Нов неуспешен ракетен опит на Пхенян

Първоначалните признаци сочат, че новият севернокорейски ракетен опит е бил неуспешен, заяви американски официален източник, цитиран от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Нов неуспешен ракетен опит на Пхенян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клевета след клевета, както зарина. Няма снимки, няма скици, само приказки на южнокорейски журналисти. И жалки колажи, както dir "публикува". Че луди ли са сега севернокорейците да правят изпитания, преди да си е тръгнал самолетоносачът ? Те ракетите не са като фишеците, 1-2 пуска в годината, най-много. И точно сега - 3 пуска (толкова докладват, виж ми окото) под носа на американците. И все "неуспешни", сама се взривила, т.е хем не излетяла, хем заплашила свотовния мир. А стига бе ! Тръмп им го каза - "fake news".

И аз имам едни ракети,с които стрелям по празниците от балкона,но не се бях сетил да заплаша САЩ с унищожение.Явно тоя Ким е мноооого голем......смешник.По-голям от бай тоше и ученикът му боко.

Янките пратиха няколко кораба с овце, дори и самолетоносач с овце, вклячиха се и дна овчевоза он Япония. И какво, дреме му на Ким, че идиоти като теб подсмърчат, а янките ги е страх.

Корейците имат право да се защитават от САЩ, както и всеки друг народ. Вярно, солено им излиза но смятам че си заслужава. Независимостта е скъпо удоволствие.

"...пренебрегна желанията на Китай и на неговия високоуважаван президент..."??? Да бе САЩ опитват някакви връзкарски номера. Но Китай им е сърбал попарата многократно и номера няма да мине.

По всичко личи,че Малкия Мук се гъбарка с краварите.Краварите не знаят с какво разполагат корейците и се боят да не получат голям юмрук от Малкия Мук, като подарък за арогантността и агресията си срещу по-слабите от тях народи и държави.Иначе отдавна да са нападнали Северна Корея,посявайки и там краварската си"демокрацуя".

Абе тия слабите дето ги тормози сащ , хем слаби хем тормозят по няколко милиона свои. Като изядат накрая шамарите от силния и се правят на жертви. Некви силно слаби психопати.

Щудех се кога ли на жълтия диктатор ще му набият канчето убиващ собственоръчно сънародниците си? Май времето му е дошло! Шоуто да запоне сега!

"Според американските военни изглежда става дума за ракета Кей Ен 17 с твърдо гориво. " Въглища? О, не!...

Накрая, някой от поредните опити на тия ще им се взриви над главата и ще им приключи безславно сагата на "възхода".

В същото време САЩ тества ракета Минутеман преди 3 дни, макар и без ядрен заряд. Като я е изстреляла над Тихият океан някъде към Пацифика.

Тихи океан и Пасифик е едно и също.

Ахахахах -двойка по география. Тва е се едно да кажеш, че Пловдив е някъде към Филибето. Чети, говедарче.

Камунизите се гаврят се и подиграват с "великата свръхсила и най-богатата, където всеки идиот може да стане президентин"", гаврят се с малоумния Тръмп, а тук говорят за "божа росица" дет не засягала афторитета на ФАЩ-агите.

"ракета Кей Ен 17 с твърдо гориво" Дърва или въглища?

Кафява газ от морски армади и рециклирани памперси.

И как са ги извадили от дъното на морето след срещата с овчевоза?

На пелети е .

Много харесвам Ким Чен! Вече не харесвам Трамп! В Путkин съм влюбена!

Светлана Шаренкова, любимата на Митю Гестапото, са първите шорошоиди, агенти на Елцин. Сега ще духат таратора.

джуджето и кюфтето са нашите любими дикатори! Колкото повече ни тъпчат, толкова повече ги обичаме!

ЯВНО ДЖУДЖЕТО ПУТЛЕР Е ЗАСАДИЛ БОР В ТВОЯ ЗАДЕН ДВОР .

и маймунския си задник ли имаш предвид когато пишеш за червени задници?!

Балканска му работа. Седнали сме да намираме кусури а Америка. Кой от вас изобрети смартфона? Таблета? Дядо ви ли изобрети компютъра- на село, на нивата? Ами автомобила- прадядо ви Форд? И крушката ли някой ваш прадядо я изобрети? а, на бе-вие сте създатели на нов софтуеър, на нови композици и поеми на световно ниво- класика за поколенията! Вие разработихте най-новия трактор, най-новия комбайн, най-новата пакетажна машина! Вие разработихте проектите на Тесла? Вие имате алгоритъм за работата на Уолстрийт? Току-що сте открили лекарство за рак? Намерили сте нов начин за производство на електроенергия и ей-сега ще го внедрите? Имате готов проект за нова антиракетна система?Имате идея кка да се оползотворят отпадъците, които произвеждате всеки ден? Благодарение на вашите усилия ще настане мир и разбирателство в света- вие сте посланици на добра воля?Не ли? Ами какво само кудкудякате тука?

