ЕС: Вратата за членство на Турция остава открехната

ЕС оставя открехната вратата за членство на Турция, но тя трябва да изпрати по-ясни послания ще изпълни ли критериите за човешки права и върховенство на закона

Обратно в новината

Коментари - ЕС: Вратата за членство на Турция остава открехната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция, като територия, трябва да я орежат и ограничат от Анкара на Изток! Другото да се даде на Гърция и България. Турция в лицето на Ердоган скоро ще престане да съществува.

Тази италианска красавица за пореден път показва че е тотално неадекватна и нищо не разбира от политика. Тя и нейните шефове Юнкер и Меркел като верни слуги на Рептилите Сорос Родшилдови и Рокфелерови продължават самоубииствената политика към унищожаване на европейската цивилизация канейки ердоган и мюсулманските пълчища да ни ликвидират тотално. Целият свят е против султана ердоган, тая овца продължава да държи "вратата открехната"! Няма ли още лидери като Орбан да вземат властта в ЕК и да разкарат всичкия боклук от там.

Какво велико падение на европейските ценности .Европейският съюз прилича на буца сирене проядено от мишки и червей.Има ценности само на книга ,реалността е трагична .Оставили са една некомпетентна Могерини да забатачи делата още повече .Печално....

Европедалите мислят само със задниците си.

Тия ге.иове от ЕС съвсем изтрещяха. Абе малоумници, забравихте ли в Германия какво правиха тарамбуките, в Белгия, Франция .... Ей такива същите фанатици искате да ги вкарате в кочината ЕС.

Ислюмът е религия, която утвърждава неравноправието между половете. Турция е страна, на която само 5% от територията е в Европа. В Турция религията се слива с дръжавата. Всички малцинства се мачкат, най-голямото, кюрдите 70г. се наричат "планиниски турци", защото в Турция може да има само турци. И какъв ЕС?

Само идиот може да иска да вкара мюсюлманска страна в ЕС.

na mogerini prez putaka i otkrehnat shte mine edin chlen. Absolutno protiv Turciq v ES.

и защо си против бря ганио балкански. на какво основание бря мушмула червивo?

shto ne idesh na maiksi v samata putka be kozar???

Не разбирам членство и ли член ще минава през открехната врата? Ако е член .,.. да се надупим тогава !

...какво да коментираме ?!?...Lавров се подигра дипломатично с нея !

Ако е задната врата ще е тъкмо по вкуса на турците - обичат задни врати /и задни отвори/.

Цитат от википедиа: Федерика Могерини, "... Защитава докторска дисертация, посветена на исляма и политиката. "

Могерини е директен символ за упадъка на ЕС на световната политическа и икономическа сцена. Тази жена е изключително посредствена и немощна в каквито и да е преговори, постоянно става за смях. Последния случай е когато писа туит в подкрепа на Макрон по време на изборите, и после се сконфузи от въпрос на репортери защо се намесва и взима страна.

ЕС изпусна влака, Турция още от 2015г. договаря разплащане в национални валути и излиза от долара и еврото. ЕС губи влияние и ще потъне заедно с ФАЩ.

Оттатък Босфора и...Урал - е друг свят !?

Сигурно е голям кеф?

...голям е!

Тези що са се разбързали така? Няма ли кой да ги подмива? ?

Що ли ? Чичко Путин хем ги сапунисва, хем ги бръсне!?

тъз мяза на лисбийка:)

Не знам дали е такава, но като я гледам, почвам да проявявам разбиране към педесите

Робовладелците искат да подскажат на гаджалите- Свалете Ердоги и.. ви приемаме!

Дебили.Но естественият подбор не ще ги търпи дълго.

Най-реалистичното тук е обединение между гейщината и манафщината , друго няма.

Тази гопожа се излага непрекъснато. Говори само небивалици. Да и отворим широко вратата и да я изгоним.

Направиха така че геьове , лезбиянки, нарко-зависими и пиянци да управляват Европейския Съюз , а ние обикновените ,нормални трябва да сме жертви на ниските страсти на тези така наречени Евро-бюрократи ! До кога ще бъде ? Днес ще гледат Брекзит , навреме Британците се усетиха и бягат !

