Жан-Мари льо Пен за убития в Париж: Почетоха гей, не полицай

Бащата на крайнодясната кандидатка за президент на Франция Марин льо Пен, Жан-Мари льо Пен, бил шокиран от церемонията в памет на убития на "Шанз-Елизе" полицай

Обратно в новината

Коментари - Жан-Мари льо Пен за убития в Париж: Почетоха гей, не полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ти защо си и Мари? Да не би чак до дълбоки старини да си...? Кажи бе, човек, сега е друго време, даже може да спечелиш от този срамен контакт. Щерка ти в "Джемини Клуб" ли си я записал? Вие и англичаните все нещо избивате нанякъде в тази тънка сфера. Виждаш ли в братска Швеция как са си разрешили проблема с енергоспестяването? Топлят се по трима и не престават да мърдат, за да се отделя повече затопляща енергия. А вие с ваште френски работи....та наникъде, пълно безплодие и творчески запек! Оттам и в останалите области - всичко ви едно такова префинено, нежно и бързо развалящо се.Ако Дьо Гол беше жив, досега да си прекопал с широката лопата почти цяла Северна Африка за назидание.

Имам чувството че в тази форум болшинството са гейове... Правилно се е изказал дядката, навремето Бриджид го каза пред целия свят, но пубертетите тука са много, няма откъде да го знаят.

Много си чувствителен, бе! И какво прави сред толкова гейове? Да не си гей?

Този Лъо Пен според мен е скрит и латентен педераст! Ако не по влечение, то поне очевидно по характер. Имам подобни основателни подозрения и за щерка му.

ами щом е бил геи льо пен какво очаква, естествено, че мъж ще чете реч за него, да не иска някаква жена да чете реч за него, не знае ли какво значи хомосексуалист?

Този е кръгъл идиот! Много ми е забавно, когато подобни боклуци се опитват да се правят на големи мъжкари. Не може да си сериозен политик и да изграждаш политическата си платформа и убеждения само и основно на ... борба срещу хомосексуализма, това е примитивно и кретенско! Според мен подобни същества, които са толкова силно вторачени в темата за гейове самите са патентни и скрити педераси! Не че имам нещо против такива, стига да не ми досажда, но защо се крие - явно това му е проблем и не може да го преодолее и му е непрекъснато в съзнанието и го занимава, а понеже се крие - това го кара и да е толкова гневен и да се връща отново и отново върху натрапчивата му пристрастност и интерес. Това е като някой, който ходи редовно в гей барове за да ги опознае по-добре за да се борел по-добре с тях...Аз ако нещо не харесвам и не ми досажда изобщо не му обръщам внимание, камо ли непрекъснато да говоря за него и да го критикувам. Според мен този някой гей трябва да го изпраска, за да миряса и да се успокои.

Много ясно, че е прав! В днешния свят е много по-интересно ако си нещо сбъркан, т.е. ако си гей най-вече! Абе гледам някакви хлапета на по 14-15 години се боядисали в цветовете на дъгата и на гей-парад миналата година! Питам ги: Абе вие такива ли сте?!? Ами не, ама ни е интересно! Е, хубаво де, вие знаете ли какво е това да си хомосексуалист? Знаете ли, че това е просто едно отклонение от нормата? Еми, не ни пука, важното е купон да става!

Не е важно какъв си в секса, много по-важно е какво можеш да правиш. А мъжествените юнаци от този форум могат само да драскат злобни коментари, ама за работа не ги търси...

Ал

Едно съзнание ви управлява и в секса и в "правенето" на други неща. Сбъркан в секса - сбъркан навсякъде. Не можеш да се разделиш.

Тез франсета до един сбъркани!

Доуточнение - имам в предвид тоя изкуфелия дъртофелник и такива като него, дето го играят моралисти и националисти!

В Евросъюза е гордост да си гей! И нашите мухлясали сноби доволно кудкудякат.

Скоро ще започнем да уважаваме и педофилите, изнасилвачите, убийците. Така, де, трябва да разбираме и техните потребности. Толерастия....

