Експерт: Националистите в Македония си играят с огъня

"Националистите в Македония си играят с огъня" заради отказа да предадат властта, заяви бившият представител на ЕС за Косово Питър Фейт.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Националистите в Македония си играят с огъня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво искат хората, обикновените хора, навсякъде по света? Ами да живеят добре и по-добре, да живеят в мир, да работят и отглеждат семейства и деца, да се реализират по някакъв начин, да не ги крадат, мамят, лъжат и рекетират, да не им ограбват труда! Без значение дали са бели, черни, жълти, пембяни, християни, мюсюлмани,... - говоря за огромното мнозинство от хората и народите. Няма проблем за две семейства в две съседски къщи да си живеят добре, в мир и съглашателство дори и едните да са християни, а другите - мюсюлмани, ако си живеят добре И НИКОЙ НЕ ГИ ГРАБИ, НАСИЛВА И РЕКЕТИРА, НЕ ГИ СТРАХУВА, КОНФРОНТИРА, НАСЪСКВА И ПЛАШИ! НО ... АКО ИМАМЕ КОРУМПИРАНО И ПРЕСТЪПНИ УПРАВЛЕНИЕ, АКО ИМАМЕ УПРАВНИЦИ, КОИТО РЕДОВНО МАМЯТ, ГРАБЯТ И ЛЪЖАТ ХОРАТА, ТО ТОГАВА ТЕЗИ УПРАВНИЦИ ИМАТ ОГРОМЕН ИНТЕРЕС ДА НАСТРОЙВАТ И РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА, ДА ГИ ПЛАШАТ И СТРАХУВАТ, ЗА ДА МОГАТ ДА ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО ИМ ОТ СЕБЕ СИ И ДА ГИ КОНТРОЛИРАТ И МАНИПУЛИРАТ! Именно затова НАЦИОНАЛИЗМЪТ, ПРИМИТИВНИЯТ И ЯРОСТЕН НАДЪХАН НАЦИОНАЛИЗЪМ, ИЛИ ТОВА, КОЕТО НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА ТАКЪВ, СЕ ЯВЯВА ПОСЛЕДНИЯ ПРИСТАН И ЗА ФАШИЗМЪТ, И ЗА КОМУНИЗМЪТ, И ЗА ВСЯКА ПОДОБНА ПРЕСТЪПНА ВЛАСТ! И това много лесно може да се разбере и докаже, за онези, които още не са го разбрали и ИСКАТ НАИСТИНА ДА РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА И ПРИЧИНИТЕ, ако ... СЕ РАЗГЛЕДА МНОГО ОБСТОЙНИ И СЕ РАЗСЛЕДВАТ КОНКРЕТНИТЕ ФАКТИ НА КОНКРЕТНО НАЦИОНАЛИСТИЧНО МЕРОПРИЯТИЕ И "АТАКА", като тази в Македония, или като тези в България - и срещу Народното Събрание, и при запалването на Партийния дом! Ако всяко от тях се разследва, НО НАИСТИНА ОБСТОЙНО, ФАКТОЛОГИЧНО, С ВСИЧКИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, СЪС СВИДЕТЕЛИТЕ, ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ БЕЗПОЩАДНО! И ще се разбере кои са И ДИРЕКТНИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, И КУКЛОВОДИТЕ ИМ! Всяка корумпирана и престъпнавласт, всяка диктатура и диктатор се страхуват най-много от справедливия гняв на анрода, от уличните протести и евентуално от революция!

