобили,техника,компютри,телефони и да станеме патриоти на не на думи а истински горди българорсъветски патриоти със луксозни палалати по родното българоруско черноморие на нашите правилни хора,които са давали жертви и ляли са кръв за тази власт!

Изащо даминаваме на руски рубли и да не купуваме компютри,телефони...Тепродават ,ние купуваме и всеки е доволен.Но техените "евроатлантически ценности" не ми харесват.

А, извинявай-търговията и консумаризма са "евроатлантически ценности". Решаваш-или едното ,или другото. Иначе- Хималаите и степите те чакат да живееш по други ценности.

хиляди протестиращи ли са , щото снимките от мястото на събитието показваха много малко хора. Не е добре да се лъже.

стига сте писали глупости, имат заводи имат образование и икономиката им расте това е империя отиде в румъния да видите колко руски инж. работят и подържат техн.,съоръженията в заводите им а в българия какво нито образование нито заводи единствено мизерия

русски свини от русското пасольство - кво значение има колко са и 1 да е пак добре, че се намират все още смели хора да казват на Путkин - #надоел. другите пият одеколон и са щастливи с премрежени очички

ти си дрогиран. И това се забелязва като често явление при американските тролове. Една и съща хиперактивност, една и съща брутална неадекватност. Ходи се лекува. От тия хонорари, дето ще изкараш като ни лъжеш, добро няма да видиш. И те ще заминат сигурно за дрога.

Путkин #надоел всем!

Кога ние ще кажем на Б.Борисов "надоел",явно сме си роби.

Как да му кажем... Не знаем как е на езика на апачите (Apache отпада :) ) #надоел... При това той не ни е "#надоел", а направо "#наеал", даже направо ни е "прееал" всички! Но ще дойде време да разбере Тиквата, че ако първото е физически, то второто си е юридически акт. И този път - жална му майка!

Колко хиляди , бе телесни отпадъци?:) --0.00001?:)))

много...и повече ще стават:)

Какви хиляди бе! Също като на Волен помияра митингите 100-200 и по Алфа ТВ казват хиляди!