повечето коментари и плюсове и минуси, явно нормалните хора, които имат работа са отишли на заслужен отдих през 3-те почивни дни и в нета властват безработните неудачници - привържениците на патрЕотите и т. нар. русофили, които всъщност нямат нищо общо с русофилското мислене, а са отявлени фенове на агресията, простотията, невежеството и диктатурата. Иначе по темата: Да, и аз съм съгласен, че доста се прекспонира на Запад толерантността към хомосексуалната ориентация. За съжаление обаче това са законите на вселената: когато махалото е стигнало крайната си точка в едната посока, то тръгва наобратно докато стигне противоположната крайна точка. До преди 30-на години хомосексуалните се криеха и обществото осъждаше сурово хората с такава ориентация, сега отиваме в другата крайност. Същото се случи и с тютюнопушенето. Преди 15-20 години масово се пушеше навсякъде и на никой не му пукаше за непушачите, сега отиваме в другата крайност: свидетел съм как непушачи вдигат скандал на пушачи, че пушели на автобусна спирка - това било обществено място, не можело така. Всичко е въпрос на времена и нрави, както и на различни култури.

първото ти изказване се базира изцяло на предположения и напълно манипулативни твърдения. аз лично не знаех за "факта", че за всяка жена, другите са курви. може би пък все пак...не всички жени са съгласни с този "факт". изказванията ти са в същия стил на медиите, които ни заливат с помията си ежечасно. както бях рекъл по-долу. всичко, което е различно от вашето "различно" трябва да се унищожи, според вас. и това е либерал-фашизъм. а не толерантност.

добре осведомен по гейските работи. Очевидно си професионалист по темата.

Е почти на толкова е и работодателя ти - така, че не обиждай, че дядо Сорос може да не се церемони.

Коментиращите в този форум, които са против ЕС, наричат го с всякакви обидни прозвища като най-много наблягат на хомосексуалния уклон и винаги в коментарите си подкрепят Марин Льо Пен, която представят като символ на правилната политика, на нормалността и хетеросексуалността сега странно премълчават нейното толерантно отношение по темата за убития полицай - гей. Подкрепят в коментарите си изказването на нейния баща, ама той не е кандидата за президент бре, дъщеря му е кандидатка. Или и вие сте като много други хорица по белия свят вкл. като "еврогейовете" - мерите с двоен аршин и се обръщате като фурнаджийска лопата, когато не ви отърва. Това поведение, драги ми патриотични фенове, обикновено се охарактеризира като кур.енско или както предпочитат някои други да го нарекат - педерас.ка му работа. Та в крайна сметка е добре да се замислите, какви точно сте вие: мъжкари-мачовци, гейове или най-обикновени хермафродити... ама иначе сте зейнали по-гръмогласно и от Боримечката като е предупреждавал, че ще гърмят с черешовия топ.

Много правилно Мари не е дала повод на журналистите да почнат да вият за правата на хомосексуалистите. Нека да дойде на власт пък тогава ще им покаже някои неща - както на сексуалните така и на концептуално-моралните гейове и на вече на евро-такивата.

нефелните ти мечти няма как да се сбъднат. Победителят в президентските избори във Франция вече е ясен още на първи тур и това не е крайнодясната кандидатка. В крайна сметка нормалността винаги надделява и хората на Франция ще го докажат отново на 2-ри тур следващата неделя.

Абе имбицил, и тук ли Путин ти е виновен.

Къде видя да пише за Путин? Ты на школе ходил, болгарскый читать учился?

путинофили какво означава според теб, а кухар?

След всяко поредно убийство или атентат с множество жертви много странно звучи "ПОЕЛ ОТГОВОРНОСТ" Каква отговорност, когато някой поеме отговорност след това нещо следва освен цветя и свещи, какво?