Т.н. националисти и публичните им ексцесии не само изпълняват много важната за диктатурата и корумпираните управления функция на отвличане на вниманието от престъпленията на върхушката и конфронтация и разделение на обществото, объркването му, НО И КОМПРОМЕНТИРАНЕ НА ПУБЛИЧНИТЕ ПРОТЕСТИ И НЕДОВОЛСТВО, защото нормалните хора инстинктивно НЕ ИСКАТ ДА СЕ АСОЦИИРАТ С ОТКРОВЕНИ ЛУМПЕНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ И РЕЦИДИВИСТИ, С КАКВИТО ПО ПРАВИЛО БЪКА ПРИ ТЕЗИ И СЕ ОТДРЪПВАТ, СТАВАТ ПО-ПАСИВНИ В СПРАВЕДЛИВОТО СИ НЕДОВОЛСТВО ОТ КОРУМПИРАНОТО И ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ! Така че т.н. националисти НАИСТИНА НЕ СА ТОЛКОВА "НЕВИННИ" И БЕЗОБИДНИ В НАГЛЕД УЖ СПОНТАННИТЕ СИ ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ И ДЕМОНСТРИРАН ГНЯВ - ТЕ СИ ИМАТ СЕРИОЗНИ ПРИЧИНИ, КУКЛОВОДИ И "СТИМУЛИ", вкл. винати и материални, КОИТО ПОДДЪРЖАТ "ГНЕВА" ИМ!

Дали тия канарчета от запада могат да се изказват така за американски и канадски патриоти и националисти?

Тоя нещо заплашва, а?

Това си е активно мероприятие. Албанците правят провокация, от ЕС осъждат ... националистите. Останали някой да вижда смисъл от оставането ни в ЕС? Утре могат да спретнат и на нас подобен сценарий с турците. Дори може да са написани първите глави от сценария. Нима ДОСТ се появи случайно?!?...

Че е активно мероприятие спор няма. Министърът на МВР си подаде оствката, защото е допуснал това, но обясни, че те са очаквали провокации и размирци и МВР са били готови, имало е планове как да реагират, имали са и ресурсите. Но ... КОГАТО ШАЙКА РАЗБЕСНЕЛИ СЕ ЗАПОЧВАТ ДА КРЕЩЯТ И РУШАТ, И ДА ТРЪГВАТ КЪМ ПАРЛАМЕНТА, ... ПОЛИЦАИТЕ ИЗОБЩО НЕ РЕАГИРАТ! Пускат ги да влезнат, да виленят и рушат, заключват депутатите на опозицията една стая и близо час ги бият и издевателстват над тях! И ... ВСИЧКО ТОВА СТАВА ПРЕД ОЧИТЕ НА МНОГО ХОРА - КАК ПОЛИЦИЯТА ИЗОБЩО НЕ РЕАГИРА И Е ДОПУСНАЛА ТЕЗИ ЛУМПЕНИ! Точно както при подпалването на партийния дом, когато трябваше да се укрият и унищожат документи и досиета, и на полицията и е било забранено да се намесва. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ЕДИН ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИК, ЧОВЕК НА ГРУЕВСКИ, Е ДАЛ ЗАПОВЕДТА ПОЛИЦИЯТА ДА ОСТАНЕ ПАСИВНА И ДА НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! Така че - да, активно мероприятие имаше и е ясно от кого и кои. И за това сочи категорично фактът, че СЕГА, ЕВА-ТРИ ДНИ СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ТИХО И КРОТКО! Тоест, АКЦИЯТА МИНА, ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОТЕСТИТЕ, МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ!

сащ като видяха че по мирен път не влизат в нато почнаха по техния си начин украѝна сирия и тн....

Груевски и президентът на Македония САЩ ли обслужват? Защото те стоят зад тоа активно мероприятие, ако САМО ТИ НЕ СИ ВДЕНАЛ! В Македония има огромна корупция на управляващите, гонене на журналисти и огромна цензура и автоцензура, и т.н. Това САЩ ли го налагат там, бе тъпак? САЩ ли налагат цензурата и корупцията в България? Доган и Пеевски, Гоце и пишман-патриотите, и Борисов хора на САЩ ли са? Защото моделът общо взето е един и същ, и много, много познат, от много години! И после все тези, които бият негрите са ни виновни - не че и те са света вода ненапита, особено тяхната Републиканска партия.

Всичко лошо идва отвъд океана. Ако не е сащ е сорос.

Ами САЩ си издигнаха паметник на Рейгън в Южния парк в София. А писмени възхвали си уреждат всекидневно в печата. Да не говорим, че ни идат въоръжени, щот били съюзници. Съюзници, съюзници, ама първата им работа беше да ни премахнат армията. Та май повече на авоеватели мязат.