защото и създателят на компютъра, Джон Атанасов, е българин и Никола Тесла е сърбин, пък и още мнозина други са все "тъмни балкански субекти" със светли мозъци чиито достижения са все "американски", разработки. Та какво е американската нация?! Сбор от представители на всички народи по света които насилствено, първоначално като завоеватели или затворници или роби в колонията, или доброволно, като авантюристи, бягащи от съдебно преследване в родината си бандити, на по-късен етап и като търсещи работа или по-добър живот нормални хора (например легендарния Дан Колов), са заселени в северната част на този континент. Та така, и балканците са част от американците, ясно.

Джан Атанасов и Н.Тесла от кои са?- От затворниците, завоевателите, робите...и къде са живели и направили своите открития- не ли в лошата Америка? Да, разбира се.Ами, значи са американци. Аз питам вие и вашите родители, останали тук, какво са сътворили от вашия бит, от всичко, което ползвате днес, за да живеете цивилизовано, та сте седнали по балкански дребнаво и завистливо да коментирате? Първо се откажете от тези неща в бита си и чак тогава-моля, моите уважения към позицията ви! Седнали да защитават един азиатски сатрап. Срамота.

Мале, на Тръмп пак са му дали да си играе на Туитер.

този месец в Северна Корея. Преди близо две седмици една ракета която официално бе обявена за изстрелване на 17.04.2017г. се "само изстреля" на 16.04.2017г. и се самовзриви. Днес една изстреляна ракета се "само разпадна" над Японско море. Още по-интересно е, че едни хора които си мислят, че знаят всичко, научават какво се е случило от телевизията.

САЩ ЩЯХА ДА"РЕСПЕКТИРАТ"СЕВЕРНА КОРЕЯ ПРИ СЛЕДВАЩ ОПИТ???НЕ ИМ СТИСКА!!!

А дали американците ще разкажат какво става ако ги респектират? Представи си че удари подводница.

Или не им стиска или са агресори. Няма празно, путинофила е винаги прав. Джуджето е или умерено и спокойно, когато губи и се прибира, или решително и твърдо, когато напада... Колко лесно, а? :))

jingiby

Интересно, ако на ракетата имаше ядрена бойна глава и тя се беше самовзривила, както стана сега, над Северна Корея! Дебелата Свиня щеше да се самоопече на радиоактивен грил...

Досега САЩ са провели ПОВЕЧЕ ОТ 1000 различни ядрени опита ! Само истински наивник или отявлен глупак би повервал , че всичките са успешни . ( иначе защо им е да правят толкова много опити и да хабят безобразно скъпия и трудно добиващ се Плутоний ) ??? За Хамериканските неуспешни ядрени опити обаче - ПЪЛНА ТИШИНА !!! ( Все едно изобщо не е имало такива ) ! Що така бе уважаеми медиии ???

Май ще става нещо!Според Телеграф, самолетоносача на американосите е тръгнал към бреговете на Северна Корея,веднага след неуспешният старт на корейската ракета. А според Дейли Майл ,Испански военен кораб P78 Cazadora е навлязал в териториалните води на Британският Гибралтар нарушавайки артикул номер 50 от споразумението подписано от Испания и ГБ като страни членки на ЕС.

аххха...артикул номер едно...тва да не ти е стока бе човек...

КНДР провела испытательный запуск баллистической ракеты из района Пхеньяна. Пуск был произведен в 5.30 часов утра по местному времени. Ракета полетела в северо-восточном направлении, а затем взорвалась, передает "Интерфакс".

ВАЖНО!!! Всички от "Славянска литературна и артистична академия - Варна" спешно да се явят на ул."Бачо Киро" No 8 за нови инструкции и плащане на хонорарите - месеца свърши, който не дойде - изгаря. Аташето после ще ходи да празнува 1-ви май, а като се запие - та една седмица.

ВАЖНО !! Всички от : "Отворено общество","Работилница за граждански инициативи","Център за изследване на демокрацията","Център за либерални стратегии","Център за социални практики","Атлантическия клуб в България","Фондация Европейски Институт","Институт за пазарна икономика","Институт за регионални и международни изследвания","Център за академични изследвания","Фондация Америка за България","Центърът за икономическо развитие","Фондация 14-ти януари","Фондация Пайдея","Фондация "Работилница за граждански инициативи","Институт за развитие на публичната среда","Фондация "АКСЕС-София","Български хелзинкски комитет","Институт "Разум","Център за култура и дебат "Червената къща" ,"Асоциация Прозрачност без граници","Фондация "ХХ-Триола Квинтола","Фондация "Инфо Спейс","Фондация Риск Монитор" ,спешно да се явят на ул.ул. Козяк 16, за нови инструкции и плащане на хонорарите - месеца свърши, който не дойде - изгаря. Аташето после ще ходи до Южния Парк, за да поплаче пред паментика на Роналд Рейгън.