самоубийствената, европейска политика води началото си и е подкрепяна най-много от гей - обществото. гей-обществото има вече повече права от всеки останал. за жените да не говорим, те са направо робини, в сравнения с правата на някой гей. диктатурата на малцинството над мнозинството води началото си от същите. да сме били подкрепяли "различните". до тогава, докато не ни унищожат напълно. "неразличните" станахме роби на "различните". дори трябва ежедневно да се "наслаждаваме" на пропагандната им агитация, която ни залива по всички медии. "правилни медии" и "правилни новини", разбира се, а всичко останало, което е различно от това на "различните" се унищожава напълно целенасочено. диктатура е това, а не демокрация.

Казал си половината истина. А кой изобщо организира и финансира вече около век тая гнусна пасмина в ранг на доминираща малцинствена група в света?! Кой изобщо наложи и налага в глобален мащаб тая чисто семитска древна практика?! Мм? Кой, кой?

ами дадох възможността да ме допълниш, но гледам и ти нищо не си казал относно половината, която липсва.

време е и Франция да си има президент избран от от народа .Което е вече сензацияю Помник Доиеник Троскан хамерите го смениха на тая мърлявата оланд Макар да стана и при хамерите объркавание с президента ПАРИТЕ СИ ДИКТУВАТ ПОЛОЖЕНИЕТО ! А ВЪОЩЕ ИМА САМОНЯКОЛКО ПРЕЗИДЕНТА В СВЕТА - ПУТИН И ОЩЕ ТЕЗИ НА СКАНДИНАВИЯ . ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ВАСАЛИ И ПОМОЩА НГА ФАЩ СА ПРЕЗИДЕНТИ

да се изразяваш смислено и грамотно, може пък и някой да ти върже на приказките.

практиката е доказала точно обратното. именно раданчовците са по задните теми. особено като им кажеш, че нямат и 3% подкрепа.

Дебилността във всичките и форми иска лечение.Незабавно, докато не е станало късно.

Ми ... пеерази сте.

Жан-Мари льо Пен за убития в Париж - президент на цяла Европа !!! Жан-Мари льо Пен за убития в Париж - президент на цяла Европа !!! Жан-Мари льо Пен за убития в Париж - президент на цяла Европа !!!

Да не забравяме,че вдъхновителите и банкерите на терористите и педерастките прайдове са едни и същи.

По-скоро са едни и САЩи.

Льо Пен фор евър...Путин фор евър...Тръмп фор евър...останалото е боклук...както се вижда...

Възможно ли е всички националисти просто да са свъх големи гнусни и отвратителни тъпаци! Полицай е убит при изпълнение на служебните си задължения, почернени са майка му, баща му, братя, сестри, жена и деца, а гнусливия дърт тъп олигофрен пикае на гроба му! Бахти и нищожеството е тоя Льо дърт ПЪН. Партията на тоя тъпак не се ли подкрепяше от Путин и Москва?

Малко е грубо за твоя изтънчен гейски вкус,нали?

Той Льо Пен това казва,че са акцентирали,че е гей,а не полицай,,което го е шокирало.Не четеш ли?

Правилно казваш "почернени са майка му, баща му, братя, сестри, жена и деца", но не споменаваш гея, който държи дълга и прочувствена реч на гроба.

дори за краен националист, дори за фашист. Много гнусно изказване.

аз като gay не мога да разбера какъв му е проблема па на тоя..аааа?

ЕВРЕИТЕ СА СЪЗДАЛИ ИДЕЯТА ЗА СВРУХ-ПЕДЕРАСТКАТА РАСА И ОТ ТАМ ТРЪГВА ВСИЧКАТА ПЕДЕРАСТИЯ :)) ... ХИТЛЕР - Е ПО-НОВ ПЕДЕРАСТ - ОБАЧЕ Е ИМАЛО И ПО-СТАРИ ОТ НЕГО - НАПОЛЕОН , БРИТАНЦИТЕ , БЕЛГИЙЦИТЕ , ЦАР ДАВИД И Т.Н :)) ТЕ СА ПРИЛАГАЛИ ЕТИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ ,

Цялата дандания срещу гейовете идва от педерасите които са милиарди и по природа са интриганти.