Македонците са заблудени Българи. Но определено сега е момента отново да се присъединят към нас по мирен път. Да се спонсорират политици про-съединение ориентирани. Жалко е че тези твърдоглави Македонски Българи не схващат, че Албанците ще ги изтрият от лицето на Земята.

Не ни трябват!

И като имаме предвид пък българите колко сме НЕзаблудени, тоест (ДЕЗ)ориентирани, ако македонците са още по-заблудени - мамата си трака!

Че няма да ги изтрият албанците - няма. Че ще се присъединят към нас - ще.

Македонска нация? Ха, ха, ха. Това е всичко резултат на нашите политици. Ако имаха ум в главата си, щяха да подкрепят финансово и всякак тези от Българите там, които се признаваха за Българи и щяха да водят политика на противопоставяне на измисления "Македонски" етнос наследство от Филип и Александър. Да им проверят ДНК'то на Македонците да се видят не са ли част от нас. Дай Боже Албанците да не разпалват огъня на отцепничеството, но опита показва, че натам отиват нещата. Македонските Българи да се готвят за война. А и ние трябва да им помогнем максимално защото сега е най-добрия момент да ги присъединим отново към България.

Сега остава и политическият ветеран Евгений Бакърджиев да осъди размириците пред и в парламента в Скопие и да подчертае, че няма нищо общо между тях и събитията около и в сградата на българското Народно събрание на 10-ти януари 1997 г.

С този неутралитет към проблемите на българите в Македония си затрихме историята.Борис Кирилов Христов роден в Пловдив е син на българи прокудени от Македония!

Евро фашизъм в действие! Ясно е че провокацията в парламента с незаконното избиране на председател и с пеенето на албански е целяла точно това! При това Македония дори не е в ЕС и пак ги шантажират и им правят номера! Сега и санкции щели да им налагат тия фашисти!

И какво стана!Според ЕС и Щатите македонците в Македония са националисти, а албанците в Македония"? Ако от амвона на НС ни запеят турският химн ние ,като какви да се държим?

Те вече са ни го пели, образно казано. Като путьовци се държахме.

Pesh0

Националист и родолюбец са синоними

Не националистите а запада пак си играе с барутните погреби наречени Балкани.Правили са го преди правят го и сега нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили-Ингилизката поговорка -Разделяй и владей не е от днес и вчера. А за нас НИЩО добро от запад не е дошло няма и да дойде /може и да идва но за два файтона мекерета/ !!!

Ясно е, запада иска да разцепи Македония на албанска и сръбска част. Плана за ислямизация на Балканите продължава ако не внимаваме и нас ни чака същото никой от така наречените западни сили няма да застане на наша страна , да не си правим илюзии... султана подвива мустак а ромънците така биха се зарадвали на добруджа да си я приберат пак.

Запада/Англия, Франция, Германия, Австро-Унгария/ на Берлинския конгрес през 1878 г. създадоха проблема Македония като унищожиха Санстефанска България която обедини всички българи в една държава и беше създадена от Русия при освобождението на България от турско робство. След това с помощта на САЩ разчлениха бивша Югославия а сега се готвят да приложат същото и спрямо република Македония. Следващата по ред е България, ако всички българи не се обединим и не им се опълчим.

Тия глупости си ги дрънкайте в Русия.

Неграмотността ходи и по такива като теб. едва ли някога ще се ограмотиш

И ти не вървиш лигльо!

Ние как ще се справим с еврогейските ценности. Метастазите им са обхванали вече цяла Европа.Като чета в тоя форум има доста народ за чистене.

Кой всъщност си играе с огъня?! Я ни просветли, 'щото нещо не можем да разберем мисълта ти... Кой създаде Македония?! И т.нар. македонски език! Кой впоследствие, след толкова години, разиграва ислямската карта на Балканите и дърпа котката за опашката?! За каква националистическа карта бълнувате, след всичко случило се на Балканите през последните 70 г.?

с любезното съдействие на сръбските и най-вече на българските комунисти.

Кой стои в основата?! Жокерче: Вж. кой в Западна Европа (кои институции, например в Британия) радетелстват и проповядват съществуването на мак. език! Вж. също така, ако не си спомняш, кой преди 7-8 год. предложи замяна на кирилицата с латиница, и се в същия дух!...