Туй само евробюрократщината го умее- да не вижда очевидните неща и да си живее в паралелния свят.Никога Ердоган няма да заиграе по европейска свирка ,без да коментирам недостатъците на едната или другата страна , защото позитивите и на двете все повече намаляват.

Каква Турция в ЕС? Вие изпяркали ли сте нещо? Това Турците не са европейци, турците са хора с вампирска култура.

чак пък "вампирска култура" ?!? хаиде бре "мушмуло" - и ти си със мушмулска култура !?!

Европа няма да допусне Турция в ЕС,затова пък БСП е винаги в съюз с ДПС. Турци и комунисти са винаги против България

Задната врата на ЕС постава открехната за Турция. Т.е. сега не може, защото не е прилично, но се навъртай наоколо. С две думи на ЕС му се ще, но не смее от кумова срама.

Тази самозванка на снимката много крива е снимката и ! Както е тръгнало ще стане Евро-Арабски Съюз , остава и на Катар да обещае ! Кога им свършва мандата на тази и пияницата Юнкер , че направиха толква гафове че другите Евро-Правителства след стотина години могат да изчистят Европа от гафовете ! Какво стана с оная крадла Сталинка , върна ли парите които е присвоила?

дадоха резултат. В такъв случай се казва не "врата", а "порта", и не премиер, а най-малкото Велик везир, да не кажем Султан! Свиквайте, Той иде.........

Искам да попитам.Коя диктатура е по-опасна?Севернокорейската,с никаква икономика,или турската на Ердоган с много развита икономика и претенции за съседни територии?Чакам някои от постоянно коментиращите хитреци да ми обясни!VENSEREMOS!!!

Не зная кой врата е открехната дали на ЕС но май през открехната врата на ДИР виждаме че още си пият кафето а тия новини брадясаха от вчера.На Дир това им е слабото място новини от преди 10-15 часа.А иначе модераторите добре пишат тук във форума поназнайват нещо но понякога и големи изцепки правят та и те се учат в движение :))) !!!!!!

Това е защото спинкат през ноща. Това не е 24 часов сайт за новини.

Дори и така де е, съгласен съм но поне защо не са на две смени ? Сега е 08-06. а ние четем новини от вчера ми той Кубрат може и сметовен да стане до следващите новини или Ким да потопи хамериканската черупка пък ние редовните читатели на ДИР да не сме информирани !!!А защо трябва да се информираме от друго место може да искаме от тук !!!:)

Европейският съюз се оказа троянски кон.

ЕС и НАТО са инструменти на САЩ за контрол върху Европа. Най-страшен за САЩ е съюз Германия -Русия.

Защо ЕС не наложи санкции на Турция, а ? Боклуци !!!!

Да България, Кроация....утре Албания...и какво е ЕС . Унищожиха всички български фирми , вземаха младите за слуги в Европа там работят за по 1500-1800евро около 1000 евро наем , застраховки , храна .... ток и парите пак остават там . Старите сами в бг за резил с по 150-250 лева. Големи маркети и фирми окопали бг продават си стоката . Aма ако влезе Турция ще им се развали апетита. Въпрос на време ще плачат . Остарелите държави на запад пълни с лезбийки и педали , а Турция с най - голям процент на млади хора. Старите чакат пенсия и здравеопазване а младите в Турция купуват къщи , коли , туризъм .,,,, скоро ще го духат на Турция ако имат оче въздух.

Стига си я хвалил тази Турция Когато се скапи като България тогава ще я приемат Ти да мислиш че 1989 г в България нямаше заводи ? За какво и е на Европа конкуренция ? Младо население значи млади потребители на западни стоки

Турция може да се превърне за Европа това което е Китай за САЩ От друга страна всичко което го има днес Турция го имаше и в Украйна До къде ще заееде Турция Ердоган и какво ще стане след като падне от власт Това е въпроса

Викаш, Хърватия, Кроация, Курация - все тая...