Какво не ви хареса в коментара ми,че го изтрихте? Съдържа само факти и нищо друго. А-а-а, разбрах! Не е издържан политически! Появиха се нови партийни секретари! Коментарите трябва да са про натовски,възхваляващи САЩ! Извинявайте, забравих!

Видях ти коментара и имам едн въпрос. Ти хубави свирки можеш ли да правиш, защото за друго явно не ставаш.

Майка ти знае..

Сега на кого да вярваме - на онези, които властват над народа, налагайки информационно затъмнение и цензура, или пък на онези, които манипулират общественото мнение чрез фалшиви новини? Опит с ракета може да е имало, но може и да не е имало. А ако е имало може да не е бил успешен, но може и да е бил успешен. В много странии времена живеем ...

голем, голем, та баш дебел. А иначе верно е, корейците гладни ядат плъховете пържени, печени, сурови...

троловете на пут/киМ се надпреварват да доказват колко успешен всъщност бил опита. Сега освен копейки, вече заработват и севернокорейски чхъни. Ким ги очаква с нетърпение и след като се потрудят в концлагера му, ще ги нагости с шепичка ориз...

С нетърпение чакам следващия ядрен опит на пхенян

Ракетата е гръмнала почти веднга след изстрелването над корейска територия, изминавайки не повече от 50 километра. Какво Японско Море ви мъчи ???

коги е гръмнало тюфечището са ?!... Баш на старта или не се знае колико е летело тенекето баш...!?

Пишат че опитът бил неуспешен, но най-вероятно е успешен. Цялата информация за Северна Корея умишлено се изкривява, но краварите постигат обратния ефект на "лъжливото овчарче" в случая на "лъжливото краварче". Дори да има някаква истина в цялата история хората се съмняват на краварската пропаганда и с право. Колкото до Северна Корея, могат да имат само адмирации, че сами в условията на пълна изолация постигат високи технологични резултати. А ракетите им рано или късно ще се усъвършенстват, не греши само този който не работи нищо, както ни направиха нас измекяри в собствената ни родина със съсипано производство и икономика, разчитащо само на цедените еврогейски пари контролирани от мафията на мутромафиотите на власт трети мандат.

Бееееееееее, беееееееее.

Откога кравите започнахте да говорите чужди езици?

Драги мой внуче, Дължа ти извинение. Забравих да впиша в учението чучхе, което ти несъмнено познаваш добре, едно малко, но много важно нещо. Имай го предвид. То е: Таралежи с гол гъз не се ловят. А ако все пак решиш да пробваш, трябва да знаеш, че много, ама много боли.

Мили мой Дядо, ти по-добре от мен знаеш, че мечтата на всяко малко диктаторче е да стане ГОЛЯМ ДИКТАТОР! Но какво да се прави, като живеем в такъв лош и несправедлив свят? ПП Моля те, прати ми видение на съвършена технология за килоти с двойно дъно. Твой Ким-чо Любим-чо

Мани ги ти кюлотите, приготви си тенекиени гащи.

Всъщност опитът е преминал успешно. Проблемът на северокорейците беше в двигателите на ракетите при старт. След като е изстреляна успешно и достигайки изчислената орбита ракетата се е самоизключила. Да не вземе някое нервно краварче изцапало памперсите във великата флотилия, която плува на юг вместо на север, да изстреля в див страх цялата налична ракетна техника. Те нервите на краварите са слабички, особено когато касае скъпоценните им миризливи животчета.

Батенце, ако някое краварче ти го отпере в анусчето, ще се насереш. Пухльо.

Ела да ми го отпереш краварска нещастна и продажна тъпа проститутко. Ще се насереш още щом ме видиш.

"хаджи Генчо" се опита да привлече вниманието Ви върху ПРО . Това е един страхотен театър, най скъпия в света. Бил съм и в Колорадо спрингс и в Шайенската планина, бил съм и в Пхенян. И едните и другите - и Запада и Изтока имат един и същ продуцент и сценарист в щата Пенсилвания. Всички са зависими - и сценаристи и протагонисти. И Путин и Кимчо и Трънчо и Ци-то и дори Бойко са пионки, добре платени, но яко контролирани. Но по -умните от тях лекичко модифицират разпорежданията, разбира се за лична изгода. И в малка България е така - не Бойко е премиера , друг, от североизток от София е. Става въпрос за мноооого пари. Така е навсякъде по света, инкасото е на един стопанин. 300 души администрация. А тия ракетки са фишеци от 30 години.