Нещо повече от православие и славянство не можете ли да измислите? И това при положение, че "братска славянска православна" Русия мъти водата в Македония?

"Той каза, че "националистите на Никола Груевски просто не слушат". Нагъл циник!

А ислямистите с какво си играят?А либерастите толерасти предатели?А продажния папа на какво си играе?

за папата и цялото папство не си прав! там въпросът е не на какво, а с какво? дъжат детски ръчички с упователен поглед в дупенцата им. ето това е цялата истина за новия, световен ред. обичат децата бе. ;-)

без да съм платен експерт, мога да кажа с ръка на сърдцето, че европа се албанизира, а светът - либерално фашизира. кой не скача е... ... ба тоя комунизъм бе! как не го надскочихме. дори с помощта на левия сорос.

Да не е говорил на албански и да не искат толкова неща! Защо за някои може да са малцинство и да искат автономия, а за други намиращи се в "демократични " държави,например като каталуния, не може?

Не са виновни националистите а албанците и арабите където им дават пари

семейството на могерини с "особените" си "ценности" откъде ги намира все такива "експерти", че откъдето и да минат - трева не никне? колко заплата получават тези "експерти" от данъкоплатеца за да всяват раздори, да подкрепят диктатури, да манипулират, да подкрепят умерени главорези и да подкрепят анархията на новия си фашистки ред.

Идиоти като Питър Фейт в момента призовават дявола! Руския дявол! След Косово, руснаците решиха, че могат да анексираха Крим. И го направиха. След Македония московците ще анексират 70% от Украйна. След като на албанците им е позволено, защо на най-голямата страна в света, че и с ядрено оръжие, да не й е позволено същото! Става страшно.

СПОКО БЕ, СТРАШНОТО Е В ЧУТОРАТА ТИ И В ПОДУТИЯ ТИ ТУМБАК. ето такива ровят по селцата ни и будалкат народа...

Западнолицемерна Европа изплювайки се върху Македония, вземайки страната на мюслюманите-албанци, все едно, че се изплю върху България. Познайте чия страна ще вземат САЩ и Западна Европа, ако същото се случи с нас! Отворете си очите - единствено православна Русия е наш приятел, а ние я предадохме.

Кого сме предали бре мушмурок ? Баси и неграмотника - пубер !

Пепче, мушморочето си ти! Някога може и да се осъзнаеш, ама надали. Какво още трябва да стане, за да се изясни на всички соросчета като тебе, че САЩ и запада като цяло подкрепят мюсюлманите на балканите и по-света, само и само да са в противовес на православна Русия. А вие гадни тъпунгерчета сте тяхната пета колона от безродници!

Запада/Англия, Франция, Германия, Австро-Унгария/ на Берлинския конгрес през 1878 г. създадоха проблема Македония като унищожиха Санстефанска България която обедини всички българи в една държава и беше създадена от Русия при освобождението на България от турско робство. След това с помощта на САЩ разчлениха бивша Югославия а сега се готвят да приложат същото и спрямо република Македония. Следващата по ред е България, ако всички българи не се обединим и не им се опълчим.

Хубаво е внушението ти, но виж фактите- Русия и.. освободи север- на България, а южна България и Ма- кедония останаха под турско иго и САМ българския народ и княз Алек- сандър Батемберг обединиха двете северна и южна България, а Маке- дония/част/ остана ЗАЩОТО всички Европа, Русия бяха против и Сърбия ни нападна /защото ще сме силни/ а бълг. войска воюваше с Турция... на двата фронта победихме- Турция и заплашени от Европа разгрома на Турция бе спрян, а Сърбия изгонена и прогонена бе чак до Белград... Така българскиге Юнаци се справи- ха с историческия си дълг за да ни има и НАДЯВАМЕ СЕ ЗА МАКЕДОНИЯ!

в Македония други си играят с огъня. Но не е толкова важно кой си играе с огъня, а кой и защо го кара да прави това.

македончета (националисти) плюха 25 години българщината, па сега че ручат жабета! През тези години они изпущиха важното - останаха си гламави маниаци за признание, след столетия незнание за тях!!!!!