Не се заблуждавайте,че вЕвропа има ценности които вие си представяте от холивудските филми. Запада е с манталитета на Римската Империя за тях сме плебеи не равнопоставени

един приятел от Италия ми рече че от тая с триста зора са се оттървали изпращайки я в Брюксел Същия дол дренки бил и Юнкер -мижав чиновник от градче държава Затова и ЕСа е в това състояние Ама и ние си знаем де Няма съюз с наше участие който да не е завършил печално Факт

от години защитават кюрдското малцинство изтребвайки го неотклонно и яростно

от години защитават кюрдското малцинство изтребвайки го неотклонно и яростно

Боже какви сте дупедавци... до преди 2 седмици съвсем други песни пяхте.. Това за мен вече е определения край на ЕС.

Влязат ли 80 милиона турци в ЕС,с християнска европа е свършено ,а може би това ви е целта на теб ,Юнкер,Меркел и Туск?

Oбоснови се !!! я ми кажи как точно ще влязат 80 милиона Tурци в Eвропа и тя ще изчезне благодарение на тях ??? "EC" с население близо 400 милиона - как ще изчезне?!? или си проста мушмула .. и си пишеш тука колкото да не заспиш и да плашиш гаргите - мислещи като тебе (t.e. мислещи със задните си части..).

Како ЕС е продънена кофа!

Срещата с Турция за този век се отменя и няма нужда повече от лицемерие. По- добре да мислят за партньорство в добри условия след договорката с англичаните. През следващия век Турция няма да я има като държава.

Никога ислямска държава в ЕС! Турция е друга цивилизация, ориенталско-азиатска, мюсюлманско-авторитарна, нищо общо с европейските ценности! Могерини с какво право дава насока на отношенията с Турция, не си спомням някой да я е избирал.

За да съществува един тумор, той има нужда да се храни. "Икономическият тумор ЕС" кани (уж) все нови и нови членове, за да може ядрото му да живее охолно, но не и периферията му. Трябва да се прави разлика между собственици на ЕС и членове на ЕС. ЕС няма за цел да раздава блага и да е Майка Тереза. ЕС е бизнес и подчинение. Турция е огромен пазар с население от 80 милиона души. Украйна също е огромен пазар с почти 40 милиона души. Да не си мислите, че става дума за едни добри лелички и чичковци в Брюксел, които се чудят как да дадът някому нещо ? Спре ли разширението - тумора умира.

Браво, 1 смислен коментар

Пропускаш, че освен нов пазар, присъединяващите се държави са и източник евтина работна ръка, т.е. робски труд.

Знаете ли кога Турция ще се откаже от смъртното наказание .... "НИКОГА". За тези които открехват вратите на Европа за "Турция" като член на ЕС, простичко ще го кажа, че те няма да са в политиката повече, и "Турция" ще я изключат от ЕС. С такива си действия някои политици ще разтурят ЕС, то е на път да се разтури "ЕС".

Народа в България също е за смъртното наказание и с право и един референдум по въпроса, категорично би доказал това.

Не виждам с какво България, в кои области превъзхожда Турция за да е в ЕС, а Турция да не е страна-членка. Май ги е шубе на страни, като Германия и Франция от Турция и нейната мощ, това не е България да си правят с нея, както си искат.

Начело на ЕС сега трябва да застанат хора като Орбан ,за да има бъдеще...и промяна иначе изхода се вижда...в тунела и идва

..твърде много го превъзнасяте този Орбан, и как ще бъде начело на ЕС, когато приноса на Унгария в този ЕС няма как да е равен на страни, като Германия да речем.

Че нали всички сме равни в този съюз!А германия е дете на Австро-Унгария!

Дай Боже да духне "Вятъра на Промяната" в тоя ЕС и да вземе да затвори напълно тая леко открехната врата.... Дай Боже....

за 101 път казваме Турция трябва да забрави за членство в ЕУ , ама , айде да не затваряме вратата

Добре де, нали в ЕС е демокрация... Защо тогава ЕП не направи референдум в страните членки и тогава да взима решение за Турция????? Ако ВСИЧКИ са съгласни - добре, ако не да тръшка вратата и токо.... ТОВА Е демокрацията, НАЛИ??? Не диктатурата на власт имащите над всички, на всяка цена..... Спазваите си правилата господа европейци, не го карайте с двойни стандарти.......