EС и НАТО са организации за разврат и корупция. Къде беше дьо Гол, последният независим ръководител в Европа, къде са всички тези боклуци. Макрон също е гей.

Също са били геьове. Ритуалната им церемония включва целувки по предника и задника. Затова един френски крал ги е изклал на 13 - петък.От тях възникват масоните. виден масон е Чърчил, Ататюрк и пр.Най-голям масон е Вашингтон. Самият град е строен от масоните.

Пълни глупости!

Еврогейски ситеми бацка. Дано Българина никога не стане истински Европеец. Явно бъдещето не е в Еврогейските ценности. БОЛНА РАБОТА

Истинската демокрация и истинският комунизъм са еднакво непостижими!

Не го е изпраскал вечерта и оня в последствие умира. Какво още не е ясно...

Света губи войната с геьовете. Ако Льо ПЕН не спечели, безвъзвратно Европа ще изгуби всякакви надежди за каквото е да е.

Педерастко и лесбийско общество е човешкото общество от както свят светува...!!!!!! До !0 % от хората са генетични педераси, до 10 % са генетични лесбийки и 80 % се пита какви са, нормални ли...?!?!?!

Содом и Гомор са близо с тези европейски педерастии.

Дедката е в деменческа възраст и отдавна е изперкал. Не му се връзвайте. Да не беше пускал дъщеря си на погребението.

Остава Сирак 1942 год. Иска да се присъедини към Френсите комунисти в Съпротивата , но Colonel Henri de La Vaissière , който е шеф На Съюза на Младите комунисти му отказва понеже е под 18 години. .. Служи в Чуждестранния легион, като офицер в първи въздушно-десантен батальон на Чуждестранния легион участва в Индокитай, Суецката операция през 1956 г., и в сраженията в Алжир през 1957. Кавалер на Ордена на Военния кръст. Завършва право и политически науки в Парижкия университет право в 1954-та и политология в 1971 г. ... С ЕДНА ДУМА ФРЕНСКИ ГЕРОЙ :))

Във френският легион служат всички утрепки и аутсаейдери.Както и всякаква паплач от Африка ,Азия и криманили избягали до източна Европа. Гадно ,а:-))) Когато ви се разбиват първосигналните ,елементарни ,псевдоекзестенциални и всякакви илюзии..

"Иска да се присъедини към Френсите комунисти" - къф герой бе ? Обикновена отрепка!

И какво е правил в индикитай? Какви са легионерите. ?? Едни убийци !! Те не защитават Франция, завладяват, убиват ограбят за Франция. Те никога не са воювали на своя територия. Колониализъм!! Поробване!!! Ограбване!!! И все геьове. Никъде в световната история няма нещо хубаво направено от гей. Повечето са убийци и психари 9999.9 %

ГЕЙОВЕ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТИ ... И ДВЕТЕ СТРАНИ СА ФАНАТИЦИ :)) ... ФРЕНСКА ИСТОРИЯ :))

На 28 март Сенатът на САЩ подкрепи членството на Черна гора в Алианса !!!

Ааа, важното е, че сенатът е одобрил. А не обикновените черногорци.

това, че не си геи, не значи, че не си скапан путинец.

Путин е латентен хомосексуалист !!!

един атеист ,един гей,един луд... въобще днес обществото на кое може да се крепи ,като няма връзка с главния ?

Жан Мари Льо Пен не е прав. Церемонията си беше както на всички други убити на службата си полицаи. Вярно е, че според френските правила, говори партьорът на убития полицай. Льо Пен е долнопробен демагог, защото дъщеря му присъства на церемонията, а нейната дясна ръка в партията - Флориан Филипо е гей също. Заместникът на Жан Мари - Бруно Голниш също е гей. Затова и приказките му са чиста демагогия.

:)

се дразни , защото дъщеря му е малко мъжкарана , а той вероятно е очаквал такъв син .