Едно не мога да си обясня ,защо Джафери е произнесъл първата си реч на албански език.Ако това бе станало в нашето НС и Местан или Карадъй-то бяха произнесли реч на турски,каква би била нашата реакция?Това си е чиста провокация.Като направят албанския втори официален език, до разцепването на Македония има само една крачка.

Ако в нашият Парламент някой си позволи да държи реч на турски език и да звучи турският химн, я ми кажете какво ще се случи! Нека да не пропускаме причината за нахлуването в НС на Македония! Причината е защото новоизбраният им председател си позволи да говори на албански и по този случай звуча и албанският химн. Случаят е безпрецедентен!

много скоро и в нашия ще има реч на турски и никои няма да каже гък - кои мислиш ще протестира - дядовци, баби на по 80 години, или неграмотни роми, дето изобщо не ги вълнува, или самите турци?

Експерт: Националистите в Македония си играят с огъня С огъня си играят политиците,включително и най-вече албанските цигани.

ВСИЧКО Е ЗАРАДИ"ТУРСКИ ПОТОК"!!!ГЪРЦИТЕ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕГО И САЩ ЧРЕЗ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА МАКЕДОНИЯ ЦЕЛЯТ ДА ГО СТОПИРАТ!!!

И къде го видя да се строи този ТП ? Сайпен и Газпром водят дела помежду си, турските компаснии се съдят с Газпром. Кво се строи ?

Това не са ли гражданите в Държавата си?

вън американските чафути от македония и балканиет!

На 14 ноември 2008 г. в сградата на Питер Фейт в столицата на Косово Прищина избухна бомба. Робърт З, Андреас Й и Андреас Д, агенти на германската разузнавателна служба на БНД, бяха арестувани по подозрение, че са хвърлили бомбата. На 29 ноември тримата мъже напуснаха Прищина на специален полет за Берлин.

Ами какво ще правят руснаците сега,които създадоха тази измислена държава?

ПРОЧЕТИ ЗА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС 1878 И БУКУРЕШКИ ДОГОВОР 1913 ... БЕЗКНИЖИЕТО НЕ Е ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТЪПИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ

Македонците да режат глави на всеки резаняк!! Инак-ония ще ги избият и претопят! борбата е на живот и смърт!

Това е най-сигурният начин да ги сцепят. и милошевич така действаше, и ... няма вече милошевич, нито косово в сърбия.

А това е последния залък, който няма да преглътне Сърбия - напук на техния его-маниакален нахалитет.

"Извънредно. Джамията във Винтертур: Имамът апелира за смърт на ... християни и немюсюлмани", писа швейцарският Ле-з-обсерватьор на 28.02.2017г. ("Exclusif. Mosquée de Winterthur: L'imam appelle à la mort des chrétiens et des non musulmans.", Article publié le 28.02.2017, Les Observateurs). "Австрийският президент предлага носенето на воал за борба срещу ислямофобията" ("Le président autrichien propose de porter le voile pour lutter contre l'islamophobie", RÉSEAU VOLTAIRE, 28 AVRIL 2017).

КРАЙНО ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА НЕ ПОДКУПВА ПОЛИТИЦИ И ДА НЕ СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ.А ДА ПРЕМАХНЕ КУПОННАТА СИСТЕМА В РУСИЯ.ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК СМЕ.

навсякъде и във всичко, само защото лично страдаш от синдром "Русия"! Не пиши глупотевини! Хората не пасат трева!

Ти се глупак защото си копейкаджия

Хамериканците си правят нова демократична пролет. За сега използват псевдосоциалистите и шиптърите в Македония. Но може да се стигне до томахавките

хамерите вкарват в действие лозунга :"Разделяй и Владей"! Противопоставят един на друг групи, общности, народи..., докарват ги до там... да се самоизбият...Разплакват майката и на едните и на другите нееволюирали и неосъзнати човеци.... за да бъдат те - Господарите, владетели на света!

МАКЕДОНСКИ ВЪПРОС ИМА ОТ БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС НАСАМ ..... КОГАТО НАТО Я ВРЪЩА НА ТУРЦИЯ

Не бяха ли комунинтернационала и Сталин тия дето създадоха македония? ко са праиш?