А българските им верни дрогаре отвърнаха: "Заедно можем повече!"

Целият краварски страх идва от това, че северокорейските ракети вече спокойно могат да обрънзат Лос Анджелис и Сан Франциск със Сиатъл. Да го питам тогава чичо ви с бозата Линдолс какво ще произвежда и къде ще го продава. Не случайно кмета на Сан Франциско заповяда да се копаят окопи и противоядрени бункери.

Пълни глупости и фейкнюз.- Всъщност копаме въглища за новия Стелт на Ким.

Глупости на търкалета са тези ракети . Истината е че Тръмп изкара пари от залози .Не се шегувам - САЩ Букмейкърите даваха сигурен коефициент 1,3 за успешен старт , за неуспех залога беше 250 .

Няма ли американците да им фърлят една бомба на севернокорейската паплач?

Таз година половин ракета, догодина-цяла!

Поне лети , не като на Перуката 90% от Томахавките да изпопад в пустинята.

А до пустинята как са стигнали...може би лазешком с прибежки? Като се има в предвид че са изстреляни в морето някъде около о-в Крит и минаха незабелязано покрай прехвалената С-400!

Абе минали те незабелязано, ама пистата цяла!

Направо вече си плаче за тогоански овцевоз.

И кое му е неуспешното- не дай си Боже в боен порядък...

Имате предвид ако Се бе 'разпаднала' Преди старта ?!

Дето един мъж седял на камък и си млател ташаците с две тухли. Минава друг и го пита - а бе, не те ли боли? Онзи отговаря - боли, ама да знаеш какъв кеф е, като не се уцеля...

Леле ! - Св. Шаренкова - Е тамадата на туй незнамквоси ?! - Задължен !

Извинения ! - се отнася към Колегата 'Светлана Шаренкова' .

Съвсем скоро САЩ, ще го отнесат от някоя държава! Цял свят ги мрази. Съществуването на държава, като САЩ е вредно за света и за американците дори.

Верно е това! НИЕ съм света!

Невярно. - различия/разногласия - Да ! , ама НЕ и Вашето незнамквоси.

Нашето разочарование от неуспешния ракетен опит е неописуемо. Независимо от това, ние ще закрием "Тръмп общество в България", но за сметка на това ще основем "Ким общество в България". Венсеремос!

Дерзайте, другари! Цял прогресивен Тутра-Ким е с вас!

Добре бе, извършила Северна Корея опит, който бил неуспешен щото ракетата не стигнала до САЩ, ами паднала в Японско море, ама не разбирам защо мучат краварите: "...на 16 май 1996г. Министерството на енергетиката на САЩ съобщава, че е оторизирало ABB Combustion Engineering Nuclear Systems, една асоциация контролирана изцяло от ABB, да достави широка гама технологии, оборудване и услуги за проектирането, конструирането, оперативното ръководство и поддръжката на два реактора в Северна Корея. Министерство на енергетиката на САЩ, отговорно не само за гражданската ядрена енергетика, но също и за производството на ядрени оръжия, знае, че тези реактори могат да бъдат използвани за военни цели и че предоставените знания и технологии могат да бъдат употребени за военна ядрена програма... Договорът за неразпространение на ядрените оръжия задълчава държавите, притежаващи ядрени оръжия, да не ги предоставят на други (Член 1), а държавите, които не притежават ядрени оръжия, да не ги получават (Член 2)..., из публикация от 11 януари 2016г. във френския Резо Волтер под заглавието "US технология в севернокорейската бомба" ("De la technologie US dans la bombe nord-coréenne", 11 JANVIER 2016, Réseau Voltaire).

Ами, стават грешки...все пак сме потомци на обикновени каубои, не на Източни Божества.

Това ясно, ама тогава що ревете, като никой не ви е крив за дивотиите?!

...от 1996та ?! ... Само оторизация. ...цитирана Баш от Френски и то Баш 2016та ?!

оторизация - значение на думата оторизация в Тълковен речник ... Значение на думата оторизация ж. Книж. Упълномощаване; оторизиране.

Краварите се насраха...нали голям го вадеха. Смях пълен...давай Ким...покажи на чифутската сган...

Инициатива за стратегическа отбрана (на английски: Strategic Defense Initiative) е дългосрочна програма, обявена от президента на САЩ Роналд Рейгън на 23 март 1983 г. Основната и цел е чрез научно-изследователски и конструкторски разработки да се разработи мащабна система за Противоракетна отбрана (ПРО) с елементи на космическо базиране, която да предотвратява или ограничава възможното поразяване на наземни и морски цели от Космоса. Системата е предвидена да прихваща съветски ракети по време на Студената война. Средствата за масова информация я кръщават Звездни войни

Ко? Нье!!!