Откриха 1,2 млн. евро в багаж на летище

Властите откриха 1,2 милиона евро в багаж на летището в Дюселдорф, съобщи германската митническа служба.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 1,2 млн. евро в багаж на летище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смотняци. Мислят си, че на скенер пачките не си личат.

Абе усетих аз че ми липстват некви джобни....

Ох , защо не ги намерих аз ! Тогава щях да си ги пренеса на малката ми виличка в Трънско и ни мафия ни полиция щеше да ме открие!

Тъпаци. Какъв беше проблема да организират за турчетата от някое немско училище екскурзии с два автобуса до родните места-хем ще се видят с роднини, хем ще решат проблема с пренасянето на парите...съвсем законно и легално

психопати и паранойци .

Пуснали са ги, щото са носели парици на Идил. Нито пишат имена, нито националност, а и да си представя толкова пари на куп... Че то какъв багаж трябва да имаш и колко свръхтегло да платиш! Неее, само СиАйЕй ще са били момчетата. Накрая ще да са се извинили швабите дори.

Щом са от Западна Германия, защо не са марки, ами са евро? Тази статия лъха на 20-годишна.

Няма какво да се чудят - този милион е багажа на комуниста Кирил Добрев. Той е специалиста по изнасяне на валута в багаж.Направо да го закопчават,без обяснения.

Ем готино, ем пари даат на изпроводяк. Сиурно некой беден мигрант се е разсеял и ги е забраил, кой друг. И дръжаата уредена, и мигрантите им мигранти. Некогаш бае Стамболоф каза в Народното събрание "Абе, братя депутати, като ще сме под робство, то барем да си бяхме избрали поробителя! Другите търсят да ги владее културен и царски двор, а ние налетяхме на анадолците!" И хоп - на другата сутрин го съсякоха на сегашната улица "Граф Игнатиев"!

БХК веднага да се намеси и да защити своите хора със добри адвокати , как може немците да си позволяват подобни безобразия.

ако са мръсни ,дайте тук, имаме много перални !за връщането ще се разберем ...

Над 10 000 се декларират пред митница дори и за ЕС да се лети или пътува !!!

Веднага баба Меркел да се намеси ! Че то ако продължават така могат да фалират и ислямска държава. Как така ще конфискуват парите, нали има глоба? Най-високата, пише че е 1 милион. Значи пак 200 000 им остават на момчетата. Да не говорим, че те са си ги изкарали с честен труд, метейки улиците и чистейки кенефите.

Глобата е башка.