ПО СКОРО СА РУМЪНСКИТЕ ВОЙСКИ КОИТО 1913 ГОДИНА СТИГАТ ДО СОФИЯ:)) .. Букурещкият договор, сключен на 28 юли (10 август по нов стил) 1913 г. между Румъния, Сърбия, Черна гора и Гърция, от една страна, и България, от друга, е един от двата договора (наред с Цариградския), които слагат край на Втората балканска война. Под натиска на румънските войски, достигнали околностите на София, България е принудена да отстъпи Южна Добруджа на Румъния и да се откаже от претенциите си за Македония. Съгласно договора Сърбия получава Вардарския, а Гърция Егейския дял на областта. За България остават Пиринският край и Западна Тракия.

а в сириа, защоооооооооо? томахока осъждате ли го?

Е спри го томахока де. Нали небето е затворено и има С400?

sps_hrsf@abv.bg

аз томохок нещем да спирам. искам австриа да осъди насилието...нали това прави у момента.

Сега е моментът да си вземем нашата Македония и окончателно да отсвирим сърбоманските удбашки мекерета.

НЕ ДА Я ВЗЕМЕМ , А ДА ИМ ПРЕДЛОЖИМ ФЕДЕРАЛНА ДЪРЖАВА :))

Аз не искам Македония да си я върнем, защото ще се напълним с арнаути!

това не са националисти, защото фиромакедонска нация няма. Това "антички" или по-точно казано промити мозъци от фиромсаката пропаганда, които се имат за роднини на хуните от Пакистан.

Ние трябва да помогнем на нашите братя Македонци или каквито искат да се наричат. Приятел в нужда се познава. Вижда се отвсякъде какви глупости са вършили, но толкова знаят и толкова могат. Да ги подкрепим с всичко каквото можем. Нашите прадеди няма да са доволни от нас ако им обърнем гръб.

Амо помогни де. Събери 10-20 хиляди и ги метни през терасата.

Абсолютно си прав, но виж отдолу какъв педераст миризлив те репликира. Сигурно и обрязан.

обрязан педераст миризлив е майка ти.

С огъня си играят руснаците!Ясно е като бял ден,че русия подържаше партията на Груевски който направи всичко възможно Македония да не влезе в нато и да я държи в позицията на вечен преговарящ!И в Сърбия руснаците се опитват да разпалят конфликт като организират провокации и от двете страни.С проспъбски надраскани. влакове и с подкупи на албански лидери и обикновени криминалници! И у нас руските патриоти,комунисти и президентът дори плещят врели некипели срещу Турция и Ердоган,а и срещу Европа и САЩ за да ни дестабилизират

Май не сте осведомен даже кога да ходите по нужда та за това използвате памперси ама не сте виновен вие а тия дето са ви докарали до това дередже и които продължавате с дърдоренето им да защитавате.. Значи албанец говори на албански и пее албански хуим в Македонското народно събрание ама видите ли Русия виновна???

Ти не беше ли истина? Абе я си еби мамата.

Осведомения, що не правиш секс със ушите си, явно си инструктиран от щатското посолство да прикриваш фекалиите на Олбрайт, разпръснати из Балканите....

Какво общо имат днешните македонци с Александър Македонски? Срамуват се да се нарекат Славяни ли? Има нещо криво в тази ВМРО.

Общото е част от името. :)

Мога ли да попитам- толкова бързо ли му е нужно на ЕУ и американците всички от южните Балкани да нахлузят чалми и фереджета? Нещо не вдявам по този въпрос- те нас ни мислят за идиоти или те самите са идиоти?

Ника е грешен- да се чете нещо не вдявям.

осигуряват си възвращаемост на "инвестициите" от конфликтите, които те разпалват със собствени пари. по това са всепризнати "експерти", както и по долнопробни манипулации.

какво пък са ти виновни ЕУ и америка?

Е за какво има да се говори със слепи, глухи и безмозъчни!

Как пъ сички, които са толко далече оттам се изказват по въпроса?! Както винаги, важното е България да не поема командото!

Шиптърите идват и към България...