Тръмп за първите си 100 дни: Никой не е правил повече

Напредваме страхотно добре, правим страшно много неща - така се поздрави Доналд Тръмп за първите 100 дни от управлението си, които се навършват утре.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп за първите си 100 дни: Никой не е правил повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този се хвали повече от нашите.

Тоя упорито се състезава с наш боко по самохвалство и глупости направени за кратко време:((((Като гледам какво става у нас поради този процес не им завиждам за ''напредъка' на краварите..

На Тръмп му личи, че не е чел приказката за стълбата на Хр. Смирненски. Тя обаче важи и за него, и за дъщеря му Иванка.

Поредният американски артист,слуга на терористите от крадливото магарешко племе.

Я напраиф повеке за стоте дни - санирах пет къщи, прередих седем покрива и отпуших 22 канала! Той мое ли? Не! Тогаа?

това е новият Рейгън ,достоен продължител на великия си предшественик.Просто казано,светът се нуждаеше от него,за да посочи мястото на самозабравилите се диктатори, за да си налягат парцалите.Хайде да видим сега ,как ще размахват ядрени и химически оръжия и си въобразяват ,че ще им се размине.Това е велика Америка и с нея шега няма.Тя всичко помни и защитава приятелите си и винаги наказва подобаващо своите врагове.

хвалеше великия СССР, но сега отново като ветропоказател се обърна по вятъра и хвалиш велика Америка. Така както си тръгнал да не започнеш скоро да хвалиш някой друг и с друга религия, или това за теб няма значение защото е по-важно да хвалиш някого, независимо кого. Не виждаш ли какво става наистина?! Използва се Северна Корея за оправдание чрез което да се разположат нови оръжия в непосредствена близост с руснаци и китайци, а това на разбираем език означава засилване на американското военно присъствие в региона и военните разходи, от които печелят оръжейните производители и Пентагона си оправдава увеличените разходи.

Рашките имат още една сирийска база у Латакия, така че действай, рижи ;-)

Не знам защо но този странно взе да ми прилича на нашата тиква! :)))

На таз, дето отглеждаш в двора си у Дивотино, нали?

Цитирую по ссылке https://link За эти СТО дней, мировое сообщество немало приблизилось к отрезку на траектории эволюционного развития, с которого можно будет уйти вперёд, только выбрав один из двух взаимоисключающих вариантов толкования слова СТЕНА в составе конкретных сообщений СМИ. Там, где авторами вышеозначенных сообщений подра3Умевается РЕАЛЬНАЯ стена для блокирования перемещения запрещённых грузов и носителей признаков потенциальной угрозы, речь идёт об условно красной ветви эволюционного пути. И наоборот, где авторами таких сообщений подра3Умевается некая МНОГОСТЕНКА из #WWVV-адресов, виртуально сочетаемых в режиме плацентарной фильтрации потоков, загрязняющих обменную среду, там речь идёт об условно фиолетовой ветви эволюционирования. #позорилидозор

Така е. Никой не е правил толкова много тъпотии за толкова кратко време. Вътрешната политика провал след провал, а външната тотален хаос. Мени си мнението на ден по няколко пъти и изобщо не знае какво прави. Определено тоя клоун няма да изкара мандата.

Aми ти от каде знаеш, че така приказваш.

Ех, бй Дончо... никой не бил правил повече? Мексиканците щяха да си плащат оградата. Какво стана? "Форд" щеше да си връща заводите. Какво стана? Северна Корея щеше да си получи "заслуженото". Какво стана? Имигрантите трябваше да бъдат ограничени. Какво стана? Обаче наистина е вярно - ти направи повече. Те дори не опитаха.

...Мелания? Освен, че те гали по прическата, ти галиш ли я по прелестите?

Те нейните силиконови прелести са само за гледане- а си погалил, а са се деформирали.

Абе какво прави Мелания? Ама нейсе :)))

Тръмп е тъпанар, но на следващите избори ще дойде по-свестен. Руслямистите обаче са обречени на ботоксовото джудже докато се мумифицира.

И слава Богу, иначе рискуваха да имат само циркаджии като американските президенти.

нарита здраво ботоксовото жуженце и то започна да хленчи

Тръмпи ще те огорча , но дишаш на Путин прахта.

Само ме слушай !!! Всичко ще е ОК !!!

..... толкоз глупости накуп !

Санитарите !

страшен си Дони - продължавай така....

Всичко направихме 1. Вдигнахме ограда с Мексико и те я платиха 2. Спряхме всички арабски страни да пътуват към САЩ 3. Победихме ИД 4. Премахнахме ТАНАП 6. Няма повече безработни ТАКА Е БЕ. АЗ КАЗАХ. ХАУ.

.... вдигнахте телена ограда и ние я разплетохме за скрап .....

и това е причината за цялата войнственост на САЩ, защото чрез увеличените военни разходи търсят изход от кризата в която са: Драстично забавен растеж на САЩ Редактор: БТА - 28 април 2017, 16:54 Икономиката на САЩ е нараснала само с 0,7 на сто на годишна основа през първото тримесечие, което е най-слабият темп от 3 години. Факторите за драстичното забавяне на растежа са главно два: по-слабото потребление и намаляването на складовите наличности. Данните отговарят на слабото начало на годината. Министерството на търговията съобщи, че брутният вътрешен продукт (БВП) - обединяващ производството на стоки и услугите - се е увеличил с 0,7 на сто през първите три месеца на годината спрямо увереното нарастване от 2,1 на сто през предходните три месеца, предаде АП. Потребителските разходи са се увеличили само с 0,3 процента - най-слабият показател от над 7 години. Анализаторите обясняват това отчасти с необичайно топлата зима, което означава по-малко разходи за комунални услуги. Икономистите очакват забавянето да бъде временно. Те прогнозират нарастване на БВП с 3 процента и повече през сегашното тримесечие.

Два важни фактора драстично са забавили растежа на САЩ през първото тримесечие - по-слабото потребление и намаляването на складовите наличности, отбелязва Франс прес. По-специално американците са купували по-малко автомобили и дълготрайни стоки. Производителите от своя страна са предпочели да черпят от складовите си наличности, вместо да ги увеличават. Тази липса на инвестиции е намалила растежа с близо един пункт. Другата "черна точка" е преминаването на държавните разходи на червено - те са се свили с 1,7 на сто, най-голямото понижение от една година. Тези лоши постижения са били компенсирани от добрите данни за външната търговия, с увеличение на износа от 5,8 на сто и отслабване на вноса. Пазарът на недвижими имоти, където цените се покачват от месеци, е достигнал двуцифрен растеж (+13,7 на сто при жилищните инвестиции). Корпоративните инвестиции също отчитат добри резултати, с най-голямото увеличение от три години (+9,4 на сто). Покачването е задвижено от миннодобивната и петролната промишленост, подкрепени от мерките на администрацията на Доналд Тръмп. Министерството уточни, че техните инвестиции са се увеличили четворно през първото тримесечие. Днешните данни за растежа са първа оценка за тримесечието и подлежат на преразглеждане. Втората оценка ще бъде публикувана на 26 май.

икономическите истини са неприемливи и алогични. Какво ще кажете за това, всезнайковци, че към 22 ч.18 мин на 28.04.2017 г. американският долар спрямо бе в съотношение 0,91751 към 1,0000 в резулт на което разменният курс евро/долар е 1,08991 (моментна стойност) в полза на еврото или световните финансови пазари са глупаци които нищо не разбират и нищо не отчитат?!